JUNTO

Société en commandite simple


Dénomination : JUNTO
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 633.535.308

Publication

15/07/2015
ÿþ Mod Warst 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de



t

111111181I1111,15111111 '

Fa ti

l'.lüC,-í ! l.rA_'`-<b> VAN

IzOOpit, '°:otL Tt~, CENT

Griffie

Ondernemingsnr : 33. 53S .30 '?3

Benaming

(voluit) : JUNTO

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : KL1NIEKSTRAAT 104 BUS 2.02 TE 9050 GENTBRUGGE (volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Bijlagen bïj hëf Béigïscli"SfâffsTi%d = IS/0712-OT5 - Annexes du-Nlónifeur belge

Tussen de ondergetekende natuurlijke personen, heden op 22 juni 2015,

1.De Heer David Temmerman, wonende te 9050 Gentbrugge, Kliniekstraat 104 bus 2.02

2.Mevrouw Julie Blomme, wonende te9050 Gentbrugge, Kliniekstraat 104 bus 2.02

wordt overeengekomen een gewone commanditaire vennootschap op te richten met als maatschappelijke. benaming JUNTO

Artikel 1:

De vennootschap draagt de naam: JUNTO Comm.V.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9050 Gentbrugge, Kliniekstraat 104 bus 2.02. De zetel kan I binnen het grondgebied van België naar een andere gemeente verplaatst warden door besluit van de zaakvoerders. De zaakvoerders beslissen over het oprichten van bedrijfszetels in het gehele Belgische grondgebied.

Artikel 3:

De vennootschap heeft tot doel:

Zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, handels, financiële en onroerende handelingen te; stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

*Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop. Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst.De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

*Het doen van aile handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en

kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng als op iedere andere, wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

*De organisatie, de beheers problematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andereÉ ondernemingen.

*Het verlenen van managementadvies.

*Management activiteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen; van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managersent; activiteiten.

*De vorming, plaatsing of tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel. *Deelnemen als bestuurder, zaakvoerder en vereffenaar in andere binnen- en buitenlandse; vennootschappen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

,

u,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge,

*Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

*De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel, verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten, of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële, industriële, onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken

De vennootschap kan alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks tot de verwezenlijking van haar doel, in de ruimste zin kan bijdragen

Artikel 4:

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur, dewelke eventueel zal beperkt worden ingevolge wettelijke bepalingen ter zake. Zij kan steeds ontbonden worden door een beslissing van de algemene vergadering der vennoten.

Artikel 5:

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale nominale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. De nominale waarde van ieder aandeel is vastgesteld op 100,00 EUR. Het minimumkapitaal is vastgesteld op 1.000,00 EUR.

Comparant 1 neemt deel aan de oprichting als beherende vennoot voor de duur van de vennootschap. Comparant 2 treedt op als stille vennoot.

Artikel 6:

Op het ogenblik van de oprichting worden volgende aandelen onderschreven en volledig volstort op

bankrekening BAN BE34 0589 0295 0290

1,Door David Temmerman 900,00 EUR waarvoor 9 aandelen worden toegekend.

2,Door Julie Blomme 100,00 EUR waarvoor 1 aandeel worden toegekend.

In totaal wordt 1.000,00 EUR gestort waarvoor in totaal 10 aandelen toegekend worden.

Artikel 7:

De maatschappelijke aandelen zijn ondeelbaar en op naam. Indien er meerdere eigenaars zouden zijn voor een aandeel, heeft de maatschappij het recht de rechten en voordelen hieraan verbonden te schorsen totdat een enkel persoon die reeds als vennoot is aangenomen, zal aangeduid worden als zijnde eigenaar van het aandeel.

Artikel 8;

De maatschappelijke aandelen kunnen niet overgedragen worden aan personen die voor deze overdracht nog geen lid waren van de vennootschap. Voor iedere overdracht tussen vennoten is steeds voorafgaande toestemming van aile vennoten vereist.

Een vennoot kan zijn aandelen in de vennootschap slechts overgedragen onder de levenden aan een medevennoot of aan een derde, na vooraf aan alle andere vennoten schriftelijk de mogelijkheid te hebben geboden zijn aandeel in de vennootschap over te nemen tegen een prijs te bepalen in onderling akkoord, of bij gebreke van akkoord tegen een prijs vast te stellen door een deskundige, aangewezen door de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg van het arrondissement waar de vennoot zijn woonplaats heeft.

Indien meerdere vennoten de overname wensen, zullen zij het inkooprecht kunnen uitoefenen, ieder naar evenredigheid van het aandeel dat zij op dat ogenblik bezitten in de vennootschap.

De vennoot die van zijn recht van voorkeur gebruik wil maken moet er, op straf van verval, de zaakvoerder over inlichten binnen de vijftien dagen volgend op de dag van kennisgeving van overdracht.

Wanneer geen der vennoten wenst gebruik te maken van zijn inkooprecht, kan de vennoot zijn aandeel slechts overdragen aan een derde mits deze derde vooraf aanvaard wordt door de meerderheid die vereist is voor de wijziging van de statuten.

Indien de algemene vergadering van vennoten de voorgestelde overnemers afwijst, moet dezelfde vergadering besluiten dat het recht op overname van het aandeel van de uittredende vennoot definitief is en moet zij een kandidaat overnemer aanwijzen die bereid is de aandelen over te nemen, tegen de waarde van dit scheidingsaandeel zoals hierna wordt uiteengezet. Wordt de door de algemene vergadering aangewezen kandidaat-overnemer binnen de veertien dagen na zijn aanwijzing niet bereid gevonden tot de overname van de aandelen, dan heeft de uittredende vennoot recht op de waarde van de aandelen. De waarde van dit I deze aande(e)l(en) wordt door de betrokken partijen vrij bepaald. Bij gebrek aan akkoord wordt de prijs vastgesteld overeenkomstig de bepalingen van artikel 8, §2, 1e lid van deze statuten, dat de waarde van de aandelen regelt.

De overdracht van aandelen, toebehorend aan de beherende vennoot zullen het voorwerp uitmaken van een publicatie in het Belgisch Staatsblad.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 9:

Het overlijden van een vennoot heeft de ontbinding van de vennootschap niet ten gevolge. De overblijvende vennoten of een door de eventueel enig overblijvende vennoot aan te duiden partij moeten de aandelen van de erfgenamen overnemen tegen de waarde per aandeel vastgelegd in de notulen van de laatste algemene vergadering der vennoten, voorafgaand aan het overlijden. Elke vennoot of rechtsopvolger heeft echter het recht zich te laten bijstaan door een erkend bedrijfsrevisor of accountant.

Artikel 10:

De vennoten of hun rechthebbenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch een inventaris doen opmaken, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

Artikel 11:

De rechten en verplichtingen van vennoten

Beherende vennoten

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor alle verbintenissen van de

vennootschap

Stille vennoten

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennoten slechts in tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht.

De stille vennoten mogen zich niet mengen in het bestuur van de vennootschap, maar zullen het recht hebben op de zetel van de vennootschap kennis te nemen van alle registers en maatschappelijke geschriften en controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap.

Artikel 12:

Over de aanvaarding van een nieuwe vennoot wordt beraadslaagd door de algemene vergadering der

aandeelhouders, die moet beslissen met eenparigheid van stemmen, der aanwezige leden.

Artikel 13:

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Een zaakvoerder kan te allen tijde worden ontslagen door een besluit van de algemene vergadering.

Het besluit een zaakvoerder te ontslaan wordt genomen bij eenparigheid van stemmen van de beherende

vennoten en gewone meerderheid van stille vennoten.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alles te doen wat nodig is of nuttig kan zijn om het doel van de

vennootschap te realiseren, met uitzondering van die verrichtingen of besluiten waarvoor krachtens de wet of de

statuten alleen de algemene vergadering van de vennoten bevoegd is,

De Heer David Temmemian wordt voor de duur van de vennootschap benoemd tot zaakvoerder.

De macht van de zaakvoerder kan niet zonder wettige reden herroepen worden. De zaakvoerder kan

vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan alle vennoten, zonder dat voor de uitwerking van dit ontslag een

statutenwijziging noodzakelijk is.

ledere ambtsbeëindiging en infunctietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig

artikel 74 W.Venn.

Artikel 14:

Iedere vennoot, zowel de beherende als de stille vennoot, heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid, Hij kan op de zetel van de vennootschap inzage nemen van de boeken, brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap, ledere vennoot kan zich laten bijstaan of vertegenwoordigen door een extern lAB-accountant, ingeschreven op het tableau van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten.

Artikel 15:

De boekhouding van de vennootschap wordt uitgevoerd en haar jaarrekening wordt opgemaakt

overeenkomstig de bepalingen van KB 12 september 1983,

Artikel 16:

Met de inkomsten van de vennootschap worden alle kosten betaald die verbonden zijn aan de

verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Artikel 17:

De statutaire algemene vergadering wordt gehouden jaarlijks op de laatste vrijdag van juni om 10 uur en

indien deze dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Zij zal verslag uitbrengen over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de jaarrekening,

deze goed- of afkeuren en stemmen over de te geven kwijting aan de zaakvoerder.

Nq

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering komt bijeen op uitnodiging van de zaakvoerder(s), het college van zaakvoerders of van de beherende vennoten,

De zaakvoerder is verplicht een algemene vergadering bijeen te roepen binnen de drie weken na het daartoe strekkende verzoek, wanneer:

-een beherende vennoot dit waagt, bij aangetekende brief die, met opgave van de te behandelen onderwerpen, gericht wordt aan de zaakvoerder;

-één of meerder stille vennoten die samen ten minste één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De vennoten worden opgeroepen tot een algemene vergadering door middel van een uitnodigingsbrief of emailbericht die ten minste vijftien dagen vóór de vergadering moet verzonden worden naar hun adres, zoals dit in het vennotenregister is genoteerd.

Artikel 18:

Het maatschappelijk jaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december daaropvolgend. Het eerste jaar

begint op heden en eindigt op 31 december 2016,

Artikel 19:

De bepalingen van de artikelen 1832 tot en met 1972 van het Burgerlijk Wetboek, alsmede de bepalingen

van het W Venn. waarvan bij deze statuten niet op geldige wijze is afgeweken zijn van toepassing,

Ingeval van nietigheid van een of meer clausules van deze overeenkomst blijven alle overige bepalingen

ervan de partijen tot wet strekken.

Artikel 20:

Voor de uitvoering van de statuten, wordt door ieder in het buitenland gedomicilieerde aandeelhouder, bestuurder, commissaris, directeur, vereffenaar, woonstkeuze gedaan in de maatschappelijke zetel, waar alle mededelingen aanmaningen, dagvaardingen en betekeningen kunnen worden gedaan.

Bijzondere volmacht wordt gegeven aan Ann Lievyns, accountant, wonende Ooigemstraat 73 te 8792 Waregem, om alle verrichtingen te doen, alle verklaringen af te leggen en documenten te ondertekenen, met het ong op de inschrijving in de kruispuntbank van ondernemingen en de BTW, en met het oog op atie latere mogelijke wijzigingen met betrekking tot de kruispuntbank van ondernemingen en de BTW, Deze volmacht geldt tot schriftelijke opzegging door één van beide partijen.

Opgemaakt te Gentbrugge op 22 juni 2015 in 3 exemplaren, waarvan elke vennoot verklaart er een ontvangen te hebben en waarvan een exemplaar bestemd is voor de registratie.

De vennoten,

David Temmerman

Julie Blomme

Voor- behpuden `aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
JUNTO

Adresse
KLINIEKSTRAAT 104, BUS 2.02 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande