KAMAYUS

Société en commandite simple


Dénomination : KAMAYUS
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 835.730.026

Publication

05/05/2011
ÿþMod 2.7

Luik EI, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL







II IIII I~gWRI~IIIII INI" II 2 2. 04. 2011

" uoseie3

DENDERteffridDE







Ondememingsnr : o

Benaming

(voluit) : Kamayus

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel : Dorpsstraat 41, 9190 Stekene

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden,











1.De heer Bogaert Bram Frank M., van Belgische nationaliteit, rijksregisternummer 81.09.11-093.80,

geboren te Gent op 11 september 1981, ongehuwd, wonende te Avennesdreef 8, 9031 Drongen, en

2.De heer Bogaert Chiel Kobe F., van Belgische nationaliteit. rijksregisternummer 89.10.23-239.40, geboren;

te Gent op 23 oktober 1989, ongehuwd, wonende te Gaversesteenweg 331, 9820 Merelbeke

zijn overeengekomen tussen hen een Gewone Commanditaire Vennootschap op te richten.

De statuten van de vennootschap warden als volgt vastgesteld:

Artikel 1 : rechtsvorm en naam

De vennootschap is een handelsvennootschap en neemt de vorm aan van een Gewone Commanditaire Vennootschap met als naam Kamayus.

Artikel 2 : zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Dorpsstraat 41, 9190 Stekene.

Hij kan, zonder statutenwijziging, verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel hoofdstad bij eenvoudig besluit van de beherende vennoten. Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekend gemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag bij besluit van de zaakvoerder of collega zaakvoerders administratieve zetels, bijkantoren, agentschappen, bewaar- en werkplaatsen in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon, tot doel:

" Het presteren van alle advies- en opleidingsdiensten op het gebied van informatie- en communicatietechnologie en automatisering.

-Het onderzoek naar en de ontwikkeling van goederen, diensten, toepassingen en multimedia op het gebied van informatica gebaseerd op informatie- en communicatietechnologie en automatisering en de verkoop,. aankoop, verhuur, promotie, onderhoud en aanpassing ervan onder eender welke vorm, met inbegrip van alle hieraan verbonden boekhoudkundige, sociale en fiscale diensten.

" Alle activiteiten ivm. internet, alle internettoepassingen, waaronder in het bijzonder het ontwerpen, opstellen, creëren en uitbaten van websites zowel voor eigen rekening als in opdracht van derden, het verlenen; van internetaansluitingen zowel aan ondernemingen als aan particulieren, de ecommerce evenals alle; dienstverlening aangaande het voorgaande.

" Het verrichten van security audits, organisatie en reorganisatie van computersystemen en netwerken.

" Werken en documentatie betreffende informatica realiseren en uitgeven, alsook zijn toepassingen, en de:

verspeiding ervan.

Op de laatste blz. van Luik S vermelden : Recto : Naam en Hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

" Het verwerven van, verspreiden en commercialiseren van kennis op om het even welk domein en op om het even welke wijze voor zover dit wettelijk toegelaten is.

" De groot- en kleinhandel in, de import en export, huur en verhuur, distributie, promotie, fabricage. assemblage, installatie en implementatie van alle elektronisch materiaal bestemd voor gegevensverwerking, bedrijfsautomatisering, telecommunicatie, en spraaktechnologie, e-commerce, internet- en andere communicatie- en informaticatoepassingen.

" Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging, de commercialisering of het vervoeren van alle voormelde producten, materialen en materieel.

" Het in licentie nemen van diensten en producten van derden indien dit de verwezenlijking van het doel van de vennootschap vergemakkelijkt.

" Gegevensverwerking.

" Studie- en adviesbureau.

" Training ontwikkelen en geven.

" Organiseren van events.

" Administratie, beheer, consultancy en managementactiviteiten.

" Het inrichten, organiseren en geven van allerhande opleidingen en trainingen, dit alles zowel in het algemeen als in het bijzonder in het kader van de hoger vermelde activiteiten.

" Verkoopsagentuur, handelsagent, commissionair.

" Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en onroerend vermogen, met uitsluiting evenwel van alle handelingen welke vallen onder de beroepswerkzaamheden van vastgoedmakelaars.

" De bemiddeling op alle mogelijke vlakken en met alle mogelijke middelen tussen aanbod van en de vraag naar alle mogelijke materiële en immateriële goederen, producten en diensten.

" Het verwerven en valoriseren van octrooien, patenten en andere mogelijke eigendomsrechten op onderzoeksresultaten, ontwerpen, producten en publicaties in bovenvermelde dom einen.

" Het bestuur, alle mandaten, alle functies en de vereffening waarnemen in verbonden en niet verbonden ondernemingen.

" Beheer, aanleg, oordeelkundig uitbouwen van eigen patrimonium, vastgoedtransacties, zowel roerend als onroerend alsook het nemen van participaties en/of bestuursmandaten.

" Holdings- en financieringsvennootschap.

" In het algemeen zal de vennootschap alle roerende, onroerende, commerciële, industriële of financiële verrichtingen mogen stellen, die nodig of nuttig kunnen zijn voor de verwezenlijking van haar doel, inclusief het ter beschikking stellen van activa (en het dragen van erop betrekking hebbende kosten) aan haar bestuurders en/of werknemers als manier om hen te vertonen.

" Coordinatie van activiteiten en uitwerking van projecten die tot een betere bewerkstelling van haar doel kunnen leiden.

" Het uitwerken van studies van diverse problemen in verband met het opvatten en het uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel in binnen- en in buitenland, van administratieve, organisatorische, financiële, planografische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken voor zoveel als wettelijk toegelaten.

Dit alles voor zover als wettelijk toegelaten of voor zover de vennootschap aan de wettelijke vereisten voldoet.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, zaakvoerders en vennoten, borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. Zij kan eveneens leningen, voorschotten en kredieten toestaan, behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doel nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich knowhow te verschaffen of de afzet van haar producten, diensten te vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet limitatief, doch enkel aanduidend.

Artikel 4: duur

De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur en neemt een aanvang op 1 mei 2011.

Artikel 5 : vennoten

Er zijn 2 soorten vennoten: beherende en stille vennoten.

De beherende vennoot is:

De heer Bogaert Bram Frank M., van Belgische nationaliteit, rijksregisternummer 81.09.11-093.80, geboren

te Gent op 11 september 1981, ongehuwd, wonende te Avennesdreef 8, 9031 Drongen,

Hij is onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

De stille vennoot is:

De heer Bogaert Chiel Kobe F., van Belgische nationaliteit, rijksregisternummer 89.10.23-239.40, geboren te

Gent op 23 oktober 1989, ongehuwd, wonende te Gaversesteenweg 331, 9820 Merelbeke.

Hij is slechts ten belope van zijn inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

Artikel 6 : kapitaal

Het geheel geplaatst kapitaal is vastgesteld op 500 euro en is verdeeld in 25.000 aandelen met een nominale waarde van 0,02 euro ieder.

De inbreng van de vennoten is als volgt bepaald:

-Bogaert Bram, voornoemd: brengt in speciën in 499,98 euro waarvoor hem 24.999 aandelen worden

toegekend.

-Bogaert Chiel, voornoemd, brengt in speciën in 0,02 euro waarvoor hem 1 aandeel wordt toegekend.

Alle inbrengen worden onmiddellijk en volledig volstort.

Artikel 7 : overdracht van aandelen onder levenden

A : de overdracht in eigendom van aandelen onder levenden aan om het even welke persoon kan op straffe van nietigheid niet geschieden dan met instemming van tenminste de helft van de vennoten die tenminste drie vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

B : de overdracht in eigendom van aandelen onder levenden en onder bezwarende titel aan om het even welke persoon is bovendien op straffe van nietigheid onderworpen aan een recht van voorkoop ten voordele van de bestaande vennoten in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd. De vennoot, die aandelen in eigendom en onder bezwarende titel wil overdragen, moet de andere venno(o)t(en) hierover inlichten bij aangetekend schrijven met vermelding van de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de voorgestelde overnemer en het aantal aandelen dat hij wil overdragen. De andere venno(o)t(en) beschik(t)(ken) over één maand vanaf de postdatum van bovenvermeld aangetekend schrijven om aan de vennoot, die aandelen wil overdragen, bij aangetekend schrijven mee te delen of hij (zij) al dan niet van dit recht van voorkoop gebruik wens(t)(en) te maken. Zij, die nalaten binnen deze termijn van één maand hun beslissing mee te delen, worden geacht van hun recht van voorkoop af te zien.

C : bij gebrek aan overeenkomst geldt als prijs van de aandelen de waarde van de aandelen (eigen vermogen) zoals deze blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening. De prijs van de aandelen wordt bij overdracht betaald.

Artikel 8 : overdracht van aandelen bij overlijden

A : de vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één van de vennoten. De erfgenamen van de overledene of hun vertegenwoordigers nemen als vennoot gezamenlijk en onverdeeld de plaats in van hun rechtsvoorganger. Zij moeten zich bij de vennootschap door één en dezelfde lasthebber laten vertegenwoordigen.

B : ieder van de vennoten kent voor het geval van zijn overlijden een optie tot aankoop van de hem alsdan toebehorende aandelen toe aan de andere vennoten in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

C : de erfgenamen, legatarissen en rechtverkrijgenden moeten de andere vennoten binnen de vijf maand na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven inlichten hoe de nalatenschap vererfd is. Zij moeten eveneens de naam, de voornaam, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden alsook hun respectievelijke erfenisrechten meedelen.

De andere venno(o)t(en) beschik(t)(en) over één maand vanaf de postdatum van bovenvermeld aangetekend schrijven om aan de rechtverkrijgenden bij aangetekend schrijven mee te delen of hij (zij) al dan niet van zijn (hun) optierecht wensen gebruik te maken. Zij, die nalaten binnen deze termijn van één maand hun beslissing mee te delen, worden geacht van hun optierecht af te zien.

D : wordt de optie door de andere venno(o)t(en) gelicht, dan zijn de bepalingen van artikel 7,C inzake prijs en voorwaarden van overeenkomstige toepassing.

Artikel 9 : verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

Verwijzend naar art.60 W.Venn. neemt de vennootschap alle verbintenissen over die in haar naam zijn aangegaan.

" Artikel 10 : bestuur en vertegenwoordiging.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet

vennoten.

Enkel Bogaert Bram heeft als beherende vennoot de meest uitgebreide bevoegdheid om namens de

vennootschap op te treden en haar te verbinden, uitgezonderd de handelingen die door de wet voorbehouden

zijn aan de algemene vergadering.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt voor onbepaalde duur benoemd: Bogaert Bram.

Hij verklaart zijn opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige

maatregelen die zich hiertegen verzet.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Zowel de benoeming als het ontslag van een zaakvoerder moet bekend gemaakt worden in de bijlagen tot

het Belgisch Staatsblad en geven geen aanleiding tot een wijziging van de statuten.

Bij eenvoudige beslissing van de beherende vennoot / vennoten kunnen bijkomende beherende vennoten benoemd worden.

De overige personen zijn stille vennoten en mogen conform artikel 207 van de Vennootschappenwet geen enkele daden van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens een volmacht. Deze stille vennoten zijn slechts ten belope van hun inbreng aansprakelijk voor de vennootschapsschulden.

De vennootschap is ten overstaan van derden gebonden door rechtshandelingen, welke door de zaakvoerder worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschapsdoel vallen, tenzij ze aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon zijn.

Artikel 11 : boekjaar - overgangsbepaling.

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het volgend jaar. Het eerste boekjaar begint op 1 mei 2011 en zal eindigen op 31 maart 2013.

Artikel 12 : bijeenroeping

De jaarvergadering wordt ieder jaar gehouden op de eerste zaterdag van de maand september om 20.00 uur op de maatschappelijke zetel, behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. Als die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de daaropvolgende werkdag. De eerste maal gaat de jaarvergadering door in 2013.

De zaakvoerder heeft het recht. tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten.

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt bij gewone brief toegezonden aan de vennoten, die minstens acht dagen voordien in het register opgenomen werden, minstens acht dagen voor de vergadering.

Indien alle vennoten in persoon aanwezig zijn kan rechtsgeldig vergaderd worden zonder aanduiding van de vervulling van de formaliteiten van bijeenroeping, tevens kan van de agenda worden afgeweken.

Artikel 13 : winstverdeling

Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de netto winst van de vennootschap uit. De winst wordt als dividend tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, alhoewel de algemene vergadering kan besluiten dat dit saldo of een deel ervan gereserveerd zal worden of als extra bezoldiging aan de zaakvoerder(s) toegekend zal warden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het

" Belgisch Staatsblad

Artikel 14 : besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel, waarbij elk aandeel recht geeft op één stem. Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. In de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Onderhavige statuten kunnen slechts gewijzigd worden bij besluit van de algemene vergadering genomen met drie vierde meerderheid van de stemmen.

Artikel 15 : ontbinding en vereffening

Bij ontbinding van de vennootschap is (zijn) de zaakvoerder(s) die op dat tijdstip in functie zijn, van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun mandaat verbonden vergoeding.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld in verhouding tot het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Artikel 16 : keuze van woonplaats

Aile zaakvoerders, commissarissen, en vereffenaars, die hun woonplaats in het buitenland hebben, worden geacht voor de hele duur van hun taak woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap, waar hun alle dagvaardingen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaken van de vennootschap en de verantwoordelijkheid van hun toezicht.

Artikel 17 : volmacht

De verschijner stelt daarop aan als bijzondere gevolmachtigde het boekhoudkantoor BVBA Jado, te 9000 Gent, Dendermondsesteenweg 143 met BTW-nummer BE 0473.517.376, met macht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving, wijziging en doorhaling van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie en in de Kruispuntbank voor Ondernemingen alsmede alle verplichtingen inzake het Sociaal statuut der zelfstandigen in toepassing van het Koninklijk Besluit 38 de dato 27 juli 1967 en de Wet 26 juni 1992 en 30 december in verband met de jaarlijkse bijdragen voor vennootschappen, alsmede de mogelijkheid tot indeplaatsstelling.

Samen hiermee neergelegd: de expeditie van de oprichtingsakte.

Gedaan te Stekene op 2 april 2011.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en} bevoegd de rechtspersoon tel aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAMAYUS

Adresse
DORPSSTRAAT 41 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande