(K-RAA-K)3, AFGEKORT : KRAAK

Association sans but lucratif


Dénomination : (K-RAA-K)3, AFGEKORT : KRAAK
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 478.855.544

Publication

01/03/2013
ÿþ MOD 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

1111iel,1111111

NEERGELEGD

20 -02- 203

RECHTBANK VAN

KOOI41L TE GENT

EijTagen biffiéTflelgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

,,,,, .....

Ondememingsnr: 0478.855.544

Benaming

(voluit): (K-RAA-K)3

(verkort) :

Rechtsvorm vereniging zonder winstoogmerk

Zetel Boudewijnstraat 50, 9000 Gent

Onderwerp akte : Wijziging Raad van Bestuur

Op de algemene vergadering van 29 oktober 2012 kondigden bestuurders Gien Steenkiste en Esther Venrooy hun ontslag aan uit de Raad van Bestuur, Jürgen De Blonde en Bert Dhondt stelden zich kandidaat en

dit werd goedgekeurd door de Raad van Bestuur op 5 december 2012.

Dirk Deblauwe

Bestuurde

 ...... ............ .... .

Op de laatste blz. van ,Lurk B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening,

08/04/2011
ÿþ MOA 2.2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

II

11

II

1

II

'HI'

Voo behou aan I Belgh Staats'

*11053717*

Ondernemingsnr : 478.855.544

Benaming

(voluit) : (K-RAA-K)3

(verkort):

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Malenaarsstraat 111 bus 66igpio krre

ARTIKEL 1

De vereniging draagt de naam: (K-RAA-K)3, afgekort KRAAK.

ARTIKEL 2

De zetel van de vereniging is gevestigd te Koning Boudewijnstraat 50, 9000 Gent en ressorteert onder het; gerechtelijk arrondissement Gent.

Hij kan slechts verplaatst worden door de algemene vergadering mits deze bovendien de regels in acht: neemt zoals vereist voor een statuutswijziging en beschreven in deze statuten.

ARTIKEL 5

Het aantal leden is onbeperkt, maar moet tenminste drie bedragen. De oprichters zijn de eerste effectieve: leden. De vereniging kan effectieve en toegetreden leden tellen. De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip; van het stemrecht op de algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de effectieve leden. Effectieve leden: zijn diegenen wiens naam is vermeld in het ledenregister dat op de zetel van de vereniging wordt bijgehouden. De wettelijke bepalingen zijn alleen op de effectieve leden toepasselijk. Toegetreden leden zijn enkel: aangesloten om te genieten van de activiteiten en uitgaven van de vzw. Ze hebben geen stemrecht op de algemene vergadering.

ARTIKEL 18

De raad van bestuur vaardigt alle huishoudelijke reglementen uit die hij nodig acht en nuttig oordeelt.

De raad van bestuur kan, indien hij dit nodig oordeelt, een afgevaardigd-bestuurder of directeur benoemen, die met het dagelijks bestuur wordt belast. Deze verzorgt de lopende zaken en de dagelijkse briefwisseling en; tekent geldig namens de vereniging tegenover BPost, de openbare en private bankinstellingen en alle andere: instellingen.

ARTIKEL 21: Commissarissen

De vereniging kan commissarissen benoemen wanneer de algemene vergadering hieromtrent rechtsgeldig: een beslissing heeft genomen. In dit geval kan de algemene vergadering commissarissen benoemen zowel uit: haar leden als uit derden.

Zij is evenwel wettelijk verplicht, ingevolge art. 17, § 5 van de huidige wet één of meer commissarissen te? benoemen wanneer zij aan twee van de hieronder drie vermelde voorwaarden gezamenlijk voldoet:

Onderwerp akte : statutenwijziging

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011- Annexes du Moniteur belge

1- I

MOD 2.2

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2011 - Annexes du Moniteur belge

a)het equivalent gemiddeld over het jaar van 50 voltijdse werknemers zoals door de werkgever niiëgé-Ciée krachtens het koninklijk besluit van 5 november 2002 tot invoering van een onmiddelijke aangifte van tewerkstelling, met toepassingyan. artikel 38 van de wet van 26 juli 1996 tot modernisering van de sociale zekerheid en tot vrijwaring vaarde leefbaarheid van de wettelijke pensioenstelsels, of voor de werknemers die uitgesloten worden uit het toepassingsgebied van voornoemd koninklijk besluit, die zijn ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden overeenkomstig het koninklijk besluit nr. 5 van 23 oktober 1978 betreffende het bijhouden van sociale documenten

b)in totaal 6.250.000 EUR. aan andere dan uitzonderlijke ontvangsten, exclusief BTW

c)een balanstotaal van 3.125.000 EUR.

Zij is eveneens wettelijk verplicht dit te doen indien het gemiddeld aantal tewerkgestelde werknemers per jaar het equivalent van 100 voltijdse werknemers zoals door de werkgever meegedeeld krachtens het koninklijk besluit van 5 november 2002 tot invoering van een onmiddelijke aangifte van tewerkstelling, met toepassing van artikel 38 van de wet van 26 juli 1996 tot modernisering van de sociale zekerheid en tot vrijwaring van de leefbaarheid van de wettelijke pensioenstelsels, of voor de werknemers die uitgesloten worden uit het toepassingsgebied van voornoemd koninklijk besluit, die zijn ingeschreven in het personeelsregister dat wordt gehouden overeenkomstig het koninklijk besluit nr. 5 van 23 oktober 1978 betreffende het bijhouden van sociale documenten, overschrijdt.

De algemene vergadering is, wanneer zij er wettelijk toe gehouden is commissarissen te benoemen, verplicht deze te benoemen onder de leden van het Instituut van Bedrijfsrevisoren.

"

Opgemaakt te Gent, 14/03/2011

"

Glen Steen kiste

bestuurder



^..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
(K-RAA-K)3, AFGEKORT : KRAAK

Adresse
KONING BOUDEWIJNSTRAAT 50 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande