JO VERMEIRE CONSULTANCY

Société en commandite simple


Dénomination : JO VERMEIRE CONSULTANCY
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 806.945.374

Publication

07/08/2013
ÿþVoorbehouder aan het Belgisch Staatsblat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

N""

~~,~ :.~

r~'

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" " -.." " ~

! ',1 i:. e.-. i-i ...:: La , L-.:, %....-1 tJ

ra !Ul.! 2013 t

RtrC;"¬ TB Ai! K. VAN

KOOPHAN D iá riff`~reC , NT



11E

" 1312 99*

Ondernemingsnr : 0806.945.374

Benaming

(voluit) : JO VERME1RE CONSULTANCY

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap Zetel : Brandstraat 46 - 9080 Beervelde

(volledig adres)

Onderwerp akte ; ontbinding van de vennootschap - invereffeningstelling en afsluiting - ontslag en decharge zaakvoerder -volmacht

ontbinding van de vennootschap - invereffeningstelling en afsluiting - ontslag en decharge zaakvoerder - volmacht

Uit de akte dd 28 juni 2013 , geregistreerd te Gent 7.,5 blz. geen renvooi, op 10 juli 2013, boek 6177, blad 51 vak 7,ontvangen 50,00 E (Vijftig euro), ontvanger; Anja Willems, Ea. inspecteur a.i.,blijkt het volgende;

Verslag van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van de gewone commanditaire vennootschap' Jo Vermeire Consultancy' met zetel te 9080 Beervelde, Brandstraat 46.

De vennootschap werd opgericht bij onderhandse akte op 22 september 2008 en geregistreerd te Gent op 25 september 2008, boek 6/71 blad 40, vak 22 en bekend gemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 16 oktober 2008, onder nummer 08163989.

Gekend in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0806.945.374.

1.SAMENSTELLING VAN HET BUREAU;

De zitting wordt geopend om 09u30 onder het voorzitterschap van de heer Jozef Gabriët M. Vermeire,

nagemeld.

Mevrouw Maria Cecile De Lee wordt aangeduid als secretaris.

2.SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING.

Is aanwezig:

a.De heer Jozef Gabriël M. Vermeire, wonende te 9080 Beervelde, Brandstraat 46 -- eigenaar van 126 aandelen;

b.Mevrouw Maria Cecile De Lee, wonende te 9080 Beervelde, Brandstraat 46  eigenaar van 124 aandelen. Gezien alle aandelen vertegenwoordigd zijn op deze bijzondere algemene vergadering kan zij geldig beraadslagen over de punten vermeld in de agenda.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

r,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

3.UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

a. Agenda.

De voorzitter meldt de aanwezigen dat deze vergadering volgende agendapunten zal behandelen en hierover besluiten;

(.Kennisname en bespreking verslag van de zaakvoerder en staat van actief en passief die niet meer dan drie maanden voordien werd opgemaakt, en inzake ontbinding van de vennootschap met het oog op haar invereffeningsstelling;

((.Ontbinding en definitieve sluiting in 1 akte overeenkomstig artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen.

lll.Goedkeuring van de verdeling van het netto liquidatiesaldo en terugname van het resterend actief IV,Goedkeuring jaarrekening per 10 juni 2013 -- beëindiging mandaat zaakvoerder  kwijting

V,Vaststelling van de definitieve sluiting van de vereffening -- Plaats van bewaring van de boeken en bescheiden

VI.Volmacht ondernemingsloket (KBO) en fiscale administraties,

b.Oproep¬ ngen van de vennoten en zaakvoerder.

De hier aanwezige vennoten en zaakvoerder verklaren uitgenodigd te zijn tot huidige bijzondere algemene vergadering, kennis te hebben genomen van haar agenda en afstand te doen van de termijnen en formaliteiten van bijeenroeping zoals voorzien in het wetboek van vennootschappen en te verzaken aan het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64,1° van het Wetboek van Vennootschappen.

c.Vaststellingen.

1. De voorzitter deelt mee dat er thans tweehondervijftig(250) aandelen zijn uitgegeven en dat er geen andere maatschappelijke effecten bestaan.

2. de voorzitter stelt vast dat er 2 (twee) vennoten zijn die samen de 250 (tweehonderd vijftig) aandelen bezitten, zodat geheel hef kapitaal is vertegenwoordigd en de huidige vergadering geldig kan beraadslagen en besluiten over de punten die op de agenda staan.

3, De voorzitter deelt mee dat de agendapunten, die statutenwijzigingen en/of ontbinding van de vennootschap en/of wijziging naam of doel inhouden, met éénparigheid van aile beherende vennoten en gewone meerderheid van de stille vennoten moeten worden aanvaard en dat de agendapunten die over andere onderwerpen handelen een gewone meerderheid moeten bekomen om te worden aanvaard. De beslissing tot ontbinding en definitieve sluiting in één akte, goedkeuring van de verdeling van het netto liquidatiesaldo en terugname van het resterend actief en de vaststelling tot definitieve sluiting van de vereffening dienen met eenparigheid van stemmen te worden genomen overeenkomstig artikel 184§5 van het Wetboek van Vennootschappen.

4, De voorzitter deelt mee dat ieder stemgerechtigd aandeel recht geeft op één stem,

4.VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG SAMENGESTELD IS.

De uiteenzetting door de voorzitter wordt door de vergadering als juist erkend, De vergadering stelt vast dat ze geldig samengesteld is en bevoegd is om over de bovenvermelde punten van de agenda te beraadslagen en te besluiten.

5.AFHANDELING VAN DE AGENDA.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten met éénparigheid van stemmen:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

EERSTE BESLUIT

Voorafgaande verklaring: De vergadering verklaart dat een afschrift van de verslagen en van de staat van activa en passiva van de vennootschap, zoals bepaald hierna, ter beschikking van de vennoten werden gesteld, overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

i.Verslag van de zaakvoerder de dato 11 juni 2013.

ii.Staat van actief en passief, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld, zijnde per 10 juni 2013,

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 11 juni 2013, waarin hij het voorstel tot ontbinding van de vennootschap toelicht, samen met de staat van actief en passief van de vennootschap, afgesloten op 10 juni 2013 ( zie aparte bijlage)

TWEEDE BESLUIT

De vergadering verklaart vervolgens uitdrukkelijk te verzaken aan de formaliteiten en termijnen voorzien in artikel 194 van het wetboek van vennootschappen en over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening van de vennootschap in toepassing van artikel 184 §5 van het wetboek van vennootschappen. De vergadering verklaart in dit kader dat aan aile voorwaarden van artikel 184 §5 van het wetboek van vennootschappen is voldaan, zodat onmiddellijk tot sluiting van de vereffening kan worden overgegaan.

Deze voorwaarden luiden als volgt:

->~r is geen vereffenaar aangeduid;

-Er zijn geen passiva luidens de staat van actief en passief als bedoeld in artikel 181;

-De aandeelhouders zijn aanwezig op de algemene vergadering en besluiten samen.

De terugname van het resterend actief gebeurt door de aandeelhouders zelf.

De vergadering neemt volgende besluiten:

-De vergadering besluit om geen vereffenaar te benoemen;

-De vergadering stelt op basis van de vereffenigsrekeningen per 10 juni 2013 vast dat er geen passiva meer

verschuldigd zijn.

-De vergadering stelt vast dat alle ( twee) aandeelhouders aanwezig zijn, die beslissen om de procedure in één akte te voltrekken overeenkomstig artikel 184 §5 van het wetboek van vennootschappen.

-De vergadering besluit dat een terugname van het resterend actief zal gebeuren door de aandeelhouders overeenkomstig het derde besluit hierna.

De vergadering besluit bijgevolg over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van de vereffening. DERDE BESLUIT

De vergadering besluit op basis van de staat per 10 juni 2013 over te gaan tot toebedeling aan de heer Jozef Gabriël M. Vermeire en mevrouw Maria Cecile De Lee, van alle activa, conform het verslag van zaakvoerder dd 27 juni 2013 in verband met het voorstel tot regeling sluiting en vereffening.

VIERDE BESLUIT

De vergadering keurt de jaarrekening per 10 juni 2013 goed.

De vergadering verleent volledige decharge aan de zaakvoerder, de heer Jozef Gabriël M. Vermeire, voornoemd, betreffende de uitoefening van zijn mandaat. Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder.

VIJFDE BESLUIT

De algemene vergadering verklaart de vereffening als definitief beëindigd, spreekt de sluiting van de vereffening uit en stelt vast dar de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan. Zij besluit dat de boeken en documenten vijf jaar zullen bewaard worden op het adres van de vennoot, de heer Jozef Gabriël M. Vermeire, voornoemd, die zich met de bewaring ervan gelast. De vergadering stelt vast dat alle gelden en waarden van de vennootschap verdeeld werden zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

ZESDE EN LAATSTE BESLUIT

Als bijzondere gevolmachtigde met recht van indeplaatstelling, wordt aangesteld ' MP Accountants en belastingsconsulenten BVBA' met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, stationsstraat 7A, teneinde bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsook bij aile belastingsadministraties  waaronder de BTW-administratie  alle nodige formaliteiten te vervullen.

~ " ,





Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Niets verder op de agenda staande, zo wordt deze vergadering geheven om 11.00 uur



Opgemaakt op 28 juni 2013

Jozef Gabriël M. Vermeire

Bijlage

1/ Verslag van de Zaakvoerder inzake de voorgenomen ontbinding van de vennootschap Jo Vermeire

Consultancy Gewone Commanditaire Vennootschap

2/ Staat van actief en passief per 10 juni 2013

3/ verslag van de zaakvoerder dd 27 juni 2013 ivm voorstel tot regeling sluiting vereffening.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/08/2013 - Annexes du Moniteur belge





















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JO VERMEIRE CONSULTANCY

Adresse
BRANDSTRAAT 46 9080 BEERVELDE

Code postal : 9080
Localité : Beervelde
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande