JOROLO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOROLO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.881.149

Publication

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 18.06.2014, NGL 22.07.2014 14335-0178-010
27/07/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ÉL%



OM " 8t4

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : JOROLO

Voc behoi aan I Belgi Staats

`11115667*

iF g

~E7. 2, y:GD

Bijlagen het Belgisch Staatsblad 2ZIA-7/2Q11---Annexes du Moniteur -belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Sparhoekdreef 63, 9880 Sint-Maria-Aalter

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Jozef Van Eeckhoudt, notaris met standplaats te Kaprijke, op 30 juni 2011, "Geregistreerd te Zelzate op 30/06/2011, acht bladen geen verzendingen, Boek 5/286 Blad 61 Vak 02, Ontvangen: vijfentwintig euro, Adj.-fiscaal deskundige (get.) Daumerie Elle", dat door de heer VLAMIJNCK Yves Roland Georges, geboren te Gent op 8 december 1971, en zijn echtgenote, mevrouw AUDENAERT Ann Hermien, geboren te Gent op 12 mei 1977, samen wonende te 9880 Sint-Maria-Aalter, Sparhoekdreef 63, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht, onder de naam JOROLO, met' maatschappelijke zetel te 9880 Sint-Maria-Aalter, Sparhoekdreef 63, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) bedraagt en verdeeld is in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde.

Voormelde heer Yves Vlamijnck tekent in voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volgestort tot beloop van drieduizend honderd euro (¬ 3.100,00), waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend;

Voormelde mevrouw Ann Audenaert tekent in voor negenduizend driehonderd euro (9.300,00 EUR), volgestort tot beloop van drieduizend honderd euro (E 3.100,00), waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend.

De vennootschap heeft tot doel :

1.Holding activiteiten, omvattende onder meer:

-het door middel van inschrijving, inbreng, fusie, samenwerking, financiële tussenkomst of anderszins. verwerven van een belang of deelneming in alle bestaande of nog op te richten bedrijvigheden, vennootschappen of verenigingen in België of in het buitenland zonder onderscheid;

-het beheren, valoriseren, verkopen, te gelde maken of anderszins vervreemden van deze participaties of belangen;

-alle financiële transacties en financiële overeenkomsten, behoudens deze activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies;

-het rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan het bestuur, de directie, de controle en vereffening van de vennootschappen waarin zijn een belang of deelneming heeft en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met de activiteiten van een holding.

2.Het tussenkomen in het dagelijks bestuur en vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar, alsook het waarnemen van allerhande functies en het uitvoeren van taken op het gebied van management en beheer van bedrijven en andere rechtspersonen.

3.Administratieve bijstand, zakelijke dienstverlening en overige dienstverlening en overige dienstverlening hoofdzakelijk aan bedrijven, waaronder onder meer het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op het gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

4.Patrimoniumbeheer daaronder begrepen:

-het beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van deze roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

5.1-let toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haar als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

6.Het verzorgen van 1T-consultancy-activiteiten

7.Alle activiteiten met betrekking tot e-commerce en verkoop via het internet: het ontwikkelen, beheer en uitbaten,...)

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle handels-, financiële-, roerende en onroerende handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar maatschappelijke doel betrekking hebben of van die aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen of te vergemakkelijken.

De vennootschap mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng , afstand, samenstelling of op gelijk welke manier in andere vennootschappen of gelijkaardige ondernemingen of van aard om rechtstreeks of onrechtstreeks de ontwikkeling der zaken te bevorderen.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden. Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zij mag, zowel in België als in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, vanaf het moment dat zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Zij kan slechts door de wil van de aandeelhouders ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij de vennootschap te lijden heeft onder de verliezen waarvan sprake in het artikel over de "Aanmerkelijke verliezen".

De vennootschap wordt niet ontbonden door overlijden, onbekwaam verklaring, faillissement of staat van onvermogen van de vennoot of vennoten, behoudens het artikel zes, voorlaatste alinea, van deze statuten bepaalde.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd door de algemene vergadering aan één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij samen.

De vergadering kan eveneens voorafgaandelijk de duur van het mandaat van een zaakvoerder vaststellen.

Een statutair zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparige goedkeuring van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

Ais een plaats van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden voorzien voor de wijziging van de statuten, in zijn vervanging.

Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Zij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk van de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Het mandaat van de zaakvoerder is in principe onbezoldigd maar kan bij algemene vergadering bezoldigd worden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een rninisterieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder behartigd of vervolgd.

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van met de vennootschap, is gehouden artikel 523 na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven.

De artikelen 290-291 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de vennootschapsvordering in verband met aansprakelijkheid ingesteld tegen de bestuurders zijn van overeenkomstige toepassing.

In afwijking van artikel 562 kan de minderheidsvordering voor rekening van de vennootschap worden ingesteld door één of meer vennoten die op de dag waarop de algemene vergadering zich uitspreekt over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting, aandelen bezitten die ten minste 1 % vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de op die dag bestaande aandelen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de voorlaatste woensdag van juni om 15.00 uur.

Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend dertien.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van ieder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die daarop van toepassing zijn.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook informatie omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt de zaakvoerder de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen, die het in artikel 143-144 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde verslag moeten opstellen.

De jaarvergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissarissen en behandelt de balans.

Na goedkeuring van de balans beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en commissarissen te verlenen kwijting. Deze kwijting is alleen dan rechtsgeldig, wanneer de juiste toestand van de vennootschap niet wordt verborgen door enige weglating of onjuiste opgave in de balans en wat de extrastatutaire verrichtingen betreft, wanneer deze in het bijzonder zijn vermeld in de oproeping.

De jaarrekening moet binnen de dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, door de zaakvoerder op de griffie van de Rechtbank van Koophandel worden neergelegd, zoals bepaald door het Wetboek van Vennootschappen, samen met de documenten vermeld in artikel 98 Wetboek van Vennootschappen.

Jaarlijks wordt, van de netto-winst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf ten honderd (5 %) vooraf genomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist.

Het saldo wordt als dividend verdeeld onder de aandeelhouders, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

De betaling van de dividenden gebeurt jaarlijks op de door de zaakvoerder(s) vastgestelde tijdstippen en plaatsen.

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend als vereffenaar, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemd. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn vastgesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

d)

~

Bijlagen-bi} het-Belgiseh Staatsblad- -27/07/201-1-Annexes-du

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van artikelen 332 en volgende Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot . minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig voormeld artikel 140 van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering en bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder, handelend in hoedanigheid van vereffeningcomité.

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door de artikelen 186 en volgende Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Bij toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen dient het voorstel tot vrijwillige ontbinding te worden voorafgegaan door een verslag van de raad van bestuur, waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud is gevoegd. Een bedrijfsrevisor of een externe accountant maakt hierover verslag op.

Bij toepassing van artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen dienen de vereffenaars jaarlijks een jaarrekening voor te legen aan de algemene vergadering. De jaarrekening dient tevens gepubliceerd te worden.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen " ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of in effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen.

Er werden geen commissarissen aangeduid.

Slotbepalingen:

1/ Het eerste boekjaar begint vanaf de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend en twaalf.

2/ zaakvoering:

a-dat de vennootschap zal bestuurd worden door één zaakvoerder;

b-dat als zaakvoerder wordt aangesteld :

-1- de Heer Vlamijnck Yves, wonende te 9880 Sint-Maria-Aalter, Sparhoekdreef 63, hier aanwezig en verklaart te aanvaarden.

Voor ontledend uittreksel

Jozef Van Eeckhoudt, notaris

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JOROLO

Adresse
SPARHOEKDREEF 63 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande