KANTOOR DE VOLDER & VAN DORPE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR DE VOLDER & VAN DORPE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.957.837

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 30.06.2014, NGL 17.07.2014 14319-0093-011
12/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.08.2013 13405-0538-010
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.06.2012, NGL 30.08.2012 12511-0047-010
30/05/2012
ÿþ Mod Word 11.1

;.1"-Ç,1 i ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0419.957.837 Benaming

(voluit) : Kantoor Devolder & Van Dorpe

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraatkouter 96, 9031 Gent (Drongen)

(volledig adres)

Onderwerp akte r Benoemingen en ontslagen zaakvoerders * verplaatsing maatschappelijke zetel

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering d.d. 19 oktober 2011

De algemene vergadering neemt kennis van het ontslag als statutair zaakvoerder van de heer Michel DEVOLDER en van de heer Freddy VAN DORPE en beslist met onmiddellijke ingang tot nieuwe zaakvoerders te benoemen:

- de BVBA J.PEAS, met maatschappelijke zetel te 8700 Tielt, Seyntexlaan, met ondernemingsnummer 0415.860.180, met als vaste vertegenwoordiger de heer Jean-Pierre SEYNAEVE;

- de heer Thierry STORME, wonende te 9880 Aalter, Schoonberg 15.

De algemene vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 9051. Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1097 D.

Thierry STORME

Zaakvoerder

BVBA J.PEAS, vast vertegenwoordigd door de heer Jean-Pierre SEYNAEVE,

Zaakvoerder

191 Y I Itl 11 I I I I II IIII 1

*12096775*

V,

bals aai Bef

Staa

.NEERGELEGD

f 6 ME&rp,12

KOOPHANDEL TE Gei;~

---..,..... ~-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/09/2011
ÿþ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-.'

111111JIII11.111111l~*3"

V beh,

aa:

Bel Staa

Ondernemingsnr : 0419.957.837

NEERGELEGD

30 -08- 2011

f(00pHANDEl."1`g'~ENï'

Benaming : Kantoor Devolder & Van Dorpe

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een

Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraatkouter, 96

9031 Gent

Onderwerp akte : Partiële splitsing door oprichting van één nieuwe vennootschap onder firma

Er blijkt uit een akte verleden voor meester François De Clippel, notaris te 9200 Dendermonde, op vierentwintig augustus tweeduizend en tien, dragende aan het slot de melding : "Geregistreerd elf bladen één verzending te Dendermonde 1 op 26 augustus 2011. Boek 5/119 blad 24 vak 8. Ontvangen : vijfentwintig euro (¬ 25,-). De ontvanger (getekend) M. Kindermans.",

DAT de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid `Kantoor Devolder & Van Dorpe', met zetel te 9031 Gent, Beekstraatkouter, 96, onder andere volgende beslissingen genomen heeft :

1° Afstand van het opstellen van de verslagen bedoeld in de artikelen 745 en 746 van het: Wetboek van Vennootschappen en dit overeenkomstig artikel 749 van het Wetboek van Vennootschappen.

2° A.Aanvaarding van het aangekondigde splitsingsvoorstel. Beslissing dat een deel van het vermogen van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Devolder & Van Dorpe", zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de afsplitsing van de afdeling "Handelsvorderingen Klanten", in een nieuw op te richten vennootschap onder firma "Voldorp" als gevolg van partiële splitsing, overgaat overeenkomstig het voornoemde splitsingsvoorstel.

De voorwaarden gesteld in dit splitsingsvoorstel bepalen onder meer:

a) De aandelen uit te geven als vergoeding voor de inbreng:

De aandeelhouders van de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Devolder & Van Dorpe", bekomen in ruil en als vergoeding voor de inbreng door de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Devolder & Van Dorpe", in de nieuw op te richten en inbrengverkrijgende vennootschap "Voldorp" negenduizend vijfhonderd (9.500) aandelen van de nieuwe vennootschap onder firma "Voldorp, elk in verhouding tot hun, aandelenbezit.

b) De aandelen die door de verkrijgende vennootschap "Voldorp" in ruil en als vergoeding voor het overgenomen vermogen worden uitgegeven, zullen onder dei aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap "Kantoor Devolder & Van' Dorpe" verdeeld worden door en onder de verantwoordelijkheid van het bestuursorgaan

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

van de verkrijgende vennootschap, zijnde de nieuwe vennootschap onder firma; "Voldorp".

De aandelen van de nieuwe vennootschap onder firma "Voldorp" zijn aandelen op naam. De nieuw uit te geven aandelen op naam zullen, door en onder de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders van de nieuw opgerichte vennootschap, vermeld worden in een aandelenregister, dat zal gehouden worden overeenkomstig artikel 357 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Van de inschrijving in dit register worden certificaten afgegeven aan de aandeelhouders die erom verzoeken.

c) De datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap, wat het af te splitsen vermogen betreft, boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende nieuwe vennootschap, wordt bepaald op één mei tweeduizend en elf.

Alle verrichtingen sinds gemelde datum door de partieel te splitsen vennootschap gedaan, komen, wat het af te splitsen vermogen betreft, voor rekening van de nieuw op te richten voornoemde vennootschap "Voldorp".

d) De datum vanaf welke de uitgereikte aandelen recht geven te delen in de winst, is bepaald op één mei tweeduizend en elf.

B.Beschriiving en verdeling van de aan de verkrijgende nieuwe vennootschap over te dragen activa en passiva

Beslissing dat voor de beschrijving van het activa en passiva dat aan de nieuwe vennootschap onder firma "Voldorp" wordt toebedeeld uit het vermogen van de partieel te splitsen burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Devolder & Van Dorpe" wordt verwezen naar het splitsingsvoorstel de dato tweeëntwintig juni tweeduizend en elf.

De overgang van een deel van het vermogen van de huidige vennootschap "Kantoor Devolder & Van Dorpe" op de nieuwe vennootschap "Voldorp" geschiedt onder de voorwaarden bepaald in het splitsingsvoorstel en bovendien onder de volgende lasten en voorwaarden:

Algemene voorwaarden.

1. Alle goederen gaan over in de staat waarin zij zich op heden bevinden met alle eraan klevende voordelen en lasten.

De verkrijgende vennootschap wordt geacht volledig op de hoogte te zijn van de ingebrachte goederen en er geen nauwkeuriger beschrijving van te eisen.

2. De verkrijgende vennootschap zal met ingang van de datum vanaf wanneer de handelingen van de partieel gesplitste vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap als hiervoor bepaald, alle belastingen, taksen, premies en bijdragen voor verzekeringen dragen, evenals in het algemeen om het even welke gewone of buitengewone lasten die de ingebrachte goederen bezwaren of kunnen bezwaren en die inherent zijn aan de eigendom of de uitbating ervan.

3. De schuldvorderingen en rechten die kunnen afhangen van het overgedragen vermogen, gaan over op de verkrijgende vennootschap met de zakelijke en persoonlijke waarborgen die eraan verbonden zijn.

De verkrijgende vennootschap wordt gesubrogeerd, zonder dat daaruit schuldvernieuwing kan voortvloeien, in alle rechten, zowel zakelijke als

persoonlijke, van de partieel gesplitste vennootschap, op alle goederen en tegen om het even welke debiteuren, met betrekking tot het vermogen door haar verkregen.

4. Het personeel tot op heden in dienst bij de partieel te splitsen vennootschap zal. volledig overgenomen worden, met behoud van rechten en anciënniteit, door de inbreng verkrijgende vennootschap, en zal worden opgedeeld volgens de werkzaamheden door hen verricht.

5. De archieven en de boekhoudkundige documenten van de partieel gesplitste vennootschap_ worden.. bewaard_ op._het_ volgend_ adres:. _9_031 _Gent,. B.eekmolenkouter,.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg

96, en zullen worden ter beschikking gehouden van de nieuw opgerichte vennootschap telkens wanneer deze daarom verzoekt.

6. Er blijkt uit een hypothecair getuigschrift afgeleverd door het eerste hypotheekkantoor te Gent de dato tweeëntwintig augustus tweeduizend en elf dat de handelszaak van de partieel gesplitste vennootschap vrij is van hypothecaire inschrijvingen.

3° Oprichting en goedkeuring van de statuten van de nieuwe vennootschap onder firma "Voldorp", met zetel te 9031 Gent, Beekstraatkouter, 96. Een uittreksel van de statuten wordt afzonderlijk en tegelijkertijd neergelegd met het oog op de publicatie.

4° Wijziging van het doel van de partieel gesplitste vennootschap, door de huidige tekst van artikel drie van de statuten te vervangen door de hierna versnelde tekst.

5° Beslissing om het kapitaal_ van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Devolder & Van Dorpe", ingevolge de partiële splitsing, aan te passen als volgt:

- Formele vermindering van het kapitaal met een bedrag van dertienduizend vierhonderd achtenvijftig euro negentien cent (13.458,19,-) ingevolge de partiële splitsing van het kapitaal van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Devolder & Van Dorpe", ten belope van dit bedrag, om het aldus te brengen van honderd zesenvijftig duizend negenhondcrd negenennegentig euro drieëntwintig cent (156.999,23,-) op honderd drieënveertigduizend' vijfhonderd éénenveertig euro vier cent (143.541,04,-), zonder vernietiging van aandelen.

- Aanpassing van artikel 5 van de statuten van de burgerlijke vennootschap die de vorm

heeft van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Kantoor Devolder &

Van Dorpe", betreffende het kapitaal van de vennootschap aan de genomen besluiten.

6° Vervanging van de bestaande tekst van de statuten door een nieuwe tekst van statuten

waarvan het uittreksel luidt als volgt:

"NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een burgerlijke vennootschap onder de vorm van

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming

"Kantoor Devolder & Van Dorpe".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9031 Gent, Beekstraatkouter, 96.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, zowel voor eigen rekening,

als voor rekening van derden, alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap of

beheersvennootschap uit te oefenen, onder meer, doch niet beperkt tot:

- alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer en het uitbouwen van een eigen patrimonium, samengesteld uit roerende en onroerende goederen, het valoriseren en de instandhouding van dit patrimonium en het te dien einde behartigen en verdedigen van de belangen van de vennoten;

- de aankoop, de verkoop, het laten bouwen of verbouwen, het valoriseren, verkavelen en uitrusten onder alle vormen en met alle technieken, van alle ongebouwde en bebouwde, bemeubelde of onbemeubelde onroerende goederen;

- het huren, verhuren, op enige wijze ter beschikking krijgen en stellen, in gebruik geven, beheren en uitbaten onder alle vormen van dergelijke goederen;

- het verwerven door inschrijving of aankoop, beleggen in en beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende goederen en waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen.

De vennootschap mag alle burgerlijke, handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende, of andere handelingen verrichten die, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, in verband staan met haar doel of die eenvoudig of nuttig zijn of dit doel vergemakkelijken.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Zo kan zij onder meer rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan de werking van ondernemingen en vennootschappen, waarvan het doel gelijkaardig, overeenkomstig of verwant is met het hare of die een dergelijke activiteit of bedrijvigheid uitoefenen dat een samenwerking nuttig kan zijn. Zij kan dit onder meer verwezenlijken door belangen te nemen door middel van inbreng, aankoop van aandelen, versmelting, samenwerking, participatie, het waarnemen van alle (bestuurs)opdrachten en functies, het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard of op gelijk welk andere wijze. Zij kan daarenboven ten gunste van diezelfde ondernemingen optreden als hun agent of vertegenwoordiger, voorschotten, leningen of kredietopeningen toestaan onder om het even welke vorm, hypothecaire of andere zekerheiden verstrekken ten voordele van derden. De vennootschap kan ook persoonlijke of zakelijke borgen stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, in het voordeel van derden.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar' maatschappelijk doel, hieronder begrepen de verwerving van een onroerend goed voor eigen rekening.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt honderd drieënveertigduizend vijfhonderd éénenveertig euro vier cent (143.541,04,-).

Het wordt vertegenwoordigd door negenduizend vijfhonderd (9.500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/negenduizend vijfhonderdste (1/9.5005`e) van het kapitaal vertegenwoordigen.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand juni te elf uur, op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats vermeld in de oproeping.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Werden tot statutaire zaakvoerders benoemd:

- De Heer DEVOLDER Michel, wonende te 8755 Ruiselede, Groenestraat, 60;

- De Heer VAN DORPE Freddy, wonende te 9031 Drongen, Beekstraatkouter, 96. BESTUURSBEVOEGDHEID

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

V

Op de laatste blz. van Luik 6 vermelden : recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad Luik B - Vervolg



Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van ' bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar. WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming geschiedt de vereffening door de zaakvoerders, handelend in de hoedanigheid van een vereffeningscomité. Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen de zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden. Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 van het Wetboek van vennootschappen , wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot de homologatie of de bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.













Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

De rechtbank doet uitspraak uiterlijk binnen vierentwintig uur nadat het verzoekschrift tot ; homologatie of bevestiging is ingediend.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de artikelen ' 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaars zijn gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen wanneer de aandeelhouders die één vijfde van de in omloop zijnde effecten vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.".

7° Volmacht werd verleend aan de vennootschap`Derycke & Vandenberghe Advocaten', met zetel te 9000 Gent, Kortrijksesteenweg, 930, en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende neerleggingen enlof publicaties die verband houden met beslissingen van de bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging : expeditie, bijzonder verslag van de zaakvoerders met staat van activa en passiva).

Notaris François De Clippel.

"

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

05/07/2011
ÿþ MeV

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

2 3 JUNI 2011

RECHTB N ' VAN

KOOP1.-ÀNL t GENT

" 11111,13"

V* beha aai Bel, Staa

ui

Ondernemingsnr : 0419957837

Benaming

(voluit) : Kantoor Devolder & Van Dorpe

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder vorm van besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid

Zetel : Beekstraatkouter 96, 9031 Gent

Onderwerp akte : Neerlegging voorstel tot partiële splitsing

Neerlegging van een voorstel tot partiële splitsing opgemaakt overeenkomstig de artikelen 674 en 677 juncto 743 van het Wetboek van Vennootschappen, waarbij de BV ovv BVBA Kantoor Devolder & Van Dorpe een deel van haar vermogen afsplitst, hetwelk zal worden opgenomen door de nieuw op te richten vennootschap VOF Voldorp, zonder dat de eerstgenoemde vennootschap wordt ontbonden.

Astrid Weytens

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/07/2011- Annexes du Moniteur belge

31/03/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 17.03.2011, NGL 25.03.2011 11054-0065-012
29/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 31.08.2010, NGL 23.09.2010 10548-0006-012
28/12/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 23.11.2009, NGL 22.12.2009 09890-0059-012
03/08/2009 : GET000065
23/01/2009 : GET000065
03/12/2008 : GET000065
31/07/2007 : GET000065
02/01/2007 : GET000065
28/07/2005 : GET000065
28/07/2005 : GET000065
22/07/2005 : GET000065
14/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 10.07.2015 15292-0109-009
06/06/2005 : GET000065
10/12/2004 : GET000065
27/06/2003 : GET000065
10/01/2003 : GET000065
20/10/2001 : GET000065
01/01/1988 : GET65
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 25.07.2016 16348-0337-013

Coordonnées
KANTOOR DE VOLDER & VAN DORPE

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 1097 C 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande