K-WAY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : K-WAY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.818.586

Publication

16/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15312133*

Neergelegd

14-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Blokstraat(SGW) 20

9170 Sint-Gillis-Waas

Ondernemingsnummer :

0633818586

Benaming (voluit) :K-WAY

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Uit een akte verleden voor notaris Cédric Roegiers, met standplaats te Vrasene, vervangende zijn ambtgenoot notaris Dirk Smet met standplaats te Sint-Gillis-Waas, ter registratie aangeboden bij het eerste registratiekantoor Dendermonde 2, blijkt hetgeen volgt :

1. Vennoten :

De heer JANSSEN Koen Gerard Edward, geboren te Antwerpen op 5 juni 1970, rijksregister nummer 70.06.05-505.81, echtgenoot van mevrouw De Cauwer Birte Maria Danny, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Blokstraat 20.

Mevrouw DE CAUWER Birte Maria Danny, geboren te Sint-Niklaas op 22 december 1977, rijksregister nummer 77.12.22-26.39, echtgenote van de heer Janssen Koen Gerard Edward, wonende te 9170 Sint-Gillis-Waas, Blokstraat 20.

2. Benaming : K-WAY

3. Zetel : te 9170 Sint-Gillis-Waas, Blokstraat 20

4. Doel :

De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, in eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, alle verrichtingen die algemeen genomen op een of andere wijze verband houden met :

Het verlenen van diensten, consultancy, opleidingen en bijstand aan de brede lifescience-wereld, chemische bedrijven, landbouw- en voedingsbedrijven, wegeninfrastructuur en ander. Het verlenen van advies, studies en bijstand op het vlak van management, boekhouding, beheer, strategie, logistiek en beheer aan voormelde bedrijven of bedrijven met activiteiten in een gelijkaardige sector. Het op lange termijn aanhouden van aandelen afkomstig van verschillende andere bedrijven uit verscheidene sectoren, activiteiten van een holding.

Handel in eigen onroerende goederen, verhuur en exploitatie van onroerende goederen.

Beleggen van eigen middelen in beleggingsfondsen, aandelen, obligaties en andere financiële producten.

De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag zich borg stellen voor derden, hen aval verlenen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen.

5. Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO, vertegen¬woordigd door honderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend één/honderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling

Inbreng in specien

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari:

1. De heer Janssen Koen, voornoemd, voor achttienduizend vierhonderd veertien euro (18.414,00

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

EUR), waarvoor hem negenennegentig aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: zesduizend honderdachtendertig euro (6.138,00 EUR).

De inschrijving en volstorting van het kapitaal van Koen Janssen gebeurt met eigen middelen, wat door mevrouw Birte De Cauwer wordt bevestigd.

2. Mevrouw De Cauwer Birte, voornoemd, voor honderdzesentachtig euro (186,00 EUR), waarvoor haar één aandeel wordt toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën: tweeënzestig euro (62,00 EUR).

Het totaal kapitaal bedraagt 18.600,00 Euro.

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf 8/7/2015 over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR) en is elk aan¬deel vol¬stort voor minimum een/vijfde. Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij BELFIUS Bank met nummer BE61068902952617.

7. Duur :

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf 8/7/2015.

8. Bestuur :

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukke¬lijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe¬houden. Zij verte¬genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrou¬wen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

9. benoemingen

Als niet-statutaire zaakvoerder wordt benoemd, voor de duur van de vennootschap, de heer Koen JANSSEN, voornoemd, die alhier aanvaardt met ingang van 8/7/2015.

Zijn mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte. De bezoldiging van de zaakvoerder wordt bepaald door de Algemene Vergadering.

10. volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan de besloten vennootschap Accountancy & Tax Luc Van Poucke te 9112 Sinaai, Stenenmuurstraat 32, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondernemingsnummer

11. jaarvergadering

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de VIERDE DINSDAG VAN DE MAAND JUNI OM 20.00 UUR op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de vorige werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben de vierde dinsdag van de maand juni 2017.

12. boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en ein¬digt op éénendertig december

daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op 8/7/2015 en zal worden afgesloten op 31 december

2016.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, afdeling Dendermonde : expeditie

akte.

11/07/2017 : ME. - JAARREKENING 31.12.2016, GGK 27.06.2017, NGL 06.07.2017 17284-0322-011

Coordonnées
K-WAY

Adresse
BLOKSTRAAT 20 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande