JOG

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOG
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 833.752.018

Publication

26/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 23.07.2013 13338-0436-012
25/02/2011
ÿþ naad 2.0

kge3 j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : Cl) 33 0

Benaming

(voluit) : "JOG"

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9820 Merelbeke, Berkenhof 7

Onderwerp akte : OPRICHTING BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

(ti.àD Uittreksel uit een akte verleden voor Meester Frederik VLAMINCK, Geassocieerd Notaris te Antwerpen, op

7j negen februari tweeduizend en elf.

1. De nauwkeurige aanwijzing van de vennoten:

e L De heer SPELTDOOREN Guy, Paul, Leon, geboren te Gent op 4 september 1959, niet gehuwd, wonend te 9820 Merelbeke, Berkenhof 7.

" c 2. Mevrouw SPELTDOOREN Joëlle, Herman, Leona, geboren te Lokeren op 27 juli 1988, niet gehuwd, wonend te 9160 Lokeren, Hubert Van De Vijverstraat 32.

e 3. De heer SPELTDOOREN Olivier, Aimé, Diane, geboren te Lokeren op 24 augustus 1990, niet gehuwd, wonend te 9160 Lokeren, Hubert Van De Vijverstraat 32.

2. a) De rechtsvorm van de vennootschap:

besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, afgekort "BVBA"

b) De naam van de vennootschap: "JOG"

3. De zetel van de vennootschap: 9820 Merelbeke, Berkenhof 7, in het gerechtelijk arrondissement Gent

- 4. Het doel van de vennootschap:

coDe vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij als:

N tussenpersoon, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionaris of: tussenpersoon :

N 1. Het aankopen, verkopen, ruilen, verkavelen, omvormen, bouwen, verbouwen, afbreken, herbouwen, exploiteren, beheren, huren, verhuren van alle gebouwde en omgebouwde eigendommen, het aankopen,, verkopen, ruilen, verkavelen, aanpassen door urbanisatie, riolering en wegenaanleg, ontginnen, bebossen, ontbossen, exploiteren en urbaniseren van nieuwe residentiële woonwijken of andere, en in de ruimste zin; van het woord, alle onroerende handelingen verrichten en handelingen, zowel in België als in het' buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden ontwerpen, aangaan, doen uitvoeren of bevorderen.

2. De studie en de bevordering van onroerende en financiële ontwerpen en initiatieven, evenals technische, bouwkundige, juridische, commerciële, financiële en industriële studies in verband met alle hoegenaamde onroerende en financiële verrichtingen en promoties, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

3. Het opsporen, bedingen en vastleggen van alle financiële middelen en hulpbronnen, nodig om de

cLe beoogde doelstellingen te verwezenlijken.

,r 4. Het ontwerpen, uitvinden, verwerven, fabriceren, bouwen, invoeren, uitvoeren, aankopen, verkopen, verdelen, onderhouden, exploiteren, zowel in eigen naam, als in hoedanigheid van agent, vertegenwoordiger, commissionair, makelaar of vergunningshouder, van alle methodes, bouwstoffen en

C1D

producten, brevetten, vergunningen en intellectuele rechten, in verband met de opgesomde voorwerpen.

" r. 5. De coördinatie van de oprichting van bouwwerken voor eigen rekening zowel als voor derden.

6. Het uitvoeren en verfraaien van binnenhuisinrichtingen van gebouwen.

7. Het uitbaten van een algemene bouwonderneming waarvan de werken worden uitgevoerd door onderaannemers.

8. Het ontwerpen of laten ontwerpen van plannen voor gebouwen, sportvelden en recreatieterreinen, stedenbouw en ruimtelijke ordening, restauratie en herinrichting van bestaande gebouwen, evenals het opmaken van lastenkohiers en het vervullen van alle administratieve formaliteiten.

9. Het optreden als tussenpersoon in de aankoop en verkoop en verhuring van onroerende goederen evenals.

het beheer van onroerende goederen toebehorend aan derden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

" 11031066*

1111

be

B St

NEERGELEGD

1 5 FEB. 2011

RECF{~~f ~ VA`~

KOOPH.a\b~ TE GENT ~





10. Studie, advies, ontwerp, aanleg en onderhoud van parken, boomgaarden, tuinen en alle private en openbare groene ruimten ; landschapsverzorging, aanleg en onderhoud van openbaar groen, speelterreinen, parking zowel privé als openbaar, van fietspaden, voetpaden en straten, van zwembaden en zwemvijvers.

11. Maaien van graskanten en bermen. Afvoer en verwerking van tuinafval.

12. Tuinbouw, kwekerij van bloemen, planten en bomen. Ontbossing, vellen en snoeien van bomen, evenals boomverzorging, bosbouw en exploitatie van bossen, verkoop van brandhout, aanmaakhout, pellets, briketten.

13. Landbouw, teelt van gewassen en loonwerk voor land en tuinbouwer.

14. De aankoop en verkoop, het leveren en plaatsen van : alle bloemen, planten, bomen, heesters, struiken, coniferen, bloembollen, gazons en alle andere tuinbouwproducten; samengestelde en organische meststoffen, onkruidbestrijdingsmiddelen, teelaarde, compost, grind en alle andere aanverwante producten en grondstoffen, alle siervoorwerpen en tuinaccessoires; alle soorten tuinmeubelen 'vervaardigd in hout, houtachtige, imitatie- of kunststofproducten, alle soorten tuinberegening en  verlichting, pergola's, houtvlonders en steigers, blokhutten en tuinhuizen, enzovoort.

15. Kleine bouw en metselwerken zoals tuinmuurtjes, vijvers en zwembaden.

16. Het plaatsen, herstellen en onderhouden van afsluitingen en afrasteringen in eender welk materiaal.

17. Waterwerken: graven en uitkuisen van grachten en vijvers, beschoeien van grachten en vijvers, aanleggen van vijvers en grachten, verdiepen en uitbaggeren van grachten en vijvers.

18. Transport van materiaal, planten, bomen en grondstoffen voor tuinaanleg en  onderhoud. Machines vervoeren.

19. Verhuren van machines, tuingereedschappen en  accessoires;

20. De vennootschap heeft eveneens tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, het optreden als tussenpersoon bij het adviseren, concipiëren en realiseren van publiciteits- en promotiecampagnes, dit alles in de meest ruime zin. Het leveren van alle goederen en diensten betreffende voorgaande activiteiten.

21.Alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij,

managementvennootschap, syndicus, expert, commissionair, adviseur, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen.

Deze activiteiten kunnen uitgeoefend worden zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, en betreffen ondermeer:

1. Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium, zoals:

- onroerende goederen aanwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst;

- beschikbare middelen beleggen in alle roerende goederen en waarden, een portefeuille van roerende

waarden beheren, en dienaangaande aankopen en verkopen verrichten zonder speculatief karakter;

- landbouwgronden verpachten of zelf landbouwbedrijven uitbaten.

2. Alle handelsfondsen, met inbegrip van hoteluitbatingen, service flats, rusthuizen, winkels horeca-uitbatingen en vakantieoorden, vergunningen, octrooien, licenties en fabrieksmerken aankopen, in huur nemen, verhuren, verkopen en ruilen, commercialiseren en exploiteren, in concessie geven en in concessie nemen.

3. De coërdinatie van alle aannemingen en onderaannemingen uitgevoerd door onderaannemers, directie van bouwprojecten en werven, alle studie werk, en alle inrichtingen.

4. Onderneming in roerende en onroerende goederen, en het optreden als makelaar of bouwpromotor in de meest ruime zin; het exploiteren van handelszaken, alle bemiddeling, dienstverlening en service bij verrichtingen van roerende en onroerende aard; verhuring van woningen, appartementen studentenhomes, staanplaatsen garages, en andere.; verwerven, bouwen laten bouwen verbouwen, in huur geven of nemen, verkopen en omvormen, verkavelen en uitbaten van onroerende goederen. Dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkenning- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zoverre daartoe géén erkenning en inschrijving werd bekomen.

5. Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het waarnemen van alle bestuursmandaten, dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming is overigens niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011- Annexes du Móniteur belge

groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten ; ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen, alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

De vennootschap mag bijgevolg optreden als zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen, borg stellen voor derden, zaakvoerders en vennoten, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen ter zake.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels ter zake.

5. De duur van de vennootschap: De vennootschap werd opgericht voor onbepaalde tijd.

6. a) Het bedrag van het geplaatst kapitaal:

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twintig duizend euro (¬ .20.000,00), verdeeld in honderd

(100) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

b) Het gestorte bedrad:

Het kapitaal is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst en is integraal volgestort.

c) Overdracht van aandelen

In de statuten werd een regeling voor overdracht van aandelen bepaald.

7. a) De aanwijzing van de personen die gemachtigd zijn de vennootschap te besturen en te verbinden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke - of rechtspersonen, al dan

niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze rechtspersoon onder zijn

aandeelhouders of vennoten, bestuurders, zaakvoerders, leden van de directieraad of werknemers, een

vaste vertegenwoordiger aan te stellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en

voor rekening van de rechtspersoon. In laatste instantie dient deze vaste vertegenwoordiger een

natuurlijk persoon te zijn.

Tot niet-statutaire zaakvoerder werd voor onbepaalde termijn benoemd:

De heer SPELTDOOREN Guy, Paul, Leon, geboren te Gent op 4 september 1959, wonend te 9820

Merelbeke, Berkenhof 7.

De opdracht van zaakvoerder is MET bezoldigd.

Krachtens artikel 19 van de statuten vertegenwoordigt iedere zaakvoerder, alleen handelend, de

vennootschap geldig in en buiten rechte.

Commissaris : De comparanten verklaren thans geen commissaris te benoemen.

b) Intern bestuur:

Wanneer meer dan één zaakvoerder is benoemd, zijn de zaakvoerders als college bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

c) Externe vertegenwoordigingsmacht:

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt, alleen handelend, de vennootschap geldig in en buiten rechte. Wanneer de vennootschap wordt benoemd tot bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar, lid van het directiecomité, van de directieraad of van de raad van toezicht van een andere vennootschap, benoemt zij onder haar vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de vennootschap.

8. Het begin en het einde van het boekjaar:

één januari - eenendertig december, en voor de eerste maal op éénendertig december tweeduizend en twaalf

(2012).

9. a) Gewone algemene vergadering:

de laatste vrijdag van de maand juni, om negentien (19:00) uur, en voor de eerste maal in het jaar

tweeduizend dertien (2013).

b) Vertegenwoordiging van de vennoten:

Elke vennoot kan op de vergadering worden vertegenwoordigd door een persoon, al dan niet vennoot,

aan wie een schriftelijke volmacht werd verleend.

Rechtspersonen worden vertegenwoordigd door het krachtens hun statuten met de vertegenwoordiging

belaste orgaan, of door een persoon al dan niet vennoot, aan wie een schriftelijke volmacht is gegeven.

c) Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

10. De bepalingen betreffende

a) de bestemming van de winst - reserve:

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en

afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/02/2011 - Annexes'clu Môniteur belge

Voorbehouden 'àan.her Belgisch Staatsblad

Van deze winst wordt jaarlijks ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo, in voorkomend geval, vooreerst verminderd met de door de vergadering vastgestelde tantièmes, wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

b) de wijze van vereffening:

onder de vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

11. Blijzondere volmacht

Bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, werd verleend aan

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Pieters-Dick & C°", gevestigd te 9820 Merelbeke, Triestlaan 37, gerechtelijk arrondissement Gent, RPR Gent met ondernemingsnummer 0459.893.529,

* Mevrouw Kathleen De Kuysscher, wonend te 9050 Gentbrugge, Oude Brusselseweg 144

elk met recht alleen op te treden en met recht van in de plaatsstelling, teneinde al het nodige of nuttige te doen met het oog op de inschrijving van de vennootschap bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de fiscale administraties (onder meer BTW), de Registratiecommissie en de sociaalrechtelijke instellingen en met het oog op alle latere wijzigingen aan en eventuele schrappingen van deze inschrijvingen.

- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL - - Frederik Vlaminck, Geassocieerd Notaris, -

Hiermede tegelijk neergelegd : Afschrift van de oprichtingsakte

dd. 9 februari 2011, met in bijlage : drie volmachten, en uittreksel.

Uittreksel zonder registratierelaas uitgereikt met het enige doel te worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOG

Adresse
BERKENHOF 7 9820 MERELBEKE

Code postal : 9820
Localité : MERELBEKE
Commune : MERELBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande