KANTOOR VAN DEN BOSSCHE & CO

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KANTOOR VAN DEN BOSSCHE & CO
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 896.557.043

Publication

07/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 11.06.2012, NGL 31.08.2012 12540-0185-016
20/01/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Moe Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

Io JAN 2012

DE:NIDerteMONDE

1

*iaoiessa"

Ondernemingsnr : 0896.557.043

Benaming

(voluit) : Kantoor Van den Bossche & Co

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fernand Khnopffstraat 37 te 9200 Dendermonde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging naam - kapitaalverhoging door inbreng in natura met uitgifte van nieuwe aandelen - benoeming zaakvoerder en opvolgend zaakvoerder - aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) - ontslag niet-statutaire zaakvoerder - machtiging - volmacht:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Sven HEYVAERT, notaris-plaatsvervanger, vervangende wijlen notaris Maurice Ide, met standplaats te Hamme, hiertoe aangesteld ingevolge beschikking van de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg te Dendermonde van 11 juli 2011, op 23 december 2011, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Kantoor Van den Bossche & co", met zetell gevestigd te 9200 Dendermonde, Fernand Khnopffstraat 37, ondernemingsnummer 0896.557.043, RPR Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen :

Punt 1 : Wijziging naam :

Beslissing om de huidige naam van de vennootschap, hetzij "Kantoor Van den Bossche & co", vanaf 23 december 2011 te vervangen door "Kantoor Van den Bossche". Beslissing om artikel 1 van de statuten aan te passen zoals hierna vermeld.

Punt 2 : Kapitaalverhoging met honderddrieënveertigduizend euro (¬ 143.000,00) door inbreng in natura van` aandelen, met uitgifte van tweehonderd vijftien (215) nieuwe aandelen:

Beslissing om het kapitaal van de vennootschap te verhogen met honderddrieënveertigduizend euro (¬ : 143.000,00) om het kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) te brengen tot; honderdeenenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 161.600,00) door inbreng in natura van pagemelde aandelen,: door creatie van tweehonderd vijftien (215) nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale, waarde, en die dezelfde rechten en voordelen zullen hebben als de reeds bestaande honderd (100) aandelen op naam, eveneens zonder vermelding van nominale waarde, en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf de inschrijving en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

Inbreng in natura van aandelen:

- Inbreng door de heer VAN den BOSSCHE Stijn Jozef Elza, geboren te Flamme op 10 juni 1983, rijksregisternummer 83.06.10.397-21, echtgenoot van mevrouw Ellen Rupus, wonende te 9200 Dendermonde, Fernand Khnopffstraat 37 in de vennootschap van 5 aandelen type C van de Burgerlijke Vennootschap onder' de vorm van een Cooperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Decker & Co", met zetel gevestigd te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, ondernemingsnummer 0479.812.775, RPR Dendermonde.

-Voormelde inbreng in natura is nader beschreven in het verslag van Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, met navolgende besluitvorming:

"10. CONCLUSIE

Ondergetekende, Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, en kantoor houdende te 1820 Perk, Vinkenbaan 44, verklaart inzake de inbreng in natura van 5 aandelen aangehouden in de BV CVBA De Decker & Co, Vosmeer 1, 9200 Dendermonde naar. aanleiding van de kapitaalverhoging van Kantoor Van Den Bossche & Co BV BVBA, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen dal :

1. deze verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Koninklijk Instituut van, de Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap; verantwoordelijk is voor de waardering van het ingebrachte goed en voor de bepaling van het aantal door de' vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

2. de beschrijving van de inbreng in natura aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

3. de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch zijn en de waardebepalingen, waartoe deze methoden leiden, zijnde EUR 143.000,00, overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 215 volledig volgestorte aandelen van Kantoor Van Den Bossche & Co BVBA zonder vermelding van waarde.

Ik wil er tenslotte aan herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

(getekend)

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor."

-Overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van de vennootschap eveneens een bijzonder verslag opgesteld waarin wordt uiteengezet waarom voormelde inbreng in natura van aandelen als de voorgestelde kapitaalverhoging van belang zijn voor de vennootschap en eventueel waarom afgeweken wordt van de conclusies van het voornoemd verslag van de aangestelde bedrijfsrevisor.

-Verklaring door de leden van de vergadering voorafgaandelijk dezer een afschrift van gezegd bedrijfsrevisoraal verslag en bijzonder verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben.

Een exemplaar van het bijzonder verslag van het bestuursorgaan en het bedrijfsrevisoraal verslag zullen neergelegd worden ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig artikel 75 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voorwaarden van de inbreng:

-De vennootschap verwerft de volle eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf 23 december 2011.Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf 23 december 2011.

-Verklaring door de inbrenger dat de door hem ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht; bovendien verklaring dat hij vrij tot de overdracht van deze aandelen kan overgaan en dat er in zijn hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen.

-Verklaring door de inbrenger dat voor de inbreng van de aandelen klasse C de voorwaarden voor de overdracht van aandelen tussen vennoten van een verschillende klasse, zoals vermeld in artikel 7.6.2 van de statuten van de voormelde Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "De Decker & Co", zijn nageleefd.

Realisatie kapitaalverhoging:

Vaststelling door de vergadering en vraag aan de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door inbreng in natura van aandelen daadwerkelijk werd gerealiseerd.

De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in natura van aandelen over een maatschappelijk kapitaal van honderdeenenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 161.600,00), vertegenwoordigd door driehonderd vijftien (315) kapitaalaandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde.

- De tweehonderd vijftien (215) nieuw gecreeërde aandelen werden volledig toegekend aan voormelde heer Stijn Van den Bossche.

De statuten worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna vermeld.

Punt 3 : Ontslag zaakvoerder - Benoeming zaakvoerder en opvolgende zaakvoerders :

a) Eervol ontslag aan de heer VAN den BOSSCHE Stijn Jozef Elza, geboren te Hamme op 10 juni 1983, rijksregisternummer 83.06.10.397-21, echtgenoot van mevrouw Ellen Rupus, wonende te 9200 Dendermonde, Fernand Khnopffstraat 37, als niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf 23 december 2011, en kwijtingverlening over zijn beheer, tot 23 december 2011.

b) Benoeming tot nieuwe statutaire zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf 23 december 2011 en voor onbeperkte duur: voornoemde heer Stijn Van den Bossche, die zijn mandaat aanvaardt.

Het mandaat van deze nieuwe statutaire zaakvoerder zal onbezoldigd worden uitgeoefend, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering van de vennoten.

c) Beslissing om de hiernavermelde persoon aan te stellen tot opvolgende statutaire zaakvoerder :

Mevrouw PEELMAN Marita Marie Jeannette, geboren te Hamme op 12 november 1960,

rijksregisternummer 601112-334-61, echtgenote van de heer Van den Bossche Paul, wonende te 9220 Hamme

(Moerzeke), Kasteellaan 15/A, die deze opdracht aanvaardde.

Punt 4 : Bevestiging benoeming vaste vertegenwoordiger van de vennootschap :

Blijkens beslissing van de zaakvoerder de dato 19 december 2011 werd voornoemde heer Stijn Van den

Bossche benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap.

Beslissing om deze benoeming te bevestigen.

Punt 5 : Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) over voorgaand

agendapunt:

a) Beslissing om artikel 1 van de statuten aan te passen als volgt :

"ARTIKEL EEN - RECHTSVORM - NAAM:

-"

J ' ~

"

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap neemt de vorm aan van een Burgerlijke Professionele Vennootschap onder de vorm van

een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

De vennootschap draagt de naam "Kantoor Van den Bossche"."

b) Beslissing om artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt :

"ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt honderdeenenzestigduizend zeshonderd (161.600) euro vertegenwoordigd door driehonderd vijftien (315) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

c) Beslissing om aan artikel 13 van de statuten een artikel 13 bis toe te voegen, luidend als volgt :

"ARTIKEL 13 BIS :

De heer VAN den BOSSCHE Stijn Jozef Elza, geboren te Hamme op 10 juni 1983, rijksregisternummer 83.06.10.397-21, identiteitskaartnummer 590-0612826-06, echtgenoot van mevrouw Ellen Rupus, wonende te', 9200 Dendermonde, Fernand Khnopffstraat 37 werd als statutaire zaakvoerder van de vennootschap aangesteld.

De duurtijd van het mandaat van deze zaakvoerder is onbeperkt en zijn afzetting zal slechts mogen uitgesproken worden hetzij met eenparigheid van stemmen van alle vennoten, hetzij om gewichtige redenen, wanneer de algemene vergadering hiertoe besluit met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging.

ln geval van overlijden, ontslag op zijn verzoek, of afzetting van voornoemde zaakvoerder, zal Mevrouw PEELMAN Marita Marie Jeannette, geboren te Hamme op 12 november 1960, rijksregisternummer 601112334-61, identiteitskaartnummer 591-0270462-31, echtgenote van de heer Van den Bossche Paul, wonende te 9220 Hamme (Moerzeke), Kasteellaan 15/A van rechtswege in zijn plaats treden zonder beperking van duur."

Punt 6 : Machtiging - volmacht:

-Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en volledige herwerking van de statuten.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "De Decker & Co", met zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1 en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de in de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel.

Sven Heyvaert, plaatsvervangend notaris

Tegelijk hiermee neergelegd :

- Uitgifte akte

- Coordinatie van de statuten

- Verslag bestuursorgaan en bedrijfsrevisor

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 10.06.2011, NGL 31.08.2011 11519-0465-014
20/03/2015
ÿþmod 11.1

Ie I I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 11111111

behoude <15042 25*

aan hel

Belgisci

Staatsbh



Ondernemingsnr : 0896.557.043

Benaming (voluit) : Kantoor Van den Bossche

(verkort) ;

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Fernand Khnopffstraat 37

9200 Dendermonde

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering - aanpassing en/of wijziging van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht - coördinatie statuten - machtiging:

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel ide, notaris te Hamme, op 4 maart 2015, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Kantoor Van den Bossche", met zetel gevestigd te 9200 Dendermonde, Fernand Khnopffstraat 37, ondernemingsnummer 0896.557.043, RPR Gent, afdeling Dendermonde, de volgende beslissingen heeft genomen :

Punt 1 : Kapitaalvermindering:

a) Beslissing om het kapitaal van de vennootschap te verminderen met een bedrag van honderddrieënveertigduizend euro (¬ 143.000,00) om het van honderdeenenzestigduizend zeshonderd euro (¬ 161.600,00) terug te brengen tot achttienduizend zeshonderd euro (¬

18.600,00). In aansluiting met voorgaande kapitaalverlaging, beslissing dat deze geschiedt zonder vernietiging van aandelen maar met vermindering naar evenredigheid van de fractiewaarde van alle aandelen in het maatschappelijk vermogen.

b) Beslissing om het op deze manier vrijgekomen bedrag van honderddrieënveertigduizend euro (¬ 143.000,00) voorlopig niet uit te keren aan de vennoten, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Het bedrag op deze bijzondere rekening zal onbeschikbaar blijven zolang de twee maanden, vermeld in artikel 317 van het Wetboek van Vennootschappen niet verstreken zijn, of zolang de schuldeisers geen voldoening hebben gekregen, zoals gesteld in voormeld artikel.

Beslissing dat na voormelde termijn van twee maanden, de betreffende tegoeden aan de vennoten uitbetaald zullen worden in verhouding tot hun aandelenbezit. De terugbetaling zal gebeuren door aanrekening op en uitbetaling van het werkelijk fiscaal gestort kapitaal.

c) Vaststelling en verzoek aan ondergetekende notaris akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalvermindering van honderddrieënveertigduizend euro (¬ 143.000,00) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal van de vennootschap aldus daadwerkelijk teruggebracht werd op achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

d) Beslissing om artikel 5 van de statuten ingevolge voormelde kapitaalvermindering aan te passen ,; zoals hierna vermeld.

Punt 2: Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing :

Beslissing om artikel 5 van de statuten ingevolge voormelde kapitaalvermindering aan te passen als volgt :

"ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door driehonderd vijftien (315) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 UT 2015

AFDELING DENefffnONDE

Annexes du Moniteur belge

20/03/2015

bij li

mod 11.1

Voor-

" behouden aan het Belgisch Staatsblad

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel, Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

Punt 3 : Machtiging - volmacht:

Toekenning van de bevoegdheden aan het bestuursorgaan van de vennootschap en derhalve machtiging tot uitvoering van de genomen beslissingen, onder meer om alle nodige maatregelen te treffen voor de terugbetaling waartoe de vergadering heeft besloten in het kader van de doorgevoerde kapitaalvermindering, om de statuten aan te passen en om over te gaan tot de coördinatie ervan.

Voor ontledend uittreksel.

Michel Ide, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

- Uitgifte akte

- Coordinatie van de statuten

Annexes du-Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 10.06.2010, NGL 31.08.2010 10506-0370-013
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 31.08.2016 16557-0030-011

Coordonnées
KANTOOR VAN DEN BOSSCHE & CO

Adresse
FERNAND KNOPFFSTRAAT 37 9200 DENDERMONDE

Code postal : 9200
Localité : DENDERMONDE
Commune : DENDERMONDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande