JOLY TRAVEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOLY TRAVEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.772.505

Publication

27/01/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de billagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*19026085*

Vc behr aat, Belt Staat

11

flh1

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

10 JAN. 2014

DEND MONDE

Ondarnernlrtgsnr : 0844.772.505

Benaming

(voluit : JOLY TRAVEL

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel " Yzerhand 9 - 9120 Beveren

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag zaakvoerder

Ingevolge beslissing van de buitengewone algemene vergadering dd. 31.12.2012 werd met onmiddellijke ingang ontslag als zaakvoerder verleend aan Mevrouw VAN LANDEGHEM Godelieve - Glazen Leeuwstraat 159- 9120 Beveren - Waas.

Er werd haar volledige décharge verleend voor de uitoefening van haar mandaat.

Coekaerts Tom

Zaakvoerder

Op de laatste blz van LU ik B vermelden : Recto Nenm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(ojn(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/04/2012
ÿþ Mod Wad 11.1

s.s,.j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte

vc

behr

aar Be Staa

VI



i

i

i

II

u

II

IA

*12070586*

Ondernemingsnr: $titi ~~2, SoS

Benaming

(voluit) : JOLY TRAVEL

(verkort) :

Rechtsvorm : bvba

Zetel : 9120 BEVEREN, YZERHAND 9

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden Meester Frank BUYSSENS, geasso-'cieerd notaris te Zwijndrecht, provincie,

' Antwerpen op 26 maart 2012, ter registratie aangeboden, blijkt;

Dat er een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht door:

1.De Heer COEKAERTS Tom Robert Martha, wonende te 9120 Beveren, Drie Lindekens 27.

2. Mevrouw COEKAERTS Ann Rita René, wonende te 9120 Beveren, Drie Lindekens 1A.

3. Mevrouw COEKAERTS Elke Hugo Maria, wonende te 9120 Beveren, Kloosterstraat 28 B301.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en' haar naam luidt: "JOLY TRAVEL", De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9120 Beveren, Yzerhand 9.

De vennootschap heeft tot doel, zo in België, als in het buitenland:

-uitbating van een reisbureau-touroperator in de meest ruime zin van het woord; -het verschaffen van informatie en advies over reizen;

-het organiseren van groeps- en individuele reizen; van reizen en excursies van kortere duur, daguitstappen, regelen van `reizen op maaf, onderdak en vervoer van reizigers en toeristen;

-het vervoer van personen en/of groepen met autocars, minibus met of zonder chauffeur, personenwagen, trein, boot en vliegtuig voor alle doeleinden zoals toerisme, werklieden- en leerlingenvervoer en vervoer in opdracht van derden, luchthavenvervoer;

-het verhuren aan individuen en/of groepen van rollend en ander materieel;

-het .organiseren van toeristische en culturele vrijetijdsbesteding, van events en incentives en het verlenen van diensten in deze sector;

-het organiseren van goederenvervoer en vervoer allerhande.

-de verkoop aan de hand van brochures en catalogi van door touroperators georganiseerde reizen en verblijven;

-de verkoop als tussenpersoon van biljetten van alle vervoermiddelen, van logiesbons en maaltijdbons.

-De verkoop van reizen op een andere plaats dan het reisbureau, zoals de verkoop aan huis.

Zij zal haar doel mogen nastreven, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden en ook als commissie-handel. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies; van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen. De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk. De vennootschap zef in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doei, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op aile wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf de datum van oprichting. Het tijdstip waarop de vennootschap begint te werken, wordt bepaald op 26 maart 2012.

Het gehele geplaatste kapitaal bedraagt VIJFENTWINTIGDUIZEND EURO. Het is verdeeld in tweehonderd vijftig gelijke aandelen zonder nominale waarde, die elk één/tweehonderd vijftigste deel van het kapitaal vertegenwoordigen. Ieder der aandelen is volledig volstort, zodat het maatschappelijk kapitaal in totaal voor vijfentwintigduizend euro volstort is.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot, natuurlijke of rechtspersonen, die benoemd worden door de algemene vergadering.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De opdracht wordt kosteloos vervuld zolang de algemene vergadering, daartoe bij uitsluiting bevoegd, niet uitdrukkelijk een vergoeding heeft toegekend of goedgekeurd.

ledere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, zowel als eiser en als verweerder. Indien er meer dan één zaakvoerder ïs, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen. De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of, gezien de omstandigheden, hiervan niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen Is hiertoe echter geen voldoende bewijs.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden gehouden op de vierde woensdag van de maand juni om twintig uur. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. De eerste gewone vergadering zal gehouden worden op de vierde woensdag van juni 2014 om twintig uur.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf vennoot is.

Ieder aandeel heeft recht op één stem.

Aandeelhoudersovereenkomsten kunnen de uitoefening van het stemrecht regelen, Deze overeenkomsten moeten in de tijd beperkt zijn en steeds verantwoord zijn op grond van het belang van de vennootschap.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 26 maart 2012 tot 31 december 2013.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van alle kosten, de algemene kosten, de sociale lasten en de nodige afschrijvingen, waardeverminderingen en voorzieningen, vormt de netto winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste éénitwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt. Het saldo wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de jaarvergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerders toegekend zal worden.

Met eenparigheid van stemmen worden als niet-statutaire zaakvoerders benoemd: 1! Voornoemde Heer COEKAERTS Tom; 2/ Mevrouw VAN LANDEGHEM Godelieve Maria Jozef, geboren te Beveren op 30 januari 1945, wonende te 9120 Beveren, Glazenleeuwstraat 159 (rijksregistemummer 450130.212.34). De Heer Tom COEKAERTS verklaart dit mandaat te aanvaarden onder bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet. Mevrouw Godelieve VAN LANDEGHEM heeft dit mandaat aanvaard bij afzonderlijk schrijven. Deze opdracht geldt voor onbepaalde duur en gaat in vanaf 26 maart 2012 met dien verstande dat de zaakvoerder vanaf 26 maart 2012 tot op de datum van de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel zal optreden als volmachtdrager van alle vennoten en vanaf genoemde neerlegging als orgaan van de vennootschap. Krachtens artikel 14 van de statuten is aan ieder van hen volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid toegekend om namens de ven-nootschap op te treden in en buiten rechte. De comparanten verklaren mij, notaris, dat uit te goeder trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van één of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld,

Het mandaat van de Heer Tom COEKAERTS is bezoldigd; de bezoldiging zal worden vastgesteld door de algemene vergadering. Het mandaat van Mevrouw Godelieve VAN LANDEGHEM is onbezoldigd,

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een beslo-iten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid VGD BELASTINGCONSULENTEN, met zetel te 9200 Dendermonde, Kerkstraat 2, alsook de één van haar bedienden, te weten de Heer VERME1R Diederik, wonende te 9200 Dendermonde, Korte Dijkstraat 108, of Mevrouw GOOSSENS Griet, wonende te 1880 Kapelle-op-den-Bos, Veldstraat 39, alsook alle anderen aangestelden of lastheb-ibers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstel-ling en met macht voor ieder van hen om afzon-iderlijk te hande-ilen, om alle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemings-'loketten, de kruispuntbank van ondernemingen, alle andere administratieve overheden, en alle belas-itingad-iministraties en aldaar alle

'+

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige,  voorgaande,M-utoekomstige) -en

schrappingen;

- alle formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening

van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de

aangifte tot wijzi-ging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening.

VOOR UMREKSEL

De Notaris FRANK BUYSSENS

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte + volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JOLY TRAVEL

Adresse
YZERHAND 9 9120 BEVEREN-WAAS

Code postal : 9120
Localité : BEVEREN-WAAS
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande