JO-LI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JO-LI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.727.675

Publication

29/02/2012
ÿþ MOC Wortl 11 I

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

16 FEB. 2012

Griffie

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

11111111,11.111,11»1611111111

Ondernemingsnr : o $y3 )}a)-qA S

Benaming

(voluit) : JO-Li

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9690 KLUISBERGEN, Oudenaardebaan 112

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING-BENOEMING

Uit een akte verleden voor Xavier DEWEER, notaris te Olsene, deelgemeente van Zulte, notaris_, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met' beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Xavier Deweer", met zetel te 9870 Olsene, Kerkstraat 30-32 ingeschreven onder nummer 0478.473.878 In het rechtspersonenregister te Gent, op 7 december 2011, blijkt dat een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

De Heer SPILEERS Patrick Marc Hippoliet, zaakvoerder, geboren te Oudenaarde op zestien september negentienhonderd vierenzestig, echtgenoot van Mevrouw Katrien De Keyzer, wonende te 9700 Oudenaarde, Berchemweg, 324. Nationaal nummer 64.09.16-457.82, identiteitskaart nummer 590-7040784-65.

Gehuwd onder het wettelijk stelsel van gemeenschap, ingevolge huwelijkscontract verleden voor Notaris Frank Ghys te Kluisbergen op zesentwintig oktober negentienhonderd negenennegentig. Hij verklaart zijn huwelijksvoorwaarden niet gewijzigd te hebben,

Onder de naam JO-LI, waarvan de zetel zal gevestigd zijn te 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan, 112 en waarvan het volledig geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Samenstelling kapitaal (plaatsing en storting van het kapitaal).

De comparant verklaart en erkent dat het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) volledig geplaatst is.

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

De comparant schrijft in op de honderd aandelen, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), die hij volledig volstort in speciën.

De vennootschap beschikt uit dien hoofde van heden af over een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR).

Vaststelling van de deponering.

De ondergetekende notaris bevestigt dat een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) voorafgaand aan de oprichting overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd werd op een bijzondere rekening met nummer 068-8937550-94 bij Dexia, agentschap Oudenaarde-Eine, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op zes oktober tweeduizend en elf afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

STATUTEN

Vervolgens heeft de comparant verklaard de statuten van de vennootschap als volgt vast te stellen, waaruit

hierna een uittreksel volgt:

Rechtsvorm - naam.

Op de laatste blz. van luik B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een handelsvennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de naam "JO-LI".

Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9690 Kluisbergen, Oudenaardebaan, 112.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gebied van België of naar het tweetalig Brussels Hoofdstedelijk Gewest bij besluit van de zaakvoerder. Tot een verplaatsing van de zetel naar het Franstalig gebied van België dient besloten te worden door de algemene vergadering met inachtneming van de voorschriften van statutenwijziging.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij gewoon besluit van de zaakvoerder.

Doel.

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

- de installatie in gebouwen en andere bouwwerken van alle technieken voor verwarming met alle vormen van energieopwekkende stoffen, klimaatregeling en ventilatie, met inbegrip van het aankopen, leveren en plaatsen van alle hoofd-, neven- en regelapparatuur, alsmede het onderhoud en de reparatie ervan; het algemeen loodgieterswerk in alle gebouwen en bouwwerken;

- de aankoop, de levering, de plaatsing, de installatie, het onderhoud en de reparatie van alle sanitaire apparatuur en toebehoren;

- de aanneming van alle metalen en niet-metalen dakwerken van gebouwen en bouwwerken;

de aanneming voor het waterdicht maken van gebouwen en andere bouwwerken;

- alle isolatiewerkzaamheden;

- de handelsbemiddeling in alle producten en artikelen alsmede hun toebehoren die aangewend worden in de hiervoor beschreven activiteiten, in de meest ruime zin van het woord;

- de detailhandel in sanitaire artikelen en sanitair installatiemateriaal; in installatie- onderhouds- en reparatieartikelen voor verwarming, koeling en ventilatie; de uitbating van een doe-het-zelfzaak in bouwmaterialen met een algemeen assortiment;

- de studie, de adviesverlening, de bijstand, de ondersteuning, de ontwikkeling en de managing inzake de installatie, de levering, de plaatsing, de herstelling en het onderhoud van artikelen en installaties kaderend binnen bovengenoemde activiteiten, in de ruimste zin van het woord;

- de aankoop, de verkoop, de bebouwing, de restauratie en de herbestemming, de verhuur, de ruil, de verkaveling en de exploitatie van eigen of geleased onroerend goed, zowel bebouwd als onbebouwd.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties verrichten en roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren.

Daarnaast: kan zij alle commerciële, industriële, financiële en burgerlijke handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook, ten bezwarende titel, opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen ondermeer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, eveneens ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Duur.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf heden.

De vennootschap verkrijgt slechts rechtspersoonlijkheid vanaf de datum van de neerlegging van het

uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de

buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Kapitaal.

Het geheel geplaatst kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) en is vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, maar elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal.

Elestuursorgaan.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerders worden benoemd door de statuten of door de algemene vergadering die de duur van hun opdracht bepaalt.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

Indien de vennootschap zelf tot zaakvoerderlbestuurder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Voor de eerste maal wordt als statutair zaakvoerder aangesteld, voor een onbeperkte duur; de Heer Patrick Spileers, oprichter voornoemd, die aanvaardt en die bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

Bij feitelijke onbekwaamheid langer dan drie maanden, om welke reden ook, van de statutaire zaakvoerder, mag de algemene vergadering, zelfs zonder toestemming van de statutaire zaakvoerder, een bijkomende zaakvoerder benoemen, waarvan zij de duur van zijn mandaat bepaalt.

Intern bestuur.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn

tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens

de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder

handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsmacht

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen die door de zaakvoerder werden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn.

Bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Bijzondere machten.

De zaakvoerder  indien er slechts één is, of de zaakvoerders  indien verscheidene zaakvoerders zijn aangesteld  kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder in geval van overdreven volmacht.

Plaatsvervangend zaakvoerder.

De algemene vergadering kan een plaatsvervangend zaakvoerder benoemen die in functie treedt zodra het overlijden of de langdurige ongeschiktheid van de zaakvoerder wordt vastgesteld en zonder dat een nieuw besluit van de algemene vergadering nodig is.

Bezoldiging

De algemene vergadering beslist of het mandaat van de zaakvoerder al dan niet kosteloos wordt uitgeoefend.

Is het mandaat van de zaakvoerder bezoldigd dan bepaalt de algemene vergadering, beslissend met eenvoudige meerderheid van stemmen, ofwel de enige vennoot, het bedrag van deze vaste of proportionele bezoldiging. Deze wordt geboekt op algemene onkosten, ongeacht alle eventuele representatie-, reis-en verplaatsingskosten.

Controle.

Iedere vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, voor zover de vennootschap niet verplicht is een of meer commissarissen te benoemen. De vennoten kunnen zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant.

Gewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de derde vrijdag van de maand mei om tien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering de eerstvolgende werkdag gehouden.

Vertegenwoordiging van vennoten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging van onbekwamen en omtrent de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot schriftelijk, per telefax of per e-mail volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich op de algemene vergadering te laten vertegenwoordigen.

De enige vennoot kan zich niet laten vertegenwoordigen op de vergadering.

Aandelen in onverdeeldheid - vruchtgebruik op aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, kan de vennootschap de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat, ten aanzien van de vennootschap, één enkele persoon ais eigenaar van het aandeel aangewezen is.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

Indien de enge vennoot overlijdt en meerdere erfgenamen en legatarissen nalaat, worden tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap. Hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van de enige vennoot oefent de daaraan verbonden rechten uit.

Aanwezigheidslijst.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen,

Stemrecht - Wijze van stemmen.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

ledere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een gevolmachtigde, zoals in de statuten is

bepaald.

Verdaging van de vergadering.

De zaakvoerder heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Tevens kan elke andere algemene vergadering, tijdens de zitting door de zaakvoerder (s) met drie weken verdaagd worden. Deze verdaging vernietigt elk reeds genomen besluit, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende algemene vergadering doet definitief uitspraak.

Schriftelijke besluitvorming.

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders een rondschrijven hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten, commissarissen, obligatie- en certificaathouders, met de vraag aan de vennoten, de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

Notulen

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en de vennoten die er om verzoeken.

Er wordt een speciaal register gehouden waarin de notulen van de algemene vergadering worden bijgehouden.

Behalve wanneer besluiten van de algemene vergadering bij authentieke akte moeten vastgelegd worden, moeten de afschriften voor derden worden ondertekend door de persoon of personen die de vennootschap geldig kunnen vertegenwoordigen, zoals bepaald in onderhavige statuten.

De besluiten van de enige vennoot die handelt in de plaats van de algemene vergadering worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Boekjaar.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder

jaar.

Y "

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bestemming van de winst - reserve.

Het batig overschot van de balans, na aftrek van aile lasten en afschrijvingen, vormt de zuivere winst.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste vooraf genomen om de wettelijke reserve te vormen. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve een/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Wijze van vereffening.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten i nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht, en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

De verdeling van de activa onder de diverse schuldeisers moet steeds voorafgaandelijk goedgekeurd worden door de rechtbank van koophandel,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

OVERGANGSBEPALINGEN - SLOTBEPALINGEN.

1. Benoeming van zaakvoerder - bezoldiging.

De oprichter wordt aangesteld als statutaire en enige zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur vanaf heden; hij bevestigd dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en hij verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder zal zijn taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

Het mandaat van de zojuist benoemde zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

2. Controle.

De comparant verklaart dat de vennootschap niet verplicht is een commissaris te benoemen gezien uit ter i goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet zal voldoen aan de criteria van het Wetboek van Vennootschappen.

3. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter

griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en eindigt op éénendertig december tweeduizend dertien.

4, Eerste gewone algemene vergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand mei van het jaar

tweeduizend veertien, om tien uur,

5. Volmacht.

De oprichter geeft volmacht aan de bvba Clepkens Jan, vertegenwoordigd door de Heer Jan Clepkens, accountant, kantoorhoudend te 9700 Oudenaarde, Lindestraat, 2 bus 0304, evenals haar medewerkers, aangestelden en lasthebbers, met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle nodige stukken te ondertekenen in verband met de inschrijving van de hierbij opgerichte vennootschap in het ondernemingsloket, Belasting over de Toegevoegde Waarde en de sociale zekerheid en het verrichten van andere administratieve formaliteiten.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL,

(getekend) Xavier DEWEER,

Tevens neergelegd gelijkvormige uitgifte van de oprichtingsakte; analytisch uittreksel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.05.2015, NGL 20.05.2015 15132-0139-013

Coordonnées
JO-LI

Adresse
OUDENAARDEBAAN 112 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande