KAMELIA

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : KAMELIA
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 898.585.828

Publication

10/02/2011
ÿþ Moi 2.1

uffiU] a .,.. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur [ie gë

t.::::'.»:_ .,: ï: ~ t~,-7 ~ "«.-_- D

2 7 JAN. 2011

t.:-.C..,, 2 é,;:';:Klir1.V

KOq.at':..V>:ro' CENT



Voor- 1111

behouden " iioaRas*

aan het

Belgisch _ Staatsblad





Ondernemingsnr : 0898585828

Benaming

(voluit) : Kamelia

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel ; De Guchteneerestraat 26 9050 Gentbrugge

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerders-wijziging adres maatschapppelijke

zetel-doelswijziging-wijziging maatschappelijke benaming.

Notulen van de buitengewone algemene vergadering van 8 december 2010

Zijn aanwezig :

- de heer De Knaep Marnix, houder van 60 aandelen,

- de heer Grodecki Zbigniew, houder van 60 aandelen,

- de heer Saesen Pascal, houder van 60 aandelen.

De Heer Zbigniew Grodecki zit de vergadering voor. Hij duidt de heren Marnix De Knaep en Pascal Saesen als stemopnemers aan. De heer Marnix De Knaep treedt op als secretaris.

De voorzitter stelt vast dat alle vennoten aanwezig zijn en bijgevolg dient er geen verantwoording van de oproepingen te worden gegeven en is de vergadering geldig samengesteld om over de punten van de agenda te beraadslagen.

De vennoten gaan er éénparig en éénsgezind mee akkoord dat de vergadering gehouden wordt te 9070 Destelbergen (Neusden), Tramstraat 73. ,

De voorzitter herinnert eraan dat de agenda volgende punten bevat :

1.Ontslag zaakvoerders.

2.Kwijting aan de zaakvoerders.

3.Benoeming zaakvoerders

4.Wijziging statuten.

5.Vaststelling statuten.

6. Diversen.

Na beraadslaging worden er éénparig en éénsgezind volgende beslissingen genomen :

Beslissing 1

Met ingang van heden wordt er aan mevrouw Dorota Reno en aan de heer Jacques Lievens eervol ontslag verleend voor hun uitgeoefend mandaat als zaakvoerder.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Beslissing 2

Aan mevrouw Dorota Reno en aan de heer Jacques Lievens wordt er algehele kwijting verleend voor hun tot op heden uitgeoefend mandaat als zaakvoerder van de vennootschap onder voorbehoud van de bepalingen van artikel 204 W. Venn. en dit voor de volledige periode dat zij vennoot zijn geweest van de vennootschap (Art. 204 W. Venn.: De vennoten onder firma zijn hoofdelijk aansprakelijk voor alle verbintenissen van de vennootschap, ook al heeft een enkele vennoot getekend, mits dit namens de vennootschap geschied is.)

Beslissing 3

Met ingang van heden worden aangesteld tot niet-statutaire zaakvoerders van de vennootschap en dit voor onbepaalde duur : de heer Zbigniew GRODECKI (N.N. 59111946587), de heer Marnix DE KNAEP (N.N. 60060342907) en de heer Pascal SAESEN (N.N. 63011305908). Hun mandaat zal onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Beslissing 4

Na beraadslaging wordt er éénparig en éénsgezind beslist om de artikelen 1, 2, 3, 5, 6 en 8 van de statuten als volgt te wijzigen :

7

Artikel 1 : DOEL

De vennootschap heeft tot doel :

-de groot- en kleinhandel, aankoop en verkoop, import en export, distributie, stockage en verpakking van wodka eveneens andere al dan niet gedistilleerde alcoholische dranken en niet alcoholische dranken, geestrijke dranken, wijnen, enz., van alle (voedsel)producten die men gewoonlijk bij zulke dranken serveert evenals van alle toebehoren voor bar en kelder;

-private labeling van wodka en andere al dan niet gedistilleerde alcoholische dranken en niet alcoholische dranken, geestrijke dranken, wijnen, enz.;- consultancy in verband met wodka en andere al dan niet gedistilleerde alcoholische dranken en niet alcoholische dranken, geestrijke dranken, wijnen, enz.;

-organisatie van wodka-tastings, beurzen, reizen en alle andere evenementen betrekking hebbende tot wodka en andere al dan niet gedistilleerde alcoholische dranken en niet alcoholische dranken, geestrijke dranken, wijnen, enz.;

-het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen;

-het deelnemen aan het bestuur van vennootschappen en ondernemingen al dan niet door middel van de uitoefening van een bestuursmandaat;

-het uitsluitend voor eigen rekening verwerven, vervreemden en beheren van beleggingsgoederen allerhande;

-het beheer van een vermogen, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en het instandhouden van dit patrimonium vooral door beheersdaden. Beheer wordt in deze zin verstaan dat aankoop en vervreemding toegelaten zijn in zoverre zij nuttig of noodzakelijk zijn of bijdragen tot een meer gunstige samenstelling van het patrimonium van de vennootschap. Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Commissie voor het Bank- en Financiewezen zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensadvies en beleggingsadvies.

Dit alles in de meest ruime zin van het woord en voor zover de Wet het toelaat. Bovendien is bovenvermelde opsomming niet limitatief.

Artikel 2 : NAAM

De maatschappelijke benaming van de vennootschap luidt als volgt : " VODKASTORE.BE "

Artikel 3 : MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te : 9070 Destelbergen (Heusden), Tramstraat

73.

De plaats van de maatschappelijke zetel kan steeds gewijzigd worden door een éénparige beslissing van de vennoten.

De vennootschap zal overal in België en in het buitenland filialen of exploitatiezetels kunnen oprichten en uitbaten.

Artikel 5 : MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

u

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd tachtig (180) euro, vertegenwoordigd door honderd tachtig

(180) aandelen, is volstort en is ingeschreven in de boeken ten name van :

-de heer Zbigniew GRODECKI voor zestig (60) euro, vertegenwoordigend zestig (60) aandelen

-de heer Marnix DE KNAEP voor zestig (60) euro, vertegenwoordigend zestig (60) aandelen

-de heer Pascal SAESEN voor zestig (60) euro, vertegenwoordigend zestig (60) aandelen.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

Het bezit der aandelen blijkt uit een inschrijving in het aandelenregister dat berust op de maatschappelijke

zetel.

Kapitaalsverhogingen zullen kunnen geschieden door middel van inbreng in geld of in natura evenals door

incorporatie van reserves met of zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Artikel 6 : BOEKJAAR  WINSTVERDELING

Het boekjaar gaat telkens in op 01 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van het boekjaar wordt er een inventaris en een jaarrekening opgemaakt. Indien dit door de Wet vereist wordt, wordt er een jaarverslag opgemaakt.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste één/twintigste afgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo van de nettowinst wordt aangewend overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering rekening houdende met de wettelijke bepalingen terzake.

Artikel 7 : ALGEMENE VERGADERING

De jaarlijkse algemene vergadering zal ieder jaar plaatsvinden op de laatste zaterdag van de maand november om tien (10) uur in de voormiddag op de maatschappelijke zetel. De vennoot die niet aanwezig kan zijn op een algemene vergadering mag zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen. Niemand mag evenwel drager zijn dan meer dan één volmacht.

De bijeenroeping geschiedt bij aangetekende brief, verstuurd ten minst acht (8) dagen voor de vergadering. Bij de bijeenroeping wordt eveneens de dagorde meegedeeld.

De bijeenroeping moet niet gebeuren mits akkoord van alle vennoten of als blijkt dat alle vennoten op de algemene vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Ieder der vennoten heeft het recht een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen volgens de hierboven omschreven wijze van oproepen.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid genomen. Indien op de eerste vergadering de meerderheid der vennoten niet aanwezig of vertegenwoordigd is, zal een tweede vergadering moeten bijeengeroepen worden, die rechtsgeldig mag beraadslagen welke ook het aantal der aanwezige vennoten is.

Artikel 8 : BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door ten minste één zaakvoerder.

Het mandaat van de zaakvoerders zal onbezoldigd worden uitgeoefend tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist. Echter, alle kosten die zij privatief hebben gemaakt voor of ten behoeve van de activiteit van de vennootschap zullen worden terugbetaald mits voorlegging van een onkostennota vergezeld van de nodige bewijsstukken.

De zaakvoerders kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve deze die de Wet aan de algemene vergadering voorbehoudt. De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Alle aankoopverbintenissen die het bedrag van vijfhonderd euro (500,00 ¬ ) exclusief B.T.W. overschrijden , behoudens bijzondere en unanieme machtiging van alle zaakvoerders, verbinden slechts de vennootschap wanneer zij worden schriftelijk goedgekeurd of ondertekend door alle zaakvoerders die in geen geval tegenover derden het bewijs van een voorafgaande beslissing door de zaakvoerders moeten leveren.

Echter, beslissingen in verband met aanstelling of ontslag van personeelsleden, betreffende het aangaan of opzeggen van huurcontracten, betreffende het aankopen of verkopen van roerende investeringsgoederen boven een bedrag van honderd vijftig euro (150,00 ¬ ) exclusief B.T.W., en/of onroerende goederen, beslissingen met betrekking tot het hypothekeren, verhuren of met zakelijke rechten belasten van zowel roerende als onroerende goederen, beslissingen met betrekking tot het aangaan of vroegtijdig aflossen van kredieten, leningen en/of leasing- en rentingcontracten, het geven van borgstellingen of het verschaffen van andere zekerheden, zullen door de algemene vergadering moeten genomen worden met éénparigheid van stemmen.

Artikel 9 : VENNOTEN

Het aantal vennoten is minimum twee (2) maar onbeperkt. Intrede van een nieuwe vennoot kan slechts gebeuren mits éénparige beslissing van de vennoten. Bij ontslagname of overlijden van één der vennoten heeft

11

4 ~

"

de overblijvende vennoot het recht om terug te voorzien in die verplichtingen binnen een termijn van zes (6) maanden.

De aandelen van een vennoot mogen op straffe van nietigheid niet worden afgestaan onder levenden, noch overgedragen wegens overlijden, dan met de toestemming van ten minste de helft der vennoten in het bezit van ten minste drie vierden van het maatschappelijk kapitaal na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld. Geen toestemming van de andere vennoten is vereist wanneer de aandelen zouden overgedragen worden of overgemaakt warden aan een medevennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of erflater, aan voor- of nazaten in rechte lijn. De regelen inzake overdracht onder levenden zijn van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon. De erfgenamen en legatarissen van aandelen welke geen vennoten kunnen worden omdat zij niet toegelaten werden als zodanig, hebben recht op de waarde der overgelaten aandelen. Zij mogen daarvan de afkoop vragen bij ter post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders der vennootschap gericht en waarvan onmiddellijk door de zaakvoerders aan de verschillende vennoten bij aangetekend schrijven afschrift wordt verzonden. De gekochte aandelen zijn niet vatbaar voor overdracht tot de volledige betaling van de prijs. De erfgenamen, rechthebbenden of schuldeisers van de vennoten mogen onder geen enkel voorwendsel de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap noch er de verdeling of de verkoop van vorderen. Zij moeten voor de uitoefening van hun rechten zich voegen naar de maatschappelijke balansen en beslissingen van de algemene vergadering.

1 4

Elke vennoot heeft het recht tot opzegging van deel in de vennootschap. Dé" veyklaring dat hij niet langer wenst te behoren tot de vennootschap moet steeds schriftelijk en aangetekend ,worden gegeven aan alle andere vennoten. De opzeg kan niet de automatische ontbinding der vennootschap tot gevolg hebben. De opzeggende vennoot zal de desgevallend mogelijk alleen overblijvende vennoót de mogelijkheid geven tot voorziening in vervanging, volgens de statutaire bepalingen, zonder evenwel de termijn tot het einde van het kalenderjaar met een absoluut minimum van acht maanden te mogen overtreffen.

Artikel 10 : ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap zal het maatschappelijk kapitaal onder de vennoten worden verdeeld in verhouding tot het door hen ingebrachte aandeel. Het staat elke vennoot vrij om af te zien van zijn deel van het maatschappelijk kapitaal en hij heeft de mogelijkheid om dit naar zijn vrije keuze ter beschikking te stellen aan één of meerdere andere vennoten van de vennootschap.

Artikel 11 : ALGEMENE BEPALINGEN

Voor al wat niet voorzien is in deze statuten wordt verwezen naar het Wetboek van Vennootschappen.

Beslissing 6

De vergadering beslist alle machten toe te kennen aan de huidige zaakvoerders voor de uitvoering van de

genomen beslissingen.

Alle beslissingen die voorafgaan werden genomen met éénparigheid van stemmen.

De agenda is afgehandeld en de vergadering die om 14.00u....... uur begon, wordt om 18.00u uur

gesloten, na lezing en goedkeuring en ondertekening van onderhavige notulen.

Zbigniew Grodecki

zaa~wa~w

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

~

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAMELIA

Adresse
DE GUCHTENEERESTRAAT 26 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande