JOSMAR

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JOSMAR
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 442.745.612

Publication

02/12/2013
ÿþmod 91.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

2 0 NOii 2013

DENOWIRMONDE



MM]





Ondernemingsnr : 0442.745.612

;i Benaming (voluit) :Josmar

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Alexander Fameselaan 61

9120 Beveren (Melsele)

On " erwerp akte :OMVORMING NV NAAR BVBA

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Bert Haeck te Beveren-Waas (Melsele) op; dertig september tweeduizend dertien, welke eerstdaags ter registratie zal worden; aangeboden op het registratiekantoor te Beveren-Waas,

BWKï DAT de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen; varende beslissingen heeft genomen:

EER,TE BESLISSING:

Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering ondergetekende notaris te= ontslaan van de voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan de data achttien; september tweeduizend derden, waarin deze de hierna door te voeren omvorming van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap in een; burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid verantwoorden, evenals van de staat van activa en passiva afgesloten; Q per dertig juni tweeduizend dertien. De vennoten erkennen kennis te hebben genomen van dit verslag en van deze staat van; activa en passiva.

TWEEDE BESLISSING:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de ondergetekende notaris tel if ontslaan van het voorlezen van nagemeld verslag.

VE>?S}~,G:

Met betrekking tot deze omzetting werd door de heer Guy De Vooght namens Burg.; CVBA VGD Bedrijfsrevisoren de data zesentwintig september tweeduizend dertien een; verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het hierna vermeld verstag van het bestuursorgaan, bij deze; eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie van de rechtbank van; koophandel te Dendermonde.

Het besluit van dit verslag luidt letterlijk:

.. BESLUITEN

Het onderzoek van de staat van activa en passiva per 30` juni 2013 laat toe als volgt te besluiten.

Onze controlewerkzaamheden zijn uitgevoerd overeenkomstig de normen van het

Instituut der Bederevisoren.

De onderneming wordt gekenmerkt door een beperkte omvang, structuur en' organisatie-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Gezien de beperktheid van de interne controles zijn de controlewerkzaamheden toegespitst op een substantiële controle van de staat van activa en passiva opgesteld per 30juni 2013

Overeenkomstig onze opdracht hebben wij de controle uitgevoerd onder de vorm van een beperkt nazicht.

Onze controlewerkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering van het netto-actie zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 30 juni 2013 die het bestuursorgaan van de vennootschap heeft opgesteld, heeft plaatsgehad Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij de omzetting van een vennootschap, is niet gebleken dat er enige overwaardering van het netto-actief heeft plaatsgehad Het netto-actief volgens deze staat van 683.959,50 EUR is niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal van 425 000, 00 EUR

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 777 van het Wetboek Vennootschappen in het raam van de omzetting van een naamloze vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor andere doeleinden gebruikt worden....".

DERDE BESLISSING:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het ontslag van de heer PYL Jozef, mevrouw BLOMMAERT Mariette en de heer PYL Gerrit, allen voornoemd, als bestuurders op hun verzoek te aanvaarden en hen décharge te verlenen voor het door hen gevoerde beleid.

VIERDE BESLISSING:

Met eenparigheid van stemmen beslist de algemene vergadering de vorm van de vennootschap te wijzigen met behoud van haar rechtspersoonlijkheid en de vorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aan te nemen.

Het kapitaal en de reserves blijven hetzelfde, alsook alle activa en passiva, de afschrijvingen, de waardeverminderingen en -vermeerderingen, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal de boeken die door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap werden gehouden voortzetten.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per dertig juni tweeduizend dertien, zoals opgenomen in het verslag van de bedrjfsrevisor.

Alle verrichtingen die sedert gemelde datum werden gedaan door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap worden verondersteld verricht te zijn geweest voor de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Het aantal aandelen van duizend zevenhonderdtwintig (1.720) blijft behouden. Elk aandeel zal één/duizend zevenhonderd twintigste deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigen.

Voor zover voldaan wordt aan de wettelijke voorschriften terzake geschiedt deze omzetting met toepassing van:

" artikel 121 wetboek van registratierechten;

" artikel 2 I 1 wetboek van inkomstenbelastingen;

" artikel I 1 wetboek B.T.W.;

" artikel 774 tot 788 van het wetboek van vennootschappen.

VIJFDE BESLISSING:

Met eenparigheid van stemmen beslist de buitengewone algemene vergadering de statuten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid als volgt te stellen: STATUTEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



"ARTIKEL EEN: BENAMING:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "JOSMAR". ARTIKEL TWEE: DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap heeft tot burgerlijk doel:

Het louter bezit en beheer van onroerende goederen als patrimoniumvennootschap in de strikte betekenis van het woord alsmede het verstrekken van leningen aan derden en het zich borg stellen voor derden.

De vennootschap zal alle daden kunnen stellen met het oog op het productief bezit en beheer van deze onroerende goederen.

Enkel met het oog op dit bezit en beheer zal de vennootschap over deze onroerende goederen kunnen beschikken en deze aankopen, verkopen, schenken, verhuren, huren, in leasing, opstal, erfpacht en bruikleen nemen of geven en hypothekeren.

Zij zal alle hartdelingen kunnen verrichten en laten verrichten tot onderhoud, herstel, afbraak, verbouwing, opbouwen afwerking van de onroerende goederen.

Zij zal echter geen activiteiten mogen uitoefenen ais vastgoedhandelaar en welke louter ais daden van koophandel worden beschouwd overeenkomstig artikel één en volgende van het wetboek van Koophandel.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van financiële, roerende en onroerende aard, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking en de bevordering van haar maatschappelijk doel.

ARTIKEL DRIE: EUEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

De zetel van de vennootschap mag naar elke plaats in België worden overgebracht bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, mits naleving van de taalwetgeving aangaande de vennootschappen. Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten. ARTIKEL VIER: DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf heden.

Zij zal evenwel rechtspersoonljkheid verkrijgen vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

Onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beslissend zoals inzake wijziging der statuten.

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL'

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vierhonderdvijfentwintigduizend euro (E 425.000,00), vertegenwoordigd door duizend zevenhonderdtwintig (1.720) aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/duizend zevenhonderd twintigste deel van het kapitaal.

ARTIKEL ZES: AANDELEN:

De aandelen zijn op naam. Zij worden ingeschreven in het register van aandelen met de juiste aanduiding van de vennoten, het aantal aandelen dat zij bezitten, alsook de aantekening van de gedane stortingen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

ARTIKEL Z N: OVERDRACHT VAN AANDELEN WANNEER DE VENNOOTSCHAP SLECHTS UIT EN VENNOOT BESTAAT:

Indien de vennootschap slechts uit één vennoot bestaat, zal deze vrij zijn al zijn aandelen of een gedeelte ervan, over te dragen aan wie hij het wenst.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. Indien de enige vennoot geen uiterste wilsbeschikking nagelaten heeft betreffende de uitoefening van de rechten verbonden aan de aandelen, zullen die rechten uitgeoefend worden door zijn regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

n

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, tot de' verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

indien er aandelen zouden zijn die niet evenredig verdeelbaar zijn, zullen voormelde erfgenamen en legatarissen de verplichting hebben om voor voormelde aandelen een gevolmachtigde aan te wijzen; bij gebreke aan akkoord zal de gevolmachtigde aangeduid worden door de voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap haar zetel heeft, zetelend in kortgeding op verzoek van de meest gerede partij.

Bij gebreke aan aanwijzing van een bijzonder gevolmachtigde zal de uitoefening van de rechten verbonden aan de niet evenredig verdeelbare aandelen worden opgeschort. ln afwijking van het vorenstaande, oefent diegene die het vruchtgebruik van de aandelen van een vennootschap erft, de lidmaatschapsrechten uit.

ARTIKEL ACHT: OVERDRACHT VAN AANDELEN INDIEN DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

a. Algemeen

De aandelen van een vennoot mogen niet worden afgestaan onder levenden noch overgedragen wegens overlijden, dan met toestemming van alle overige vennoten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld, op de hierna bepaalde wijze. Deze toestemming is evenwel niet vereist indien de aandelen worden overgedragen of overgemaakt:

I . aan de rechtstreekse afstammelingen van een vennoot;

2. aan de medevennoten.

De vennoot die al of een deel van zijn aandelen wenst over te dragen, aan een andere dan de hiervoren genoemde personen, zal deze wens moeten te kennen geven aan de zaakvoerder(s) en een overnemer voorstellen. Zo ook zullen de erfgenamen of legatarissen van aandelen, andere dan de hiervoren genoemde personen, moeten bekend maken of zij vennoot wensen te worden dan wel of zij de afkoop vragen van de aandelen. Door de zaakvoerder(s) zal een algemene vergadering samengeroepen worden, die moet beslissen over de aanvaarding van de voorgestelde overnemer of desgevallend de erfgenamen. Ingeval van niet-aanvaarding zullen de aandelen bij voorkeur worden aangeboden aan de overige vennoten, in verhouding tot het aantal aandelen in hun bezit. ingeval geen of slechts een deel van de aandelen wordt overgenomen, kan door de zaakvoerder(s) een andere overnemer worden voorgesteld. De vennootschap kan echter slechts beslissen tot inkoop der aandelen mits naleving van de voorwaarden en de formaliteiten, voorzien door de desbetreffende artikelen van het Wetboek van Vennootschappen.

In elk geval moet binnen de drie maanden over de overdracht beslist zijn, zoniet zal de weigering van aanvaarding als nietig worden beschouwd en zullen de erfgenamen geacht worden vennoot te zijn of zal de overdrager zijn aandelen vrij kunnen overdragen aan de voorgestelde overnemer. Deze overdracht moet binnen de zes maand plaats hebben, zoniet moet de procedure hernomen worden.

indien geen overeenstemming kan worden bereikt over de prijs der over te dragen aandelen, zullen de overdrager of de erfgenamen en de zaakvoerder(s) elk een deskundige aanstellen om de werkelijke waarde van de aandelen te laten vaststellen.S

b. Volgrecht

In het geval dat I of meerdere aandeelhouders die alleen of samen meer dan vijftig procent (50 %) van de aandelen bezitten, hun aandelen aan een derde partij willen overdragen of indien één van de bestaande aandeelhouders op een bepaald ogenblik meer dan vjftig procent (50 %) van de aandelen verwerft, dan zullen deze verkopende aandeelhouders aan de overige aandeelhouders een volgrecht verlenen.

De verkopende aandeelhouders zullen hierbij de andere aandeelhouders via aangetekend schrijven op de hoogte brengen van hun intentie om te verkopen. Dit schrijven bevat het aantal aandelen dat zal worden verkocht, de identiteit van de koper en de voorgesteld prijs

t

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

per aandeel.

De niet verkopende aandeelhouders zullen het recht hebben om aile of een gedeelte van hun aandelen te verkopen aan de potentiële koper. Dit recht zal worden uitgeoefend door middel van een aangetekend schrijven aan de verkopende aandeelhouders binnen de tien (10) dagen na ontvangst van bovenvermelde kennisgeving. In geval van uitoefening van het volgrecht door de niet verkopende aandeelhouders, kan de koper enkel de aandelen van de verkopende aandeelhouders overnemen indien hij eveneens deze van de niet verkopende aandeelhouders overneemt die hun volgrecht wensen uit te oefenen.

c. Volaplicht

In het geval dat 1 of meerdere aandeelhouders die alleen of samen meer dan vijftig procent 150 %) van de aandelen bezitten, hun aandelen aan een derde partij (niet aandeelhouder) willen overdragen of indien één van de bestaande aandeelhouders op een bepaald ogenblik meer dan vijftig procent (50 %) van de aandelen verwerft, hebben deze aandeelhouders de mogelijkheid om de andere aandeelhouders, die hun volgrecht niet of slechts gedeeltelijk hebben uitgeoefend, te verplichten om eveneens hun aandelen aan dezelfde prijs en onder dezelfde voorwaarden te verkopen. Deze aandelen zullen op hetzelfde ogenblik worden overgedragen als de aandelen die meer dan vjtig procent (50 %) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ARTIKEL NEGEN:

Van elke overdracht van aandelen wordt melding gemaakt in het register van aandelen. Deze melding wordt gedateerd en ondertekend door de overdrager en de overnemer, of bij overdracht door overlijden, door een zaakvoerder en de begunstigde.

De overdracht van aandelen geldt ten aanzien van de vennootschap en van derden, vanaf haar inschrijving in gemeld register.

ARTIKEL TIEN:

De hierboven beschreven regels inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

ARTIKEL ELF:

Zolang de erfgenamen of rechthebbenden van een overleden vennoot niet als vennoot aanvaard zijn, zoals hiervoren bepaald, zullen zij geen rechten kunnen doen gelden tegenover de vennootschap.

Zij zullen zich in geen geval mogen mengen in het bestuur van de vennootschap.

ARTIKEL TWAALF:

De aandelen zijn ondeelbaar.

Indien er meerdere eigenaars zijn van één aandeel, wordt het hieraan verbonden stemrecht geschorst totdat één enkel persoon aangeduid wordt ais zijnde de eigenaar van dit aandeel ten overstaan van de vennootschap.

De lidmaatschapsrechten worden bij gebreke van afwijkende overeenkomst, uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

ARTIKEL DERTIEN:

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overljden, het faillissement, het kennelijk onvermogen of de ontzetting van één der vennoten.

De erfgenamen, schuldeisers of rechthebbenden van een vennoot mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels leggen op de goederen van de vennootschap, noch er de verdeling of de verkoop van vorderen.

ARTIKEL VEERTIEN:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r

Q e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

e

. ~ mad 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad



eigen rekening zou vervullen.

indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Wanneer zij voor de vennootschap handelen, zullen de zaakvoerders steeds hun handtekening moeten laten voorafgaan of volgen door de vermelding van de hoedanigheid krachtens dewelke zij handelen en voor welke vennootschap zij optreden, tenzij dit duidelijk blijkt uit het stuk dat zij ondertekenen.

ARTIKEL VLIFf1EN:

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der vennoten zijn voorbehouden. Zij vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

Worden aangesteld als statutair zaakvoerder, die alhier uitdrukkelijk aanvaarden:

1. mevrouw BLOMMAERT Mariette Eléonore José, geboren te Melsele op tweeëntwintig augustus negentienhonderddertig, rjjksregister nummer 30.08.22-294.23, wonend te 9120 Beveren (Melsele), Alexander Farnèselaan 61.

2. de heer PYL Gerrit René Gerard, geboren te Beveren op vijf juni negentienhonderdachtenvijftig, rijksregister nummer 58.06.05-399.32, wonend te 9120 Beveren (Melsele), Gaverlandstraat 83.

De duurtijd van het mandaat van deze statutaire zaakvoerder is onbeperkt en hun afzetting zal slechts uitgesproken mogen worden hetzij met eenparigheid van stemmen van aile vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

ARTIKEL ZESTIEN: ALGEMENE VERGADERINGEN:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de TWEEDE VRIJDAG VAN DE MAAND DECEMBER OM WREN UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

Deze vergadering zal onder meer tot dagorde hebben: bespreking van het verslag van de zaakvoerder(s) over het verlopen boekjaar (voor zover dit wettelijk vereist is), de goedkeuring van de jaarrekening, de kwijting te geven aan de zaakvoerder(s) en eventueel het ontslag of de (her)benoeming van de zaakvoerder(s).

ARTIKEL ZEVENTIEN:

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergaderingen laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, mits deze zelf vennoot is.

Verder zal de algemene vergadering beraadslagen volgens de regels voorzien door de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij zal kunnen samengeroepen worden door de zaakvoerder(s) telkens het belang van de vennootschap zulks vereist.

De notulen van de vergaderingen zullen worden ondertekend door alle aanwezige vennoten; de expedities of uittreksels die in en buiten rechte moeten worden voorgelegd, worden ondertekend door een zaakvoerder.

Evenwel kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte verleden moeten worden.

ARTIKEL ACHTTIEN: INVENTARIS - JAARREKENING - WINSTVERDELING:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgende jaar.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Elk jaar op het einde van het boekjaar worden de boeken der vennootschap afgesloten en worden door de zaakvoerder(s) de inventaris en de jaarrekening, bestaande uit balans, resultatenrekening en toelichting, opgemaakt.

ARTIKEL NEGENTIEN:

Het saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile kosten, nodige provisies en afschrijvingen, vormt het resultaat van het boekjaar van de vennootschap.

Van het positief resultaat van het boekjaar, na aanrekening van eventuele overgedragen verliezen, zal jaarlijks ten minste vijf ten honderd voorafgenomen worden, voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer dit reservefonds een tiende van het kapitaal bereikt.

Het overschot wordt in beginsel onder de vennoten verdeeld, tenzij de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s) beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen en onder meer aangewend zal worden voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Geen uitkering zal mogen geschieden indien op datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen warden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL/T 1V

Ingeval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk tijdstip ook, heeft de algemene vergadering de bevoegdheid om de vereffenaars te benoemen, hun machten en vergoedingen vast te stellen en de wijze van vereffening te bepalen, mits naleving van de voorschriften voorzien in het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL EEN EN TWINTIG:

Na de vereffening van het maatschappelijk passief, zal het batig saldo tussen de vennoten verdeeld worden volgens het aantal aandelen in hun bezit, nadat deze gebeurlijk op dezelfde vereffeningsvoet zullen gebracht zijn.

ARTIKEL TWEE EN TWINTIG:

Voor alles wat in onderhavige statuten niet is voorzien verklaren de verschijners zich te willen gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen."

ZESDE BESLISSING:

De vergadering stelt vast dat de omzetting van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap in een burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid aldus werd gerealiseerd. Zij neemt er akte van dat ingevolge voormelde omzetting, de opdrachten van de (gedelegeerd) bestuurders, te weten de heer PYL Jozef, mevrouw BLOMMAERT Mariette en de heer PYL Gerrit, allen breedvoerig voornoemd, een einde hebben genomen.

Dienvolgens besluit de vergadering met eenparigheid van stemmen kwijting te verlenen aan voornoemde bestuurders voor hun tot op heden uitgeoefende opdracht.

ZEVENDE BESLISSING:

De vergadering stelt vast dat het kapitaal van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bestaat uit het kapitaal van de vroegere burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en zij besluit, met eenparigheid van stemmen, dat de duizend zevenhonderdtwintig (1.720) kapitaalaandelen (zonder vermelding van waarde, ieder aandeel een fractiewaarde van één/duizend zevenhonderd twintigste deel van het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigend) worden toegewezen aan de houders van de kapitaalaandelen in de omgezette vennootschap, à rato van één kapitaalaandeel in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid voor één kapitaalaandeel in de

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

.

e

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

mod 11.1

burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en dat ieder kapitaalaandeel volledig is volgestort tot beloop van de geheelheid voor de omzetting van de vennootschap.

Het bezit van aandelen in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zal onmiddellijk na ondertekening dezer worden ingeschreven in een register van aandelen.

Er zal teven onmiddellijk na ondertekening dezer worden overgegaan tot vernietiging van het register van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap en dit door versnippering.

ACHITSTÇ BESLISSING:

Er wordt beslist volmacht te geven aan Moore Stephens Verschelden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met ondernemingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, en haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL: Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde : uittreksel akte, kopij bijzonder verslag zaakvoerders, verslag revisor..

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

"

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

25/09/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie va

Voorbehouden

aan hot

Belgisch Staatsblad

*13195 0

f 6 SPP, 2013

DENDERMONDE

Griffie

GRIFFIE RECHTB " NK es- ili

L

Ond( .rE arningsnr : 0442.745.612

t' anaming

(voluit) : Josmar

(verkort) :

J

FE htsvorrn : Naamloze Vennootschap

Zetel : Alexander Farnèselaan 61, 9120 Melsele

(vr.1i dig adres)

Ond. i werp akte : Herbenoeming

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/09/2013 - Annexes du Moniteur belge Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering gehouden op de maatschappelijke zetel op 23/08/2013:

De algemene vergadering stelt vast dat de mandaten van de bestuurders Jozef Pyl, Mariette Blommaert en Gerrit Pyl vervallen op heden.

De algemene vergadering beslisit om Jozef Pyl, Mariette Blommaert en Gerrit Pyl te herbenoemen als bestuurders van de vennootschap voor een periode van 6 jaar, tot de algemene vergadering te houden in 2019.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur gehouden op de maatschappelijke zetel op 23/08/2013:'

Onmiddellijk na de algemene vergadering komt de raad van bestuur samen om te beraadslagen over

volgende agendapunten:

-Herbenoeming van de gedelegeerd bestuurders en voorzitter van de raad van bestuur

De raad van bestuur stelt vast dat de mandaten van de gedelegeerd bestuurders Jozef Pyl, Mariette Blommaert en Gerrit Pyl en het mandaat van de voorzitter van de raad van bestuur Jozef Pyl vervallen op heden.

De raad van bestuur beslist om Jozef Pyl, Mariette Blommaert en Gerrit Pyl te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder en Jozef Pyl te herbenoemen als voorzitter van de raad van bestuur.

Jozef Pyl,

Gedelegeerd bestuurden

Op de laatste blz. van B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 23.08.2013, NGL 11.09.2013 13581-0264-013
14/11/2012 : DET000219
05/10/2011 : DET000219
27/12/2010 : DET000219
30/12/2009 : DET000219
30/12/2008 : DET000219
22/01/2008 : DET000219
12/12/2007 : DET000219
02/01/2007 : DET000219
12/01/2006 : DET000219
06/01/2005 : SNT000219
08/01/2004 : SNT000219
10/02/2003 : SNT000219
09/01/2003 : SNT000219
20/11/2002 : SNT000219
11/01/2001 : SNT000219
30/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.11.2015, NGL 17.11.2015 15671-0089-012
21/01/1997 : SNT219
08/01/1991 : SNA4903

Coordonnées
JOSMAR

Adresse
ALEXANDER FARNESELAAN 61 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande