KAIROS

Société en commandite simple


Dénomination : KAIROS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 820.562.887

Publication

10/12/2014
ÿþVoor, behouden

" aan het Belgisch -, Staatsblad

Motl WON 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de aktes

Ondernemingsnr : 0820.562.887

Benaming

(voluit) : KAIROS

(verkort) :

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : MARKSTRAAT 36 - 8510 MARKE

(volledig adres)

Onderveda akte : OVERLIJDEN ZAAKVOERDER - BENOEMING ZAAKVOERDER - OVERBRENGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De buitengewone algemene vergadering van 12 februari 2014, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft vastgesteld en besloten

- Dat een einde is gebracht aan het mandaat van zaakvoerder van wijlen mevrouw Frieda WELVAERT (NN 64.07.03-046-93), ingevolge haar overlijden op 13 maart 2013;

- In vervanging van haar mandaat, te benoemen als zaakvoerder van de vennootschap De heer Francis RAVELENGIEN (NN 59.05.16-093-22) - Puitstraat, 13 A, 8890 Moorslede.

Zijn mandaat zal aanvangen op 12 februari 2014 en zal van onbepaalde duur zijn. Zijn mandaat zal

onbezoldigd zijn; tenzij een algemene vergadering er later anders zou over beslissen. "

De algemene vergadering beslist ook de maatschappelijke zetel van 12 februari 2014 over te brengen naar 9660 grakel, Herreweg, 7

Get. de heer RAVELENGIEN Francis,

Zaakvoerder

NEERGELEGD

MONr-EUR BELGE

0 2 -12- 2014 LGISCH STAATSBLAD

2 9 rif, 2014

Rechtbank van KOOPHANDEL Gent, afd. KORTRIJK

Griffie

1111111111191

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. vanuik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

15/12/2014
ÿþ Mad Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111111,11111111,11,1111111101

Gent

Afdeling Oudenaarde

0 4 DEC. 2014

Griffie

Ondernemingsnr : 0820.562.887

Benaming

(voluit) : KAIROS

(verkort)

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : HERREWEG 7 - 9660 BRAKEL

(volledig adres)

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING - WIJZIGING VAN DE NAAM - DOELSWIJZIGING - BENOEMING ZAAKVOERDER -VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De buitengewone algemene vergadering van 29 november 2014, geldig bijeengeroepen en beschikkend over de nodige aantallen inzake aanwezigheid en meerderheid, heeft besloten :

- De naam van de vennootschap te wijzigen in de volgende benaming : "MES IDEES INSPIREES". - Het doel van de vennootschap uit te breiden met de volgende activiteiten :

1.Handel in textiel

De uitbating en het beheer van winkels, verkooppunten, ambulant en via het internet, de distributie, de aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, import en export, de commissiehandel, de ontwikkeling en productie van alle textiel- en wolproducten : grondstoffen, halffabricaten en fabricaten, afgewerkte producten. Stoffen, kaftans, Ieder, bont, breigarens, kunststoffen, modestoffen, decoratiestoffen, interieurstoffen, meubelstoffen. Alle artikelen, fournituren, benodigdheden en garnituren voor textiel, kleding, alle luxe-, precisie-en fantasieartikelen, modeartikelen.

Het ontwerpen, de productie, het fabriceren of laten fabriceren, het commercialiseren, het veredelen, het bleken, verven, bewerken, behandelen en bedrukken van textielproducten in de ruimste zin, textielvezels, garens, stoffen en confectieartikelen.

De ultbating en het beheer van confectie ateliers en retouches voor alle textieltoepassingen, modeartikelen en kledingaccessoires.

Het organiseren van transport voor de hiervoor beschreven activiteiten.

2.Design & ontwerp

Het ontwerpen en de grafische vormgeving in de meest ruime zin. De exploitatie van een ontwerpbureau in, de meest ruime zin,

Het ontwerpen, opmaken, drukken, verwerken, verspreiden van handleidingen, folders, brochures,: bedrijfsuitgaven, tijdschriften, periodieken en boeken.

Alle fotografische activiteiten  zowel voor bedrijven ais voor particulieren  waaronder portretfotografe, mode- en reclamefotografie, het maken van videoreportages en audiovisuele producten, het uitbaten van fotostudio's.

Het aanbieden van digitale reclameruimte op schermen en reclameruimte op panelen; het ontwerpen en, voeren van reclame- en promotiecampagnes voor derden via verschillende media; het ontwerpen van' publicitaire artikelen,

3.Decoratie en inrichting

De uitbating en het beheer van winkels, verkooppunten, ambulant en via het internet, de distributie, de

aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, import en export, de commissiehandel, de ontwikkeling en;

producties van alle producten op het domein van de interieurinrichting en interieurverandering; interieurartikelen,,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

interieurstoffen, decoratiestoffen, verlichting, meubilair, tapijten, gordijnen en raamdecoratie; zonder dat deze opsomming beperkend is.

Het ontwerpen, ontwikkelen, de productie en verkoop van binnenhuisinrichtingen, winkelinrichtingen, inrichtingen voor beurzen en ambulante verkooppunten; interieurvormgeving en -inrichting in de meest ruime zin.

Standenbouw ; het ontwerpen en vormgeven van professionele standen.

De uitbating van winkels en ateliers, ook ambulant en via het internet, voor de handel in nieuwe en tweedehandsmeubelen, antiquiteiten en brocante; kunstvoorwerpen, alle interieur- en decoratie artikelen in de meest ruime zin;

Het ontwerpen, het vervaardigen, de productie, de herstelling, de (her)stoffering en renovatie van meubelen.

4.Organisatie van evenementen

De organisatie en coördinatie  zowel in binnen- als in buitenland , van .evenementert,en feestelijkheden, vermakelijkheden, happenings, vernissages, beurzen, conferenties, congressen, voordrachten, concerten, filmvoorstellingen, tentoonstellingen, seminaries, incentives en opleidingen. De handel, huur en verhuur van conferentiematerialen van alle aard. Het uitbaten van kunstgalerijen en kunstateliers.

S.Horeca & logies

Het verschaffen van gemeubelde logies voor tijdelijke verblijven met of zonder ontbijt, hotel en

logementshuis, en in het algemeen het verschaffen van accommodaties voor tijdelijke verblijven.

6.Lichaamsverzorging, make-up, schoonheidsproducten en toiletartikelen

De uitbating en het beheer van winkels, verkooppunten, ambulant en via het internet, de distributie, de aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, import en export, de commissiehandel, de ontwikkeling en productie van alle gezondheids- en verzorgingsproducten, make-up, parfums, schoonheidsproducten en toiletartikelen. Alle producten en diensten met betrekking tot lichaamsverzorging en lichamelijk welzijn en dit in de ruimste zin van het woord.

7.Handelsbemiddeling en tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin.

8. Consultancy

Het verlenen van diensten en raadgevingen, studie, analyse, consultancy, expertise, planning en ontwikkeling van strategie, algemeen beleid en management, communicatie, publiciteit, administratie en marketing, handelsbemiddeling en tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin van het woord, intellectuele, materiële en administratieve hulp, gegevensverzameling en  verwerking; het ontwikkelen en de exploitatie van alle licenties, octrooien, know-how, merken en aanverwante activa, de ontwikkeling van industriële, commerciële en financiële projecten met betrekking tot alle hierboven beschreven activiteiten.

Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging en commercialisering van nieuwe producten, technologieën en hun toepassingen en afzetmarkten.

Het huren en verhuren, het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan bedrijven en particulieren van materialen, materieel en installaties; de organisatie van en deelname aan manifestaties, tentoonstellingen, evenementen en beurzen in binnen- en buitenland;

Indien het uitoefenen van voorgaande activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke toelatingsvoorwaarden of vergunningen, dan zal de vennootschap het uitoefenen van die activiteiten ondergeschikt maken aan het voldoen aan deze toetatingsvoorwaardenfvergunningen.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een onroerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud, de aankoop, verkoop, verbouwing, restauratie en verhuring ervan; kortom alle verrichtingen te doen van onroerende aard in de meest uitgebreide zin van het woord, uitgezonderd nochtans die verrichtingen die haar de hoedanigheid van vastgoedmakelaar zouden geven.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van een roerend patrimonium, met inbegrip van het onderhoud en de verhuring ervan.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; zij kan handels- en financiële operaties verrichten, waaronder ook zich borg stelten,

Zij mag belangen nemen door middel van inbreng, aankoop, maatschappelijke rechten of op een andere wijze in ondernemingen en vennootschappen met gelijkaardig of aanverwant doel of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

e

~1

Voor- behduden

aart het

Belgisch Staatsblad

Deze opsomming is niet limitatief doch moet steeds als louter exemplatief worden opgevat. Deze formulering omvat eveneens alles wat in de sector, waarin de onderneming actief zal zijn gebruikelijk is of zou worden.

Zij mag haar doel verwezenlijken zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, onder de vorm van loonwerk of vertegenwoordiging op commissie, als tussenpersoon, op alle wijzen die haar het best geschikt lijken.

Zij mag daarenboven alle daden van industriële, financiële, roerende en onroerende aard stellen, alsmede alle handelsverrichtingen verwezenlijken die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het maatschappelijk doel.

Zij mag ook deelnemen in andere vennootschappen of ondernemingen zowel in België als in het buitenland. De vennootschap mag deze verrichtingen uitoefenen zowel in eigen naam en voor eigen rekening als in naam en voor rekening van haar leden of van derden, inzonderheid in haar hoedanigheid als bemiddelaar,

Zij mag alle mandaten opnemen van bestuurder, zaakvoerder, vereffenaar in andere 'tondernemingen en vennootschappen..

Zij mag eveneens alle financiële, commerciële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en aandelen nemen bij middel van inschrijving, inbreng, deelneming of op gelijk welke andere manier in iedere vennootschap of onderneming met een gelijkaardige, aanverwante of aanvullende bedrijvigheid.

in het algemeen mag zij alle handelingen verrichten die de verwezenlijking van haar doel kunnen bevorderen.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/12/2014 - Annexes du Moniteur belge - Het ontslag te aanvaarden van de heer RAVELENGIEN Francis, (NN 59.05.16-093-22), wonende te 8860 Hoorslede, Puitstraat 13 A, als zaakvoerder van de vennootschap. Er werd hem door de algemene vergadering kwijting verleend voor de uitvoering van diens mandaat als zaakvoerder.

- Mevrouw NOTERMAN An-Karlien (NN 78.08.01-340-63), wonende te 7880 Vloesberg, D'Happe 68, te benoemen als enige zaakvoerder van de vennootschap. Zij word benoemd voor onbepaalde duur; haar mandaat zal bezoldigd zijn en vangt aan op heden.

- De maatschappelijke zetel van de vennootschap over te brengen naar : 7880 Vloesberg, D'Hoppe 68.

- De statuten van de vennootschap te co5rdineren.

(Get.)

An-Karlien Noterman

Zaakvoerder





Op de laatste blz. van l-u k t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAIROS

Adresse
HERREWEG 7 9660 BRAKEL

Code postal : 9660
Localité : BRAKEL
Commune : BRAKEL
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande