JWN

Divers


Dénomination : JWN
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 882.310.119

Publication

11/04/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

rnod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VA N1 KOOPHANDEL GENT

I APR. 2014

AFDP5MeDENDERM0NDE

1111111111.11,1,0111,1j1111111

Pndememingsnr 0882.310.119

Benaming (voluit)

(verkort):

Rechtsvorm CVA

Zetel Beekstraat 10

9140 Temse

Onderwerp akte :ART. 537 W.I.B. "VASTKLIKKEN" van beschikbare reserves  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA VAN DE SCHULDVORDERING VAN DE DIVIDENDGERECHTIGDEN STATUTENWIJZIGING VOLMACHT

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Patrick Van Ooteghem te Temse op , zevenentwintig maart tweeduizend veertien, ter registratie aangeboden op het kantoor: Sint-Niklaas I, dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Commanditaire Vennootschap op Aandelen " MAIN " met zetel te 9140 Temse, E3eekstraat 10, volgende beslissingen heeft genomen:

I.. De vergadering neemt kennis van de notulen van de Eerste Vergadering, gehouden op 07 maart 2014, waarbij werd beslist tot uitkering van een tussentijds dividend in het kader van artikel 537 W.I.B. 1992., met afhouding van tien procent roerende, voorheffing en stelt vast en verklaart een bedrag van tweehonderd en zeven duizend euro (¬ 207.000,00) in het kapitaal van de vennootschap te willen inbrengen.

2. De vergadering neemt kennis van het verslag van de bedrijfsrevisor bevattende een beschrijving van de voorgestelde inbreng in natura, de toegepaste waarderingsmethoden en de ais tegenprestatie verstrekte vergoeding.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 21 maart 2014 opgesteld' door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een belsloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "NIELANDT, FRANKEN 8t CO BEDRIJFSREVISOREN", te' 1820 Perk, Vinkenbaan 44, RPR Mechelen 0895.454.411, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, luiden letterlijk als volgt:

"10. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd' door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk; Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van een schuldvordering naar' aanleiding van de kapitaalverhoging van JWN Comm. VA, overeenkomstig artikel 602 en 657 van het Wetboek van Vennootschappen dat:

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door

het Koninklijk Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng In natura;

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedreseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 207.000,00, overeenkomen met het aantal en de'

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mai 11.1

-4

fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is.

In het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in natura worden 52 nieuwe aandelen uitgegeven.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag is opgemaakt in het kader van de kapitaalverhoging door inbreng in nature bij JWN Comm. VA, overeenkomstig artikelen 602 en 657 van het Wetboek van Vennootschappen, en mag geenszins voor andere doeleinden worden aangewend.

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt,

bedrijfsrevisor"

De vergadering beslist het kapitaal van de Vennootschap te verhogen met een bedrag van tweehonderd en zeven duizend euro (¬ 207.000,00) om het van negenhonderd tweeënnegentig duizend euro (¬ 992.000,00) op één miljoen honderd negen en negentig duizend euro (¬ 1.199.000,00) te brengen door de uitgifte van tweeënvijftig (52) nieuwe

" aandelen van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de onderschrijving, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaal-verminderingen geacht worden eerst uit de volgens het regime van artikel 537 W.I.B. 1992 ingebrachte kapitalen voort te komen.

3. Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden aan ieder van de aandeelhouders, die aanvaarden, het hiernavolgend aantal nieuwe aandelen toegekend:

" Aan de heer Luc Van Geyte, wonend te 9140 Temse, Beekstraat 10:

tweeënveertig

(42)

" Aan mevrouw Marianne Maes, wonend te 9140 Temse, Beekstraat 10:

tien aandelen

(10)

De vergadering stelt vast en verzoekt ons, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalverhoging van tweehonderd en zeven duizend euro (C207.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op één miljoen honderd negenennegentig duizend euro (¬ 1.199.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd en twee (302) aandelen zonder vermelding van nominale waarde.

4. De algemene vergadering beslist om artikel 5 van de statuten te wijzigen om de tekst in overeenstemming te brengen met de genomen beslissing, als nagenoemd.

5. De algemene vergadering beslist de aandelen aan toonder om te zetten in aandelen op naam en de wijze van oproepen om deel te nemen aan de vergaderingen te wijzigen als opgenomen in de hierna vermelde beslissing.

De vergadering verklaart en stelt vast dat reeds sinds jaren een register van aandelen bestaat waarin de aandelen staan vermeld zodat de huidige vermelding van het aantal aandelen en de houders van de aandelen overeenstemt met de actuele situatie ter , vervanging van de aandelen aan toonder en dat aile aandelen aan toonder van de vennootschap vanaf heden zonder waarde of voorwerp zijn.

6. De algemene vergadering beslist tot wijziging van de hierna volgende artikelen om deze

in overeenstemming te brengen met de hiervoor genomen beslissingen zodat deze artikelen voortaan luiden als volgt:

" ARTIKEL 5.  GEPLAATST KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op één miljoen honderd negenennegentig duizend euro (C 1.199.000,00) vertegenwoordigd door driehonderd en twee (302) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. leder aandeel vertegenwoordigt één / driehonderd en tweede (1 / 302e)van het maatschappelijk kapitaal.

" ARTIKEL 6.  AARD VAN DE AANDELEN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

4

mari 11.1

. .......

De aandelen zijn en blijven op naam. Op de zetel van de vennootschap wordt een register der aandelen op naam gehouden.

Bewijzen waaruit de inschrijving blijkt, worden aan de aandeelhouders afgeleverd; deze bewijzen worden door één bestuurder getekend.

De overdracht en inpandgeving van aandelen op naam kan enkel geschieden door inschrijving in het register van aandelen.

" ARTIKEL 28.  BIJEENROEPINGEN

De bijeenroepingen voor een algemene vergadering - zowel de gewone, buitengewone ais bijzondere algemene vergadering - geschieden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De bijeenroepingen voor de jaarvergadering moeten ais agendapunten onder meer: vermelden, de bespreking van de verslagen opgesteld door de raad van bestuur en de bespreking en goedkeuring van de jaarrekening, het verlenen van kwijting aan de raad van bestuur en aan de commissarissen, de herkiezing en vervanging van de bestuurders en commissarissen die aftreden of ontbreken.

" ARTIKEL 29.  TOELATING TOT DE VERGADERING

Indien zulks in de oproeping wordt vereist moeten de aandeelhouders op naam of hun vertegenwoordigers, vijf dagen voor de datum van de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap; de datum van de stempel van de post is voor het naleven , van deze verplichting bepalend.

Geen enkele overdracht van aandelen op naam mag plaats hebben gedurende zes dagen die deze van de algemene vergadering voorafgaan.

Bestuurders en commissarissen mogen, zelfs ais zij geen aandeelhouder zijn, steeds de vergadering bijwonen met raadgevende stem.

" ARTIKEL 34.  STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem, onder de voorwaarden bepaald in het wetboek van vennootschappen. Desgevallend kan ook gehandeld worden conform de wet van twee augustus tweeduizend en twee, waarbij de vennoten bij eenparigheid schriftelijk de besluiten kunnen nemen.

De aandelen zonder stemrecht krijgen stemrecht in de door het wetboek van vennootschappen voorziene gevallen.

" ARTIKEL 42.- ONTBINDING

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de vereffenaar, na bevestiging of homologatie van zijn benoeming door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en daartoe door de algemene vergadering benoemd, die tevens de machten en vergoeding van de vereffenaar bepaalt. Bij gebreke aan het bepalen van de machten van de vereffenaar door de algemene vergadering, heeft de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door het Wetboek van Vennootschappen.

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief verdeeld, in geld of in effecten, tussen al de aandelen.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden afbetaald, herstellen de vereffenaars v66r de verdeling het evenwicht, door aile aandelen op gelijke voet te plaatsen, hetzij door bijkomende opvragingen van stortingen ten laste van de aandelen die onvoldoende werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld voor de aandelen die voor een groter gedeelte werden afbetaald. Het saldo wordt eveneens tussen aile aandelen verdeeld.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgtsch

Staatsblad

mod

e

Vo0r-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

... _

7. De vergadering beslist over te gaan tot de cerdinatie van de statuten en verleent voor zoveel als nodig volmacht aan de instrumenterende notaris voor de uitvoering en ondertekening ervan.

8. De vergadering beslist machtiging te verlenen aan elke zaakvoerder, met macht om afzonderlijk op te treden, tot uitvoering van de voorgaande beslissingen, waaronder het indienen van de aangifte 273 A (roerende voorheffing dividenden) bij de fiscale administratie en de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake binnen de vijftien dagen aan de bevoegde ontvanger van belastingen.

Volmacht: deze wordt verleend aan de nagenoemde persoon teneinde het nodige te doen bij de bevoegde diensten van het rechtspersonenregister, kruispuntbank voor ondernemingen, ondernemingsloket, het ministerie van financiën en alle administratieve diensten zonder onderscheid, om alle formaliteiten te vervullen die dienen te gebeuren naar aanleiding van deze kapitaalverhoging en statutenwijziging, waaronder het indienen van de aangifte 273 A : de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker Co", RPR Dendermonde 0479.812.775 met maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1 en al haar aangestelden, met recht van substitutie.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor analytisch uittreksel

Patrick Van Ooteghem

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, gecoördineerde statuten, verslag van de zaakvoerder en bedrijfsrevisor.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 10.09.2013, NGL 24.10.2013 13638-0344-011
03/10/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 11.09.2012, NGL 28.09.2012 12594-0358-013
04/11/2011 : ME. - JAARREKENING 31.03.2011, GGK 13.09.2011, NGL 26.10.2011 11589-0170-014
08/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 14.09.2010, NGL 04.10.2010 10570-0466-014
23/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 08.09.2009, NGL 15.10.2009 09817-0341-015
14/10/2008 : ME. - JAARREKENING 31.03.2008, GGK 09.09.2008, NGL 07.10.2008 08780-0024-013
14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 08.09.2015, NGL 06.10.2015 15642-0484-011

Coordonnées
JWN

Adresse
BEEKSTRAAT 10 9140 TEMSE

Code postal : 9140
Localité : TEMSE
Commune : TEMSE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande