KANTOOR COLPAERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR COLPAERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 549.938.035

Publication

14/04/2014
ÿþmcx111.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t111111P171

NEERGELEGD

-2 APR. 20111

RECHTBANK VAN

KooPHArotrep GENT

Onde merrangenr e-SYn3 oa

Benaming (voluit): NOVA PECUNIA

(verkort) :

Rechtsvorm besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

" Zetel: Gidsenlaan 80/1

9990 Maidegem

Onderwerp akte :BVBA: oprichting

;!

Uit een akte verleden door notaris Christian Vanhyfte te Maldegem, op 25 maart 2014, neergelegd vomi

I! registratie, blijkt dat erdoor: u;

1! De heer LONGUEVILLE William Garnie! Alfons [IK 591-0994876-49] [RR 64.08.24-399.87], geboren te Eeklo op l! 24 augustus 1964, en zijn echtgenote mevrouw COLPAERT Isabelle Virginie Albrecht [IK 591-7811007-871 [RR !! 65.09.05-386.191, geboren te Eeklo op 5 september 1965, samenwonende te 9990 Maidegem, Vanovers 37; !I welke verklaren en bevestigen dat zij gehuwd zijn onder wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract en dat !! k tot op heden geen wijziging aan hun huwelijksverrnogensstelsel hebben aangebracht;

1; een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid wordt opgericht,

Naam : De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid is opgericht onder de naam "NOVA

PECUNIA". " !

ti: De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9990 Maldegem, Gidsenlaan 80-01. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden bij besluit van de zaakvoerders, mils in achtneming van

i; de taalwetgeving.

De vennootschap mag in gelijk welke andere plaats in België of in het buitenland, bij eenvoudige beslissing van i! !! de zaakvoerder(s), exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen, en depothuizen oprichten, !I Doel : De vennootschap heeft tot doel:

-het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere latere rechtsnon die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

;! -het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van 27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere

latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten za! reguleren. '

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van !; bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles II conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

i; De vennootschap heeft tot doel de oplichting, de verweving, het beheer, het verbouwen, de verkoop, alsook het verhuren van eigen onroerende goederen. De vennootschap mag zich ook toeleggen op aile

administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Duur : De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

I! Kapitaal: Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam zonder II vermelding van de nominale waarde.

!! lnbreng in geld: De echtgenoten LONGUEVILLE William-COLPAERT Isabelle voornoemd, verklaren eerti inbreng te doen in geld ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) waarvoor hen honderd!i j1(100) aandelen op naam werden toegekend, zonder vermelding van de nominale waarde.

Bestuur: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

riyx111.1



Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door hen vast te stellen.

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd, mevrouw COLPAERT Isabelle voornoemd, die verklaart haar opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat zij niet getroffen werd door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn opdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor de statutenwijziging.

Bij ontslag of overlijden van de statutaire zaakvoerder, wordt zij van rechtswege opgevolgd door de heer LONGUEViLLE William, voornoemd, heden benoemd tot opvolgend statutaire zaakvoerder, hier aanwezig, en die verklaart de opdracht te aanvaarden. Treedt de opvolger werkelijk in functie, dan wordt zulks openbaargemaakt door needegging van een verklaring in het vennootschapsdossier.

Algemene vergadering: De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede dinsdag van de maand juni om 18 uur of op het uur vermeld in de oproeping.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden om 18 uur of op het uur vermeid in de oproeping.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden op de tweede dinsdag van de maand juni tweeduizend vijftien om 18 uur of op het uur vermeid in de oproeping.

Boekiaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van het zelfde jaar.

Het eerste boekjaar begint op vijfentwintig maart tweeduizend veertien om te eindigen op eenendertig

december tweeduizend veertien.

Bestemming van de winst Reserve.

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat aile lasten, de algemene onkosten, de nodige voorzieningen

en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze

één/tiende van het kapitaal bedraagt

Over de bestemming van het saldo zal beslist worden door cie algemene vergadering.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

AANSTELLING VAN EEN LASTHEBBER.

1. Met eenparigheid van stemmen worden aan de heer LONGUEVILLE Pieterjan Romaan Christianna, geboren

te Brugge op 31 juli 1992 en wonende te 9990 Maldegem, Vanovers 37, de hierna vermelde machten verleend,

te weten:

het aanvaarden van leveringen in het kader van het doel van de vennootschap.

- het in ontvangst nemen van postassignaties en aangetekende zendingen.

Alle hiervoren beschreven machten moeten limitatief geïnterpreteerd worden.

; Aile niet in deze lijst opgenomen handelingen die in naam van de vennootschap worden uitgevoerd, zijn

handelingen van dagelijks bestuur en behoren bijgevolg tot de bevoegdheid van de statutaire zaakvoerder.

2. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid D.M. Consult", met zetel te 9990 Maldegem, Buurtstraat 64/a, met de mogelijkheid tot in de plaatsstelling, aile machten verleend om voor de opgerichte vennootschap alle nuttige en noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de aanvraag van een "B.T.VV."-nummer, en voor de activering van het ondernemingsnummer bij het I ondernemingsloket,

3. Met eenparigheid van stemmen wordt er aan mevrouw COLPAERT Isabelle, voornoemd, de bijzondere bevoegdheid verleend om, in afwachting dat de rechtspersoonlijkheid bekomen wordt door de neerlegging bedoeld in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, te beschikken over de gelden gedeponeerd op voormelde bijzondere rekening gehouden op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap 'ARGENTA SPAARBANK».

Genoemde lasthebber mag, nadat de werkende notaris aan de instelling bericht heeft gegeven van het verlijden van onderhavige akte, over de gedeponeerde gelden beschikken om over te gaan tot dringende betalingen zoals het betalen van de aktekosten en andere schulden die lastens de vennootschap eisbaar zijn. Hij mag de gelden ook doen overschrijven op een rentedragende rekening op naam van de vennootschap.

De financiële instelling die de gedeponeerde gelden heeft vrijgegeven op verzoek van voormelde lasthebber, wordt bevrijd van aile verantwoordelijkheid met betrekking tot de vrijgave en de verdere besteding van de gelden.

Behoudens voormelde verrichtingen zullen er door genoemde lasthebber geen andere verbintenissen mogen aangegaan worden voor rekening van de vennootschap.

Tegelijk hiermee neergelegd. Afschrift van de akte ver& registratie. De Notaris, Christian VAN HYFTE.

Op de laatste blz. van Li« B vermelden: Recto Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 09.06.2015, NGL 18.07.2015 15324-0523-014
05/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 14.06.2016, NGL 31.08.2016 16534-0312-015

Coordonnées
KANTOOR COLPAERT

Adresse
GIDSENLAAN 80/1 9990 MALDEGEM

Code postal : 9990
Localité : MALDEGEM
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande