JJ & L

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JJ & L
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.806.447

Publication

14/08/2014
ÿþRechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Hoogstraat 36 - 9280 LEBBEKE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder en benoeming zaakvoerders Uittreksel uit de notulen uit de Bijzondere Algemene Vergadering van 31/07/2014

Mevr, Obus Joke, wonende Hoogstraat 36 te 9280 Lebbeke wordt ontslagen als zaakvoerder vanaf 3110712014.

Dhr. Tirez Joaohim, wonende te Hoogstraat 36 te 9280 Lebbeke en Cr, Tirez Thomas wonende te Kleine

Snijdersstraat 35 te 9280 Lebbeke worden benoemd als zaakvoerders vanaf 01/08/2014.

Het mandaat van dhr. Tirez Thomas is onbezoldigd.

Tirez Joachim

Zaakvoerder

Tirez Thomas

Zaakvoerder

Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111tIllfljR1M1111111

Ondernemingsnr : 0543.806.447 Benaming

(voluit) JJ&L (verkorf) :

GRIFFIE RECI lTl3ANK VAN KOOPHANDEL GENT

0 5 AUG. 2014

AFDELfNG DENDERMONDE rt ~e

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/01/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik B - Vervolg ModPDF11.1

r. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 5y1. 806.

Benaming (voluit): JJ&L

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9280 Lebbeke, Hoogstraat 36

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Oprichting

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

VAN KOOPHANDEL

- 6 JAN. 201k

DENDERMONDE

-Griffie

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Caroline De Herdt, Notaris te Lebbeke op 03 januari 2014 dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JJ&L" met zetel te 9280 Lebbeke, Hoogstraat 36 werd opgericht met volgende kenmerken

OPRICHTER:

1. De heer TIREZ, Joachim Marleen Karel, geboren te Dendermonde op vijftien juli

duizend negenhonderdtachtig, nationaal nummer 80071516547, Belgische

nationaliteit met woonplaats te 9280 Lebbeke , Hoogstraat 36, België.

2) Mevrouw OBUS Joke, geboren te Dendermonde op elf februari negentienhonderd

zevenenzeventig, nationaal nummer 77021119440, Belgische nationaliteit met woonplaats te

Lebbeke, Hoogstraat 36, België.

Gehuwd te Lebbeke op 06 juli 2007 onder het wettelijk stelsel bij ontstentenis van huwelijkscontract,

tot op heden niet conventioneel gewijzigd, zoals zij verklaren.

BENAMING: "JJ&L"

RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

ZETEL: 9280 LebbeKe, Hoogstraat 36

"

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

' alle elektriciteitswerken en automatisatie, schrijn- en timmerwerken, glaswerken, centrale verwarming, verwarming met individuele gastoestellen, sanitaire installaties, koel installaties (herstellingen en installeren), verkoop en verhuur van containers, aanleg van opritten, terrassen en parkings, tuinaanleg, vervoer van goederen en personen, import en export van goederen, inrichting van beursera, congressen, tentoonstellingen en openbare markten, organisatie van concerten, (bedrijfs) evenementen,

1 carrosserie en garage met alle aanverwanten, restauratie oldtimers, assemblage en verkoop van kitcars,

aan- en verkoop van auto's, landbouwvoertuigen, machines,

herstellingen allerhande, aanneming van bouwwerken, verkoop en plaatsen van vloeren en faience, metaalconstructies, verhuur allerlei materieel, verkoop en voorstelling van allerlei op openbare markten en openbare weg (flyers, displays, sampling,...),reclame, zet- en drukwerken, verhuizingen, opslag, verhuur en verkoop van opslagcapaciteit, bouw, verhuur en verkoop licht en geluid, geluids- en podiumtechnieken, verkoop en verhuur van eventmateriaal en kermisattracties, aan- en verkoop van sportartikelen, distributie (transport), plaatsen van giet- en betonvloeren, planten en ¬ bomen, tuinaanleg, klein- en groothandel in dranken, klein- en groothandel in kledij, aan- verkoop en verhuur van mobilhomes en caravans, aan- en verkoop van kampeerartikelen, handel in gebruikte

en nieuwe het slepen van voerjuigen enhulpverlening Apech onderweg, reyÉsie _

Oplek atetblblararahdi1CiBeereneidl n REà#-ioNàtirarerehá i~gh, ididamddi-slshrn$rástere-aieotatildjdteiizilaradeipEtaiff(a¢u)»gn)

bElaeasebdEdSettlEiXerscuroteteesErielauaradEleleleteteedageremencrdidtgen VèkaxsoNètrarerehdraitdi rQpg

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

van motoren en pompen, ontwerpen verkopen en verhuren van mobiele podia en mobiele togen, verhuren van opslaglocaties voor mobilhomes en caravans, verkoop en verhuur van LED schermen, klusjesdienst. Dit alles in de meest ruime zin van het woord.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland: aile handels- en nijverheidsdaden stellen, alle financiële transacties uitvoeren en alle roerende en onroerende verrichtingen realiseren, dit alles zowel voor eigen rekening ais voor

rekening van derden, die van aard zijn om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel rechtstreeks of onrechtstreeks te bevorderen.

De vennootschap mag met alle middelen samenwerken met of deelnemen aan aile ondernemingen of vennootschappen, in België of in het buitenland die een gelijkaardig, eenzelfde of aanverwant doel nastreven of die van die aard zijn het maatschappelijk doel te bevorderen.

De vennootschap kan bijgevolg alle roerende en onroerende zakelijke rechten verwerven zoals eigendomsrechten, vruchtgebruik, opstal- of erfpachtovereenkomsten afsluiten, huurcontracten aangaan, de hiervoor vermelde rechten vervreemden, verhuren, alle kredieten aangaan, roerende en onroerende leasing, en daartoe de nodige waarborgen stellen, onder andere hypothecaire en in de meest ruime zin aile rechtshandelingen stellen om dit doel te realiseren;

DUUR: onbepaalde duur

KAPITAAL:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600) en is vertegenwoordigd door tweehonderd (200) gelijke aandelen, die elk één/tweehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant verklaart dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600), volledig werd geplaatst en doch slechts volgestort, door de comparanten in deze de heer Tirez Joachim en mevrouw Obus Joke, hogergemelde verschijners onder 1. en 2. voor een bedrag van veertienduizend euro, te weten door de heer Tirez voor 10.500 euro en door mevrouw Obus Jake voor 3.500 euro.

De heer Tirez schrijft in op 160 aandelen.

Mevrouw Obus schrijft in op 50 aandelen, te weten in totaal 200 aandelen, de geheelheid van het kapitaal vertegenwoordigend.

De storting of overschrijving in geld van het kapitaal werd door de inschrijver gedaan op een bijzondere rekening die geopend werd op naam van de vennootschap oprichting bij ING te Lebbeke, onder nummer BE52 3631 2888 0809 blijkens attest afgeleverd op 24 december 2093.

Het bewijs van die deponering werd aan de instrumenterendeinotaris overhandigd.

Na attest van de notaris dat de oprichtingsakte werd verleden, kan de vennootschap vrij over die rekening beschikken.

BESTUUR/MACHTEN: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al of niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd is deze verplicht om onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijk

persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger, gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Bij de oprichting worden er geen statutaire zaakvoerders benoemd.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontsiagen'inet eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De zaakvoerders zijn bevoegd voor aile verrichtingen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en hebben daartoe aile machten, met uitzondering van de machten die door de wet of door de statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De opdracht van de zaakvoerders is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en ook in rechte, als eiser en als verweerder. Hij mag alle akten tekenen, ook die waaraan een openbaar of ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde handelingen zijn geoorloofd. Gevolmachtigden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

verbinden de vennootschap uitsluitend binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders In geval van overdreven volmacht.

JAARVERGADERING:

De jaarvergadering van de vennootschap worden ieder jaar gehouden op de eerste maandag van

van juni om 10 uur, op de zetel van de vennootschap.

Indien deze dag een wettelijke feestdag zou zijn, dan wordt de jaarvergadering verschoven naar de

eerstvolgende werkdag op hetzelfde uur.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap loopt van de eerste januari van een jaar en eindigt eenendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar zal lopen vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid verkrijgt tot 31 december 2014.

Overneming van verbintenissen

De comparanten verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 01 november 2013, Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het wetboek van Vennootschappen, en dienen eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

WINSTVERDELING:

Het batig saldo van de resultatenrekening nadat alle lasten, prdvisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de netto winst van de vennootschap.

Van die winst wordt ieder jaar ten minste één twintigste afgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Die voorafneming is niet meer verplicht wanneer de wettelijke reserve één tiende van het geplaatste kapitaal bereikt heeft. Wanneer ze later onder dat tiende van het geplaatste kapitaal zou dalen, moeten de voorafnemingen hernomen worden.

Over de aanwending van het overblijvende saldo beslist de algemene vergadering, eventueel onder de beperkingen die gesteld worden in de wet op de handelsvennootschappen.

Er wordt geen vergoeding toegekend voor het ingebrachte kapitaal, noch voor de voorschotten die door vennoten of hun echtgenoten aan de vennootschap gedaan worden, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief , zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, Vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappenrecht.

ONTBINDING - VEREFFENING:

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd in de zin van het Wetboek van Vennootschappen. De vereffenaar(s) treedt! treden evenwel pas In functie nadat de voorzitter van de territoriaal bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot bevestiging van zijn/hun benoeming. Zo deze weigert over te gaan tot bevestiging, wijst deze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikelen 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Na aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het saldo van het vennootschapsvermogen gelijkelijk verdeeld over alle volledig afbetaalde aandelen.

Indien er aandelen bestaan die niet volledig volgestort werden, brengen de vereffenaars vooraf de gelijkheid tot stand, hetzij door opvraging van de niet gestorte delen, hetzij door een voorafgaandelijke uitkering op de volgestorte aandelen.

BENOEMING NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER:

Wordt als niet-statutair zaakvoerder benoemd

e

r 4

i

i

Luik B - Vervolg

" - Mevrouw OBUS Joke, geboren te Dendermonde op elf februari

negentienhonderd zevenenzeventig, nationaal nummer 770211 194 40,

Belgische nationaliteit met woonplaats te 9280 Lebbeke, Hoogstraat 36, BELGIË.

' Zij verklaart niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling aangaande deze opdracht.

Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de AV anders beslist.

Volmacht

Bijzonder volmacht wordt door de comparant verleend met recht van indeplaatsstelling aan

- Walraevens Nick, ir., Kasteelstraat 170, 9255 Buggenhout

- Degrande Lut, Kasteelstraat 170, 9255 Buggenhout

" - Van Doren Martin, Winkelstraat 67, 2890 Sint Amands

met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de nodige verrichtingen uit te voeren bij de Kruispuntbank, het Ondememingsloket, het register der burgerlijke vennootschappen en eventuele ' andere administraties, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Notaris Caroline De Herdt

' Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

22/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 12.07.2016 16320-0055-014

Coordonnées
JJ & L

Adresse
HOOGSTRAAT 35E 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande