KAMO POORTEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAMO POORTEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.400.010

Publication

04/06/2014
ÿþ-

Mod Per 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l11u~u~~u~i~uoii~

141 1910*

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 3 MEI 2014

AFDEueteeEWDERMONDE



Op de laatste biz. van-Luik j vermelden : Ë:ccta : Nam en hoedantgheidvan ae msirumenterende notaris, ietzif van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Ondememingsnr : Benaming (volcity : 0837.400.010

(verkort) Kamo Poorten

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dijkstraat 4, 9160 Lokeren, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder; Uittreksel uit akte ontslag

Tekst: zaakvoerder

De bijzondere algemene vergadering samengekomen op 21 mei 2014 heeft beslist het ontslag te aanvaarden van :

- De heer Van Den Eede Johny, Bootdijkstraat 9A - 9220 Moerzeke met onmiddellijke ingang en hem hiervoor kwijting te verlenen.

- De heer Muylaert Gunther, Sterrenboslaan 1- 9470 Denderleeuw met onmiddellijke ingang en hem hiervoor kwijting te verlenen.

De bijzondere algemene vergadering beslist tevens volgende zaakvoerder te benoemen met

onmiddellijke ingang :

- De heer Lauwers Paul, Oude Pastorijstraat 9 - 3930 Hamont-Achel

Lauwers Paul

Zaakvoerder

20/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 14.08.2013 13425-0198-014
16/11/2012
ÿþ mod 1 i.i

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

$taatsbiad

111111H11q111j119111111

NEERGELEGD

0 6 NOV. 2012

RECHTBANK VAN

KOOPRAD, l TE GENT

Ondernemingsnr : 0837.400.010

Benaming (voluit) : ISORAAM

(verkort) :

Rechtsvorm : vennootschap onder firma

Zetei : Bevrijdersstraat 35

9180 Moerbeke-Waas

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - omzetting in besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid - naam - zetel - doel

Uittreksel vóór registratie

Uit een proces-verbaal opgesteld door geassocieerd notaris Ellen Files te Hamme op 24 oktober 2012, blijkt dat;

i; de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap onder firma "ISORAAM", met;

zetel te 9180 Moerbeke-Waas, met ondernemingsnummer 0837.400.010, de volgende besluiten heeft

genomen

1, publicatie van de nieuwe vennoten in het Belgisch Staatsblad, zijnde:

-de heer VAN DEN EEDE Johny Ferdinand Marie-Louise, geboren te Dendermonde op zesentwintig oktober

negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 9220 Hamme (Moerzeke), Bootdijkstraat 9 /A000

houder van zevenendertig (37) aandelen.

-de heer MUYLAERT Günther, geboren te Ninove, op twee juni negentienhonderd zesenzestig, wonende te,

9470 Denderleeuw, Sterrenboslaan 1

houder van vijfentwintig (25) aandelen,

-de naamloze vennootschap LA.RU, met maatschappelijke zetel te 3930 Hamont-Achel, Azalealaan 14,

_; ondernemingsnummer 0420.396.614,

houder van achtendertig (36) aandelen.

beslissing tot kapitaalverhoging met vijftienduizend zeshonderd (15.600,00) euro om het kapitaal te brengen

van drieduizend (3.000,00) euro naar achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro zonder uitgifte van nieuwe;

aandelen, door toevoegen van een bedrag van vijftienduizend zeshonderd (15.600,00) euro dat wordti

afgenomen van de winst van het lopende boekjaar.

3.1)De vergadering neemt kennis van:

a) het bijzonder verslag van de zaakvoerder, nopens de omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met daaraan gevoegd de staat van activa en passiva afgesloten; op éénendertig augustus tweeduizend en twaalf;

b) het verslag van de bedrijfsrevisor, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid DBW, zetel te 9300 Aalst, Keizersplein 40 A, bus 4, vertegenwoordigd door haar vennoot Patrick Waitniel, nopens voormelde staat van activa en passiva, waarvan

;; de besluiten als volgt luiden :" "4. Besluit

Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering heeft plaatsgehad van het. netto-actief van de vennootschap onder firma "lsoraam" te Moerbeke-Waas, zoals dat blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 augustus 2012, die de zaakvoerder van de vennootschap heeft opgesteld en die in het huidig verslag is samengevat.

Uit onze werkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de normen inzake het verslag op te stellen bij dei omzetting van een vennootschap, en behoudens het niet boeken van de afschrijvingen op de materiële vaste activa van het lopende boekjaar, waarvan wij het netto-effect op het eigen vermogen op ¬ 2.607 ramen, is niet gebleken dat er enige overwaardering heeft plaatsgehad. Het netto-actief ad ¬ 24.290,94 volgens deze staat is, niet kleiner dan het maatschappelijk kapitaal. Dit kapitaal van ¬ 3.000,00 is ¬ 15.600,00 kleiner dan het, minimumkapitaal ad ¬ 18.550,00 dat vereist is voor de oprichting van een besloten vennootschap met beperkte; aansprakelijkheid en het kapitaal ad ¬ 18.600,00 dat voorzien is na de omzetting. De verrichting kan derhalve; slechts plaatsvinden mits effectieve realisatie van de kapitaalverhoging zoals supra in dit verslag is;

omschreven.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

V cor-behouden aan het Belgisch Staatsblad Opgemaakt op 1 oktober 2012,

DBW, burgerlijke coöperatieve vennootschap, vertegenwoordigd door

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Patrick Waltniel

Bedrijfsrevisor"

Een exemplaar van beide verslagen zal tegelijk met de uitgifte van onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel; de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor worden gepubliceerd In de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

2) De vergadering beslist vervolgens, met eenparigheid van stemmen, tot omzetting van de vennootschap in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met handhaving van de wezenlijke bestanddelen, met behoud van het maatschappelijk patrimonium.

De omzetting geschiedt op basis van de staat van activa en passiva van de vennootschap afgesloten per éénendertig augustus tweeduizend en twaalf.

Alle verrichtingen die sedert deze datum werden gedaan door de vennootschap onder firma werden verondersteld verricht te zijn voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, inzonderheid voor wat het opmaken van de maatschappelijke rekeningen betreft,

4. De vergadering stelt vast, in acht genomen artikel 776 van het Wetboek van Vennootschappen, dat in de staat van activa en passiva afgesloten op éënendertig augustus tweeduizend en twaalf werd opgegeven dat het maatschappelijk kapitaal na de omzetting achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro zal bedragen. De vergadering stelt vast dat dit bedrag niet hoger is dan uit deze staat blijkend nettoactief. De vergadering bevestigt met eenparigheid van stemmen dat het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap na omzetting achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro zal bedragen, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met fractiewaarden van elk één/honderdste van het kapitaal.

5. Wijziging van de naam van de vennootschap in KAMO POORTEN.

6. Verplaatsing van de zetel van de vennootschap naar 9160 Lokeren, Dijkstraat 4.

7. Omzetting van de aandelen met nominale waarde naar aandelen met fractiewaarde.

8. Na lezing van het verslag van de zaakvoerder nopens de wijziging van het doel, aan welk verstag de staat van activa en passiva afgesloten op éénendertig augustus tweeduizend en twaalf is gehecht, te beslissen het doel te wijzigen als volgt:

"De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

De aankoop, verkoop, import, export, productie, plaatsing van poorten, garagepoorten, sectionale poorten, panelen, het lakken, isoleren, automatiseren van poorten, onderhoud en herstellen van poorten, binnenafwerking, plaatsen van automatiseringen met motor.

De aankoop, verkoop, productie, plaatsing, bouw van veranda's, pergola's, oranjeries, bouwelementen, constructies in houd, kunststof of metaal.

De aankoop, verkoop, productie, plaatsing van PVC, houten en aluminium materialen, schrijnwerk van hout, buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof en aluminium: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, metaalschrijnwerk, gyprocwerken.

Groot- en kleinhandel in ramen en deuren, veranda's, pergola's, oranjeries, garagepoorten, poorten, ijzerwaren, bouwmaterialen verf.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoed handelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belang nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverengingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat;

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als louter derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd."

9. De statuten die de maatschappelijke betrekkingen zullen regelen, in vervanging van de vorige statuten, worden aangenomen, waaromtrent de bekend te maken bestanddelen  voor zover ze door de nieuwe statuten worden gewijzigd  als volgt zijn :

- de vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt als naam "KAMO POORTEN";

--doel -: De -vennootschap -heeft-zowel-in-België- als--in" .het-buitenland; voor- eigen -rekenings voor-.rekening- van-

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11.1

derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

De aankoop, verkoop, import, export, productie, plaatsing van poorten, garagepoorten, sectionale poorten, panelen, het lakken, isoleren, automatiseren van poorten, onderhoud en herstellen van poorten, binnenafwerking, plaatsen van automatiseringen met motor.

De aankoop, verkoop, productie, plaatsing, bouw van veranda's, pergola's, oranjeries, bouwelementen, constructies in houd, kunststof of metaal.

De aankoop, verkoop, productie, plaatsing van PVC, houten en aluminium materialen, schrijnwerk van hout, buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof en aluminium: deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, metaalschrijnwerk, gyprocwerken.

Groot- en kleinhandel in ramen en deuren, veranda's, pergola's, oranjeries, garagepoorten, poorten, ijzerwaren, bouwmaterialen verf.

Het verlenen van diensten en adviezen aan personen en bedrijven, in het algemeen met betrekking tot het bedrijfsbeheer, managementadvies, marketing, en al wat daarmede rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belang nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverengingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat;

Zij kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen. Zij kan tevens borg staan voor derden, zowel aandeelhouders, bestuurders als louter derden, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen terzake.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal aohten.

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

- De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur ,

- Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00¬ ), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder nominale waarde, met een fractiewaarde van elk één/honderdste van het kapitaal.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen;

Elke zaakvoerder kan, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alle

handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap,

behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt en iedere zaakvoerder

vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder,

De zaakvoerders hebben het recht voor bepaalde handelingen of functies volmacht te geven aan één of meer

van hen of aan een derde met het recht om afzonderlijk op te treden,

- Jaarvergadering: ongewijzigd

- Om tot de algemene vergadering toegelaten te worden moeten de vennoten  of hun vertegenwoordigers 

uiterlijk vijf dagen vaar de vergadering kennis geven van hun voornemen om aan de vergadering deel te nemen

bij gewone brief, te richten aan de zetel van de vennootschap,

De vervulling van deze formaliteit kan niet geëist worden indien daarvan geen melding is gemaakt In de

oproeping tot de vergadering.

- Elk aandeel geeft recht op één stem.

Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt de uitoefening van het

stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschied, geschorst.

- boekjaar : ongewijzigd

- Het batig saldo van de balans, na aftrok van de algemene onkosten maakt de netto winst van de

vennootschap uit.

Op deze winst wordt jaarlijks opgenomen :

vijf procent voor de wettelijke reserve tot wanneer deze reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt en zolang deze niet bereikt is.

- een eventueel door de algemene vergadering bepaald bedrag dat aan één of ander reservefonds wordt

aangewend.

Het saldo zo er één Is wordt verdeeld onder de vennoten a rato van hun aantal aandelen.

De uitbetaling van dividenden gebeurt jaarlijks op de tijdstippen bepaald door de algemene vergadering.

Alle niet uitbetaalde dividenden verjaren in voordeel van de vennootschap vijf jaar na de voor uitbetaling

bepaalde datum.

Bij gebrek aan gewone meerderheid om de winst te reserveren of desgevallend over te dragen wordt deze dus

verdeeld,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

.*Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Voor-

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

- Na de betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het netto actief in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet op dezelfde wijze is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met dit onderscheid van toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te stellen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de effecten waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling in geld of in effecten ten bate van de in hogere verhouding volgestorte effecten.

De gelijkheid met de niet afgeloste aandelen wordt door de vereffenaars hersteld door vooruitbetaling aan de houders van kapitaalaandelen van het bedrag van de nominale waarde van hun inbreng.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

De rechtbank van koophandel kan van de vereffenaars alle dienstige inlichtingen vorderen om de geldigheid van het verdelingsplan na te gaan.

10. Ingevolge de omzetting beslist de algemene vergadering tot ontslag van de heer DE BORGER Denis als zaakvoerder van de vennootschap onder firma en benceming van de heren VAN DEN EEDE Johny en MUYLAERT Gunther als niet-statutair zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wiens mandaat bezoldigd is. De heren VAN DEN EEDE Johny en MUYLAERT Gunther verklaren hun mandaat te aanvaarden onder de bevestiging dat zij niet getroffen zijn door een maatregel die zich daartegen verzet.

11. Machtiging wordt verleend aan de zaakvoerders om de genomen beslissingen uit te voeren.

12. Aan de geassocieerde notarissen Paul Files en Ellen Files te Hamme, afzonderlijk handelend, worden alle machten verleend om de gecoördineerde tekst van de statuten op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

13. Bijzondere volmacht wordt verleend aan De Meester Consultants, te 9200 Dendermonde, Leopoldll Laan 64 bus 2, vertegenwoordigd door haar bestuurder de heer De Meester Luc,evenals aan haar bedienden, aangestelden of lasthebbers, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren, zowel bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, als bij de administratie van de belastingen en andere administratieve diensten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Ellen Flies

Geassocieerd notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 2411012012;

het verslag van de zaakvoerder nopens de omzetting in BVBA, met staat van activa en passiva per 311812012;

- het verslag van de bedrijfsrevisor nopens de staat van activa en passiva per 311812012;

- de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

11/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ditM4o®®tC~

Ondememingsnr : Benaming Isoraam

(volui¬ )

1I1I NNWM Nuuu1u1111

*11104832*

b SI

NEERGELEGD

2 9 -06- 2011

RBCHTB N

KOOPHAND

~~BNT

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Bevrijdersstraat 35, 9180 Moerbeke-Waas, België

Onderwerp akte : Uittreksel uit oprichtingsakte

Uittreksel oprichtingsakte dd. 28/06/2011

Denis De Borger, wonende te Bevrijdersstraat 35, 9180 Moerbeke - Waas, NN 57.04.08-183.26

Rita De Plukker, wonende te Bevrijdersstraat 35, 9180 Moerbeke - Waas, NN 58.12.20-366.45

Verklaren hierbij een vennootschap onder firma (V.O.F.) op te richten, waarvan zij de statuten als volgt hebben vastgesteld:

Statuten

I. Benaming - zetel - doel - duur

Artikel 1:

De vennootschap is een commerciële vennootschap in de rechtsvorm van een vennootschap

onder firma met als vennootschappelijke benaming: ISORAAM.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 3.000,00 EUR en is verdeeld in 100 aandelen

met een nominale waarde van 30,00 EUR.

Op deze aandelen wordt als volgt ingeschreven door de oprichters:

1 door De Borger Denis, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 1.500,00 EUR in ruil voor 50 aandelen;

2 door De Plukker Rita, voornoemd, bij wijze van storting ten belope van 1.500,00 EUR in ruil voor 50 aandelen.

Artikel 2:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te Bevrijdersstraat 35, 9180 Moerbeke -

Waas.

De zetel mag bij beslissing van de zaakvoerders naar elke plaats in het land worden

overgebracht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

Annexes dü 1Vlomteur beIgë

Bijlagen bij IieBëlgiscliSt átsbl d-=-T17071Z011

Voor- ,

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Artikel 3:

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor

rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

De aankoop, verkoop, productie, plaatsing van PVC, houten en aluminium materialen, schrijnwerk van hout, buiten- en binnenschrijnwerk van hout, kunststof en aluminium : deuren, vensters, kozijnen, trappen, muurkasten, inbouwkeukens, winkelinrichtingen, metaalschrijnwerk, gyprocwerken.

De aankoop, verkoop, productie, plaatsing, bouw van veranda's, pergola's, oranjeries, bouwelementen, constructies in hout, kunststof of metaal.

Groot en kleinhandel in ramen en deuren.

Groot en kleinhandel in bouwmaterialen, ijzerwaren, verf.

Het uitbaten van een kapsalon en kleinhandel in haarverzorging en aanverwante producten in de ruimste zin van het woord.

Onderneming in onzichtbare haaraanvullingen, pruiken, haarverlenging, herentoupets, moderne haarwerken, aan- en verkoop haar en onderhoud pruiken.

Onderneming in import en export van pruiken, herentoupets, extensions, haaraanvullingen, haar, haarverlenging, vlechten, staarten, dreadlocks,haardelen, hairweaving,cyberhaar Onderneming in aankoop,verkoop, invoer en uitvoer van kappersproducten zoals borstels, shampoos,

permanent vloeistoffen, haarverven, verstevigers, mutsen, wikkels, krultangen, elastieken, oxydanten,

biondeerpoeders, tangen, vijlen, nekkwasten, messen, kwastjes, koffers, verpakking, kammen, werkwagens, ...

Onderneming in aankoop,verkoop, invoer en uitvoer van textiel, handdoeken, Ieder. Onderneming in aankoopverkoop, invoer en uitvoer van stoombaden, jacuzzi, sauna, massagebaden en

whirlpools, zonnebanken.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard, in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. Zij mag onder meer onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging en opbrengst; zij mag beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, zonder dat deze verrichtingen een activiteit als vastgoedhandelaar mogen uitmaken.

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk zijn, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend.

Zij kan tevens rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze, in alle vennootschappen, ondernemingen, samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een aanvullend of soortgelijk doel nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

Zij kan optreden als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere vennootschappen. De vennootschap mag haar doel verwezenlijken, zowel in het binnen- als in het buitenland, op alle wijzen die zij het meest geschikt zal achten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Deze opsomming is niet beperkend en dient in de meest uitgebreide zin te worden geïnterpreteerd.

Artikel 4:

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van de

oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

III, Maatschappelijk kapitaal

Artikel 9:

Het maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale nominale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. De nominale waarde van ieder

aandeel is vastgelegd op 30,00 EUR. Het minimum kapitaal is vastgelegd op 3.000,00 EUR.

IV. Bestuur - vertegenwoordiging - controle

Artikel 10:

De vennootschap wordt bestuurd door vennoten die hiervoor gezamenlijk beraadslagen. De vennoten die als zaakvoerders optreden, oefenen hun mandaat kosteloos uit, onverminderd het recht van de vennoten op de toekenning van een vergoeding voor kosten en van hun wedde voor de geleverde beroepsprestaties.

Artikel 11:

Iedere vennoot die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte als eiser of als verweerder. Ieder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van schikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

V. Algemene vergadering

Artikel 16:

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand juni om 10u00 op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen.

De algemene vergadering kan daarenboven in buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen door iedere vennoot die oordeelt dat het belang van de vennootschap dat vereist.

De vennoten moeten ten minste veertien dagen op voorhand bij aangetekende brief tot de algemene vergadering opgeroepen worden. De bijeenroeping vermeldt de agenda. De beraadslaging van de algemene vergadering wordt in notulen vastgelegd die ter

ondertekening worden voorgelegd aan alle vennoten die de vergadering hebben bijgewoond.

VI. Boekjaar - jaarrekening - resultaat

Artikel 17:

Het boekjaar loopt van 01 januari tot 31 december, op het einde van ieder jaar wordt een

inventaris en jaarrekening opgemaakt volgens de ter zake geldende wettelijke bepalingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten} bevoegd de rechtspersoon ien aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

, Voor- , behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bïj liëf Bëxgiscfi SfádtsbIáii - II/0'raûi1= Annëxës dü 1Vlónïteur beige

Slot- en overgangsbepalingen

Kosten

De partijen verklaren dat de kosten, uitgaven, vergoedingen of lasten van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen of die te haren lasten worden gelegd, wegens haar oprichting ongeveer 1.250,00 EUR bedragen.

Buitengewone algemene vergaderi n q

En na de vennootschap aldus te hebben opgericht, zijn de vennoten in algemene vergadering bijeengekomen en hebben vastgesteld dat overeenkomstig artikel 11 van deze statuten iedere vennoot tegenover derden als vertegenwoordiger van de vennootschap kan optreden en rechtsgeldig alle daden van bewaring en beheer en van beschikking kan stellen.

Verkriiging van rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Benoeming van niet-statutair zaakvoeders

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire zaakvoerder,

en dit voor onbepaalde duur: de heer De Borger Denis, voornoemd.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaa(

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31

december 2012.

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Volmacht: kbo/b.t.w.Iadministratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan De Meester Consultants , kantoorhoudende te 9200 Dendermonde, Leopold 11-laan 64 bus 2, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten, en desgevallend, bij de Administratie van de belasting over de toegevoegde waarde, te verzekeren.

Opgesteld te Dendermonde op dinsdag 28 juni 2011 in vijf exemplaren waarvoor een per partij en 3 extra exemplaren voor de diensten van het ondernemingsloket, belastingen en registratie.

De Borger Denis

Zaakvoerder

el,71-ee~ ete e-~a ~

Op de laatste blz. van luik S vermelden : Recto : Neem en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

. vour-. behouden aan tiet Belgisch Staatsblad

Annexes du-Moniteur beige

Bíjiagen Iiij 7iëlSëlgiscli-Slâàfsblàd-=-I17D7120I1

27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16341-0102-015

Coordonnées
KAMO POORTEN

Adresse
DIJKSTRAAT 4 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande