JKM STELLINGBOUW

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JKM STELLINGBOUW
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 578.956.376

Publication

09/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111111111111Mffi1R118

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 8 JAN. 2015

AFDELINGOMERIyONDE

Ondernemingsnr : 8. 9 56.

Benaming

(voluit) : JKM Stellingbouw

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Krijgem 2a (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte, verleden voor FRÉDÉRIC BAUWENS, notaris te Haaltert, optredend als zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Notaris Frédéric Bauwens" met zetel te 9450 Haaltert, Stationsstraat 131, ondernemingsnummer 888,130.317, op zesentwintig januari tweeduizend vijftien, blijkt dat de heer van KASTEL Cornelis Petrus Johannes, geboren: te Roosendaal en Nispen (Nederland) op acht februari negentienhonderd zeventig, wonende te 9470 Denderieeuw, Boomgaardstraat 25 bus 21, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de naam "JKM Stellingbouw'.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Krijgem 2a.

De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in samenwerking met: derden, prestaties te verrichten in België en het buitenland die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking: hebben op volgende werkzaamheden:

- algemene bouwonderneming inhoudende het optrekken van gebouwen, onder de kap brengen alsmede de codrdinatie van de andere aan onderaannemers toevertrouwde en door deze uitgevoerde voltooiingswerken: van gebouwen;

- restauratiewerken van gebouwen en monumenten;

- slopingswerken van gebouwen, kunstwerken en andere bouwwerken, bouwen van stallingen alsmede het invoegen en reinigen van gevels; het bouwen van niet-metalen kunstwerken;

- het optrekken van gebouwen voor industrieel en commercieel gebruik; stel- en stapelplaatsen, scholen, ziekenhuizen, gebouwen voor erediensten, cultuur, sport recreatie en landbouwdoeleinden;

- het optrekken van de ruwbouw van gebouwen met celstructuur, appartementsgebouwen, kantoorgebouwen en individuele huizen;

- waterdicht maken en bedekken van gebouwen met asfalt en teer;

- het droogmaken van gebouwen anders dan met teer en asfalt;

- leggen van tegelvloeren en mozaïek, warmte en geluidsisolering;

- stukadoorwerken omvattende plafonneer-, cementeer- en andere pleisterwerken, plaatsen van chapes,

leggen van parketvloer en het plaatsen van alle houten wand-, vloer- en plafondbekleding, evenals van

gipskarton;

- timmer- en schrijnwerk voor gebouwen;

- vervaardigen en plaatsen van houten vensterluiken;

- plaatsen van ijzerwerk, metalen luiken en metalen schrijnwerk en schrijnwerk in kunststof;

- onderneming voor het plaatsen van centrale verwarming met water en stroom;

- installeren van sanitaire inrichtingen en gasverwarming, voor lood- en zinkwerk en voor het installeren van

waterverzachters;

- onderneming voor het schilderen van gebouwen, voor het behangen en garneren; plaatsen van glas,

spiegelglas, gekleurde ramen en het aanwenden van alle doorschijnend en doorzichtig materiaal;

- onderneming voor het bedekken van gebouwen; metalen en niet-metalen dakbedekkingswerken van

gebouwen, steen- en marmerwerken voorgebouwen;

- algemene bouwinstallatie;

- overige werkzaamheden in verband met de afwerking van gebouwen;

- overige gespecialiseerde werkzaamheden in de bouw;

-onderneming voor het uitvoeren van metselwerken en voegwerken;

- het toezien op de bouwwerkzaamheden (ruwbouw, installatie, afwerking):

- groot en kleinhandel in alle bouwmaterialen, cement- en betonproducten;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge 4 - immobiliënkantoor, handel in onroerende goederen, bouwpromotor;

- onderneming voor het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen, aanleggen van parkings en inritten; leggen van stoepdallen en betonklinkers; aanleggen en onderhouden van speelpleinen, sportvelden evenals van parken en tuinen met inbegrip van de aanplantingen; plaatsen van afsluitingen en omheining en en vangrails en veiligheidsinrichtingen;

- montage van hangars, loodsen, schuren, silo's

- leggen van kabels en diverse leidingen, grondwerken; rioleringswerken; draineringswerken; algemene aannemingen van waterbouwkundige werken; ruimen van waterlopen; bitumineuze verhardingen en bestrijkingen; speciale bekledingen voor sportvelden; plaatsen van sport- en speelpleinaccommodatie, verkeerssignalisatie;

- metaalconstructies en metalen kunstwerken;

- industriële pijpleidingen en kanalisaties;

- elektrotechnische installaties

- speciale installaties zoals het inrichtingen van fabrieken, werkplaatsen, pompstations, koelinstallaties, aanleggen van moerriolen;

- industriële schilderwerken;

- projectontwikkeling voor de nieuwbouw van individuele woningen of renovatiewerken;

- alle mogelijke bewerkingen in onroerende goederen, als daar zijn de aan- en verkoop, het uitrusten, verhuren, onderverhuren of in huur nemen, de ruiling, de aanleg en de verkaveling, de bebossing en de ontginning, de handels- en/of landbouwuitbating, het beheer, de financiering, de verzekering en het in waarde stellen van alle onroerende goederen, het bouwen, en verbouwen van onroerende goederen in de ruimste zin van het woord.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren die haar het meest geschikt voorkomen, zowel in het binnenland als in het buitenland. Zij mag alle beheers , commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen. De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in vennootschappen, instellingen of ondernemingen, zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, die hetzelfde, een analoog of een samenhangend doel hebben, of die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel, of die haar ontwikkeling kunnen bevorderen. Zij kan zich ten gunste van dezelfde vennootschappen borgstellen of aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De zaakvoerders zijn ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ), Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen waarop werd ingeschreven zijn volstort ten belope van twaalfduizend vierhonderd euro.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde zaterdag van de maand juni om twintig uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel Is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerd ers van rechtswege als vereffenaars beschouwd.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De heer Cornelis van Kastel, voornoemd, wordt voor onbepaalde duur tot niet-statutaire zaakvoerder aangesteld. De al dan niet bezoldiging van zijn mandaat zal beslist worden door de gewone algemene vergadering.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend zestien.

Overname van de verbintenissen, namens de vennootschap in oprichting, vanaf één januari tweeduizend vijftien.

Bijzondere volmacht aan mevrouw Veerle Baeyens, accountant, kantoor houdend te 9320 Aalst (Erembodegem), Ninovesteenweg 190/1, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle administratieve formaliteiten - waaronder doch niet beperkt tot ondernemingsloket, BTW en sociaal verzekeringsfonds - te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1. Expeditie oprichtingsakte.

2. Bankattest.

FREDERIC BAUWENS NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-béhoudeíi aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JKM STELLINGBOUW

Adresse
KRIJGEM 2A 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande