JSCONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : JSCONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 836.679.438

Publication

17/04/2014
ÿþModWord11,1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

op de laatste blz. van Luik B vermelden-: .to:Rec Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

111119nR1!1111111

beht

aar

Beu Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondememingsnr : 0836.679.438

Benaming

(voluit) JSConsuit

(verkort) :

Rechtsvorm: Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel: Kortedagsteeg 14D, 9000 Gent

(volledig adres)

Onderwerp akte Benoeming zaakvoerder en verplaatsing maatschappelijke zetel Uittreksel uit het verslag van de bijzondere algemene vergadering dcf. 29 november 2013:

Naar aanleiding van het overlijden van de zaakvoerder op 8 augustus 2013 wordt een bijzondere algemene vergadering gehouden voor het aanstellen van een nieuwe zaakvoerder.

Hierbij wordt beslist om vanaf 1 december 2013 Dhr. Samuel Saelens te benoemen als zaakvoerder. Dhr. Samuel Saelens aanvaardt deze opdracht.

Er wordt ook beslist om de maatschappelijke zetel vanaf 1 december 2013 te verplaatsen naar: Toekomststraat 7, 8310 Sint-Kruis

Deze beslissingen worden goedgekeurd door deze Bijzondere Algemene Vergadering met éénparigheld van stemmen.

Samuel Saelens

zaakvoerder

NEERGELEGD

-7 APR. 2014

RECHTLANK VAN

Koapi-fikmgL TE GENT

14/06/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bilagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0î3 431

*11088166

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : JSConsult



NEERGELEGD

3 1 MEI 2011

Rt'.(., i i I li:\ ti;; VAN

KOOI'IfAND .ft'TR CENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Kortedagsteeg 140 - 9000 Gent

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een onderhandse akte d.d. 29/05/2011 blijkt dat werd overgegaan tot de oprichting van een "Gewone' Commanditaire vennootschap" met:

NAAM: De vennootschap neemt de benaming 'JSConsult' aan.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Kortedagsteeg 14d, 9000-Gent. BEHERENDE VENOOT: Dhr. Saelens Joachim, geboren te Blankenberge, op 28 april 1984 wonende te' Kortedagsteeg 14d, 9000 Gent, voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijke vennoot

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,' rechtstreeks of via onderaanneming, zowel in België als in het buitenland :

- Het waarnemen van mandaten van de zaakvoerders en bestuurders in andere vennootschappen. - Het verlenen van adviezen in de breedste zin van het woord.

- Het uitbaten van concessies, licenties en andere immatriële rechten en activa.

- Het organiseren van en het participeren aan seminaries, cursussen, zakenreizen, conferenties, meetings,, evenementen, feesten, beurzen en vormingen.

- Het tot stand brengen, opvolgen en optimaliseren van handel, handelsovereenkomsten of contracten: tussen personen, vennootschappen, ondernemingen of overheid.

- Het patrimonium van roerende en onroerende goederen te behouden in de ruimste zin van het woord, tel beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle handelingen die van aard zijn de opbrengst van het; patrimonium te bevorderen.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk` doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te_ richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwante, is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede. zin.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur, met ingang van heden.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 100 EUR en is volstort. Het is vertegenwoordigd: door 100 aandelen, die ieder 1 / 100 van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEHEER: Het beheer wordt uitgeoefend door de beherende vennoot voormeld, onder voorbehoud van elke! delegatie en met uitsluiting van stille vennoten.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. ALGEMENE VERGADERING: Jaarlijks, op de 25 juni om 16uur wordt de Algemene Vergadering: gehouden op de maatschappelijke zetel.

TIJDELIJKE BEPALINGEN: Het eerste boekjaar zal aanvangen vanaf de oprichting om te eindigen op 31 december 2012

De oprichters verklaren dat zij alle verbintenissen en overeenkomsten door een van hen aangegaan sinds 20 mei 2011 in naam van de vennootschap in oprichting en vooraleer deze rechtspersoonlijkheid verkreeg, voor: rekening van de vennootschap overnemen. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf het verkrijgen door onderhavige vennootschap van rechtspersoonlijkheid.

Gedaan te Gent op 29 mei 2011

Saelens Joachim - beherende vennoot

Samen hierbij neergelegd: geregistreerde oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
JSCONSULT

Adresse
KORTEDAGSTEEG 14D 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande