JOSTA

Association sans but lucratif


Dénomination : JOSTA
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 880.895.008

Publication

24/10/2012
ÿþ M0D 2.2

In de bijlagen bij )(let Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerleggipgvan de akte ter griffie

i7-j

? 2012

IN

VOO behou aan l Beigh Staats)

*12175709*

ODLKVAN KOOPHANDEL

0 8 OKT. 2012

DENDERMONDE 1 Griffie

MONITEUR BEC':

BELGISCH STAKV

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 880.895.008

Benaming

(voluit) : VZW Josta

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Bormte .1 b 9190 Stekene

Onderwerp akte : verslag algemene vergadering

Verslag Algemene Vergadering van 9 juli 2012.

1. Overzicht activiteiten in 2011.

Projecten.

ln 2012 werden er géén projecten meer opgestart of uitgevoerd.

Opleidingen.

De opleiding EAT die in 2011 gestart werd, werd einde juni 2012 afgerond.

Vorming.

In 2012 werden er géén vormingsinitiatieven meer opgestart of uitgevoerd.

2. Tewerkstelling binnen vzw, Josta.

In 2012 stelde vzw.. Josta niemand meer tewerk.

3. Stopzetting werkzaamheden van vzw. Josta.

Stopzetting werkzaamheden van vzw. Josta. De stopzetting van aile werkzaamheden en de vrijwillige ontbinding van vzw, Josta op 31 mei 2012 werd officieel aangenomen op de vorige vergadering en als dusdanig vermeld in desbetreffend verslag. Op basis van titel VI, artikel 16 van de statuten van vzw. Josta, werd in dat zelfde verslag aangegeven om Johan van Daal aan te stellen als vereffenaar van de vzw. Hij heeft de nodige stappen ondernomen om de vereffening van vzw. af te ronden op 30 juni 2012. Hierbij werden alle mogelijke openstaande rekeningen vereffend, alle mogelijke contracten met derden opgezegd en de rekening bij Dexia per 10 juli 2012 afgesloten (zie bijlagel). Het resterende bedrag van 168,26 E werd overgeschreven op de rekening van Johan van Daal ter compensatie van de privé gelden die deze in 2011 in de vzw. heeft ingebracht.

4. Financieel overzicht 2011.

Johan van Daal heeft het overzicht van de boekhouding anno 2012 voorgesteld op de Algemene Vergadering. Deze werd na zijn uiteenzetting goedgekeurd. Desbetreffend overzicht kan U terugvinden in bijlage 2. De belastingaangifte voor de aanslagjaren 2011 en 2012 zal gebeuren door de heer Constant Stockman.

Gent, 9 juli 2012.

Johan van Daal,

voorzitter vzw. Josta

Constant Stockman,

Penningmeester vzw. esta

eree e ver/ 4/Jade r~_~4r e

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

03/07/2012
ÿþ M0D 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Ondernemingsnr : 880.895.008

Benaming

(voluit): vzw Josta

II

I

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

" lawaai*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Bormte: 1 b 9190 Stekene

Onderwerp fikte : verslag algemene vergadering

Verslag Algemene Vergadering van 17 februari 2012.

1, Overzicht activiteiten in 2011.

Projecten. In samenwerking met het WZC 'De Groene Linde' uit Sint-Genesius-Rode werd een nieuw project uitgeschreven rond een buurtgericht project voor dagbesteding voor ouderen! Dit project werd goedgekeurd en uitgevoerd tussen januari 2011 en september 2011. Omwille van budgettaire en organisatorische redenen werd op het einde van dit project tussen de betrokken partijen besloten dat de positieve samenwerking werd stopgezet en men vanuit het WZC het werken met honden zou toevertrouwen aan Activ' Dog, een vrijwilligersorganisatie uit Wallonië welke werd aangebracht door vzw. Josta,

De samenwerking met het WZC Releghem uit Zemst heeft in 2011 nog geleid tot één formele vergadering met de directeur en de ergotherapeut.

Op 11 en 12 april 2011 heeft vzw. Josta deelgenomen aan het Ensact congres in Brussel in samenwerking; met de Hogeschool Gent, het WZC 'De groene Linde' uit Sint-Genesius-Rode en het Hippocentrum Caba!linus, uit Grimbergen. Omwille van organisatorische redenen is de workshop in Grimbergen afgelast geworden. De; workshop in Rode was succesvol met een vijftiental deelnemers uit 6 verschillende landen!

In augustus 2011 hebben vzw. Josta, vzw. Ethologia plus, het Stadsbeest uit Antwerpen en andere organisaties uit Limburg en Wallonië samengezeten in Brussel om te zien of en in welke mate samengewerkt, kon worden rond het thema 'ouderen en honden', Dit initiatief heeft een vervolg gekend in november 2011 in Antwerpen en wordt afgerond in januari 2012 opnieuw in Brussel. Dan zal beslist worden of, in welke mate en rond welke thema's verder zal samengewerkt worden!

In mei-juni 2011 hebben vzw. Josta en de Hogeschool Gent samen rond de tafel gezeten om te bekijken of; en in welke mate er eventueel kon samengewerkt worden rond het thema 'Animal Assisted Theràpy and; Activities'. Deze gesprekken hebben uiteindelijk geleid tot het project met het OCMW van Sint-Niklaas dat verder in dit verslag vermeld wordt!

Omwille van algemene bezuinigingsredenen in Nederland werden er geen nieuwe gesprekken met de; Hogeschool van Utrecht georganiseerd om een eventueel verder zetten van eerdere engagementen nieuw; leven in te blazen.

Gesprekken met het OCMW van Sint-Niklaas in maart en april 2011 rond het organiseren van; ervaringssessies binnen drie van hun WZC-centra en daaraan gekoppeld het organiseren van de opleiding met; de honden hebben geleid tot volgende activiteiten: de voorstelling van de werking van vzw. Josta voor een grote groep van kaderleden en een 5-tal ervaringssessies met de hond binnen 'De Sprankel' het dagcentrum voor, ouderen met dementie van het OCMW van Sint-Niklaas. Deze activiteiten werden positief ervaren en; geëvalueerd en zullen hun vervolg kennen in een halfjaarlijks project binnen een aantal WZC-centra van de' stad Sint-Niklaas. Dit project zal georganiseerd worden via de Hogeschool Gent waaraan Johan van Daal verbonden is! Het project zal starten in januari 2012.

De geplande gesprekken met Vizeg, netwerk Palliatieve Zorg Waasland, IGO, Recreas en de stichting van Hans Jansen hebben uiteindelijk niet plaatsgevonden omwille van de beslissing die genomen werd in de loop van het werkjaar 2011 om met de werking van de vzw. te stoppen op het einde van dat jaar!

Opleidingen. In januari 2011 zijn een tiental studenten begonnen aan de opleiding EAT. Daarvan hebben er twee studenten in onderling overleg met de vzw. afgehaakt gedurende de theoretische lessen. Zij hebben een belangrijk deel van hun inschrijvingsgeld terug gekregen! Een derde studente is na deze lessen gestopt omwille van een zwangerschap. Stages en eindwerken worden einde van dit jaar afgerond, Omwille van het stopzetten van al haar werkzaamheden einde 2011 zal de vzw, geen nieuwe opleidingen meer voorzien!

Vorming, Omwille van organisatorische redenen werden er dit jaar geen vormingsactiviteiten georganiseerd, uitgezonderd deze binnen het OCMW van de stad Sint-Niklaas,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

rnOD 2 2

Luik B - Vervolg

Algemene werking. De vooropgestelde reorganisatie van de werking van vzw. Josta werd doorkruist door de beslissing die medio 2011 genomen werd om te stoppen met de werking van vzw. Josta. Deze beslissing werd genomen op basis van persoonlijke redenen van de bestuursleden.

2. Tewerkstelling binnen vzw, Josta, Omwille van het stopzetten van alle werkzaamheden van vzw. Josta , einde 2011 werd op 1 augustus 2011 het contract met Johan van Daal beëindigd en op 15 september 2011 het contract met Eve Achtergaal,

3. Stopzetting werkzaamheden van vzw. Josta. De stopzetting van alle werkzaamheden en de vrijwillige ontbinding van vzw. Josta op 31 mei 2012 werd officieel aangenomen op de vergadering en als dusdanig vermeld in het verslag. Op basis van titel Vl, artikel 16 van de statuten van vzw. Josta, werd besloten om Johan van Daal aan te stellen als vereffenaar van de vzw. Hij zal, in samenspraak met de heer Constant Stockman, de nodige stappen ondernemen om de vereffening van vzw. af te ronden op 30 juni 2012.

4, Financieel overzicht 2011. Johan van Daal heeft het overzicht van de boekhouding anno 2011 voorgesteld op de Algemene Vergadering. Deze werd na zijn uiteenzetting goedgekeurd, Desbetreffend overzicht kan U terugvinden in bijlage 1. Alle verzekeringen bij Ethias werden opgezegd per 31 december 2011.

Gent, 17 februari 2012.

Johan van Daal, Constant Stockman,

voorzitter vzw. Josta penningmeester vzw. Josta

e VQar , beiooden aai het Belgisch Staatsblad

( ~c~"mX.11 G21r ead

twee tee /Jet

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

22/09/2011
ÿþMOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie_

"CRÎFFIF Grt~rsNa~ VAN i<OO2HANDEL

~ 2. 00, 2011

DENDERMONDE

Griffie

I 1 j111311111 VI

Vc u

beh<

aar

Bel!

stam





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de rumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of " anisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : 880.895.008

Benaming

(voluit) : vzw Josta

(verkort) :

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Bormte 1 b 9190 Stekene

Onderwerp akte : wijziging

Op de Algemene Vergadering van vzw. Josta die plaats vond op 9 februari 2011 in Brussel werd akte; genomen van het ontslag dat ingediend werd door de heer Tom Dehaene bestuurlid van vzw Josta. Het ontslag; werd toegelicht door de heer Dehaene en aanvaard door de Algemene Vergadering. De ontslagbrief werd als bijlage toegevoegd aan het verslag van deze vergadering.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
JOSTA

Adresse
BORMTE 1, BUS B 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande