JOMIVAR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOMIVAR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 847.128.219

Publication

21/02/2013
ÿþMai 2A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 1 FEB. 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0847.128.219

Benaming

(voluit) : "JOMIVAR"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 16

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - STATUTENWIJZIGING

Uit een proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van de BVBA "JOMIVAR" met zetel te 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 16, verleden voor notaris Marleen Vandewalle te Wortegem-Petegem op 6 februari 2013, neergelegd ter registratie, blijkt:

1/ Na lezing van de verslagen van de zaakvoerders de dato 29 januari 2013 en het verslag de dato 29 januari 2013 van de bedrijfsrevisor, Saskia Luteijn, handelend voor "Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor" (Burg. vena. ow BVBA), kantoorhoudende te 1730 Asse, Hoogstraat 2d, over de inbreng in natura van de hiernavermelde schuldvordering bestaande uit een deel van de rekening-courant op naam van de echtgenoten Joost Beel-Steyaert Mieke, samen wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 16, over de wijze van aangenomen schatting en over de effectief toegekende vergoeding als tegenprestatie.

Het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 29 januari 2013, besluit met volgende bewoordingen:

"5. BESLUITEN De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van een gedeelte van de schuldvordering die de echtgenoten Joost Beel-Mieke Steyaert, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 16, hebben op de BVBA JOM1VAR. De inbreng bedraagt 215.000,00 Euro . Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat: De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de Ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura. De beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is. De vergoeding van de inbreng in natura bestaat 2.150 aandelen van de vennootschap BVBA JOM1VAR zonder vermelding van nominale waarde. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting. Opgesteld te Asse, 29 januari 2013. Saskia Luteijn, Bedrijfsrevisor Burg. BVBA Saskia Luteijn Bedrijfsrevisor (getekend)"

21 De vergadering heeft besloten het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 215.000,00 EUR om het te brengen van 20.000,00 EUR op 235.000,00 EUR. Deze kapitaalverhoging geschiedde door een inbreng van een gedeelte van de schuldvordering in rekening-courant van de echtgenoten Joost Beel-Steyaert Mieke op de BVBA "JOMIVAR", ten belope van 215.000,00 EUR en met uitgifte van 2.150 nieuwe aandelen zonder nominale waarde, die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen, en die werden toegekend aan de echtgenoten Joost Beel-Steyaert Mieke, in vergoeding voor hun hogervermelde inbreng.

De echtgenoten Joost Beel-Steyaert Mieke kwamen overeen dat Joost Beel de lidmaatschapsrechten zal uitoefenen betreffende 1.075 nieuwe aandelen en dat Mieke Steyaert de lidmaatschapsrechten zal uitoefenen betreffende de overige 1.075 nieuwe aandelen.

3/ De vergadering heeft besloten de statuten aan te passen aan het hiervoor genomen besluit en de enige alinea van artikel 5 van de statuten te schrappen en te vervangen door de volgende alinea

"Het kapitaal bedraagt tweehonderd vijfendertigduizend euro (235.000,00 EUR) vertegenwoordigd door tweeduizend driehonderd vijftig (2.350) aandelen zonder vermelding van nominale waarde."

41 De vergadering heeft machtiging gegeven aan de zaakvoerder de genomen besluiten uit te voeren, de statuten en de overgangsbepalingen te coördineren en de gecoördineerde tekst neer te leggen overeenkomstig

de wettelijke bepalingen. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee werden neergelegd: expeditie, uittreksel, gecoordineerde statuten, verslag van de zaakvoerders en verslag van de bedrijfsrevisor

(getekend) Marleen Vandewalle, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

*130 19 0* lllli

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

13/07/2012
ÿþ Mod 2,6

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Oudenaarde

0 4 JULI 2012

Griffie

I Ilhl lUlo" lUlII AI

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Ondernemingsnr : O f!F . ' 21.9

Benaming

(voluit) : "JOMIVAR"

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 16

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDERS

Uit een akte verleden voor Notaris Marleen VANDEWALLE te Wortegem-Petegem op 28 juni 2012, neergelegd ter registratie, blijkt dat een BVBA werd opgericht ais volgt:

1, OPRICHTERS : 1) BEEL Joost, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 16; en zijn echtgenote 2) STEYAERT Mieke, wonende te 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 16,

2. RECHTSVORM EN NAAM : De vennootschap neemt de vorm aan van BVBA met de naam "JOMIVAR", 3, ZETEL : De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9790 Wortegem-Petegem, Heerbaan 16.

4. DOEL : De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam

van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

° het kweken van varkens;

° de handel van varkens;

° aan- en verkopen, in- en uitvoer zowel groot als kleinhandel van dieren voor eigen rekening of voor

rekening van derden;

° exploitatie van een landbouwbedrijf;

° transport van varkens;

° consulting;

° algemene landbouwactiviteiten;

° handel in allerlei benodigdheden voor varkenshouderij;

° onderneming voor veeteelt;

° alle aankoop, verkoop en-uitbating van onroerende goederen, zowèl bebouwd als onbebouwd;

° huren en verhuren van landbouwgrond;

° de vennootschap mag in het algemeen alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, financiële en/of

onroerende aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk met haar doel verwacht of verknocht

zijn, of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend

doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving

terzake. Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend zowel in België als in het buiten-land. De

vennootschap kan al deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening, voor rekening van derden of in

deelneming met derden.

5. DUUR : De duur van de vennootschap is onbeperkt.

6. KAPITAAL : Het kapitaal bedraagt 20.000,00 EUR, vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder vermelding van nominale waarde. De aandelen zijn op naam. De vennootschap erkent slechts één eigenaar per aandeel. De mede-eigenaars alsook de pandschuldeisers en pandschuldenaars van zelfde aandelen zijn verplicht zich door een gemeenschappelijke volmachtdrager te doen vertegenwoordigen en de vennootschap ervan te verwittigen. Zolang geen gemeenschappelijke volmachtdrager is aangewezen zullen de rechten aan deze aandelen verbonden, geschorst worden. Deze volmachtdrager oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit, In geval van vruchtgebruik en bij gebrek aan uitdrukkelijke aanwijzing van een gemeenschappelijke volmachtdrager zal de bloot-eigenaar van het aandeel door de vruchtgebruiker jegens de vennootschap vertegenwoordigd worden, behoudens nochtans in volgende gevallen stemming in verband met

- een kapitaalverhoging; - de in-vereffening-stelling van de vennootschap; - de inlijving in het kapitaal van maatschappelijke reserves; in welke gevallen het stemrecht aan de bloot-eigenaar toebehoort.

7, SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : Het kapitaal is volledig geplaatst en gedeeltelijk volgestort als volgt : 1) BEEL Joost heeft ingeschreven op 100 aandelen, hetzij voor 10.000,00 EUR, volgestort ten belope van 3.500,00 EUR, waarvoor hem 100 aandelen als gedeeltelijk volgestort ten belope van 3.500,00 EUR, werden toegekend; 2) STEYAERT Mieke heeft ingeschreven op 100 aandelen, hetzij voor 10,000,00 EUR, volgestort ten belope van 3.500,00 EUR, waarvoor haar 100 aandelen als gedeeltelijk volgestort ten belope van 3.50000 EUR werden toegekend.

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" î Belgisch Staatsblad

8. BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd hetzij door een enig zaakvoerder hetzij doormeerdere' zaakvoerders. Ieder zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van hèt maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is. Ieder zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder. Hij beschikt over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen die onder het doel van de vennootschap ressorteren, Hij kan ondermeer alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur van de postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot goedkeuring ondertekenen, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen. Eveneens volstaat de handtekening van ieder zaakvoerder om stukken in ontvangst te nemen of ontlasting te geven aan het bestuur van de spoorwegen, posterijen, telegraaf, telefoon, postcheques en dergelijke openbare en private diensten, voor ontvangst van dagvaardingen, voor gerechtelijke dossiers en verklaringen tegenover gerechts- en politiediensten. De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan gezien de omstandigheden niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs_ De zaakvoerders mogen zich in geval van afwezigheid of belet, onder persoonlijke verantwoordelijkheid, laten helpen of vertegenwoordigen in hun betrekkingen met derden, door gevolmachtigden van hun keuze, op voorwaarde dat de volmacht bijzonder is, beperkt is tot een reeks bepaalde rechtshandelingen en van tijdelijke aard is. Ieder algemene volmacht van bevoegdheid is verboden.

Het aantal zaakvoerders werd bepaald op twee.

Werden benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur ; BEEL Joost en STEYAERT Mieke, voornoemd, die verklaarden te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling.

9.BOEKJAAR : Het boekjaar begint op 1 januari en wordt op 31 december van hetzelfde kalenderjaar afgesloten. Het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2013.

10. JAARVERGADERING : Wordt telkens gehouden de laatste zaterdag van de maand mei om 11.00 uur. Zij zal plaats hebben op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats vernield in het bericht van bijeenroeping, In geval bovengemelde dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag. De 1 ste jaarvergadering zal gehouden worden in 2014. indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming dan moet het rondschrijven minstens 20 dagen voor de datum van de jaarvergadering wordt verstuurd. De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief - of via een ander communciatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemming van de bestemmelingen - toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste 15 dagen vbór de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen, die erom verzoeken. Samen met de oproepingsbrief voor de algemene vergadering, wordt aan de vennoten, de commissarissen en de zaakvoerders een afschrift verzonden van de stukken, die hen krachtens het W. Venn. moeten ter beschikking worden gesteld. Een afschrift van deze stukken wordt ook onverwijld en kosteloos toegezonden aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken. De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de zaakvoerders en eventuele commissaris die aan de vergadering deelnemen of er zich doen vertegenwoordigen, worden ais regelmatig opgeroepen beschouwd. De voormelde personen kunnen er tevens voor of na de bijeenkomst van de algemene vergadering welke zij niet bijwoonden a n verzaken zich te beroepen op het ontbreken of de onregelmatigheid van de oproepingsbrief. is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig het W. Venn, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

11. WINSTAANWENDING : Op de winst van het boekjaar zal voorafgenomen worden : 1) 5 % voor de samenstelling van de wettelijke reserve; deze afhouding is niet meer verplichtend wanneer de wettelijke reserve 1/10de van het kapitaal van de vennootschap bereikt; 2) het overige zal aan de aandelen toegekend worden. Niettegenstaande hetgeen gezegd werd onder 2) kan de algemene vergadering bij meerderheid van stemmen elke andere verdeling van de winst aannemen. De zaakvoerder(s) heeft/hebben het recht een interimdividend uit te keren onder voorbehoud van enige wettelijke beperking terzake. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het W. Venn.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd. Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen. Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk neergelegd : expeditie; uittreksel. (getekend) Marleen VANDEWALLE, Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 31.08.2016 16512-0185-011

Coordonnées
JOMIVAR

Adresse
HEERBAAN 16 9790 WORTEGEM-PETEGEM

Code postal : 9790
Localité : Wortegem
Commune : WORTEGEM-PETEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande