KANGAROOS & AALSTERSE TENNISCLUB, AFGEKORT : K.A.T.C.

Association sans but lucratif


Dénomination : KANGAROOS & AALSTERSE TENNISCLUB, AFGEKORT : K.A.T.C.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 414.196.829

Publication

07/06/2012
ÿþ~ MOD 2,2

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter " rif ie

GRIFFE

~

E

RE

. ' ;-rrt,: I

ee

hAtsla...L

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

2 9 ME! 2012

DENDERMOt4

Griffie

Ondernemingsnr : 0414.196.829

Benaming

(voluit) : KANGAROOS & AALSTERSE TENNISCLUB

{verkort) : K.A.T.C.

Rechtsvorm : Vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Rijgerstraat 114, 9300 AALST

Onderwerp akte : Benoeming bestuurders - wijziging maatschappelijke zetel - wijziging statuten

In de algemene vergadering van 23 maart 2012 hebben alle bestuurders ontslag genomen en werden de volgende personen benoemd tot bestuurder voor en periode van 2 jaar tot aan de algemene vergadering te houden in 2014:

Bossut Matthieu Bredestraat 305 - 9300 Aalst

De Bruyn Alain Hendrik Consciencestraat 32 - 9308 Hofstade

De Schrijver Johan Regelsbruggestraat 79 - 9300 Aalst

François Linda Asserendries 12 - 9300 Aalst

Grysolle Marie-Christine Accaciastraat 20 - 9300 Aalst

Hofmans Guy Keizersplein 30 - 9300 Aalst

Rowies Dries Moorselbaan 116 - 9300 Aalst

Van Goethem Ludwig Brusselbaan 93A - 9320 Erembodegem

Walgraeve Hans Ouden Dendermondsesteenweg 103 - 9300 Aalst

In de vergadering van de raad van bestuur van 27 maart 2012 werden de functies als volgt verdeeld:

-voorzitter van de raad van bestuur met de daaraan verbonden vertegenwoordigingsbevoegdheid conform

artikel 27 van de statuten: Johan De Schrijver

-ondervoorzitter: Hans Wafgraeve

-secretaris: Christine Grysoile

-penningmeester: Guy Hofmans

In de vergadering van de raad van bestuur van 27 maart 2012 werd beslist de maatschappelijke zetel over te brengen naar : Regelsbruggestraat 79, 9300 Aalst,

In de algemene vergadering van 15 mei 2012 werden de statuten van de vereniging gewijzigd en werd de volgende nieuwe tekst van statuten aangenomen:

TITEL I - BENAMING --ZETEL VERENIGINGSDOSSIER - DUUR

Artikel 1 - De naam van de vereniging luidt: "KANGAROOS & AALSTERSE TENNISCLUB" in 't kort K.A.T.C.".

Alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen en andere stukken die uitgaan van verenigingen zonder winstoogmerk, vernielden de naam van de vereniging, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden « vereniging zonder winstoogmerk » of door de afkorting « vzw », en het adres van de zetel van de vereniging.

Artikel 2 -- De zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Regelsbruggestraat 79, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Dendermonde, Afdeling Aalst.

Y *izioaiso" NI

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

De zetel kan worden overgebracht naar elke andere plaats van dit arrondissement bij beslissing van de raad van bestuur.

Iedere verandering van zetel moet worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel met het oog op de bekendmaking ervan in de bijlage van het Belgisch Staatsblad.

Artikel 3  Overeenkomstig artikel 26 novies § 9 van de VZW-wet wordt een verenigingsdossier gehouden

op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde.

Dit dossier bevat de door de wet opgesomde gegevens.

Artikel 4  De vereniging wordt opgericht voor een onbepaalde duur.

De volgende personen waren de stichters van de vereniging:

Abeloos Gilbert, Bruyneel Jan, Cornelis Marc, Cornelis Pierre, De Bisschop Willy, Dellens Marcel, De Gendt Albert, De Jonge Gilbert, De Luyck Herman, De Wyngaert Pierre, Guns Leo, Strens Leon, Van Meickebeke Maurits, Van Nieuwenborgh Etienne, Van Nieuwenborgh Lucien, Vanderhaegen Guy.

TITEL H - DOEL

Artikel 5 -- De vereniging heeft tot doel:

De beoefening en de bevordering van de tennissport en aanverwante sporten door haar leden.

Zij kan voorts alle handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op haar doel, Zij kan inzonderheid haar medewerking verlenen en deelnemen aan iedere activiteit die met haar doel overeenstemt. In het kader van het realiseren van haar doel kan de vereniging zelfs daden van koophandel stellen.

TITEL III - LEDEN

AFDELING I - Toelating

Artikel 6 - De vereniging is samengesteld uit werkende en toegetreden leden. Gezamenlijk worden zij leden genoemd,

De volheid van het lidmaatschap, met inbegrip van het stemrecht op de gewone algemene vergadering, komt uitsluitend toe aan de werkende leden en niet aan de toegetreden leden.

De toegetreden leden hebben enkel de rechten en verplichtingen hen toebedeeld door deze statuten. De statutaire bepalingen dienaangaande kunnen zonder consultatie of akkoord van de toegetreden leden worden gewijzigd.

Het minimum aantal werkende leden wordt bepaald op acht,

Artikel 7 - Ieder die wenst als werkend of toegetreden lid aangesloten te worden moet daartoe een schriftelijke aanvraag indienen bij de raad van bestuur en in die aanvraag preciseren welk soort lid hij wenst te worden. Ook de wijziging van toegetreden lid naar werkend lid dient op die wijze te worden aangevraagd De raad van bestuur beslist discretionair en zonder motiveringsverplichting. Om de aansluiting of wijziging naar werkend lid te aanvaarden is unanimiteit van stemmen van de raad van bestuur vereist.

AFDELING II  Ledenregister

Artikel 8  Op de zetel van de vereniging wordt door de raad van bestuur een register van de werkende leden gehouden, Dit register vermeldt de naam, voornamen en woonplaats van de werkende leden of, ingeval het een rechtspersoon betreft, de naam, de rechtsvorm en het adres van de zetel. Bovendien moeten alle beslissingen betreffende de toetreding, uittreding of uitsluiting van werkende leden door toedoen van de raad van bestuur in dat register worden ingeschreven binnen acht dagen nadat hij van de beslissing in kennis is gesteld.

AFDELING III - Ontslag, uitsluiting

S 4 MiOD 2.2

Artikel 9  De leden kunnen zich op ieder ogenblik terugtrekken uit de vereniging mits schriftelijk ontslag gericht aan de raad van bestuur.

Het lid dat de door hem verschuldigde lidmaatschapsbijdrage niet heeft betaald binnen de twee maand na de herinnering die hem bij ter post aangetekende brief werd toegezonden, wordt geacht ontslagnemend te zijn.

De uitsluiting van een lid kan slechts door de gewone algemene vergadering worden uitgesproken met een meerderheid van twee derden van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

TITEL IV - BIJDRAGE

Artikel 10  , Het bedrag van de jaarlijkse bijdrage te betalen door de leden wordt bepaald door de raad van bestuur. Zij kan daarbij een onderscheid maken tussen verschillende categoriëen van leden. De bijdrage mag in ieder geval niet meer bedragen dan 800 euro.

TITEL V - ALGEMENE VERGADERING

Artikel 11  De gewone algemene vergadering is samengesteld uit alle werkende leden. De toegetreden leden worden niet opgeroepen voor de gewone algemene vergadering

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge Artikel 12.1  De gewone algemene vergadering bezit de machten die haar uitdrukkelijk zijn toegekend door

de VZW-wet of door de onderhavige statuten.

Behoren tot haar bevoegdheid:

1° de wijziging van de statuten;

2° de kwijting aan de bestuurders ;

3° de goedkeuring van de begrotingen en van de rekeningen;

4° de vrijwillige ontbinding van de vereniging;

5° de uitsluiting van een lid;

6° de omzetting van de vereniging in een vennootschap met een sociaal oogmerk.

Artikel 12.2  De buitengewone algemene vergadering is samengesteld uit zowel de werkende als de

toegetreden leden. Alle leden worden opgeroepen voor de buitengewone algemene vergadering.

Zij heeft enkel de volgende bevoegdheid

-de benoeming en afzetting van de bestuurders;

Artikel 13  De gewone algemene vergadering moet minstens eenmaal per jaar worden bijeengeroepen, ten laatste tegen eind mei.

Op ieder ogenblik kan een gewone algemene vergadering worden bijeengeroepen daar een beslissing van de raad van bestuur of op vraag van minstens een vijfde van de werkende leden.

De buitengewone algemene vergadering moet minstens eenmaal om de twee jaar worden samengeroepen met het oog op de benoeming of herbenoeming van bestuurders. Indien nodig kan de raad van bestuur op ieder ogenblik een buitengewone algemene vergadering samenroepen om te beraadslagen over de afzetting van een bestuurder,

ledere vergadering wordt gehouden op de dag, het uur en de plaats vermeld in de oproeping.

Artikel 14  De oproepingen voor zowel de gewone als de buitengewone algemene vergadering dienen

ten minste acht dagen tevoren worden gedaan, hetzij bij gewone brief, hetzij bij e-mail. Desgevallend kan de oproeping worden opgenomen in een nieuwsbrief, ledenblad of andere publicatie van de vereniging. De agenda wordt bij de oproeping gevoegd. Elk voorstel, ondertekend door ten minste één twintigste van de werkende leden wordt op de agenda gebracht van de gewone algemene vergadering.

Artikel 15 -- leder werkend lid heeft het recht de gewone algemene vergadering bij te wonen, ieder lid heeft het recht de buitengewone algemene vergadering bij te wonen. Een lid kan zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die noodzakelijkerwijs een ander lid dient te zijn wat betreft de vertegenwoordiging op een buitengewone algemene vergadering en een werkend lid dient te zijn wat betreft de vertegenwoordiging op een gewone algemene vergadering,

Ieder lid kan hoogstens één enkel ander lid vertegenwoordigen.

Alle leden hebben een gelijk stemrecht; ieder lid beschikt over een stem binnen het kader van de respectievelijke bevoegdheden bepaald in de artikelen 12.1 en 12.2.,met dien verstande dat enkel de meerderjarige leden over een stemrecht beschikken,

Artikel 16- De gewone en de buitengewone algemene vergadering wordt voorgezeten door de voorzitter van de raad van bestuur of bij zijn afwezigheid door een andere bestuurder.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOD 2.2

Artikel 17  De beslissingen worden bij eenvoudige meerderheid van de tegenwoordige of vertegenwoordigde stemmen genomen behoudens andersluidende bepaling in de VZW-wet of in onderhavige statuten.

Bij staking van stemmen, geeft de stem van de voorzitter van de vergadering doorslag, voor zover die tevens lid is van de vereniging.

Artikel 18  Bij het nemen van besluiten mag niet van de agenda afgeweken worden.

Artikel 19 -- Over een statutenwijziging kan de gewone algemene vergadering alleen op geldige wijze beraadslagen en besluiten wanneer de wijzigingen uitdrukkelijk zijn vermeld in de oproeping en wanneer ten minste twee derde van de werkende leden op de vergadering aanwezig of vertegenwoordigd zijn,

Een wijziging kan alleen worden aangenomen met een meerderheid van twee derde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Wanneer de wijziging evenwel betrekking heeft op het doel of op de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, kan zij alleen worden aangenomen met een meerderheid van vier vijfde van de stemmen van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

Ingeval op de eerste vergadering minder dan twee derde van de werkende leden aanwezig of vertegenwoordigd zijn, kan een tweede vergadering worden bijeengeroepen, die geldig kan beraadslagen en besluiten alsook de wijzigingen aannemen met de meerderheden bedoeld in het tweede of het derde lid ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden. De tweede vergadering mag niet binnen vijftien dagen volgend op de eerste vergadering worden gehouden.

Artikel 20  De beslissingen van de gewone en buitengewone algemene vergadering worden ingeschreven in het register van de notulen en worden ondertekend door de voorzitter en een bestuurder. Dit register wordt bewaard in de zetel, waar alle leden er ter plaatse inzage kunnen van nemen.

Alle leden of derden die van een belang doen blijken kunnen uittreksels vragen die worden ondertekend door de voorzitter van de raad van bestuur en door een bestuurder.

ledere wijziging van de statuten en beslissing inzake benoeming en ontslag van bestuurders moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

TITEL VI - BESTUUR, DAGELIJKS BESTUUR

Artikel 21  De vereniging wordt bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit minstens zeven leden, al dan niet leden van de vereniging, gekozen door de buitengewone algemene vergadering, voor een termijn van twee jaar, die steeds door haar afzetbaar zijn.

Het aantal bestuurders moet in elk geval altijd lager zijn dan het aantal personen dat werkend lid is van de vereniging.

Artikel 22 -- In geval van vacature tijdens een mandaat, kan een voorlopig bestuurder door de raad van

bestuur worden benoemd. Hij voltooit in dit geval het mandaat van de bestuurder die hij vervangt.

De uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

Artikel 23  De raad kiest onder zijn leden een voorzitter, eventueel een ondervoorzitter, een penningmeester en een secretaris.

In geval de voorzitter verhinderd is, wordt zijn taak waargenomen door de ondervoorzitter of door de oudste der aanwezige bestuurders.

Artikel 24 -- De raad van bestuur wordt bijeengeroepen door de voorzitter en/of de secretaris. Hij kan slechts beslissen indien de meerderheid van de leden aanwezig is.

De beslissingen worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen Bij staking van stemmen geeft de stem van de voorzitter of van diegene die hem vervangt de doorslag. Van de beslissingen worden notulen opgemaakt, die ondertekend worden door de voorzitter en de secretaris en ingeschreven worden in een speciaal register. De uittreksels die moeten worden overgelegd en al de andere akten worden door de voorzitter ondertekend.

In uitzonderlijke gevallen, wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de vereniging zulks vereisen, zullen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen bij eenparig schriftelijk akkoord

Artikel 25  De raad van bestuur bestuurt de vereniging en vertegenwoordigt haar in en buiten rechte. Alle bevoegdheden die de wet niet uitdrukkelijk verleent aan de gewone en de buitengewone algemene vergadering, worden toegekend aan de raad van bestuur.

Artikel 26  De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vereniging, alsook de vertegenwoordiging wat dat bestuur aangaat, opdragen aan een gedelegeerd bestuurder en waarvan hij de machten en gebeurlijk het salaris of de bezoldiging vaststelt.

"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

MOU 2.2

Artikel 27  De vereniging wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een openbaar ambte-'naar of een notaris vereist is, geldig verte-+gen-'woordigd, ofwel door de voorzitter van de raad van bestuur ofwel door twee bestuurders samen optredend die ten overstaan van derden geen staving van hun machten dienen te geven.

Artikel 28  De vereniging is aansprakelijk voor de fouten die kunnen worden toegerekend aan haar aangestelden of aan de organen waardoor zij handelt.

Onverminderd artikel 26septies van de VZW wet gaan de bestuurders geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

De personen die met het dagelijks bestuur zijn belast, gaan geen enkele persoonlijke verplichting aan inzake de verbintenissen die de vereniging aangaat.

Artikel 29  Indien een bestuurder, rechtstreeks of onrecht-streeks, een belang van vemiogensrechtelij-'ke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een verrichting die tot de bevoegdheid van de raad van bestuur behoort, moet hij dit meedelen aan de andere bestuur-ders voor de raad van bestuur een besluit neemt.

De bestuurder met het tegenstrijdig belang, verwijdert zich uit de vergadering en onthoudt zich van de beraadslaging en de stemming over de aangelegenheid waarop het betrekking heeft.

Deze procedure heeft geen toepassing op gebruikelijke verrichtingen die marktconform plaatsgrijpen.

Artikel 30  De benoeming of de ambtsbeëindiging van de bestuurders, van de personen aan wie het dagelijks bestuur is opgedragen, van de personen gemachtigd om de vereniging te vertegenwoordigen moet worden bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad,

TITEL VII - GIFTEN

Artikel 31  Met uitzondering van handgiften, behoeft elke gift onder de levenden of bij testament aan de vereniging machtiging door de Koning, Machtiging is evenwel niet vereist voor de aanneming van giften waarvan de waarde niet hoger is dan die zoals bepaald in de wet.

De machtiging kan alleszins niet worden verleend indien de vereniging niet voldaan heeft aan de artikelen 3 en 9 van de VZW-wet, of als zij, in schending van artikel 26novies van de VZW-wet, haar jaarrekening, vanaf haar oprichting of althans van de laatste tien boekjaren, niet ter griffie van de rechtbank van koophandel heeft neergelegd

TITEL VIII - REGLEMENT VAN INWENDIGE ORDE

Artikel 32  De raad van bestuur kan aan de gewone algemene vergadering een reglement van inwendige orde voorstellen. Dit reglement kan door de gewone algemene vergadering worden gewijzigd bij gewone meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde werkende leden.

TITEL IX -- BOEKJAAR  BOEKHOUDKUNDIGE VERPLICHTINGEN -- CONTROLE  NEERLEGGING JAARREKENING

Artikel 33  Het boekjaar van de vereniging loopt van één januari tot éénendertig december.

Ieder jaar en ten laatste binnen zes maanden na afsluitingsdatum van het boekjaar, legt de raad van bestuur de jaarrekening van het voorbije boekjaar, opgemaakt overeenkomstig de hierna volgende artikelen, alsook de begroting van het volgende boekjaar, ter goedkeuring voor aan de gewone algemene vergadering.

De vereniging mag een vereenvoudigde boekhouding voeren die ten minste betrekking moet hebben op de mutaties in contant geld of op de rekeningen.

Evenwel, indien de vereniging valt binnen de criteria opgenomen in artikel 17 § 3 van de VZW Wet, moet zij haar boekhouding en jaarrekeningen opmaken overeenkomstig de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen.

Artikel 34 - Indien de vereniging valt binnen de criteria opgenomen in artikel 17 § 5 van de VZW-Wet moet zij één of meer commissarissen belasten met de controle van de financiële toestand, van de jaarrekening en van de regelmatigheid in het licht van de wet en van de statuten, van de verrichtingen die in de jaarrekening moeten worden vastgesteld.

De commissarissen worden door de gewone algemene vergadering benoemd onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut van bedrijfsrevisoren,

Artikel 35 - Na goedkeuring wordt de jaarrekening door de bestuurders neergelegd in het

verenigingsdossier bij de griffie van de rechtbank van koophandel.

Evenwel, indien de vereniging valt binnen de criteria opgenomen in artikel 17 § 3 van de VZW-Wet, moet binnen dertig dagen na de goedkeuring ervan door de gewone algemene vergadering de jaarrekening van de vereniging door de bestuurders neergelegd worden bij de Nationale Bank van België.

t

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch 5taatsbiati

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Overeenkomstig het voorgaande lid worden gelijktijdig neergelegd

1° een stuk met de naam en voornaam van de bestuurders en in voorkomend geval van de commissarissen

die in functie zijn;

2° in voorkomend geval, het verslag van de commissarissen.

TITEL X  ONTBINDING DOOR DE RECHTBANK

Artikel 36  De rechtbank kan op verzoek van een lid, van een belanghebbende derde of van het openbaar

ministerie de ontbinding uitspreken van een vereniging die

1° niet in staat is haar verbintenissen na te komen;

2° haar vermogen of de inkomsten uit dat vermogen voor een ander doel aanwendt dan die waarvoor zij is

opgericht;

3° in ernstige mate in strijd handelt met de statuten, of in strijd handelt met de wet of de openbare orde;

4° gedurende drie opeenvolgende boekjaren niet heeft voldaan aan de verplichting om een jaarrekening

neer te leggen overeenkomstig artikel 26 novies , § 1, tweede lid, 5° van de VZW-wet, tenzij de ontbrekende

jaarrekeningen worden neergelegd vooraleer de debatten worden gesloten;

5° minder dan drie werkende leden telt.

Artikel 37  In geval van ontbinding van de vereniging door de rechtbank benoemt deze, onverminderd artikel 19bis van de VZW-wet, één of meer vereffenaars die, na aanzuivering van het passief, de bestemming van het actief vaststellen,

De vereffenaars geven aan het actief een bestemming die zoveel mogelijk overeenkomt met het doel waarvoor de vereniging is opgericht.

De leden, de schuldeisers en het openbaar ministerie kunnen bij de rechtbank beroep instellen tegen het besluit van de vereffenaars.

TITEL XI  VRIJWILLIGE ONTBINDING

Artikel 38  De gewone algemene vergadering kan de ontbinding van de vereniging alleen uitspreken ' onder dezelfde voorwaarden als die welke betrekking hebben op de wijziging van het doel of de doeleinden van de vereniging. Artikel B, vierde lid, van de VZW-wet is van overeenkomstige toepassing,

De bestemming van het actief wordt, bij ontstentenis van statutaire bepalingen, vastgesteld door de gewone algemene vergadering of door de vereffenaars.

De vereffening geschiedt door één of meer vereffenaars die hun opdracht vervullen hetzij overeenkomstig de statuten, hetzij krachtens een besluit van de gewone algemene vergadering, hetzij, bij ontstentenis daarvan, krachtens een rechterlijke beslissing die door enige belanghebbende of door het openbaar ministerie kan worden gevorderd.

TITEL XII  OMZETTING IN EEN VENNOOTSCHAP MET SOCIAAL OOGMERK

Artikel 39  De vereniging kan worden omgezet in één van de rechtsvormen genoemd in artikel 2 § 2 van het Wetboek van vennootschappen, voor zover het gaat om een vennootschap met een sociaal oogmerk overeenkomstig de artikelen 661 tot 667 van het Wetboek van vennootschappen. Deze omzetting laat de rechtspersoonlijkheid van de vereniging die blijft voortbestaan in de nieuwe vorm, onverlet.

TITEL XIII  NIETIGHEID

Artikel 40 -- De nietigheid van een vereniging kan enkel worden uitgesproken (a) ingeval het doel van de vereniging niet precies genoeg is omschreven, (b) ingeval één van de doeleinden waarvoor de vereniging is opgericht, strijdig is met de wet of met de openbare orde en (c) ingeval de statuten de naam en het adres van de zetel van de vereniging, alsook het gerechtelijk arrondissement waaronder de VZW ressorteert niet vermelden.

Filip Luypaert

Gevolmachtigde

MOD 2.2

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KANGAROOS & AALSTERSE TENNISCLUB, AFGEKORT…

Adresse
RIJGERSTRAAT 114 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande