JONGERENHUIS, ONTHAAL-, ORIENTATIE- EN OBSERVATIECENTRUM, AFGEKORT : JONGERENHUIS

Association sans but lucratif


Dénomination : JONGERENHUIS, ONTHAAL-, ORIENTATIE- EN OBSERVATIECENTRUM, AFGEKORT : JONGERENHUIS
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 423.545.847

Publication

07/04/2014
ÿþ"

.5

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111111111111

bel

Be

Sta

NEERGELEGD

26 HW 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHaNffrzt. TE GENT

Ondernemingsnr : Benaming: 0423 545 847

(voluit) JONGERENHUIS, ONTHAAL-, ORIËNTATIE- EN

(verkort) OBSERVATIECENTRUM

Rechtsvorm JONGERENHUIS

Zetel: V.Z.W.

Onderstraat 59

9000 GENT



Onderwerp akte: WIJZIGING DER STATUTEN:

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zelzate, op 22 januari 2014, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 04102/2014, zeven bladen geen verzendingen, boek 291 blad 82 vak 17. Ontvangen: 100 euro. (get.) De e.a. Inspecteur a.i. A. Nomme, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLUIT:

Erkenning door de aanwezige leden van de vereniging reeds op 5 december 2013, een afschrift van het inbrengvoorstel en het bijzonder verslag van de raad van bestuur te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Bevestiging reeds 1 maand voor de vergadering de dato 5 december 2013 deze verslagen te hebben ontvangen.

Het voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid van de VZW JONGERENHUIS in de VZW JEUGDWERK DON BOSCO-EEKLO, werd onderhands goedgekeurd door de Raad van Bestuur van de overdragende vereniging op 18 september 2013 en van de verkrijgende vereniging op 19 september 2013, en werd bevestigd bij akte verleden voor ondergetekende notaris Karel D'Aubioul op 26 september 2013, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 oktober 2013 onder nummer 15/10/2013 - 13156774 namens de verkrijgende vereniging en onder nummer 15/10/2013 - 13156775 namens de overdragende vereniging.

Het bijzonder verslag van de raad van bestuur werd opgesteld op 18 september 2013 overeenkomstig artikel 761,§2 van het wetboek van vennootschappen. ln dit verslag wordt de vermogenstoestand van de betrokken verenigingen opgegeven en wordt vanuit een juridisch en economisch oogpunt de wenselijkheid van de transactie, de voorwaarden ervan, de wijze waarop deze wordt doorgevoerd en haar gevolgen toegelicht.

TWEEDE BESLUIT: - BESLUIT TOT FUSIE

A. Inbreng om niet van een algemeenheid

1. Bevestiging door de vergadering van de reeds voorheen op 5 december 2013 door de buitengewone algemene vergadering van de VZW JONGERENHUIS besliste lusie ais gevolg van de inbreng om niet van de algemeenheid van de VZW JONGERENHU1S door de verkrijgende VZW JEUGDWERK DON BOSCO-EEKLO, met de daaraan verbonden activa en passiva en volgens de modaliteiten en tegen de voorwaarden zoals bepaald in het voorstel tot inbreng.

De vergadering stelt vast dat het bijzonder verslag van de raad van bestuur een gelijklopende inhoud kent, en verklaart zich akkoord met dit verslag.

2. Ingevolge deze verrichting gaat het volledige vermogen van de overdragende VZW JONGERENHUIS, zonder uitzondering noch voorbehoud, onder algemene titel, van rechtswege over op de vereniging zonder winstoogmerk JEUGDWERK DON BOSCO-EEKLO, met maatschappelijke zetel te 9900 Eeklo, Waaistraat 6 (ondernemingsnummer 0408 666 344)

3. Het betreft de inbreng van algemeenheid dewelke wordt verwezenlijkt met uitwerking op boekhoudkundig en fiscaal vlak vanaf 1 juli 2013. Al de verrichtingen gedaan door de overdragende vereniging sinds 1 juli 2013 zijn voor rekening en risico van de verkrijgende vereniging.

B.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van LuikI3 vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

4.

MOMOD 2.2

Voor- Luik e Vervolg

behouden Vaststel lino - van- -de eigendornsovergang van -her vermmen van- -de --overdrag-ende' vereniging op de verkrijgende vereniging ingevolge de inbreng om niet van een algemeenheid:

he>. De vergadering verzoekt de notaris de eigendomsovergang van het vermogen van de overdragende VZW JONGERENHUIS, op de verkrijgende VZW JEUGDWERK DON BOSCO-EEKLO, die geschiedt ten algemene titel, vast te stellen.

Belgisch Staatsblad De inbreng van de algemeenheid omvat ondermeer het integraal cliënteel van de

voorziening en alle activa en passiva, leverancierscontracten, cliëntencontracten, subsidierechten, erkenningen en vergunningen en alle andere contracten en administratieve regelingen welke in het kader van de uitbating van het onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum gebruikt worden of vereist zijn.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge J De inbreng omvat op de meest algemene wijze aile rechten, schuldvorderingen,

gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, vergunningen en erkenningen, persoonlijke en zakelijke waarborgen alsook alle overige waarborgen waarvan de VZW Jongerenhuis titularis of bevoordeelde is om welke reden ook in het kader van de ingebrachte algemeenheid, dit ten opzichte van alle derden, inbegrepen de openbare besturen.

De schuldvorderingen en de rechten vervat in de inbreng om niet evenals aile zakelijke en persoonlijke waarborgen hieraan gehecht worden overgedragen aan de verkrijgende VZW. De VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo zal aldus worden gesubrogeerd, zonder dat er van schuldvernieuwing sprake is, in alle rechten, zakelijk of persoonlijk, van de inbrengende VZW, in al haar goederen, en ten aanzien van welke scbuldenaar ook. De huidige subrogatie is in net bijzonder van toepassing op de voorrechten, hypotheken, vorderingen in ontbinding, beslagleggingen, borgen en

inpandgevingen. De verkrijgende VZW is gemachtigd op haar kosten alle betekeningen, vermeldingen, inschrijvingen, hernieuwingen of opheffingen van inschrijvingen, van voorrechten, van hypotheken, van inbeslagleggingen, alsook elle voorgaande desgevraagd of subrogaties te eisen of hiermee in te stemmen.

De huidige inbreng wordt gedaan op last voor de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo en binnen het kader van de ingebrachte activiteiten, om

alle passiva op zich te nemen van de inbrengende VZW ten aanzien van derden; aile verbintenissen en verplichtingen van de inbrengende VZW op dergelijke wijze uitvoeren dat dezelfde vereniging desaangaand niet meer aansprakelijk kan worden gesteld noch kan worden aangesproken;

het nakomen en uitvoeren van alle akkoorden en verbintenissen afgesloten door de inbrengende vereniging met het overgedragen personeel van deze vereniging, en in het bijzonder tot het naleven van de anciënniteits- en overige rechten van het personeel overeenkomstig de bepalingen, voorwaarden en modaliteiten vervat in deze contracten en verbintenissen;

het nakomen en uitvoeren van alle overeenkomsten en verbintenissen welkdanig ook aangegaan door de inbrengende vereniging in verband met de ingebrachte activiteiten, namelijk deze aangegaan met de overheid, het cliënteel, de leveranciers, de schuldeisers alsook alle brand- en ongevallenverzekeringen evenals aile overige risicoverzekeringen. De VZW Jeugdwerk Don Bosco Eeklo wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen die hieruit voortvloeien, alsook zal zij instaan voor de risico's en gevaren, zonder mogelijkheid van verhaal ten aanzien van de inbrengende VZW;

alle belastingen, taksen, bijdragen, verzekeringspremies op zich te nemen, alsook alle gewone en buitengewone kosten, die de ingebrachte algemeenheid kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en de uitbating ervan.

De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden. De VZW Jeugdwerk Don Bosco Eeklo verklaart volledig kennis te hebben van de goederen en de rechten die worden ingebracht en wenst hiervan geen verdere gedetailleerde omschrijving te ontvangen.

De huur van de woning gelegen te Gent, Onderstraat 59, die wordt gebruikt als zetel van de vereniging en als residentiële uitbatingsplaats van het onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum, wordt door de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo verdergezet.

De erfpacht van de kloostergebouwen gelegen te 9000 Gent, Theresianenstraat 9, zoals hierna verder omschreven en die worden gebruikt als zetel van de administratie, als atelier en als dagactiviteitencentrum van het onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum, en elle daarvoor aangegane overeenkomsten, worden door de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo verdergezet.

De inbreng omvat ook de archieven en de boekhoudkundige documenten van de inbrengende vereniging, met betrekking tot de ingebrachte goederen en rechten, met verplichting voor de VZW Jeugdwerk Don Bosco Eeklo deze documenten te bewaren.

Het personeel dat werkzaam is voor de VZW Jongerenhuis wordt mee overgedragen met de algemeenheid die om niet wordt ingebracht.

2. Bijzondere omschrijving van de eigendomsovergang van goederen waarvoor bijzondere publiciteitsvoorwaarden gelden.

Onroerendezakelijke rechten'





Op de laatste blz. van I.A.& B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

------ 1.  De -overdragende -vereniging -verklaart - dar zij- -h-oudster is-- van  erfpachtrechten --op-nabeschreven onroerend goed, thans toebehorend aan de vereniging zonder winstoogmerk SOLIDARITEIT TUSSEN CONTREGATIE-BISDOM GENT", met zetel te 9000 Gent, Bisdomplein 1 (RPR Gent: 0476 139 841):

STAD GENT, VIJFTIENDE AFDELING:

Een kloostercomplex met bijgebouwen en tuin, gelegen te Gent, Theresianenstraat er getekend nummer 9 en +9, bekend ten kadaster onder de sectie F, nummers 2266/G, 2282/B, 2282/C en 2265/A, voor een gezamenlijke grootte van drieënvijftig are éénentachtig centiare (53a81ca).

DERDE BESLUIT: - ONTBINDING VAN DE VERENIGING:

Bevestiging van de reeds voorheen op 5 december 2013 door de buitengewone algemene vergadering van de VZW JONGERENHUIS besliste ontbinding van de VZW JONGERENHUIS. De ontbinding gaat in te rekenen vanaf heden.

Vaststelling van de beëindiging van de bestuursmandaten in de overdragende vereniging. Voorlopig kwijting aan de bestuurders van de overdragende vereniging te weten: 1. De heer

MYNGHEER Geert, voornoemd; 2. De heer MEERSSCHAUT Frank, voornoemd; 3.

De heer JOOS Lucien, voornoemd; 4. Mevrouw AUDENAERT Micheline, voornoemd; 5. De heer PAUWELS Mario, voornoemd, en 6. Mevrouw PHILIPS Marie Anne, voornoemd.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de leden van de verkrijgende vereniging van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de inbreng om niet van de algemeenheid, zal gelden ais definitieve en rechtsgeldige kwijting (bij afzonderlijke stemming) voor de bestuurders van de overdragende vereniging, voor de opdracht uitgeoefend gedurende de periode tussen het laatst afgesloten boekjaar en de dag van de verwezenlijking van de inbreng om niet. VIERDE BESLUIT: SLUITING VAN DE VEREFFENING:

Besluit tot afsluiting van de vereffening van de VZW JONGERENHUIS.

Huidige verrichting heeft de ontbinding en vereffening in één akte tot gevolg van de VZW JONGERENHUIS, aangezien deze geen vermogen meer heeft na de inbreng om niet van de algemeenheid.

De VZW JONGERENHUIS houdt op te bestaan te rekenen vanaf heden.

VIJFDE BESLUIT: - MACHTIGINGEN

Bijzondere volmacht wordt verleend aan elk van de huidige leden van de raad van bestuur van de overdragende vereniging, die afzonderlijk mogen optreden, aan wie de macht gegeven wordt om aile verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen teneinde aile handelingen te stellen omtrent de punten van de agenda, waaronder onder meer het doen van wijzigingen aan de inschrijving van de vereniging in het rechtspersonenregister en bij de bevoegde diensten van de B.T.W. uit hoofde van onderhavige akte.

Tevens worden zij elk individueel en met recht van indeplaatsstelling gemachtigd om de overdragende vereniging te vertegenwoordigen in de bewerkingen van de transactie en om te waken over het verloop van de overdrachtsbewerkingen naar de verkrijgende vereniging betreffende de inschrijving van de verschillende elementen van het actief en passief vermogen van de overdragende vereniging op hun boekhoudkundige waarde op 30 juni 2013 in de boekhouding van de verkrijgende vereniging.

Bij deze transactie zijn de hiervoor genoemde personen eveneens gemachtigd om: - de hypotheekbewaarder te ontslaan om ambtshalve inschrijving te nemen; alle zakelijke rechten, voorrechten, ontbindende rechtsvorderingen te verzekeren, opheffing te verlenen, met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, verzet of andere beletselen;

- de Overdragende Vereniging in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten en in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van de inbreng om niet van algemeenheid; - de algemene vergadering geeft verder aan de instrumenterende notaris de volmacht om onderhavige akte van inbreng om niet van de algemeenheid neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en te laten publiceren in het Belgisch Staatsblad.

ZESDE BESLUIT: - BEWARING VAN DE BOEKEN:

De boeken en de maatschappelijke documenten van de vereniging zullen gedurende tenminste tien jaar bewaard worden in de zetel van de verkrijgende vereniging.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

(get. Geassocieerd Notaris Karel D'Aubioul te Zelzate)

Tegelijk hiermede neergelegd:

- eensluidend afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

Voor-

behouden

he't

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

15/10/2013
ÿþVoi

behot

aan

Belg

Staat,

OKT. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDET.-ENT

ID



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 anteregéLEGD

Ondernemingsar : 0423 545 847

Benaming :

(voluit) JONGERENHUIS

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Onderstraat 59

9000 GENT

Onderwerp akte : INBRENGVOORSTEL

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zetzate, op 26 september 2013, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 30/09/2013 , vijf bladen geen verzen-dingen, boek 292 blad 6 vak 1. Ontvangen: 50 euro. (get.) De e.a. Inspecteur a.i. A. Blomme , blijkt dat de raad van bestuur van de VZW JONGERENHUIS, volgende beslissing heeft genomen:

ENIG BESLUIT:

De vergadering van de raad van bestuur van de VZW JONGERENHUIS bevestigt de reeds voorheen in de vergadering van de raad van bestuur de dato 18 september 2013 gegeven goedkeuring van het hierna integraal weergegeven voorstel tot inbreng om niet van algemeenheid van de vereniging zonder winstoogmerk JONGERENHUIS in de vereniging zonder winstoogmerk JEUGDWERK DON BOSCO-EEKLO.

Het door de raad van bestuur goedgekeurde voorstel tot inbreng wordt hierna letterlijk weergegeven; de bijlagen waarnaar verwezen wordt in onderhavig inbrengvoorstel maken hiervan een integraal onderdeel uit en wordt als bijlage gehecht aan onderhavige akte.

I. Inbreng om niet van de algemeenheid van de VZW Jongerenhuis

Onderhavig inbrengvoorstel betreft een voorstel tot het inbrengen van de algemeenheid, met de daaraan verbonden activa en passiva, door de VZW Jongerenhuis in de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo, volgens de procedure voorgeschreven door artikel 58 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, en de artikelen 670, tweede lid, en 759 tot en met 770 van het Wetboek van vennootschappen, waarnaar het verwijst, dit zoals hieronder nader beschreven.

De algemeenheid in kwestie is de VZW Jongerenhuis, een vereniging zonder winstoogmerk met maatschappelijke zetel te Gent, Onderstraat 59, en opgericht in 1987. Sedert 1 januari 1995 is de VZW erkend als onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum (000C) in de bijzondere jeugdbijstand, aanvankelijk voor tien jongeren, later, in 1999 uitgebreid tot twaalf en, sedert 2007, ingevolge het Globaal Plan Jeugdzorg, voor zestien jongens en meisjes tussen 6 en 18 jaar.

De onthaal- en oriëntatieopdrachten worden uitgevoerd binnen een termijn van 30 dagen (één keer verlengbaar met 30 dagen). De observatieopdrachten worden binnen een termijn van 60 dagen uitgevoerd (één keer verlengbaar met 60 dagen).

De voorziening heeft-opnameplicht.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOMOD 2,2

Luik B - Vervolg

Per jaarwonden, op voffedige-capaciteit, ongeveer80Ejongeren-begeleid. Dit-gebeurt hoofdzakelijk  voor 85 % op residentiële basis, waarbij de jongere in het centrum verblijft en van daaruit naar de school of het werk gaat. De overige opdrachten worden ambulant uitgevoerd : de jongere blijft dan thuis wonen, de betrokkenen worden regelmatig uitgenodigd voor gesprekken in het Jongerenhuis en de begeleider gaat op huisbezoek.

Voor-hehoudJ n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De residentiële werking is gespreid over twee verticale leefgroepen van telkens acht jongeren. Per leefgroep wordt een evenwichtige spreiding per geslacht en per leeftijd nagestreefd.

Bij crisissituaties, waarbij de consulenten van de comités voor Bijzondere Jeugdzorg en de sociale diensten van de jeugdrechtbanken  onze opdrachtgevers -- het Jongerenhuis rechtstreeks kunnen contacteren, wordt maximaal tien dagen onderdak geboden aan de minderjarige. Andere residentiële of ambulante opdrachten worden via een centrale wachtlijst aangemeld.

lf. Maatschappelijk doet van de betrokken verenigingen

A. Het maatschappelijk doet van de VZW Jongerenhuis

Het maatschappelijk doel van de VZW Jongerenhuis is omschreven in artikel 3 van de statuten van de vereniging, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2005, en luidt als volgt

"De vereniging heeft tot doel opvang en begeleiding te bieden aan jongeren in psychosociale moeilijkheden.

De vereniging kan ter uitvoering van haar maatschappelijk doel ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle rechtshandelingen stellen, activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vereniging, , en dat onbeperkt en zonder tijdsof frequentielimiet. De vereniging kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van die activiteiten integraal naar de verwezenlijking van het statutair doel gaat."

B. Het maatschappelijk doel van de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo

Het maatschappelijk doel van de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo is omschreven in artikel 3 van de statuten van de vereniging, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 december 2004, en luidt als volgt :

""De vereniging heeft tot doel:

1° Het oprichten, besturen, steunen, bestuderen en ontwikkelen van opvoedingscentra in de meest ruime zin van het woord, waar aan minderjarigen en jeugdige volwassenen aangepaste opvang, verpleging, opvoeding, onderwijs, opleiding, onderhoud, verzorging, ontspanning, ontmoeting en vorming wordt verstrekt, zowel residentieel als ambulant, en waar deze minderjarigen en jeugdige volwassenen, alsook hun ouders of de personen die met hun opvoeding belast zijn, op wetenschappelijke wijze worden georiënteerd, geobserveerd, onderzocht en behandeld in het kader van de bijzondere jeugdzorg.

Vanuit de christelijke inspiratie en in de geest van Don Bosco, wil de vereniging zich open en dienstbaar opstellen voor allen, ongeacht hun afkomst of overtuiging.

2° De opleiding en het onderricht van de minderjarigen en jeugdige volwassenen, het oprichten, geven, besturen, verspreiden, ontwikkelen en ondersteunen van vrij onderwijs en bijzondere jeugdzorg met confessioneel katholiek karakter.

3° Het nastreven en betrachten van de sociale vrede en vooruitgang door het oprichten, besturen en steunen van allerlei werken voor minderjarigen en jeugdige volwassenen, het inrichten van studiedagen en het bevorderen van andere werken van christelijke liefdadigheid.

4° Het vormen van voor deze taken geschikt personeel, medewerkers en stagiairs, met bijzondere aandacht voor de salesiaanse eigenheid;_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOMOD 2,2

f

e

Voor-peholydgn Luik B - Vervolg

aan het Belgisch Staatsblad r -5° Om hereven-welke-bedrijvigheid van wetenschappelijke-of liefdadige aard te

organiseren, die kan bijdragen tot het verlichten van de moeilijkheden waarmee minderjarigen en jeugdige volwassenen, alsook hun ouders of de personen die met hun opvoeding belast zijn, te kampen kunnen hebben.

6° Het verwerven van middelen om steun van alle aard te verlenen aan voorzieningen die beschermde minderjarigen begeleiden en die worden erkend door de bevoegde organen van de Staat of van de Gemeenschappen waaronder die instellingen ressorteren.

Deze opsomming is niet limitatief, maar exemplarisch.

De vereniging kan haar tot doel gestelde dienst- en hulpverlening onder verschillende vormen, modellen en projecten uitbouwen. Deze vormen, modellen of projecten kunnen een eigen autonome werking hebben met specifieke reglementering, beleid en structuur. Ze blijven steeds overeenkomstig de doelstellingen van de vereniging, door wiens raad van bestuur ze georganiseerd en gesuperviseerd blijven.

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijke doel en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen .

De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel."

lll. Beschrijving van de vermogensbestanddelen

De algemeenheid omvat o.a. het integraal cliënteel van de voorziening en alle activa en passiva, leverancierscontracten, cliëntencontracten, subsidierechten, erkenningen en vergunningen en alle andere contracten en administratieve regelingen welke in het kader van de uitbating van het onthaal-, oriëntatie-en observatiecentrum gebruikt worden of vereist zijn.

De inbreng omvat op de meest algemene wijze alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, vergunningen en erkenningen, persoonlijke en zakelijke waarborgen alsook alle overige waarborgen waarvan de VZW Jongerenhuis titularis of bevoordeelde is om welke reden ook in het kader van de ingebrachte algemeenheid, dit ten opzichte van alle derden, inbegrepen de openbare besturen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De schuldvorderingen en de rechten vervat in de inbreng om niet evenals alle zakelijke en persoonlijke waarborgen hieraan gehecht worden overgedragen aan de verkrijgende VZW. De VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo zal aldus worden gesubrogeerd, zonder dat er van schuldvernieuwing sprake is, in alle rechten, zakelijk of persoonlijk, van de inbrengende VZW, in al haar goederen, en ten aanzien van welke schuldenaar ook. De huidige subrogatie is in het bijzonder van toepassing op de voorrechten, hypotheken, vorderingen in ontbinding, beslagleggingen, borgen en inpandgevingen. De verkrijgende VZW is gemachtigd op haar kosten alle betekeningen, vermeldingen, inschrijvingen, hernieuwingen of opheffingen van inschrijvingen, van voorrechten, van hypotheken, van inbeslagleggingen, alsook alle voorgaande desgevraagd of subrogaties te eisen of hiermee in te stemmen.

De huidige inbreng wordt gedaan op last voor de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo en binnen het kader van de ingebrachte activiteiten, om

-alle passiva op zich te nemen van de inbrengende VZW ten aanzien van derden; alle verbintenissen en verplichtingen van de inbrengende VZW op dergelijke wijze uitvoeren dat dezelfde vereniging desaangaand niet meer aansprakelijk kan worden gesteld noch kan worden aangesproken;

-het nakomen en uitvoeren van alle akkoorden en verbintenissen afgesloten door de inbrengende vereniging met het overgedragen personeel van deze vereniging, en in het bijzonder tot het naleven van de anciënniteits- en





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

overige Vechten varr het personeel -overeenkomstig -de bepalingen,

voorwaarden en modaliteiten vervat in deze contracten en verbintenissen;

-het nakomen en uitvoeren van alle overeenkomsten en verbintenissen welkdanig ook aangegaan door de inbrengende vereniging in verband met de ingebrachte activiteiten, namelijk deze aangegaan met de overheid, het cliënteel, de leveranciers, de schuldeisers alsook alle brand- en

ongevallenverzekeringen evenals alle overige risicoverzekeringen. De VZW Jeugdwerk Don Bosco Eeklo wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen die hieruit voortvloeien, alsook zal zij instaan voor de risico's en gevaren, zonder mogelijkheid van verhaal ten aanzien van de inbrengende VZW;

-alle belastingen, taksen, bijdragen, verzekeringspremies op zich te nemen, alsook alle gewone en buitengewone kosten, die de ingebrachte algemeenheid kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en de uitbating ervan.

De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden. De VZW Jeugdwerk Don Bosco Eeklo verklaart volledig kennis te hebben van de goederen en de rechten die worden ingebracht en wenst hiervan geen verdere gedetailleerde omschrijving te ontvangen.

De huur van de woning gelegen te Gent, Onderstraat 59, die wordt gebruikt als zetel van de vereniging en als residentiële uitbatingsplaats van het onthaal-, oriëntatie-en observatiecentrum, wordt door de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo verdergezet.

De erfpacht van de kloostergebouwen gelegen te 9000 Gent, Theresianenstraat 9, die worden gebruikt als zetel van de administratie, als atelier en als dagactiviteitencentrum van het onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum, en alle daarvoor aangegane overeenkomsten, worden door de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo verdergezet.

De inbreng omvat ook de archieven en de boekhoudkundige documenten van de inbrengende vereniging, met betrekking tot de ingebrachte goederen en rechten, met verplichting voor de VZW Jeugdwerk Don Bosco Eeklo deze documenten te bewaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

f

Voor-behoudgn aan het Belgisch Staatsblad

Het personeel dat werkzaam is voor de VZW Jongerenhuis wordt mee overgedragen met de algemeenheid die om niet wordt ingebracht.

In bijlage is een pro forma balans toegevoegd van de activa en passiva begrepen in de voorgenomen inbrengverrichting, op basis van de boekwaarden van deze activa en passiva per 1 juli 2013.

IV. Boekhoudkundige datum

De Raad van Bestuur van de betrokken verenigingen zonder winstoogmerk stelt voor de datum vanaf welke de verrichtingen van de in te brengen algemeenheid boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor de verkrijgende vereniging, vast te stellen op datum van 1 juli 2013.

V. Slotbepalingen

De Raad van Bestuur van de betrokken verenigingen verbindt er zich toe, elk voor de betrokken vereniging die zij vertegenwoordigen, een (buitengewone) algemene vergadering samen te roepen die zal beslissen over de inbreng van de algemeenheid van de VZW Jongerenhuis in de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo overeenkomstig het bepaalde in onderhavig inbrengvoorstel.

De Raad van Bestuur verklaart het nodige te zullen doen om het voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen overeenkomstig de relevante bepalingen van de voormelde Wet van 27 juni 1921 en van het Wetboek van Vennootschappen, en dit zes weken vóór de datum van de algemene vergadering die zich zal uitspreken over deze inbreng.

Alle kosten, rechten, honoraria, belastingen en kosten die voortvloeien uit onderhavige inbreng zullen ten laste van de verkrijgende VZW zijn.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEI.s__.___._....--.__-- Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

Vbehourjen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

(get.-Geasso-cieerdNotaris Karel D'Aubioulte Zelzate) ` ................

Tegelijk hiermede neergelegd:

eensluidend afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

- volmachten

- interne balans VZW Jongerenhuis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voi

behot

aan

Belg

Staat,

OKT. 2013

RECHTBANK VAN KOOPHANDET.-ENT

ID



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

 anteregéLEGD

Ondernemingsar : 0423 545 847

Benaming :

(voluit) JONGERENHUIS

(verkort)

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Onderstraat 59

9000 GENT

Onderwerp akte : INBRENGVOORSTEL

Uit een akte verleden voor Meester KAREL D'AUBIOUL, geassocieerd notaris te Zetzate, op 26 september 2013, geboekt met volgend relaas van registratie: Geregistreerd te Zelzate op 30/09/2013 , vijf bladen geen verzen-dingen, boek 292 blad 6 vak 1. Ontvangen: 50 euro. (get.) De e.a. Inspecteur a.i. A. Blomme , blijkt dat de raad van bestuur van de VZW JONGERENHUIS, volgende beslissing heeft genomen:

ENIG BESLUIT:

De vergadering van de raad van bestuur van de VZW JONGERENHUIS bevestigt de reeds voorheen in de vergadering van de raad van bestuur de dato 18 september 2013 gegeven goedkeuring van het hierna integraal weergegeven voorstel tot inbreng om niet van algemeenheid van de vereniging zonder winstoogmerk JONGERENHUIS in de vereniging zonder winstoogmerk JEUGDWERK DON BOSCO-EEKLO.

Het door de raad van bestuur goedgekeurde voorstel tot inbreng wordt hierna letterlijk weergegeven; de bijlagen waarnaar verwezen wordt in onderhavig inbrengvoorstel maken hiervan een integraal onderdeel uit en wordt als bijlage gehecht aan onderhavige akte.

I. Inbreng om niet van de algemeenheid van de VZW Jongerenhuis

Onderhavig inbrengvoorstel betreft een voorstel tot het inbrengen van de algemeenheid, met de daaraan verbonden activa en passiva, door de VZW Jongerenhuis in de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo, volgens de procedure voorgeschreven door artikel 58 van de wet van 27 juni 1921 betreffende de verenigingen zonder winstoogmerk, de internationale verenigingen zonder winstoogmerk en de stichtingen, en de artikelen 670, tweede lid, en 759 tot en met 770 van het Wetboek van vennootschappen, waarnaar het verwijst, dit zoals hieronder nader beschreven.

De algemeenheid in kwestie is de VZW Jongerenhuis, een vereniging zonder winstoogmerk met maatschappelijke zetel te Gent, Onderstraat 59, en opgericht in 1987. Sedert 1 januari 1995 is de VZW erkend als onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum (000C) in de bijzondere jeugdbijstand, aanvankelijk voor tien jongeren, later, in 1999 uitgebreid tot twaalf en, sedert 2007, ingevolge het Globaal Plan Jeugdzorg, voor zestien jongens en meisjes tussen 6 en 18 jaar.

De onthaal- en oriëntatieopdrachten worden uitgevoerd binnen een termijn van 30 dagen (één keer verlengbaar met 30 dagen). De observatieopdrachten worden binnen een termijn van 60 dagen uitgevoerd (één keer verlengbaar met 60 dagen).

De voorziening heeft-opnameplicht.-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOMOD 2,2

Luik B - Vervolg

Per jaarwonden, op voffedige-capaciteit, ongeveer80Ejongeren-begeleid. Dit-gebeurt hoofdzakelijk  voor 85 % op residentiële basis, waarbij de jongere in het centrum verblijft en van daaruit naar de school of het werk gaat. De overige opdrachten worden ambulant uitgevoerd : de jongere blijft dan thuis wonen, de betrokkenen worden regelmatig uitgenodigd voor gesprekken in het Jongerenhuis en de begeleider gaat op huisbezoek.

Voor-hehoudJ n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De residentiële werking is gespreid over twee verticale leefgroepen van telkens acht jongeren. Per leefgroep wordt een evenwichtige spreiding per geslacht en per leeftijd nagestreefd.

Bij crisissituaties, waarbij de consulenten van de comités voor Bijzondere Jeugdzorg en de sociale diensten van de jeugdrechtbanken  onze opdrachtgevers -- het Jongerenhuis rechtstreeks kunnen contacteren, wordt maximaal tien dagen onderdak geboden aan de minderjarige. Andere residentiële of ambulante opdrachten worden via een centrale wachtlijst aangemeld.

lf. Maatschappelijk doet van de betrokken verenigingen

A. Het maatschappelijk doet van de VZW Jongerenhuis

Het maatschappelijk doel van de VZW Jongerenhuis is omschreven in artikel 3 van de statuten van de vereniging, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 4 januari 2005, en luidt als volgt

"De vereniging heeft tot doel opvang en begeleiding te bieden aan jongeren in psychosociale moeilijkheden.

De vereniging kan ter uitvoering van haar maatschappelijk doel ondermeer alle eigendommen of zakelijke rechten verwerven, in huur nemen, verhuren, personeel aanwerven, rechtsgeldige overeenkomsten sluiten, fondsen inzamelen, kortom alle rechtshandelingen stellen, activiteiten uitoefenen of laten uitoefenen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijk doel van de vereniging, , en dat onbeperkt en zonder tijdsof frequentielimiet. De vereniging kan tevens economische activiteiten uitoefenen voor zover deze bijkomstig blijven en de opbrengst van die activiteiten integraal naar de verwezenlijking van het statutair doel gaat."

B. Het maatschappelijk doel van de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo

Het maatschappelijk doel van de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo is omschreven in artikel 3 van de statuten van de vereniging, bekendgemaakt in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 21 december 2004, en luidt als volgt :

""De vereniging heeft tot doel:

1° Het oprichten, besturen, steunen, bestuderen en ontwikkelen van opvoedingscentra in de meest ruime zin van het woord, waar aan minderjarigen en jeugdige volwassenen aangepaste opvang, verpleging, opvoeding, onderwijs, opleiding, onderhoud, verzorging, ontspanning, ontmoeting en vorming wordt verstrekt, zowel residentieel als ambulant, en waar deze minderjarigen en jeugdige volwassenen, alsook hun ouders of de personen die met hun opvoeding belast zijn, op wetenschappelijke wijze worden georiënteerd, geobserveerd, onderzocht en behandeld in het kader van de bijzondere jeugdzorg.

Vanuit de christelijke inspiratie en in de geest van Don Bosco, wil de vereniging zich open en dienstbaar opstellen voor allen, ongeacht hun afkomst of overtuiging.

2° De opleiding en het onderricht van de minderjarigen en jeugdige volwassenen, het oprichten, geven, besturen, verspreiden, ontwikkelen en ondersteunen van vrij onderwijs en bijzondere jeugdzorg met confessioneel katholiek karakter.

3° Het nastreven en betrachten van de sociale vrede en vooruitgang door het oprichten, besturen en steunen van allerlei werken voor minderjarigen en jeugdige volwassenen, het inrichten van studiedagen en het bevorderen van andere werken van christelijke liefdadigheid.

4° Het vormen van voor deze taken geschikt personeel, medewerkers en stagiairs, met bijzondere aandacht voor de salesiaanse eigenheid;_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOMOD 2,2

f

e

Voor-peholydgn Luik B - Vervolg

aan het Belgisch Staatsblad r -5° Om hereven-welke-bedrijvigheid van wetenschappelijke-of liefdadige aard te

organiseren, die kan bijdragen tot het verlichten van de moeilijkheden waarmee minderjarigen en jeugdige volwassenen, alsook hun ouders of de personen die met hun opvoeding belast zijn, te kampen kunnen hebben.

6° Het verwerven van middelen om steun van alle aard te verlenen aan voorzieningen die beschermde minderjarigen begeleiden en die worden erkend door de bevoegde organen van de Staat of van de Gemeenschappen waaronder die instellingen ressorteren.

Deze opsomming is niet limitatief, maar exemplarisch.

De vereniging kan haar tot doel gestelde dienst- en hulpverlening onder verschillende vormen, modellen en projecten uitbouwen. Deze vormen, modellen of projecten kunnen een eigen autonome werking hebben met specifieke reglementering, beleid en structuur. Ze blijven steeds overeenkomstig de doelstellingen van de vereniging, door wiens raad van bestuur ze georganiseerd en gesuperviseerd blijven.

De vereniging mag alle rechtshandelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor het verwezenlijken van het maatschappelijke doel en mag daartoe alle roerende of onroerende goederen verwerven of bezitten in eigendom of anderszins en deze goederen gebruiken, beheren of ten dienste stellen .

De vereniging mag ook op bijkomstige wijze zekere economische activiteiten uitoefenen op voorwaarde dat de opbrengst daarvan uitsluitend besteed wordt aan het hoofddoel."

lll. Beschrijving van de vermogensbestanddelen

De algemeenheid omvat o.a. het integraal cliënteel van de voorziening en alle activa en passiva, leverancierscontracten, cliëntencontracten, subsidierechten, erkenningen en vergunningen en alle andere contracten en administratieve regelingen welke in het kader van de uitbating van het onthaal-, oriëntatie-en observatiecentrum gebruikt worden of vereist zijn.

De inbreng omvat op de meest algemene wijze alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratieve vorderingen, vergunningen en erkenningen, persoonlijke en zakelijke waarborgen alsook alle overige waarborgen waarvan de VZW Jongerenhuis titularis of bevoordeelde is om welke reden ook in het kader van de ingebrachte algemeenheid, dit ten opzichte van alle derden, inbegrepen de openbare besturen.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De schuldvorderingen en de rechten vervat in de inbreng om niet evenals alle zakelijke en persoonlijke waarborgen hieraan gehecht worden overgedragen aan de verkrijgende VZW. De VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo zal aldus worden gesubrogeerd, zonder dat er van schuldvernieuwing sprake is, in alle rechten, zakelijk of persoonlijk, van de inbrengende VZW, in al haar goederen, en ten aanzien van welke schuldenaar ook. De huidige subrogatie is in het bijzonder van toepassing op de voorrechten, hypotheken, vorderingen in ontbinding, beslagleggingen, borgen en inpandgevingen. De verkrijgende VZW is gemachtigd op haar kosten alle betekeningen, vermeldingen, inschrijvingen, hernieuwingen of opheffingen van inschrijvingen, van voorrechten, van hypotheken, van inbeslagleggingen, alsook alle voorgaande desgevraagd of subrogaties te eisen of hiermee in te stemmen.

De huidige inbreng wordt gedaan op last voor de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo en binnen het kader van de ingebrachte activiteiten, om

-alle passiva op zich te nemen van de inbrengende VZW ten aanzien van derden; alle verbintenissen en verplichtingen van de inbrengende VZW op dergelijke wijze uitvoeren dat dezelfde vereniging desaangaand niet meer aansprakelijk kan worden gesteld noch kan worden aangesproken;

-het nakomen en uitvoeren van alle akkoorden en verbintenissen afgesloten door de inbrengende vereniging met het overgedragen personeel van deze vereniging, en in het bijzonder tot het naleven van de anciënniteits- en





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

overige Vechten varr het personeel -overeenkomstig -de bepalingen,

voorwaarden en modaliteiten vervat in deze contracten en verbintenissen;

-het nakomen en uitvoeren van alle overeenkomsten en verbintenissen welkdanig ook aangegaan door de inbrengende vereniging in verband met de ingebrachte activiteiten, namelijk deze aangegaan met de overheid, het cliënteel, de leveranciers, de schuldeisers alsook alle brand- en

ongevallenverzekeringen evenals alle overige risicoverzekeringen. De VZW Jeugdwerk Don Bosco Eeklo wordt gesubrogeerd in alle rechten en verplichtingen die hieruit voortvloeien, alsook zal zij instaan voor de risico's en gevaren, zonder mogelijkheid van verhaal ten aanzien van de inbrengende VZW;

-alle belastingen, taksen, bijdragen, verzekeringspremies op zich te nemen, alsook alle gewone en buitengewone kosten, die de ingebrachte algemeenheid kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom en de uitbating ervan.

De goederen worden ingebracht in de staat waarin ze zich bevinden. De VZW Jeugdwerk Don Bosco Eeklo verklaart volledig kennis te hebben van de goederen en de rechten die worden ingebracht en wenst hiervan geen verdere gedetailleerde omschrijving te ontvangen.

De huur van de woning gelegen te Gent, Onderstraat 59, die wordt gebruikt als zetel van de vereniging en als residentiële uitbatingsplaats van het onthaal-, oriëntatie-en observatiecentrum, wordt door de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo verdergezet.

De erfpacht van de kloostergebouwen gelegen te 9000 Gent, Theresianenstraat 9, die worden gebruikt als zetel van de administratie, als atelier en als dagactiviteitencentrum van het onthaal-, oriëntatie- en observatiecentrum, en alle daarvoor aangegane overeenkomsten, worden door de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo verdergezet.

De inbreng omvat ook de archieven en de boekhoudkundige documenten van de inbrengende vereniging, met betrekking tot de ingebrachte goederen en rechten, met verplichting voor de VZW Jeugdwerk Don Bosco Eeklo deze documenten te bewaren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

f

Voor-behoudgn aan het Belgisch Staatsblad

Het personeel dat werkzaam is voor de VZW Jongerenhuis wordt mee overgedragen met de algemeenheid die om niet wordt ingebracht.

In bijlage is een pro forma balans toegevoegd van de activa en passiva begrepen in de voorgenomen inbrengverrichting, op basis van de boekwaarden van deze activa en passiva per 1 juli 2013.

IV. Boekhoudkundige datum

De Raad van Bestuur van de betrokken verenigingen zonder winstoogmerk stelt voor de datum vanaf welke de verrichtingen van de in te brengen algemeenheid boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor de verkrijgende vereniging, vast te stellen op datum van 1 juli 2013.

V. Slotbepalingen

De Raad van Bestuur van de betrokken verenigingen verbindt er zich toe, elk voor de betrokken vereniging die zij vertegenwoordigen, een (buitengewone) algemene vergadering samen te roepen die zal beslissen over de inbreng van de algemeenheid van de VZW Jongerenhuis in de VZW Jeugdwerk Don Bosco-Eeklo overeenkomstig het bepaalde in onderhavig inbrengvoorstel.

De Raad van Bestuur verklaart het nodige te zullen doen om het voorstel tot inbreng om niet van de algemeenheid ter griffie van de rechtbank van koophandel neer te leggen overeenkomstig de relevante bepalingen van de voormelde Wet van 27 juni 1921 en van het Wetboek van Vennootschappen, en dit zes weken vóór de datum van de algemene vergadering die zich zal uitspreken over deze inbreng.

Alle kosten, rechten, honoraria, belastingen en kosten die voortvloeien uit onderhavige inbreng zullen ten laste van de verkrijgende VZW zijn.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEI.s__.___._....--.__-- Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

Voor-

Vbehourjen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MOMOD 2.2

Luik B - Vervolg

(get.-Geasso-cieerdNotaris Karel D'Aubioulte Zelzate) ` ................

Tegelijk hiermede neergelegd:

eensluidend afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering.

- volmachten

- interne balans VZW Jongerenhuis

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/01/2011
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

NEERGELEGD

2 9 DEC. 2010

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL iffreENT

Voor behoud aan hr Belgis~ Staatsb III I II I II II II III II I

11~~44ZZ"





Ondernerningsnr : 0423.545.847 Benaming

(voluit) : JONGERENHUIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/01/2011- Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Onderstraat 59 te 9000 Gent

Onderwerp akte : Benoemingen Raad van Bestuur

De Algemene Vergadering van 09 december 2010 beslist met eenparigheid van stemmen over te gaan tot de benoeming tot bestuurders voor onbepaalde duur, overeenkomstig artikel 12 van de statuten van

- Mevr. Audenaert, Micheline, geboren te Gent op 17 augustus 1950, wonende te 9032 Wondelgem,`

Vroonstalledries 46

- Dhr. Pauwels, Mario, geboren te Aalter op 02 juni 1967, wonende te 9000 Gent, Jan Verspeyenstraat 18

Gent, 14-12-2010

G. Myngheer, bestuurder

F. Meersschaut, bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(ert bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening.

Coordonnées
JONGERENHUIS, ONTHAAL-, ORIENTATIE- EN OBSER…

Adresse
ONDERSTRAAT 59 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande