JOHAN'S VISCENTER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOHAN'S VISCENTER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.817.761

Publication

13/05/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III UI





GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

30 APR. 2014

AFDEL1MNDERMONDE

Ondernerriingsnr 0475.817.761

Benaming

(voluit) : JOHAN'S VISCENTER

(verkort)

RechtSVOrM Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel ljzerhand 26 te 9120 BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte: Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELL1NG

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 31 maart

2014, ver& registratie, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOHAN'S VISCENTER", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, ljzerhand, 26. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendermonde met BTW-nummer BE: 0475.817.761.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op 10 oktober 2001, houdende de statuten, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 31 oktober daarna onder nummer 20011031-673 en niet gewijzigd tot op heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast

Op 21 maart 2014, heeft de zaakvoerder van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

Op 27 maart 2014, heeft de extern accountant, de heer Luc Delvou, gevestigd te 2630 Aartselaar, Antoon Van Brabantstraat, 9 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Luo Delvou, overeenkomstig artikel 181§1 van het: wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt:

Besluit:

De staat van activa en passive van de Bvba "Johan's Viscenter met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, ljzerhand 26, per 31 december 2013, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder van de vennootschap,' afgesloten per 31 december 2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van 177.760,13 euro en een gecorrigeerd resultaat van 13.500,57 euro. Het netto-actief bedraagt 102.521,99 euro.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door de vereffenaar, of bij zijn ontstentenis, de zaakvoerder.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht. Opgemaakt te Aartselaar, op 27 maart 2014.

Getekend : Luc Delvou, Accountant-belastingconsulent.

EERSTE BESLISSING

.....

Op de laatste blz. van vermelden vermelden . Recto. Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt door de extern accountant, de heer Luc Delvou, gevestigd te 2630 Aartseiaar, Antoon Van Brabantstraat, 9 bus 2, vertegenwoordigd door de heer Luc Delvou, overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 31 december 2013.

TWEEDE BESLISSING

Da vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf heden, onder de opschortende voorwaarde van de homologatie door de rechtbank van koophandel te Dendermonde van de benoeming van de na gemelde vereffenaar.

Voor zoveel als nodig wenst de vergadering te verduidelijken dat de navolgende beslissingen, beslissingen zijn in uitvoering van voormeld besluit tot ontbinding van de vennootschap, en dat deze beslissingen dan ook worden genomen onder dezelfde opschortende voorwaarde van homologatie van de benoeming van deze vereffenaar door de rechtbank van koophandel te Dendermonde overeenkomstig artikel 184 §1 Wetboek van Vennootschappen.

DERDE BESLISSING

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat de hierna

volgende statutaire zaakvoeder van rechtswege ontslagnemend is:

- de heer Johan De Bock, voornoemd.

Hem wordt kwijting gegeven voor zijn bestuur.

VIERDE BESLISSING

De vergadering beslist één vereffenaar aan te stellen. Zij benoemt als vereffenaar: de heer Johan De Bock,

voornoemd.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het wetboek van vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan aile zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

ZEVENDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap besluit de vergadering de statuten als volgt aan te passen in

functie van de coördinatie, rekening houdend met de nieuwe toestand van de vennootschap.

De vergadering beslist de statuten als volgt te wijzigen:

- De tekst van de één van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst

De vennootschap bestaat onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en

is in vereffening. Haar benaming luidt: " JOHAN'S ViSCENTER ".

- De tekst van artikel vier van de statuten wordt geschrapt en vervangen door de volgende tekst

De vennootschap bestaat met Ingang van éénendertig maart tweeduizend veertien, enkel nog voor haar

vereffening.

- Uit hoofde van ontslag van statutair zaakvoerder van de heer Johan De Bock, wordt de tekst artikel 14 van de statuten aangepast door de aanstelling van statutair zaakvoerder te schrappen.

ACHTSTE BESLISSING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsbtad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

NEGENDE BESLISSING

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

TIENDE BESLISSING

De comparanten geven volmacht met recht van in de plaats stelling aan Verheyden van Hassel & Partners bv bvba, accountants & belastingconsulenten, gevestigd te 2610 Antwerpen-Wilrijk, Frans Van Duntaan, 25, vertegenwoordigd door de heer Leo van Hassel, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de ondernemingsloketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en aile formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, aile verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN,

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte verslag beslissing Rechtbank van Koophandel te Gent, verslag Accountant belastingconsulent, en het verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz van B vernielden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/01/2015 : DE062958
29/07/2013 : DE062958
24/07/2012 : DE062958
24/06/2011 : DE062958
23/07/2010 : DE062958
24/07/2009 : DE062958
29/08/2008 : DE062958
02/10/2007 : DE062958
04/09/2006 : DE062958
01/08/2005 : SN062958
04/10/2004 : SN062958
12/08/2003 : SN062958

Coordonnées
JOHAN'S VISCENTER

Adresse
IJZERHAND 26 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande