JO & C

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : JO & C
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 456.128.642

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 29.07.2014 14346-0448-014
25/11/2014
ÿþOndernemingsnr : 0456.128.642

Benaming (voluit) : Jo & C

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Slangstraat 47

9220 Hamme

Onderwerp akte :Wijziging (uitbreiding) doel - aanpassing van en/of wijziging aan de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) - diversen - coördinatie statuten - machtiging bestuursorgaan - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel ide, notaris te Hamme, op 4 november 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze

Vennootschap "JO & C", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Slangstraat 47,

ondernemingsnummer 0456.128.642, RPR Gent, afdeling Dendermonde, met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen:

Punt 1: Wiiziging (uitbreiding) doel:

-Verklaring voorlezing gekregen te hebben van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap, waarin het voorstel tot navermelde wijziging van het doel wordt toegelicht de dato 28 oktober 2014, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden. Verklaring hierover geen opmerkingen te hebben.

-Verklaring voorafgaandelijk een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden.

-Beslissing om de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap ingevolge bijkomende activiteiten uit te breiden met de volgende activiteiten, met name:

"In- en uitvoer, productie, fabricage, ambachtelijke vervaardiging, aan- en verkoop, verkoop via automaten van banketbakkerswerk, ijs, ijsbereidingen, gelato, gelatobereidingen, chocolade, chocoladebereidingen en chocoladeproducten, en suikergoed en confiserie in het algemeen. Groot- en kleinhandel in chocolade, chocoladebereidingen en chocoladeproducten, suikergoed en confiserie in het algemeen, In- en uitvoer, kleinhandel en groothandel, verkoop op commissie, ambulante handel in dranken en voedingsmiddelen, Traiteurdiensten in het algemeen.

Coaching in hygiène en voedingsleer alsook begeleiden voor zowel in- ais externe hygiène en voedselaudit. Uitbating van een schoonheidsinstituut en welness. Schoonheidsverzorging en verkoop alle aanverwante producten."

Dienovereenkomstig aanpassing van de statuten van de vennootschap, zoals hierna weergegeven. Punt 2: Aanpassing van en/of wiiziginq aan de statuten naar aanleiding van de genomen beslissinglen) over voorgaand agendapunt - diversen - coördinatie statuten:

Beslissing om de statuten van de vennootschap als volgt aan te passen en/of te wijzigen en over te gaan tot de coördinatie ervan:

De statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap (artikel drie) luidt voortaan als volgt: "ARTIKEL DRIE - DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-Verhuur van vakantieverblrtven en kamers.

-Verhuur van voertuigen en het organiseren van workshops.

-De stichting, de exploitatie, de organisatie van en het beheer van restaurants, snack-bars,

campings, herbergen, winkels, bars, het organiseren van feesten en alle activiteiten die rechtstreeks , of onrechtstreeks verband houden met het hotelwezen, toerisme, recreatie, immobiliën, horeca,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

iu

i

" 14212

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

mod 11.1

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

14 NOV. 2014

Griffie

AFDELING DENDERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

vakantieplanning of voedingssector en dit in de ruimste zin der woorden en zonder dat deze

opsomming beperkend weze.

-Verhuring van auto's en ceremoniewagens,

-Het organiseren van evenementen, feesten, bijeenkomsten en manifestaties.

-Het zoeken van sponsoring, het opvolgen en het beheer van de gelden afkomstig van sponsoring

met betrekking tot voormelde activiteiten.

- In- en uitvoer, productie, fabricage, ambachtelijke vervaardiging, aan- en verkoop, verkoop via

automaten van banketbakkerswerk, ijs, ijsbereidingen, gelato, gelatobereidingen, chocolade,

chocoladebereidingen en chocoladeproducten, en suikergoed en confiserie in het algemeen.

- Groot- en kleinhandel in chocolade, chocoladebereidingen en chocoladeproducten, suikergoed en

confiserie in het algemeen.

- In- en uitvoer, kleinhandel en groothandel, verkoop op commissie, ambulante handel in dranken en

voedingsmiddelen.

- Traiteurdiensten in het algemeen.

- Coaching in hygiène en voedingsleer alsook begeleiden voor zowel in- als externe hygiène en voedselaudit.

- Uitbating van een schoonheidsinstituut en welness.

_ Schoonheidsverzorging en verkoop alle aanverwante producten.

-Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementsadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt,

-Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, Zij mag ondermeer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een aktiviteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkaardig of verwant doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat,Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen; zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als loutere derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten. Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd."

Punt 3: Volmacht coördinatie statuten

Verlening aan ondergetekende notaris, van aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen erº% neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 4: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht: -Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en aanpassing van de statuten.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan alle medewerkers van het kantoor Van Herreweghe & Partners, boekhouding en fiscaliteit, en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Michel Ide, notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd

Uitgifte akte wijziging statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan liet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

. ~

,

Coordinatie statuten.

- Bijzonder verslag bestuursorgaan mbt de doefswijziging

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan liet

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

30/07/2013
ÿþy

Mod Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 456.128.642 Benaming

(voluit) : JO & C (verkort) :

GRIFFIE

KÓÁPMÁND~NK

1 9 JULI 2013

DENDgelONDE

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Slangstraat 47 9220 Hamme

(volledig adres)

Onderwerp akte : buitengewone algemene vergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Georges JANSSENS, notaris met standplaats te HAMME (Oost-Vlaanderen) op 25 juni 2013, geregistreerd te Sint-Niklaas op 27 juni daarna, boek 590 blad 95 vak 11, ontvangen vijfentwintig euro, de e.a. inspecteur, getekend C. Vergauwen, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap JO & C volgende beslissingen heeft genomen:

1. Wijziging boekjaar.

De vergadering beslist dat het boekjaar voortaan zal aanvangen op één januari en eindigen op eenendertig

december.

Het lopende boekjaar dat is aangevangen op één juli tweeduizend en twaalf zal eindigen op eenendertig

december tweeduizend en dertien.

Aanpassing van artikel 24.

2, Wijziging van de datum van de jaarvergadering.

De jaarvergadering zal voortaan gehouden worden de tweede dinsdag van de maand juni te twintig uur,

Aanpassing van artikel 20.

De jaarvergadering over het boekjaar dat was aangevangen op één juli tweeduizend en twaalf zal worden.

gehouden in het jaar tweeduizend en veertien,

3. Volmacht.

De vergadering geeft volmacht aan de heer Stijn Goossens, bedrijfsleider, wonende te Dendermonde-'

Baasrode, Bookmolenstraat 1, voor de wijziging van de inschrijving in het ondernemingsloket.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL.

Tijiagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

22/07/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 17.07.2013, NGL 19.07.2013 13319-0594-014
29/06/2012
ÿþ Mad Wa=d 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden I III~III IIIIIIIBIII

aan het *iaiisooa"

Belgisch Staatsblad











Gfül^3=ilr.

VAN ,44O^i-ü°.t 'DFt

20, JUNI 2012

DEOnEi- CN

Griffie- - -

Ondernemingsnr : 0456/28642

Benaming

(voluit) : JO&C

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : DAMSTRAAT 6211STE VERDIEPING TE 9220 HAMME

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER + WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

Er blijkt uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering en raad van bestuur dd. 09-05-2012 dat de heer Goossens Stijn ontslag neemt ais bestuurder met ingang van 09-05-2012. Een algemene ontlasting over zijn mandaat wordt verstrekt.

Tot bestuurder wordt benoemd, met ingang van 09-05-2012: mevrouw Mariman Hildegarde, wonende te 9220 Hamme, Slangstraat 47. Zij aanvaardt haar mandaat. Het mandaat zal eindigen samen met het mandaat van de overige bestuurder,

Tevens blijkt dat de huidige voorzitter, de heer Goossens Stijn ontslag neemt met ingang van 09-45-2012. Een algemene ontlasting over zijn mandaat wordt verstrekt,

Tot gedelegeerd bestuurder wordt benoemd, met ingang van 09-05-2012, mevrouw Mariman Hildegarde, Zij aanvaardt haar mandaat,

Tot voorzitter wordt benoemd, met ingang van 09-05-2012, de heer Mariman Johan. Hij aanvaardt zijn mandaat.

De maatschappelijke zetel te "9220 Hamme, Damstraat 62, Iste verdiep wordt overgebracht naar "9220 Hamme, Slangstraat 47".

VOLMACHT

Aan de heer Stijn Goossens, Bookmolenstraat 1, 9200 Dendermonde, wordt volmacht verleend om het nodige te doen voor de wijziging van de inschrijving in het ondernemingsloket.

Mariman Johan

gedelegeerd bestuurder en voorzitter

Mariman Hildegarde

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

23/05/2012 : DE051430
30/04/2012 : DE051430
26/04/2012 : DE051430
24/06/2010 : DE051430
04/05/2009 : DE051430
10/01/2008 : DE051430
09/01/2007 : DE051430
07/11/2006 : DE051430
01/08/2005 : DE051430
07/04/2005 : DE051430
27/04/2004 : DE051430
02/04/2004 : DE051430
04/04/2003 : DE051430
05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.10.2015, NGL 03.11.2015 15661-0207-014
12/04/2002 : DE051430
03/01/2001 : DE051430
13/07/2000 : DE051430
25/06/1999 : DE051430
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 29.07.2016 16368-0281-014

Coordonnées
JO & C

Adresse
SLANGSTRAAT 47 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande