JULIEN FORDEYN

Société en commandite simple


Dénomination : JULIEN FORDEYN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 843.242.972

Publication

13/02/2012
ÿþ Nlod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tlIl lll 1111111(11 I~~~VYIV~~

~iaossaas*

u beh

ast

Bel Staa

3 1 JAN. 2012

~!'N

CTENT

Ondernemingsnr : O I3 - CS3~

Benaming ~ e, eDeeeù t ',, t v m j

eekt

(votuït) : -JULIEN FORDEYN

(verkort)

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : KOEISTRAÀT 2, 9971 Kaprijke, België

(volledig adres)

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Tussen de ondergetekenden:

1.Fordeyn Juliën, wonende Koelstraat 2 te 9971 Kaprijke (Lembeke), geboren Assenede op 25/07/1960, verder vernoemd als "beherend vennoot", enerzijds en

2.Staes Martine, Koeistraat te 9971 Kaprijke (Lembeke), geboren te Dendermonde op 08/08/1985, verder vernoemd ais "stille vennoot' anderzijds

werd op 02 januari 2012 een gewone commanditaire vennootschap opgericht.

Ter gelegenheid van de oprichting van deze vennootschap doet de beherende vennoot een inbreng van 2400,00 EUR en de stille vennoot van 100,00 EUR, sommen die zij ter beschikking stellen van de vennootschap op haar bankrekening. De vennootschap beschikt aldus bij haar oprichting over een werkkapitaal van 2500,00 EUR of 25 aandelen met een nominale waarde van 100 EUR.

STATUTEN

BENAMING, ZETEL, DOEL, DUUR, BESTUUR, JAARVERGADERING

ART.1: De vennootschap zal bestaan met bijzondere benaming "gewone commanditaire vennootschap JULIEN FORDEYN".

ART.2: De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9971 Kaprijke (Lembeke), Koeistraat 2. De zetel kan overgebracht worden naar om het even welke plaats in België door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders.

ART.3: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden en/of in deelneming met derden :

- Het aannemen van alle loonwerken, landbouwweken en grondwerken zowel voor landbouwers ais voor andere ondernemingen en derden en dit in de ruimste zin van het woord alsook het verhandelen van alle agrarische producten in verband hiermede en zo ruim mogelijk opgevat.

- De uitbating van een veehandel, dit in het ruimste zin van het woord. Dit omvat de aankoop en de verkoop evenals de invoer en de uitvoer van alle rundvee, varkens en ander vee.

- Het vervoer van aile dieren, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derde

- Tussenpersoon in de handel.

De vennootschap handelt voor eigen rekening ais tussenpersoon of als vertegenwoordiger

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken op alle manieren en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Verder mag de vennootschap alle transacties verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks ten goede komen van de uitbating; derhalve mag zij financiële transacties en roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren en verhuren.

Daarnaast : alle commerciële, industriële, financiële en burgelijke verhandelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks geheel of gedeeltelijk bij dit doel aansluiten of de uitbreiding ervan kunnen bevorderen.

Zij kan samenwerken of deelnemen aan andere ondernemingen die een zelfde of een gelijkaardig doel nastreven, door een overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping , splitsing of op welke wijze ook.

Zij kan ook ten bewarende titel, opdrachten uitoefenen en andere vennootschappen onder meer opdrachten van bestuur of van vereffenaar.

Tenslotte mag zij zich, eveneens ten bezwarende titel, borg stellen voor andere ondernemingen met een al of niet gelijkaardige activiteit.

Deze lijst is exemplatief en niet limitatief.

ART.4: De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur. Haar activiteiten vangen aan op 2 januari 2012.

ART.6: De vennootschap zal bestuurd worden door de beherende vennoot  zaakvoerder Fordeyn Juliën. Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd en er wordt geen vergoeding toegekend.

ART.6: De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van juni om 17 u. ten maatschappelijke zetel. Het boekjaar vangt op één januari en zal eindigen op 31 december. Het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2013. De eerste jaarvergadering gaat door in 2014.

VOLMACHT

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigde met macht van indeplaatsstelling, mevrouw Gerda De Smet , wonende te 9970 Kaprijke, Voorstraat 120, aan wie de macht wordt verleend om de nodige formaliteiten te vervullen voor het ondertekenen van alle uittreksels voor publicatie in het Belgisch '' Staatsblad en alle documenten voor de Kruispuntbank voor Ondernemingen en de btw, het ondememingsloket en voor de aansluiting bij de sociale kas en de vertegenwoordiging bij de belastingsdiensten.

Opgemaakt in vier exemplaren waarvoor één exemplaar voor elke vennoot, één exemplaar voor het registratiekantoor en één exemplaar voor de neerlegging van de statuten.

Hierbij neergelegd oprichtingsakte ynCt.

Akte van 02 januari 2012

DE SMET GERDA

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JULIEN FORDEYN

Adresse
KOEISTRAAT 2 9971 LEMBEKE

Code postal : 9971
Localité : Lembeke
Commune : KAPRIJKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande