JURCO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : JURCO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 500.754.085

Publication

23/11/2012
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- N

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac





*iaie9~3e"



Ondernemingsnr : Benaming Sao. ` -S 1. o8S

(voluit) JURCO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 24

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kelly SPELTE, notaris-plaatsvervanger, aangesteld ter tijdelijke vervanging van haar ambtgenoot, meester Manuel VAN HOOF, notaris ter standplaats ZWIJNAARDE, thans Gent, bij beschikking van de voorzitter van de rechtbank van eerste aanleg te Gent op 29 oktober 2012, de dato, 12 november 2012, neergelegd ter griffie vábr registratie, dat:

1/De heer DE CONINCK Stephan Achiel Monique, geboren te Gent op 14 juli 1973, niet gehuwd, wonende te 9840 De Pinte (Zevergem), Molenstraat 28.

2/De heer THIENPONDT Jurgen, geboren te Dendermonde op 9 juni 1982, niet gehuwd, wonende te 9290: Berlare, Hoogstraat 39.

- een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "JURCO" - zij haar maatschappelijke zetel heeft te 9200 Dendermonde, Mechelsesteenweg 24.

- De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte tijd te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De vennootschap heef tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of in medewerking met derden, alle hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staat met

-het uitbaten van een supermarkt, en alles wat rechtstreeks of onrechtstreeks hiermee verband houdt.

-het verrichten en exploiteren van alle mogelijke horeca-activiteiten en horeca-zaken, met inbegrip van het uitbaten van een of meer tavernes, bistro's, herbergen, dancings en andere dansgelegenheden, feestzalen en andere zalen, restaurants, snacks, en traiteurdiensten, en het verschaffen van maaltijden en lichte maaltijden en snacks, evenals de verkoop ervan, af dan niet niet zelfbediening.

-de groot en kleinhandel van confiserieartikelen, schoolbenodigdheden en materiaal, frisdranken, speelgoed en tabakswaren;

-het uitbaten van hotels, motels en dancings;

-het uitbaten van verbruiksalons en tea-rooms;

-de handel in textiel, kledingstukken en toebehoren, zoals hoeden, sierraden en andere onder meer te koop aan te bieden op de markten en andere plaatsen;

-de handel in drank en eetwaren;

-het verzorgen en organiseren van recepties, maaltijden, feesten en evenementen;

-alle immobilaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen doen, met name alle verrichtingen van aankoop, verkoop, bouw, verandering, inrichting, verhuring, onderhuur, ruil en onroerende leasing van aile onroerende goederen uitvoeren en dit zowel van het vruchtgebruik, blote eigendom als van de volle eigendom, toestaan of nemen van opstalrechten, de expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of verbouwing en opwaardering van onroerende goederen van alle aard, zowel gronden als gebouwen, en desgevallend bij middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing;

-de aankoop, de oprichting, de verbouwing, de verkoop, de huur- en onderhuur, de erfpacht, concessie en; uitbating, onder gelijk welke vorm, van alle handelszaken en aile roerende en onroerende rechten;

-het optreden ais tussenpersoon in de handel en al wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt;

-de produktie, aankoop en verkoop, invoer en uitvoer, groothandel en kleinhandel, verhuring, onderhoud en herstelling van alle mogelijke goederen, met inbegrip van textielwaren, klederen, schoenen, voedingswaren en modeartikelen;

-invoerhandel van menigvuldige goederen;

-uitvoerhandel van menigvuldige goederen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

-verkoop, aankoop en herstelling van allerhande tweedehands voertuigen, alsmede de import en export ervan;

-verhuur van voertuigen met chauffeur en personenvervoer;

-zij mag eveneens alle activiteiten ondernemen die dit doet bevorderen.

De hiervoor vermelde activiteiten en omschrijvingen dienen in de ruimste zin te worden geinterpreteerd.

De vennootschap zal al deze verrichtingen in eigen naam en voor eigen rekening mogen doen, maar ook voor rekening van derden, inzonderheid in hoedanigheid van onderaannemer, commissionair, of anderzijds, of in vereniging met derden. Zij zal bijhuizen en/of agentschappen mogen oprichten en vertegenwoordigingen van andere firma's aangaan en/of aanvaarden.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versnelling, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin.

- Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd (18.600,-) euro.

Het is verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/tweehonderdste (4/200ste) ieder.

- De aandelen zijn volstort voor de totale som, zijnde achttiendukzend zeshonderd (18.600,-) euro.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaak-'voerders, natuurlijke of rechtspersonen al dan niet vennoot.

-De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe-'zenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzonde-'ring van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

-Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

- De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar bijeengeroepen worden op de vierde vrijdag van de maand november om achttien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

- De eerste jaarvergadering zal gehouden worden tijdens het jaar dat volgt op de afsluiting van het eerste boekjaar.

- Elk aandeel geeft recht op één stem.

- Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte tot 3Q, juni 2014.

- Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden.

- Met toepassing van artikel 60 Wetboek van vennootschappen, neemt de vennootschap de verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overname heeft slechts uitwerking vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van onderhavige oprichtingsakte.

- Tot niet statutaire zaakvoerders worden voor de duur van de vennootschap benoemd:

1/De heer DE CONINCK Stephan, wonende te 9840 De Pinte (Zevergem), Molenstraat 28;

2/De heer THIENPONDT Jurgen, wonende te 9290 Berlare, Hoogstraat 39.

Beiden voormeld, die bevestigen dat de uitoefening van deze functie hun niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig en die verklaren de hun verleende opdracht te aanvaarden.

De zaakvoerder(s) zullen maar hun taak opnemen vanaf de neerlegging van de stukken ter griffie.

- Bijzondere volmacht wordt verleend aan:

de heer Backaert Luc kantoorhoudende te 9830 Sint-Martens-Latem, Kortrijksesteenweg 214;

teneinde de formaliteiten te vervullen tot:

inschrijving en alle latere wijzigingen van de vennoot-'schap in de kruispuntbank der ondernemingen; inschrijving van de vennootschap als belastingsplichtige bij de administratie van de belasting over de toege-'voegde waarde;

daartoe alle verklaringen af te leggen, alle documenten en stukken te ondertekenen en verder al het nodige te doen op vertoon van een gewone kopij van onderhavige akte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL,

Notaris Kelly Spelte, notaris-plaatsvervanger, te Zwijnaarde thans Gent.

h

r

Tegelijk hiermee neergelegd :

- expeditie van de oprichtingsakte.

- bankattest.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik il vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 15.01.2016 16015-0039-020

Coordonnées
JURCO

Adresse
MECHELSESTEENWEG 24 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande