JOBOBEST

Société en commandite simple


Dénomination : JOBOBEST
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 547.902.025

Publication

26/03/2014
ÿþMad Word 11.1

In de bijsagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Intmimpl

bûha

S~~

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

13 l«. 20#~

DENQE~MONDE

~rtt,ze

dnClerrlsiTllilgsnr Benarrdng 902. otS

(volukt) JOBOBEST COMM.V

(verkort)

Rechtsvorm ° COMM. V

Zetel : Beekveldstraat, 19 9280 Lebbeke

(volledig adres)

Onderwerp rat,ta : Oprichting

Artikel 1: Benaming

De vennootschap is opgericht ais een gewone commanditaire vennootschap onder de benaming JOBOBEST.

Artikel 2: Beherende vennoten en stille vennoten

De Heer Van Overstraeten Eddy geboren te Dendermonde op 24/10/1953 en wonende te 9280 Lebbeke, Beekveldstraat 19 , Rijksregisternummer: 53.10.24-313.53, neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot.

De Heer Van Overstraeten Stef geboren te Dendermonde op 06/02/1981 en wonende te 9280 Lebbeke, Langestraat 82 , Rijksregistemummer. 81.02.06-105.72 treedt op als stille vennoot.

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en afschriften van de vennootschap en controle uit te oefenen op aile verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 3: Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur met ingang van haar oprichtingsdatum. Artikel 4: Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 LEBBEKE, Beekveldstraat 19.

Hij mag verplaatst worden, mits inachtneming van de taalwetgeving, naar om het even welke plaats in België bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders, die in de bijsagen tot het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan, zowel in België ais in het buitenland, bestuurs- en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, bureaus en stapelhuizen inrichten, waar en wanneer zij dat nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders.

Artikel 5: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België ais in het buitenland:

Cap de laatste biz. van Luj B vermelden " recto : slaan en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) he eend de rechtspersoon ten aanaíen van derden te vertegenwoordigen

Verse . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Diverse administratieve activiteiten ten behoeve van kantoren.

Overige adviesbureaus op het gebied van bedrijfsbeheer,

Adviesbureaus op het gebied van bedrijfsvoering.

Overige zakelijke dienstverlening, n.e_g..

Overige onderwijsondersteunende dienstverlening.

Overige vormen van onderwijs.

Openen, houden, centraliseren en sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de rekeningen

Administratieve dienstverlening ten behoeve van gerechtsdeurwaarderskantoren.

Administratieve dienstverlening ten behoeve van incasso- en kredietbureaus.

Detailhandel via het internet en via nieuwe media.

Import- en export van goederen, de organisatie van aankoop en verkoop van goederen en diensten, zowel in eigen naam en voor eigen rekening, als in naam en voor rekening van derden.

Alsmede al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

De vennootschap kan alle verrichtingen uitvoeren die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van haar doel.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met een of andere tak van haar doel of die van aard zijn de zaken van de vennootsohap te bevorderen of uit te breiden,

Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen. De vennootschap mag zowel in België als in het buitenland aile uitbatingzetels en bijhuizen oprichten of aankopen en ze overdragen aan andere vennootschappen en particulieren. Beheren van het eigen patrimonium. Het verkrijgen en behouden van onroerende goederen: flatgebouwen en woningen, niet voor bewoning bestemde gebouwen en gronden. De handel in onroerende goederen, het stellen van aile hiertoe noodzakelijke en dienstige handelingen, het verhuren van deze onroerende goederen,... Deze opsomming is geenszins in beperkte zin te beschouwen, De vennootschap mag zich bij wijze van inbreng, samensmelting, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins betrekken in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel aanverwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen. In het algemeen mag de vennootschap alle handelingen stellen, onder welke vorm ook, die haar het meest geschikt blijken, zowel, roerende als onroerende, Industriële, commerciële of financiële verrichtingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn er de verwezenlijking of de uitbreiding van te vergemakkelijken en die haar door de wet niet verboden zijn. Dit alles zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in samenwerking met derden. De vennootschap kan zich ten gunste van derden borgstelten, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap mag optreden als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van vennootschappen.

Zij kan borg staan ten voordele van haar eigen zaakvoerders, vennoten en andere natuurlijke personen of rechtspersonen.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op de wijzen die zij best geschikt acht, voor eigen rekening of voor rekening van derden, zowel in België ais in het buitenland.

Deze aanduidingen en opsommingen zijn niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis,

Artikel 6: Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt duizend euro (500,00 EUR), vertegenwoordigd door tien (10) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/tiende (1/10de) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het wordt volledig gevormd door inbrengen in geld, waartoe de vennoten zich als volgt verbinden:

- De heer Eddy Van Overstraeten: vierhonderdvijftig euro, hetzij: 450,00 EUR

- De heer Stef Van Overstraeten: vijftig euro, hetzij: 50,00 EUR

Als vergoeding voor deze inbrengen ontvangen de vennoten volgend aantal aandelen:

r..

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

- De heer Eddy Van Overstraeten: negen (9) aandelen

- De heer Stef Van Overstraeten: één (1) aandeel

Artikel 7: Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, beherende vennoten.

De zaakvoerders warden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde duur of zonder

beperking van duur.

De zaakvoerder bezit de meest uitgebreide machten van bestuur en beschikking.

Alle handelingen die niet uitdrukkelijk voorbehouden zijn aan de algemene vergadering door de wet, vallen onder zijn bevoegdheid.

Artikel 8: Effecten

De effecten zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Deze erkent slechts één enkele eigenaar per effect voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan

verbonden.

Artikel 9: Overdracht van aandelen

Een vennoot mag zijn aandelen slechts overdragen onder levenden met toestemming van al zijn medevennoten,

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger behoudens de mogelijkheid van één of meer van de overblijvende vennoten om binnen de twee maanden na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven de erfgenamen of rechtsopvolgers te weigeren als vennoot.

Artikel 10: Controle

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid. Hij Kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Artikel 11: Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar. Artikel 12: Algemene vergadering

Een algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag van de maand juni om achttien uur.

De oproepingen voor elke algemene vergadering geschieden bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten minstens vijftien dagen vaar de vergadering, met vermelding van de agenda van de vergadering.

Wanneer alle vennoten aanwezig zijn en allen daarmee akkoord gaan, kan een algemene vergadering zonder voorafgaande oproepingen beraadslagen en besluiten over de agendapunten die door de vennoten met eenparigheid worden vastgesteld.

Vennoten kunnen op de algemene vergadering vertegenwoordigd worden, maar uitsluitend door een andere vennoot op voorlegging van een geschreven volmacht. Rechtspersonen mogen evenwel warden vertegenwoordigd door hun wettelijke of organieke vertegenwoordigers, die geen vennoot moeten zijn.

Er wordt een algemene vergadering gehouden telkens het belang van de vennootschap dit vereist of op vraag van één of meerdere vennoten, die samen minstens één/vijfde (1/5de) van het kapitaal bezitten.

De algemene vergaderingen warden gehouden op de zetel van de vennootschap" of op elke plaats

aangeduid in het bericht van bijeenroeping..

Artikel 13: Stemming

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Alle beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen behoudens de hierna bepaalde uitzondering,

Elke beslissing betreffende de wijziging van de statuten moet worden goedgekeurd door drielvierden meerderheid van de stemmen.

a Vr]or-hehoucten aan bat

Staatsblad

Artikel 14: Resultaat

Over de aanwending van het resultaat zal beslist worden door de algemene vergadering. Artikel 15: Ontbinding

De vennootschap wordt niet ontbonden in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van een zaakvoerder.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal in geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van een zaakvoerder, het bestuur van de vennootschap worden waargenomen door de overblijvende zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering beslist om in dat geval één of meerdere nieuwe zaakvoerders te benoemen.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de enige zaakvoerder zal de algemene vergadering op verzoek van een of meerdere vennoten een beherende vennoot of enig ander persoon als bewindvoerder aanstellen om de dringende daden van louter beheer te stellen gedurende de door de algemene vergadering vast te stellen tijd, zonder dat deze een maand te boven mag gaan.

In geval van overlijden, wettelijke onbekwaamheid of verhindering van de enige zaakvoerder heeft de algemene vergadering verder het recht om bij eenvoudige meerderheid in de definitieve vervanging van de zaakvoerder te voorzien.

Artikel 16: Vereffening

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

Artikel 17: Woonstkeuze

Elke vennoot, zaakvoerder of vereffenaar die in België geen gekende woonplaats heeft, doet woonstkeuze op de zetel van de vennootschap waar hem aile mededelingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar zal een aanvang nemen op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en vijftien.

2. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand

juni van het jaar tweeduizend en zestien om achttien uur.

BENOEMING

Wordt als zaakvoerder benoemd voor onbepaalde duur: de heer Eddy Van Overstraeten, voornoemd, die

verklaart dit mandaat te aanvaarden.

De heer Eddy Van Overstraeten zal de bevoegdheid hebben om alleen de vennootschap te besturen en

alleen de vennootschap tegenover derden en in rechte te vertegenwoordigen.

Worden hij deze als bijzondere lasthebbers aangesteld, Van Overstraeten Eddy en Van Overstraeten Stef, aan wie de macht wordt verleend om ieder afzonderlijk de nodige verrichtingen te doen bij de erkende Ondememingsloketten, de Kruispuntbank van ondernemingen, bij de administratie van de Directe Belastingen en de BTW administratie, met betrekking tot deze akte en alle latere akten.

Aldus opgemaakt te Lebbeke op 20/02/2014 in 3 exemplaren.

De heer Eddy Van Overstraeten

Zaakvoerder

Op laat3te b!z van Luii. B vermelden Recto . hlaarrr en hoedanigheid van de rnstrunzenterende notarrs, hetzij van de persn(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Nam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JOBOBEST

Adresse
BEEKVELDSTRAAT 19 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande