JOS STASSEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOS STASSEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.363.784

Publication

16/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 17.06.2013, NGL 11.07.2013 13296-0484-012
27/01/2015
ÿþmod 11.1

-os ..~}...1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie ; na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK V KOOPHANDEL GENT

15 JAN 2015

*15019214*

b

s~

AFDELING MONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0826.363.784

Benaming (voluit) : JOS STASSEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wilgenstraat 5

9150 Kruibeke

Onderwerp akte :Vervroegde ontbinding en sluiting vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Nathalie De Vusser te Kruibeke op 30 december 2014, neergelegd ter registratie, dat volgende besluiten met eenparigheid van stemmen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOS STASSEN" met zetel te 9150 Kruibeke, Wilgenstraat 5:

Bespreking

De voorzitter verklaart vervolgens

1. dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "JOS STASSEN" niet meer actief is en

ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben. Dat de vroegtijdige ontbinding ervan derhalve', wenselijk is;

dat de vereffening van gemelde vennootschap "de facto" bewerkstelligd werd door de Heer Stassen Joseph,; voornoemd, en dat gemelde vennootschap thans als volledig vereffend beschouwd moet worden;

overeenkomstig de bepalingen van artikel 181§4, tweede lid van het Wetboek van Vennootschappen wordt alhier het besluit overgenomen opgesteld op 22 december 2014 door, Declerck Accountancy, te 8700 Tielt,'; Sterrestraat 3, vertegenwoordigd door Nancy Declerck, zaakvoerder, welke luidt als volgt:

Besluit

De staat van activa en passiva van de BVBA Jos Stassen waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te Wilgenstraat 5 - 9150 Kruibeke, werd opgesteld door de zaakvoerder in het kader van de procedure van vereffening voorzien door het vennootschapsrecht. Deze staat, afgesloten per 16 december 2014 zijnde minder.'; dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, geeft een balanstotaal weer van 30.756,79 euro en een netto actief van 30.651,79 euro.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van activa en passiva de toestand van de BVBA Jos Stassen volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder met succes zullen gerealiseerd worden door diegenen die het risico van de vereffening dragen.

Op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het IAB, hebben wij vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit verslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Opgesteld in drie originele exemplaren, één bestemd voor notaris Van Der Veken, één bestemd voor de onderneming en één voor het IAB.

Aarsele (Tielt), 22 december 2014

Declerck Nancy,

Accountant

IAB nr. 118.43.N.69

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Besluiten

Na gemelde uiteenzetting vat de vergadering de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende besluiten met eenparigheid van stemmem

Eerste besluit

De vergadering beslist de vennootschap JOS STASSEN vervroegd te ontbinden met het oog op haar

vereffening en dit te rekenen vanaf heden.

Uit de voormelde staat van activa en passiva stelt de vergadering vast dat er geen passiva zijn aan derden, en dat aldus de ontbinding en vereffening kan gerealiseerd worden zonder aanstelling van een vereffenaar, aangezien er geen vereffeningsverrichtingen dienen opgemaakt te worden; de terugname van het resterend actief zal door de vennoten zelf gebeuren.

Tweede besluit

Aangezien de vennootschap geen commissaris heeft, verklaren de vennoten te weten dat zij een individueel onderzoeksrecht hebben over de rekeningen, waarbij zij zich kunnen laten bijstaan door een bedrijfsrevisor of een externe accountant, overeenkomstig artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten, de ; Heer Stassen Joseph, voornoemd, verklaren hiervan geen gebruik te willen maken.

Vervolgens keurt de vergadering de rekeningen van de vereffening goed.

Derde besluit

De vergadering verklaart de afrekening voor gesloten en stelt vast dat de voormelde vennootschap, definitief opgehouden heeft te bestaan.

Overeenkomstig artikel 195, §1, beslist de vergadering dat de boeken en bescheiden der vennootschap, zullen worden neergelegd en gedurende ten minste vijf jaar worden bewaard op volgend adres : 9150 Kruibeke, Wilgenstraat 5.

Vierde besluit

Gezien de voorgaande verrichtingen, geeft de zaakvoerder, voormelde Heer Stassen Joseph, voornoemd, zijn ontslag als zaakvoerder, en vervolgens geeft de vergadering zonder enig voorbehoud algehele kwijting aan de Heer Stassen Joseph voor zijn beheer als zaakvoerder.

Vijfde besluit

Wordt aangesteld tot bijzondere gevolmachtigde, met recht van indeplaatsstelling, teneinde bij het Ondernemingsloket, de Kruispuntbank, de diensten van de BTW en eventuele andere administraties, alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de doorhaling van inschrijving, aangifte van , stopzetting en neerlegging van stukken i VAN COILE & PARTNERS, accountants belastingconsulenten te 9031 Drongen, Boelenaar 1, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met macht een derde natuurlijke en/of rechtspersoon in de plaats te stellen.

De agenda afgehandeld zijnde, wordt deze vergadering beëindigd.

Voor beredeneerd uittreksel op ongezegeld papier enkel dienende voor de diensten van het Belgisch Staatsblad.

Nathalie De Vusser Notaris

Samen hiermede neergelegd: Afschrift akte, verslag zaakvoerder, staat actief/passief, verslag bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

L."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-behó n 'aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
JOS STASSEN

Adresse
WILGENSTRAAT 5 9150 KRUIBEKE

Code postal : 9150
Localité : KRUIBEKE
Commune : KRUIBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande