JONAS SOENENS CONSULTING

Société en commandite simple


Dénomination : JONAS SOENENS CONSULTING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.157.766

Publication

31/12/2014
ÿþ(De

11111111141111111111

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie 7a neerlegging ter gr'ffie van-de-akt

MONITEUR BEL

19 -12- 20Vii BELGISCH STAATS

10 -12- 201 RECHTBANK VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0809 157 766

Benaming

(voluit) : Jonas Soenens Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : Comm, V,

Zetel : Land bouwersstraat 68, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte : Adreswijziging - kapitaalsverhoging - coördinatie statuten

Buitengewone Algemene Vergadering dd 15/11/2014

De buitengewone algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om :

" de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar Kleemburg 12, 9050 Gentbrugge en dit vanaf heden.

" Het kapitaal van de vennootschap te verhogen met 17.550 EUR door inbreng in geld zonder creatie van nieuwe aandelen, om het te brengen op 18.550 EUR. Deze kapitaalsverhoging werd inmiddels volstort.

*De statuten op te delen in artikelen en zodanig aan te passen zodat de coördinatie van de statuten er nu als volgt uitziet:

Artikel 1: benaming

De vennootschap is een gewone commanditaire en draagt de naam: "Jonas Soenens Consulting".

Artikel 2: maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kleemburg 12, 9050 Gentbrugge.

Hij mag worden overgeplaatst naar elke andere plaats in België door eenvoudige beslissing van het bestuur.

Elke wijziging van de maatschappelijke zetel zal door het bestuur bekendgemaakt worden in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, door eenvoudige beslissing van het bestuur, administratieve zetels, bijkantoren, uitbatingszetels, opslagplaatsen, vertegenwoordigingen of agentschappen oprichten in België of in het buitenland.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de

perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 3: doel:

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden:

DHet verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Voor eigen rekening:

D Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; aile verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze roerende en onroerende goederen.

DHet aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, bijdragen tot de vestiging en de ontwikkeling van rechtspersonen en ondernemingen zoals:

DHet verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie, de ontwikkeling van en de investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Q'Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ok borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen.

DHet waarnemen van alle bestuursopdrachten en opdrachten van vereffenaars, het uitoefenen van opdrachten en functies.

Q'Het ontwikkelen, kopen , verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

Q'Het verlenen van administratieve prestaties en computerservices.

DDe aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen, in 't kort tussenpersoon in de handel.

DHet onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

DDe vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten terzake.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Artikel 4: duur:

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van neerlegging van de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vennootschapsdocumenten ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Zij kan slechts om wettige redenen of bil unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

Artikel 5: kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig euro (18.550 EUR) en is vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen zonder nominale waarde, die elke een gelijk deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst en volgestort door inbreng in geld.

Artikel 6: aandelen

De aandelen zijn ondeelbaar en op naam.

De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden.

Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de naakte eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst totdat één persoon aangewezen is die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent.

Deze persoon dient te voldoen aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

De eigendom van één stemrecht betekent van rechtswege instemming met onderhavige statuten.

Artikel 7: vennoot

Is vennoot van de vennootschap: iedereen die zich akkoord verklaard heeft met de statuten, minstens één aandeel heeft onderschreven en als zodanig is aanvaard.

Aanvraag tot opname als vennoot of onderschrijving van een aandeel betekenen tevens volledig akkoord met de statuten.

Artikel 8: aanvaarding vennoot

Over de aanvaarding van een nieuwe vennoot wordt beraadslaagd door de vergadering van de vennoten, die moet beslissen bij gewone meerderheid van de aanwezige leden.

Artikel 9: Bestuur van de vennootschap - zaakvoerder(s)

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een beraadslagende vergadering.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

De zaakvoerder(s) wordt(en) benoemd door de algemene vergadering der vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

De zaakvoerders kunnen slechts ongevraagd worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering dat met eenparigheid van stemmen moet worden aangenomen, met uitsluiting van de zaakvoerder zelf, indien deze tevens vennoot is.

Elke zaakvoerder kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door enkele kennisgeving aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

Uittredende zaakvoerders zijn herkiesbaar.

De algemene vergadering mag het mandaat van zaakvoerder bezoldigen.

Einnen acht dagen na hun benoeming/ontslag moeten de zaakvoerders het door de wet voorgeschreven uittreksel van hun benoeming- of ontslagakte neerleggen op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Als zaakvoerder, tevens beherend vennoot, wordt benoemd voor onbepaalde duur dhr. Soenens Jonas (NN: 83.06.05-013.70)

Artikel 10: bevoegdheid zaakvoerder(s)

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de meest ruime bevoegdheden tot het stellen of toelaten van elke handeling die nodig of dienstig is voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel van de vennootschap.

Artikel 11: winstverdeling

Over de toewijzing van de winsten van de vennootschap zal de vergadering der vennoten vrij kunnen beslissen.

Artikel 12: jaarvergadering

De vergadering van de vennoten wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand juni, om 14 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2011.

Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze goed- of afkeuren en stemmen over de te geven kwijting aan de zaakvoerder(s).

" ,

voor-

behou

den

Artikel 13: boekjaar

Het maatschappelijk jaar begint op 9 januari en eindigt op 31 december.

Het eerste maatschappelijk jaar begint te werken vanaf de dag van neerlegging van de door het Wetboek van Vennootschappen voorgeschreven vennootschapsdocumenten ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 31 december 2010.

Artikel 14: Vertegenwoordiging van de vennootschap

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Wanneer er minstens twee zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap tegenover derden en in rechte geldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders die van geen volmacht blijk moeten geven.

Soenens Jonas

Zaakvoerder  beherend vennoot

(hierbij neergelegd: gecoördineerde statuten)

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de

perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JONAS SOENENS CONSULTING

Adresse
LANDBOUWERSSTRAAT 68 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande