JOKA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : JOKA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 541.549.218

Publication

12/11/2013
ÿþ Mod Word MI

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

3 0 OKT. 2013

Griffie

r I

Voor- 11111 tUpULIIiji

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblai

Il II



I

Ondernemingsnr : O 511./I 5119 ee

Benaming

(voluit) : JOKA

(verkort) :

Rechtsvoren : VOF

Zetel : lqéroreweg 160, 9690 Kluisbergen

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte, opgemaakt op 28 oktober 2013 blijkt dat de vennootschap onder firma JOKA werd opgericht voor onbepaalde duur met volgende modaliteiten ,

OPRICHTERS

1)Mijnheer Debaere Johan wonende te Grote Herreweg 105, 9690 Kluisbergen

2)Mevrouw Van Der Poorten Kathelijne wonende te Doreken 4, 9690 Kluisbergen

NAAM

De naam van de vennootschap is JOKA VOF.

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Grote Herreweg 160, 9690 Kluisbergen.

Hij kan zonder statutenwijziging, door een beslissing van de zaakvoerder overgebracht worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandstalige taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad, Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekend gemaakt worden in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

DOEL

De Vennootschap heeft tot doel :

Voor haar eigen rekening in België en of in het buitenland, om het even welke roerende of onroerende

handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op aile activiteiten met betrekking tot de horecasector, zo ruim mogelijk genomen ; ais daar zijn het uitbaten van café, hotel, taverne , restaurant,discotheek, feestzaal, uitzendrestauratie en dergelijke, deze opsomming exemplatief zijnde,

Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen. Zijn mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezelijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusieinschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen,verenigingen of vennootschappen die een zelfde gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot verwezenlijking van haar doel. Zij mag namelijk alle roerende en onroerende

goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel , kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen. ln het algemeen mag zij alle financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen

verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de

verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan alle rechtshandelingen en daden stellen in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel. Zij kan dit doen in België en in het buitenland, en voor eigen rekening en voor rekening van derden.

Activiteiten waarvoor de vennootschap niet zelf over de nodige vereiste activiteitsattesten zou beschikken, zullen in onderaanneming worden uitgegeven, Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, op gelijk welke wijze  rechtstreeks of zijdelings  deelnemen aan of belangen nemen in ondernemingen van allerlei aard. Zij kan alle verbintenissen aangaan, kredieten en leningen aangaan of toestaan, en ze kan zich voor derden borgstellen, ondermeer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel, of wat van aard is de verwezenlijking ervan te bevorderen.

DUUR

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur, De vennootschap wordt ontbonden na het verstrijken van acht maanden na de opzegging door één van de vennoten aan de anderen gedaan per aangetekend schrijven. Verbintenissen aangegaan namens de vennootschap in oprichting worden geacht in naam en voor rekening te zijn aangegaan van de vennootschap.

VENNOTEN

Johan Debaere, voornoemd, brengt in de vennootschap 500 eur in door middel van een inbreng in geld..ln gemeen overleg worden hem hiervoor 5 van de 10 aandelen toegekend.

Van Der Poorten Kathelijne, voornoemd, brengt in de vennootschap 500 eur door middel van een inbreng in geld.ln gemeen overleg worden haar hiervoor 5 van de 10 aandelen toegekend.

KAPITAAL

Bijgevolg wordt het maatschappelijk kapitaal gebracht op een som ter grootte van 1000 EUR,

vertegenwoordigd door 10 aandelen, volledig volgestort.

De oprichters verklaren tevens dat de vennootschap overeenkomsting art.60 W.Venn aile verbintenissen overneemt die tot op heden in haar naam zijn aangegaan.

ZAAKVOERDER

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, afzonderlijk optredend, die in naam van de vennootschap aile handelingen mogen stellen die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, evenwel rekening houdend met de beperking van duizend euro, Verbintenissen boven de duizend euro dienen door beide zaakvoerders te worden ondertekend. Worden tot zaakvoerders benoemd voor de duur van de vennootschap:

.Johan Debaere, voornoemd;

.Kathelijne Van Der Poorten voornoemd.

Beide zaakvoerders verklaren het mandaat te aanvaarden.

Aan de zaakvoerders en aan de andere vennoten kan, bij gewone meerderheid van stemmen, een verloning worden uitgekeerd die voor elkeen zal bepaald worden in functie van de voor de vennootschap geleverde prestaties.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

BOEKJAAR EN VERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden de 2e dinsdag van de maand juni om 20 uur ter maatschappelijke zetel. Indien deze dag op een wettelijke feestdag valt, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De agenda van de jaarvergadering zal ten minste omvatten : de bespreking en goedkeuring van de jaarrekening, bestemming van de winst en kwijting aan de zaakvoerders.

De oproeping , met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief. Deze brief wordt aan de vennoten toegezonden tenminste acht dagen op voorhand.

Ten allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over een ander punt te beraadslagen en te besluiten.

Ieder boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar.

Il,

t

In afwijking hiervan begint het eerste boekjaar op 01/11/2013 en eindigt op 31/12!2014.

Aldus opgemaakt te Kluisbergen op 28/10/2013, in 3 originelen waarvan elke partij erkent er een ontvangen te hebben en 1 bestemd is voor registratie.

Debaere Johan Van Der Poorten Kathelijne

zaakvoerder zaakvoerder

tegelijk hiermee neergelegd :oprichtingsakte

Voor-

behouden:

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Lurk B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOKA

Adresse
GROTE HERREWEG 160 9690 KLUISBERGEN

Code postal : 9690
Localité : Berchem
Commune : KLUISBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande