JOOS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOOS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 503.889.264

Publication

14/02/2014
ÿþ mod 11.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

'

' Gi=ciFi l5. 8É=Ct-1TBANK

VAN l':.t-) 0P1d;.1IDEi_

-t' t:ED.20111 +

. a

DENglê'iONl7E



Voor-

behouder aan het Betgisch

Staatsblat

Onciernemingsnr : 0503.889.264

Benaming (voluit) : JOOS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : August De Batslaan 43

9140 Temse

Onderwerp akte :WIJZIGING NAAM - KAPITAALVERHOGING - AANPASSING STATUTEN

Er blijkt uit een proces verbaal van buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOOS", met zetel te 9140 Temse, August De, Batslaan 43, opgemaakt door geassocieerd notaris Carol BOHYN te Haasdonk (Beveren) op 28, januari 2014, ter registratie aangeboden, dat volgende besluiten werden genomen:

1. Wijziging van de maatschappelijke benaming in "DOOS  GROOVE-X" en toevoeging van "JOOS" en "GROOVE-X" als handelsbenamingen.

2. Verhoging van het maatschappelijk kapitaal met eenentwintigduizend vierhonderd euro (¬ . 21.400,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (E 18.600,00) naar veertigduizend euro (¬ 40.000,00), door inbreng in geld en mits creatie van tweehonderd veertien (214) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, met dezelfde: rechten en plichten als de thans bestaande aandelen.

Op de kapitaalverhoging werd volstort ten belope van vierduizend tweehonderd tachtig euro (¬ : 4.280,00).

3. Aanpassing van de artikelen 1 en 5 van de statuten van de vennootschap teneinde deze in

overeenstemming te brengen met de genomen besluiten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: 1. expeditie akte, 2. gecodrdineerde statuten en 3. lijst akten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik R vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

08/02/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*13300918*

Neergelegd

06-02-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0503889264

Benaming (voluit): JOOS

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9140 Temse, August De Batslaan 43

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Ten jare tweeduizend dertien, op zes februari.

Voor ons, Meester Annelies HIMPE, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke maatschap

 Eric HIMPE  Annelies HIMPE, Geassocieerde Notarissen met zetel te Ieper.

ZIJN VERSCHENEN:

1. De Heer ROBBRECHT Maarten Felix Simonne, geboren te Temse op acht november duizend negenhonderdzevenentachtig, nationaal nummer 871108-057-55, ongehuwd, wonende te 9140 Temse, August De Batslaan 43.

2. De Heer HEERWEGH Sander Lydia Guido, geboren te Beveren op negenentwintig januari duizend negenhonderdnegentig, nationaal nummer 900129-065-89, ongehuwd, wonende te 9120 Beveren, Kruibekesteenweg(BEV) 39.

Hier vertegenwoordigd door de Heer Maarten Robbrecht, voornoemd, krachtens alhier aangehechte onderhnadse volmacht.

Die een vennootschap hebben opgericht met volgende statuten:

1) RECHTSVORM: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

2) NAAM:  JOOS

3) ZETEL: 9140 Temse, August De Batslaan 43

4) DOEL: De vennootschap heeft tot doel :

1. De research, de ontwikkeling, het ontwerpen, vervaardigen, onderhouden, promoten en commercialiseren van, en de handel in computersoftware, websites en internetapplicaties, de handel in computers (hardware) met alle bijhorende artikelen en producten in de breedste zin.

2. Uitbating van een evenementenbureau, de creatie en organisatie van evenementen met het oog op promotie in de ruimste zin, waaronder de promotie van bedrijven, goederen, producten en diensten. Het organiseren en/of begeleiden van sportevenementen, tentoonstellingen, congressen, (personeels)feesten en alle andere festiviteiten, evenementen, waaronder organisatie en coördinatie van opendeurdagen, stands, promoties, seminaries, persconferenties en recepties, uitstappen en het leveren van artistieke prestaties. Deze opsomming is niet beperkend.

3. Het verzorgen van publiciteitscampagnes voor ondernemingen en bedrijven in de ruimste zin.

4. Het aanbieden van een zo ruim mogelijk dienstenpakket onder de vorm van advies, bijstand, uitvoering op vlak van het algemeen, publicitair, public-relations, media-, marketing-, en organisatorisch beleid. Deze opsomming is niet beperkend.

5. Het inrichten van studiedagen, conferenties en vormingscycli in het algemeen en het verstrekken van onderricht en scholing.

6. De organisatie en verkoop van reizen en uitstappen in de ruimste zin, voor eigen rekening en voor derden. Dit omvat zowel individuele als groepsreizen, de verkoop (als tussenpersoon of rechtstreeks) van logies, maaltijden, specifieke activiteiten, evenementen en biljetten voor alle vervoermiddelen (op het land, het water of in de lucht).

Het verrichten van handelingen welke rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

- De uitbating van hotels, hostels, jeugdherbergen, campings, snack-bars, koffiehuizen;

- De uitbating van cafés, bars, herbergen, danszalen;

- De uitbating van alle andere horecazaken en drankslijterijen, in de ruimste zin, zowel voor eigen

rekening als voor rekening van derden;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

- De organisatie van (feest)maaltijden en buffetten en alle handelingen welke betrekking hebben op de uitoefening van het beroep van traiteur in de ruimste zin;

- Het beheren van reisbureaus, zowel in eigen beheer als voor derden, zowel nationaal als internationaal;

- Het uitbaten van een reisbureau, bedrijvigheid in reisbemiddeling en reisorganisatie en alle activiteiten die bijdragen tot het bevorderen van gezegde doelstelling;

- De verkoop, als tussenpersoon, van door derden georganiseerde reizen en verblijven, reisverzekeringen, biljetten voor alle vervoersmiddelen, logies- en maaltijdsbon;

- Verzorgen van luchthaventransport en bezoldigd personenvervoer in het algemeen;

- De verhuur en de leasing, als tussnpersoon, van alle soorten van vervoermiddelen;

- Kleinhandel in reisartikelen, toeristische accessoires, boeken, landkaarten, gadgets,kledij enzovoort;

- Het verstrekken van advies en/of diensten, deelname aan en/of organisatie van toeristische,creatieve

en publicitaire actviteiten;

- Evenementen en incentive-evenementen;

- Detachering van personeel;

- Dienstverlening op het gebied van management, bestuur en beheer van andere vennootschappen.

7. Het promoten van de sport in al zijn geledingen en onderverdelingen en te beoefenen; zij kan dit

doen zowel in competitie- als in recreatief verband, in binnen- en buitenland, door onder meer stages, sportkampen, seminaries en studiedagen te organiseren. Het huren en verhuren van sportaccomodaties, sportmateriaal, rollend materieel en dit zowel in eigen naam als voor rekening van derden. De bevordering van de beoefening van de skisport en alle aanverwante aktiviteiten inclusief de uitbating van skipistes en een skioord; de aan- en verkoop, in- en uitvoer, huur en verhuring en het onderhoud van ski s en alle materiaal, machines en toebehoren, hiervoor nuttig of dienstig in de ruimste zin.

8. Het rekruteren en opleiden van monitoren en skileraars. De inrichting en de organisatie van en de deelname aan skiwedstrijden, zowel nationaal als internationaal. Het rekruteren en ter beschikking stellen van monitoren (personeel). De organisatie van privaatcursussen, schriftelijke cursussen voor algemene, beroeps- en technische vorming.

9. Het verlenen van dienstprestaties van economische aard, zowel in eigen beheer als in deelname met derden, waaronder techno-consult, assistentie op gebied van management, engineering, consulting en franchising; het verlenen van technisch, commercieel, administratief en financieel beheer en advies, alsook het ter beschikking stellen en het huren en verhuren van personeel.

10. Het organiseren van personenvervoer over de weg in het algemeen en mits het bekomen van de vereiste vergunning. Het organiseren van nationaal en internationaal transport met alle mogelijke vervoermiddelen van goederen en personen, de uitbating van autobuslijnen, het organiseren van luchthavenvervoer.

11. Het beheer, de uitbouw en de uitbreiding van haar patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat :

- Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en -rechten in de ruimste zin, zoals het bouwen, verbouwen, inrichten, verwerven, vervreemden, het huren, verhuren, het beheren, uitbaten, valorisren en ordenen van alle onroerende goederen, leasing inbegrepen.

- Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en -rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, huren, verhuren, en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties, participaties en andere waardepapieren.

12. De vennootschap mag belang nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, (niet)converteerbare obligaties, opties, warrants) en op welke wijze ook (inbreng, inschrijving, opslorping, fusie en andere) en deze beheren. Zij mag bestuursfuncties of gelijkaardige functies uitoefenen in vennootscahppen en ondernemingen en deze technisch, administratief, financieel of anderszins bijstand verlenen.

13. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren. In dit kader mag de vennootschap zich tevens borgstellen en onroerende goederen in pand geven of hypothekeren voor verbintenissen door derde personen aangegaan. Zij mag eveneens al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand geven en aval verlenen in het voordeel van derden. Zij mag tevens alle financiële operaties verrichten, behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatie-ondernemingen.

14. De vennootschap mag alle handels-, financiële en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland voor eigen rekening of voor rekening van derden, op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken. De vennootschap mag ook filialen openen.

5) MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL : Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die elk een gelijke fractiewaarde van het kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

vertegenwoordigen. De comparanten verklaren en erkennen dat het gehele kapitaal is onderschreven en dit als volgt:

1. Door de Heer Maarten Robbrecht, voornoemd, wordt ingeschreven tot beloop van negenduizend vijfhonderd euro (¬ 9.500,00) van het kapitaal en waarvan hij drieduizend honderd zesenzestig euro zevenenzestig cent (¬ 3.166,67) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem vijfennegentig (95) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde.

2. Door de Heer Sander Heerwegh, voornoemd, vertegenwoordigd als voormeld, wordt ingeschreven tot beloop van negenduizend honderd euro (¬ 9.100,00) van het kapitaal en waarvan hij drieduizend drie en dertig euro drie en dertig cent (¬ 3.033,33) onmiddellijk volstort in geldspeciën. Als vergelding voor deze inbreng worden hem eenennegentig (91) aandelen toegekend. Ieder aandeel is volstort ten belope van één/derde.

Ondergetekende notaris bevestigt dat in overeenstemming met artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen een bedrag, groot zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) vóór de oprichting van de vennootschap gedeponeerd werd bij storting op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij Record Bank te Gent, en dit op zicht van een attest van deponering van deze gelden afgeleverd door voormelde bank op dertig januari tweeduizend en dertien.

6) DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

7) BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat en er geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Iedere zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

8) BEPALINGEN BETREFFENDE :

a) Het aanleggen van reserves en de verdeling van de winst: Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist vrij over de aanwending van het saldo. Geen uitkering mag geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of tengevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Onder netto-actief moet worden verstaan : het totale bedrag van de activa zoals dat blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden. Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten: 1° het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding. 2° behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

b) de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo: Na delging van al de schulden en lasten en van de kosten van vereffening, dient het netto-actief eerst tot de terugbetaling van het uitgedrukte kapitaal aan de maatschappelijke aandelen. Indien de aandelen niet alle in dezelfde verhouding zijn volgestort, moeten de vereffenaars alvorens tot de terugbetaling over te gaan, rekening houden met dit verschil van toestand en de gelijkheid van al de maatschappelijke aandelen herstellen, hetzij door aanvullende fondseninvorderingen ten laste van de aandelen die in onvoldoende mate werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen in het voordeel van de aandelen die voor een hoger bedrag worden volgestort.

Het beschikbare saldo wordt in gelijke delen onder alle aandelen verdeeld.

9) BEGIN EN EINDE VAN HET BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder daarop volgend jaar. Het eerste boekjaar zal eindigen op dertig september tweeduizend veertien.

10) a) JAARVERGADERING VAN DE AANDEELHOUDERS : De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op laatste zaterdag van de maand maart om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende

Luik B - Vervolg

werkdag gehouden. De gewone algemene vergadering wordt gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping. De eerste gewone algemene vergadering zal gehouden worden in tweeduizend vijftien.

b) VOORWAARDEN VOOR TOELATING: Een aanwezigheidslijst met opgave van de naam en de voornaam of de maatschappelijke benaming van de aandeelhouders en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, moet door iedere aandeelhouder of lasthebber ondertekend worden vooraleer tot de vergadering toegelaten te worden.

c) VOORWAARDEN VOOR DE UITOEFENING VAN HET STEMRECHT : Elk aandeel geeft recht op één

stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, is de uitoefening van het

stemrecht dat aan de betrokken aandelen toekomt, geschorst.

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder.

Onmiddellijk hierna zijn de oprichters, aanwezig of vertegenwoordigd als voormeld, samengekomen in een

algemene vergadering en hebben zij met éénparigheid van stemmen beslist te benoemen tot niet-statutaire

zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur : de Heer Maarten Robbrecht en de Heer Sander

Heerwegh, beiden voornoemd, die beiden hebben verklaard te aanvaarden.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van de akte-oprichting

- volmacht

Geassocieerd Notaris Annelies Himpe te Ieper

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
JOOS

Adresse
AUGUST DE BATSLAAN 43 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande