JULIE DE TAEYE

Société en commandite simple


Dénomination : JULIE DE TAEYE
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 849.258.259

Publication

12/10/2012
ÿþMal Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NE.E.RGtzt-EGD

i

0 3 OKT, 2012

RECHTBANK VAN

KOOPHAtt}fÎih TE GENT





Ondernemingsnr : a V.1%!" D LJ Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Heirweg 11  9840 De Pinte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Tussen de ondergetekenden

De Taeye Julie, geboren te Gent, op 02/01/1980, wonende te, Savaanstraat 3  9000 Gent, onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijke vennoot, hierna de beherende vennoot genoemd, en De Taeye Nathalie, geboren te Gent, op 22/10/1977, wonende te, Melkerijstraat 30  9850 Hansbeke, hierna de stille vennoot genoemd,

is een gewone commanditaire vennootschap gevormd onder de benaming 'Julie De Taeye Comm. V', onder de volgende voorwaarde

NAAM: De vennootschap neemt de benaming 'Julie De Taeye Comm. V' aan.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL: De maatschappelijke zetel is gevestigd te Heirweg 11  9840 De Pinte.

BEHERENDE VENNOOT: Mevr. De Taeye Julie, wonende te, Savaanstraat 3 -- 9000 Gent, voor onbepaalde tijd hoofdelijk aansprakelijke vennoot.

DOEL: De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

rechtstreeks of via onderaanneming, zowel in België als in het buitenland

-Ontwerpen van textielpatronen, kledij, handtassen, schoenen en overige kledingaccessoires;

-Activiteiten van grafische designers;

-Organiseren van modeshows en evenementen;

-Handelsbemiddeling in textiel, kleding, schoeisel en artikelen van leer;

-Handel in kledij, kledingaccessoires, schoeisel en kledingstoffen;

-Overige activiteiten van gespecialiseerde designers;

-Huur en verhuur van roerende en onroerende goederen; aan- en verkoop van roerende en onroerende goederen, beheer van roerende en onroerende goederen als ook alle andere rechten en investeringen -De vennootschap kan de functie van bestuurder of zaakvoerder alsook vereffenaar in andere vennootschappen waarnemen. De vennootschap mag op gelijk welke wijze deelnemen aan ondernemingen of vennootschappen, met hetzelfde of een gelijkaardig doel of die haar doel kunnen bevorderen, hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks door middel van fusie, afstand, deelneming of financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze.

De vennootschap zal in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken. Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare. Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest brede zin. Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

1111110111111111111111111

*12169015*

V

Julie De Taeye

Bijiageffbfj Irét B~è 'gis tif Staàleied=IZrIU/ZOI2 =-Annexes du 117lôïiiteur belge

voor

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR: De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op 2.500,00 EUR en is volstort. Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen, die ieder 1 / 100e van het kapitaal vertegenwoordigen.

BEHEER: Het beheer wordt uitgeoefend door de beherende vennoot voormeld, onder voorbehoud van elke delegatie en met uitsluiting van stille vennoten.

BOEKJAAR: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar.

ALGEMENE VERGADERING: Jaarlijks, op 15 mei te 20h00 uur wordt de Algemene Vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap, of op de plaats aangeduid in de oproeping.

MACHTIGING: De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'VAN COILE & PARTNERS CVBA", met maatschappelijke zetel te 9031 Gent (Drongen), Boelenaar 1, RPR Gent, ondernemingsnummer BE0443127375, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afstuiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

TIJDELIJKE BEPALINGEN: Het eerste boekjaar zal aanvangen op 1 augustus 2012 om te eindigen op 31 december 2013. Op het einde van dit eerste boekjaar zal het bestuur voor cie eerste maal een inventaris opmaken.

Conform artikel 60 van het wetboek van vennootschappen worden aile handelingen gesteld vanaf 1 augustus 2012 door de beherende vennoot voor rekening van de vennootschap in oprichting, bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap.

Gedaan te De Pinte, op 13/09/2012

De Taeye Julie

Beherende vennoot

Samen hierbij neergelegd: geregistreerde oprichtingsakte

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
JULIE DE TAEYE

Adresse
HEIRWEG 11 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande