JIM'S INTERNATIONAL MECHANICAL SERVICE

Société en commandite simple


Dénomination : JIM'S INTERNATIONAL MECHANICAL SERVICE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.176.386

Publication

21/10/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II II WII~I~IIIII

" uisooas"

r

V( behi aai Bel' Staa iu

udenaarde

1 1 OKT. 2011

GriiFffie

i.~

Ondernemingsnr : O îIO d I6 30 C

(Benaming

(voluit) : Jim's International Mechanical Service

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Paepstraat 17, 9630 Zwalm

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandhandse akte van 22 september 2011, blijkt dat een gewone commanditaire vennootschap wordt opgericht, voor onbepaalde duur, met als naam 'Jim's International Mechanical Service', waarvan de activiteiten aanvangen per 1 oktober 2011. De oprichters zijn; Hendey Paul, Paepstraat 17, 9630 Zwalm en De Paepe Sabrina, Paepstraat 17, 9630 Zwalm.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Paepstraat 17, 9630 Zwalm en kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten.

De vennootschap heeft als doel ;

" Onderhoud, reparatie, revisie van motoren in de ruimste zin van het woord

" Technische bijstand bij races in de ruimste zin van het woord

-Landschapsverzorging

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle za ken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doel nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich knowhow te verschaffen of de afzet van haar producten, diensten te vergemakkelijken.

Het geheel geplaatst kapitaal is vastgesteld op 250 euro en is verdeeld in 25 aandelen met een nominale waarde van 10 euro ieder. De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald : Hendey Paul, voornoemd, brengt in speciën in 240 eur waarvoor hem 24 aandelen worden toegekend. De Paepe Sabrina, voornoemd, brengt in speciën in 10 euro waarvoor haar 1 aandeel worden toegekend. Alle inbrengen worden onmiddellijk en volledig volstort.

Enkel Hendey Paul heeft als beherende vennoot de meest uitgebreide bevoegdheid om namens de vennootschap op te treden en haar te verbinden, uitgezonderd de handelingen die door de wet voorbehouden zijn aan de algemene vergadering. Hendey Paul wordt tot zaakvoerder benoemd.

De overige personen zijn stille vennoten en mogen conform artikel 22 van de Vennootschappenwet geen enkele daden van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht.

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december. Het eerste boekjaar begint op 1 oktober 2011, en zal eindigen op 31 december 2011.

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 20.00 uur, eerste maal in 2012.

De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde het boekhoudkantoor BVBA Jado, te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 143 met BTW-nummer BE 0473.517.376, met macht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 38 de dato 27 juli 1967 en de Wet 26 juni 1992 en 30 december in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen, alsmede de mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Hendey Paul - zaakvoerder

Tegelijk hierbij neergelegd, statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijrâgën bij hetEë giscI~ taâtsbTád - ZITIÜI OIS - Annexes du Moniteur biëIgé

Coordonnées
JIM'S INTERNATIONAL MECHANICAL SERVICE

Adresse
PAEPSTRAAT 17 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande