JOJGE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JOJGE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 524.746.739

Publication

06/05/2013
ÿþVoor behouder aan het Belgisch Staatsbla+

Riad Word 11.1

t rt DIn de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MORIN1



GRIr-rl': RECHTBANK

VA; ' :".DOPHANDEL

2 4 APR, 2013

DENDEFUEINDE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsar : 0524.746.739

Benaming

(voluit) : JOJGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Grootzand 200, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging - Benoeming zaakvoerder Uittreksel uit de buitengewone algemene vergadering dd.18/03/2013.

De buitengewone algemene vergadering heeft op 18/03/2013 beslist om de statuten van de vennootschap onder firma "JOJGE", met ondememingsnummer 0524.746.739 als volgt aan te passen.

Artikel 13 - Vergoedingen

De vergadering beslist niet éénparigheid van stemmen dat het mandaat van de zaakvoerders bezoldigd is, met uitzondering van het mandaat van de heer Peter Moens dat onbezoldigd is.

Deze bepaling treedt in werking met ingang vanaf 1810312013.

De buitengewone algemene vergadering benoemt tot nieuwe zaakvoerder met ingang vanaf 18/03/2013 de BVBA ESPERANZADOR met ondememingsnummer 0867,789.695 en maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 92, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Caroline De Weird, rijksregistemummer 66.12.27-066.12 en wonende te 9080 Lochristi, Antwerpse Steenweg 92 en dit met ingang vanaf 1810312013.

De heer Peter Moens

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/04/2013
ÿþ Mod Word 11.1

man In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Vr

beter

aai

Bel

Staa

u IA



GRIFFIE

KO~PHÁNDË~

2 2 SM 2013

DEN

D

ONDE

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 119

(voluit) : (verkort) : JOJGE

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Grootzand 200, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichtingsakte

Uittreksel uit de oprichtingsakte d.d. 18/03/2013.

De comparanten hebben op 18/03/2013 beslist om via een onderhandse akte de statuten op te stellen van een vennootschap onder firma, die zij verklaren als volgt op te richten op datum van 18 maart 2013.

Titel I: Statuten

Artikel 1 - Naam

De comparanten richten een vennootschap onder firma op. De vennootschap is een handelsvennootschap in de vorm van een vennootschap onder firma. Zij wordt opgericht onder de benaming "JOJGE". De maatschappelijke benaming wordt steeds gevolgd door de bewoordingen Vennootschap onder firma of afgekort V.O.F.

Artikel 2 - Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9200 Dendermonde, Grootzand 200.De zaakvoerders zijn

gemachtigd bestuurszetels, bijhuizen, agentschappen, zowel in België als in het buitenland op te richten.

Artikel 3  Doe!

De vennootschap heeft tot doel, en dit zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, en dit zoverre de hierna gemelde activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen: de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, alsmede het verschaffen van al dan niet gemeubelde logies.

De vennootschap kan voor eigen rekening, voor rekening van derden, of in deelneming met derden, of als tussenpersoon bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van ondernemingen en inzonderheid:

-de samenstelling en het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het verwerven door aankoop of anderszins, het verkopen, het ruilen, het bouwen, het verbouwen, het verbeteren, het uitrusten, het aanpassen, het verfraaien, het onderhouden, het verhuren, het huren, het verkavelen, het prospecteren en het uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de uitbreiding en de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; -het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen;

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële, juridische of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie, personeelszaken en algemeen bestuur; het verlenen van alle dienstprestaties en het uitvoeren van alle opdrachten onder de vorm van organisatiestudies, expertises, technische handelingen en raadgevingen of andere op eender welk vlak binnen het maatschappelijk doel;

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten in andere rechtspersonen of feitelijke verenigingen, het uitoefenen van opdrachten en functies die rechtstreeks of onrechtstreeks met het maatschappelijk doel verband houden;

-het verlenen van administratieve prestaties en computerservices voor rekening van derden, alsmede het verlenen van adviezen hieromtrent;

-de aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel;

Voor eigen rekening:

Het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer van een roerend vermogen.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen,

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doet.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten,

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties en de financiële markten en het Koninklijk Besluit over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies van vijf augustus negentienhonderd éénennegentig.

De vennootschap mag alle roerende en onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, verhuren, huren of verhuren, in leasing nemen, vervaardigen, overdragen of ruilen, en alle financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

De vennootschap kan alle rechtshandelingen stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan aile verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, ander meer door haar goederen in hypotheek of ln pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Artikel 4 - Duur

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel.

Zij kan slechts door de wil van de vennoten ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

Artikel 5 - Kapitaal  aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt tienduizend (10.000,00) EUR en is voor tienduizend (10.000,00) EUR volstort. Het kapitaal is verdeeld in tienduizend (10.000) aandelen, met een fractiewaarde van één/tienduizendste (1110.000) van het kapitaal,

Op deze aandelen is ingetekend door de oprichters, zoals hierna wordt uiteengezet en deze hebben zich onvoorwaardelijk verbonden tot hierna gemelde inbreng:

1.De oprichter Peter Moens heeft ingetekend op vijfduizend (5.000) aandelen en betaalde hierop vijfduizend (5.000,00) EUR.

2.De oprichter Ramona Fierens heeft ingetekend op vijfduizend (5.000) aandelen en betaalde hierop vijfduizend (5.000,00) EUR.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Samen tienduizend (10.000) aandelen, wat de totaliteit omvat van alle uitgegeven en ingeschreven aandelen.

De toegekende aandelen naar aanleiding van de inbreng van de hierboven beschreven goederen, komen

aan de comparanten toe als volgt:

1.Comparant Peter Moens: 5.000 aandelen (vijfduizend);

2.Comparant Ramona Fierens: 5.000 aandelen (vijfduizend).

Artikel 6 - Rekening-courant

Voor iedere vennoot mag een rekening-courant geopend worden waarin alle sommen die ter beschikking van de vennootschap gesteld zijn, gebracht worden. Zij zullen recht geven op een interest berekend tegen de wettelijke rentevoet, betaalbaar om de zes maanden.

Wanneer de behoeften van de vennootschap een storting op deze rekening-courant nodig maken, zal deze storting door iedere vennoot gedaan worden in verhouding met het aantal aandelen in zijn bezit, tenzij er anders over beslist wordt. De terugtrekking van de gedeponeerde fondsen kan enkel in gemeen overleg gebeuren.

Artikel 7 - Bestuur van de vennootschap

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

- De heer Peter Moens, geboren te Dendermonde op 26 augustus 1965 met als rijksregisternummer

65.08.26-301.49, wonende te 9080 Lochristi, Antwerpsesteenweg 92;

- Mevrouw Ramona Fierens, geboren ie Dendermonde op 28 januari 1960 met als rijksregistemummer

60.01.28-464.60, wonende te 9200 Dendermonde, Sint Elooistraat 14.

Artikel 8 - Overdracht van aandelen

Een vennoot kan zijn aandeel in de vennootschap slechts overdragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf alle andere vennoten de mogelijkheid te hebben geboden om zijn aandeel in de vennootschap over te nemen.

Indien verscheidene vennoten de overname wensen, zullen zij het voorkeurrecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aantal aandelen dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap. Indien één of meer vennoten het hun geboden voorrecht niet uitoefenen, verhoogt hun verzaking het recht van de andere vennoten.

Indien geen van de vennoten zijn voorkeurrecht uitoefent, worden de door de overlater voorgestelde ovememer(s) eigenaar(s) van de bedoelde aandelen, tenzij de algemene vergadering bij bijzondere meerderheid door deze statuten opgelegd deze ovememer(s) afwijst als vennoten.

De overnemer krijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De overdracht van aandelen zat het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 9 - Overlijden

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot.

Bij overlijden van de heer Peter Moens zullen zijn aandelen toekomen aan mevrouw Caroline De Weird. Bij overlijden van de overige vennoten, zullen de aandelen toekomen aan hun erfgenamen, indien alle andere vennoten hiermede hun akkoord betuigen.

Indien zij niet als vennoten worden toegelaten, hebben zij enkel recht hun deel op te eisen, dat overeenstemt met het aandeel van de overleden vennoot in het eigen vermogen van de vennootschap, zoals dit voorkomt op de laatste balans.

De erfgenamen mogen in geen geval de zegels laten leggen of een gerechtelijke inventaris laten opmaken, noch de normale gang van zaken van een vennootschap belemmeren.

Artikel 10 - Boekjaar

Het boekjaar vangt aan vanaf de datum van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december van ieder jaar.

r.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 11 - Jaarvergadering  bijzondere algemene vergaderingen

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste donderdag van de maand juni om 18.00 uur ten maatschappelijke zetel. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Iedere vennoot kan steeds een buitengewone algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen. Daartoe moet hij al de medevennoten uitnodigen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek Vennootschapsrecht.

De vergadering zal worden voorgezeten door de beherend vennoot of in zijn afwezigheid door de oudste der aanwezige vennoten. Zij zal gehouden worden ten maatschappelijke zetel.

Iedere vennoot beschikt over evenveel stemmen als hij aandelen bezit. Elk aandeel heeft recht op één stem.

Een beslissing vereist de meerderheid der stemmen, tenzij anders bepaald werd in onderhavige statuten. De besluiten van de buitengewone algemene vergadering waarbij de statuten worden gewijzigd evenals de besluiten inzake wijziging van de naam, het kapitaal, het aannemen en uitsluiten van vennoten, de vroegtijdige ontbinding van de vennootschap, worden goedgekeurd mits een meerderheid van 3/4 van de stemmen.

Artikel 12  Resultaatverdeling

Op het resultaat van het boekjaar, zoals dit blijkt uit de jaarrekening, wordt minstens vijf ten honderd vooraf

genomen voor de vorming van de wettelijke reserve.

Deze voorafname is niet meer verplicht, zodra het wettelijk reservefonds één/tiende van het onderschreven kapitaal bedraagt; zij dient opnieuw te gebeuren indien de wettelijke reserve wordt aangetast.

De resterende nettowinst wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot de inkomsten die elke vennoot gegenereerd heeft.

De vennoten mogen bij enkele meerderheid van stemmen beslissen een reservefonds te vormen, geheel of gedeeltelijk vooraf genomen op de winsten. Zij zullen eveneens, bij eenvoudige meerderheid van stemmen, mogen beslissen dat de gereserveerde winst uit de vorige jaren geheel of gedeeltelijk za! warden uitgedeeld, hetzij bovenop de winst van het afgesloten jaar, hetzij bij gebrek aan winst.

Artikel 13  vergoedingen

De vergadering beslist met éénparigheid van stemmen dat het mandaat van haar zaakvoerders de heer

Peter Moens en mevrouw Ramona Fierens bezoldigd is.

Artikel 14 -- Beraadslaging

Iedere vennoot heeft het recht de vergadering van de vennoten bijeen te roepen. Daartoe moet hij al zijn medevennoten per aangetekende brief aanschrijven die hij ten laatste acht dagen vbór de vergadering in de post afgegeven moet hebben. Deze brief moet de agenda vermelden, De vergadering za! gehouden worden ten maatschappelijke zetel,

De vergadering zal worden voorgezeten door de heer Peter Moens of mevrouw Ramona Fierens. Iedere aandeel heeft recht op één stem, maar in geval van staking van stemmen, is die van de voorzitter beslissend. De beslissingen worden bij enkele meerderheid genomen, behoudens afwijkende bepalingen in huidige statuten. Wanneer op de eerste vergadering de meerderheid van de vennoten niet aanwezig is, zal de tweede vergadering regelmatig mogen beraadslagen en beslissen, welk ook het aantal aanwezige vennoten is.

De vennoten mogen zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een medevennoot; geen enkele vennoot mag echter drager zijn van meer dan één mandaat.

Artikel 15 - Ontbinding  vereffening

De vennootschap wordt ontbonden:

-tengevolge van een rechterlijke beschikking die kracht van gewijsde heeft verkregen;

-tengevolge van een besluit van de algemene vergadering genomen met inachtneming van de

quorumvereisten, als gezegd in artikel 13, die gelden voor een statutenwijziging.

De ontbinding van de vennootschap zal door elke vennoot aangevraagd kunnen worden, indien de verliezen vijftig procent van het kapitaal belopen. Maar in dat geval kunnen de andere vennoten de vereffening vermijden door het deel van het uittredend lid over te nemen, zoals bepaald hierna.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van een vennoot. Zij blijft voortbestaan onder de overlevende vennoten. De erfgenamen van de overledene zullen het deel dat aan de overledene toekomt volgens de laatste balans die opgemaakt werd vbór het overlijden enkel in speciën kunnen opeisen.

Daarenboven zullen zij deel hebben in de winsten of de verliezen van het lopend jaar, vastgesteld overeenkomstig artikel 14 na sluiting van de eerste balans na het overlijden. Hierbij wordt alleen rekening gehouden met de tijd gedurende welke de overledene nog deel uitmaakte van de vennootschap, De rekening zal betaalbaar en eisbaar zijn in vijf jaar per vijf gelijke delen, waarvan de eerste betaling zal plaatsvinden binnen de drie maanden volgend op het opmaken van de eerste balans na het overlijden.

In geen geval, op geen enkel tijdstip en om geen enkele reden, zullen de weduwe, weduwnaar of erfgenamen van een vennoot de zegels mogen laten leggen, een inventaris laten opmaken of de werkzaamheden van de vennootschap hinderen op welke wijze ook.

Wanneer een vennoot wettelijk onbekwaam is of om welke redenen ook verhinderd is, kan de algemene vergadering beslissen dat hij zal ophouden deel uit te maken van de vennootschap. Zij voorziet in zijn vervanging in de bijzondere functies die hem waren toevertrouwd. De rechten van de aldus uitgesloten vennoot worden bepaald zoals hiervoor vermeld.

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering bij gewone meerderheid één of meerdere vereffenaars, die al dan niet vennoten kunnen zijn. Zij bepaalt hun aantal, bevoegdheden en bezoldiging, alsook de wijze van vereffening.

Worden er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. Hij heeft de bevoegdheden die in het Wetboek Vennootschapsrecht worden toegekend aan een vereffenaar, tenzij de algemene vergadering daar bij gewone meerderheid anders over beslist.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen verdeeld tussen alle vennoten in verhouding tot ieders aandelenbezit.

Titel 11: Slot en overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van verkrijgen door de vennootschap van de rechtspersoonlijkheid om te eindigen op 31 december 2014.

De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden op de laatste donderdag van juni in 2014.

Alle in naam van de in oprichting zijnde vennootschap aangegane verbintenissen worden thans door de vennootschap uitdrukkelijk overgenomen en bekrachtigd, onder de opschortende voorwaarde van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, en dus van het verwerven van de rechtspersoonlijkheid door de bij deze opgerichte vennootschap.

De verschijners machtigen de burgerlijke vennootschap Vandelanotte Accountancy BVBA met zetel te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 1 A, optredend via de heer Guido Michiels evenals aan al haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige en noodzakelijke verklaringen af te leggen en stukken te ondertekenen voor de tussenkomst bij de Kruispunibank voor Ondernemingen (KBO), de ondernemingsloketten, de Belasting over de Toegevoegde Waarde (BTW), de Registratiecommissie, en de overige vergunningen en attesten,

Aldus opgesteld in vijfvoud te Dendermonde op 18 maart 2013.

Elke partij erkent één origineel exemplaar ontvangen te hebben, het vierde en het vijfde zijn bestemd voor de registratie en de administratie.

De volledige oprichtingsakte werd hierbij neergelegd.

De heer Moens Peter

Zaakvoerder

Mevrouw Fierens Ramona

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

26/05/2015
ÿþ Mec Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

11011 11111.11111111M111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

13 MEI 2015

AFD E eENDERMONDE

Ondernerningsnr : 0524.746.739

Benaming

(voluit): JOJGE

(verkort) :

Rechtsvorm : Vennootschap onder firme

Zetel : Grootzand 200, 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 3 april 2015 blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het ontslag van de BVBA ESPERANZADOR als zaakvoerder, met ais vaste vertegenwoordiger mevr. Caroline De Weird met ingang vanaf 2 april 2015.

Vertegenwoordigingsbevoegdheid:

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap alle handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Gedaan te Dendermonde, op 3 april 2015. Getekend:

De heer Peter Moens,

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JOJGE

Adresse
GROOTZAND 200 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande