KAPCA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAPCA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.777.410

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 20.12.2013, NGL 20.01.2014 14011-0063-012
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 19.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0067-012
11/04/2013
ÿþMal Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0838.777.410

Benaming

(voluit) : KAPCA

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stokkelaar 2 te 9160 Lokeren

(volledig adres)

Onderwerp akte : AANPASSING VAN DE STATUTEN

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, op 22 maart 2013, dragende de melding "Geregistreerd 3 bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 26 maart 2013. Reg.5 boek 125 blad 51 vak 18. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", houdende de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KAPCA" met zetel te 9160 Lokeren, Stokkelaar 2, opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris te Dendermonde, op vierentwintig augustus tweeduizend en elf, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zes september daarna onder nummer 11135042, waarvan de statuten nog niet werden gewijzigd. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0838.777.410, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJF VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om bij artikel vijf van de statuten de

fractiewaarde van de aandelen toe te voegen.

De algemene vergadering besluit dienvolgens met éénparigheid van stemmen om artikel vijf van de statuten

aan te passen als volgt:

"Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), en wordt

vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) aandelen zonder nominale waarde, die elk

één/honderd zesentachtigste (186ste) deel van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is volledig geplaatst."

2. WIJZIGING VAN ARTIKEL ZES VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel zes van de statuten te vervangen door de hierna volgende tekst.

"De aandelen zijn steeds op naam en worden voorzien van een volgnummer.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, waarin worden aangetekend: 1.de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hem toebehorende aandelen;

2.de gedane stortingen;

3.de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de ovememer in geval van overdracht onder de levenden, en door de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen. Elke vennoot of belanghebbende derde kan van dit register inzage nemen.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan worden de vruchtgebruiker en de blote eigenaar afzonderlijk ingeschreven in het register van aandelen, met vermelding van hun respectievelijke rechten.

Het register van aandelen en andere effecten op naam kan ook gehouden worden onder elektronische vorm van zodra de wet dit toelaat."

3. TOEVOEGEN VAN EEN ARTIKEL ZES BIS AAN DE STATUTEN. De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om een artikel zes bis toe te voegen aan; de statuten, welk luidt als volgt:

"Artikel 6bis.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

HLKVANKOOPANDE

- 2 APR. 2013

" DENDE~±R~{Irr4NDE Vllf-IIC

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat één enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten uit. Bij overlijden van de enige vennoot evenwel worden de aan de effecten verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in bezit getreden of in bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, en dit tot de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen. Bij afwijking op deze regeling, oefent de persoon die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot, de aan deze aandelen verbonden rechten uit."

4. WIJZIGING VAN ARTIKEL ZEVEN VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de tweede alinea van artikel zeven van de statuten te vervangen daar volgende tekst:

"Deze instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan wegens overlijden aan een vennoot, aan de niet van tafel en bed of feitelijk gescheiden echtgenoot van de overdrager of overlater, aan de bloedverwanten in rechte lijn van de overdrager/overlater."

5. TOEVOEGING VAN EEN ARTIKEL ACHT BIS AAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om een artikel acht bis toe te voegen aan de statuten, welk luidt als volgt:

"Artikel 8bis.

Tot verhoging of tot vermindering van het kapitaal kan slechts worden besloten door de buitengewone algemene vergadering, volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten, en met inachtneming van de hierna volgende bepalingen.

Bij elke kapitaalverhoging door inbreng in geld worden de nieuwe aandelen, het eerst aangeboden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe, tenzij tussen de blote eigenaar en vruchtgebruiker anders is overeengekomen. De nieuw verkregen aandelen die door de blote eigenaar met eigen middelen verkregen warden, zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Bij het einde van het vruchtgebruik is de vruchtgebruiker evenwel ertoe gehouden de blote eigenaar te vergoeden voor de waarde van het vruchtgebruik van de aandelen.

Laat de blote eigenaar het recht van voorkeur onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De nieuwe aandelen die door de vruchtgebruiker met eigen middelen verkregen worden, behoren toe aan de blote eigenaar, doch zijn met hetzelfde vruchtgebruik als de oude bezwaard. Bij het einde van het vruchtgebruik is de blote eigenaar ertoe gehouden de vruchtgebruiker te vergoeden voor de waarde van de blote eigendom van de aandelen.

Wordt dit voorkeurrecht niet geheel uitgeoefend, dan worden de overblijvende aandelen in dezelfde evenredigheid aangeboden aan de andere vennoten, die reeds van hun recht gebruik hebben gemaakt.

Op de aandelen waarop overeenkomstig het voorgaande niet werd ingeschreven, kan door om het even welke natuurlijke of rechtspersoon, slechts worden ingeschreven mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten. Die instemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot, aan de echtgenoot van de overdrager of van de erflater, aan de bloedverwanten in rechte lijn.

Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het kapitaal, dan vermeldt de oproeping op welke wijze de voorgestelde vermindering zal gebeuren."

6. WIJZIGING VAN ARTIKEL NEGEN VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om een nieuwe laatste alinea toe te voegen aan artikel negen van de statuten, die luidt als volgt:

"Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen."

7. WIJZIGING VAN ARTIKEL TWAALF VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om een nieuwe laatste alinea toe te voegen aan artikel twaalf van de statuten, die luidt ais volgt:

"Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan stemt de vruchtgebruiker in alle algemene vergaderingen. Hij die het stemrecht heeft, kan de vergadering doen samenkomen.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker het recht de algemene vergaderingen bij te wonen, hebben zij beide recht op informatie en krijgen zij bijgevolg de verslagen toegezonden zoals wettelijk bepaald.

Indien één of meer effecten in pand zijn gegeven, dan blijft de pandgevende schuldenaar het stemrecht uitoefenen."

8. WIJZIGING VAN ARTIKEL VIJFTIEN VAN DE STATUTEN.

De algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om artikel vijftien van de statuten te

vervangen door het hierna volgend artikel.

F i

~ ~

I

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

"De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door een besluit van de algemene vergadering, die} beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering. Zij beschikken over alle machten genoemd in het Wetboek van Vennootschappen, zonder noodzaak aan bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken. Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist, indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen."

9. COORDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerlegging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten ven de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie akte

-volmacht

-gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

06/09/2011
ÿþe

Merl 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111,1111.111114111!

bel

aa

Be Sta:

GRIFFIE RECHISANK VAN KOOpHANbEt_

2 5. 08. 2011

p~DERMs}iuE



Ondernemingsnr : 4-4_o

Benaming

(voluit) : KAPCA



Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Stokkelaar 2 te 9160 Lokeren

Onderwerp akte : OPRICHTING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Meester Astrid De Wulf, notaris met standplaats te Dendermonde, op vierentwintig augustus tweeduizend en elf, dragende de melding "Geregistreerd vier bladen geen verzendingen te Dendermonde I op 25 augustus 2011. Reg.5 boek 119 blad 3

vak 2. Ontvangen: vijfentwintig euro (¬ 25,00). Getekend E.A.Inspecteur M.KINDERMANS", blijkt dat: 1. De heer DIERINCK Peter, Geert, Augusta Luc, Christiane, zelfstandige, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13, (rijksregisternummer 59.02.26 459-14), gehuwd met Mevrouw Troch Brenda, hiernagenoemd, onder het wettelijk stelsel ingevolge huwelijkscontract verleden voor notaris Luc Van Damme te Lochristi op één augustus negentienhonderd vijfentachtig; welk stelsel tot op heden niet werd gewijzigd.

2.Mevrouw TROCH Brenda, Jacques, Marie, zelfstandige, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13 (rijksregisternummer 630406 304 91), gehuwd met de heer Dierinck Peter, voornoemd.

3.0e Heer DIERINCK Bernard, Irène, Luc, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13, (rijksregisternummer 89.04.26-287.54), ongehuwd.

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam:"KAPCA". Deze naam zal in de beide landstalen gebruikt worden.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9160 Lokeren, Stokkelaar 2.

Deze mag bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s) overgebracht worden naar een andere plaats in België. in hetzelfde taalgebied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad.

Iedere verplaatsing van de zetel van de vennootschap, zal bekendgemaakt worden in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, door toedoen van de zaakvoerder(s).

De vennootschap mag bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder(s) bestuurszetels, bijhuizen en agentschappen oprichten, zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap heeft, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van: derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel:

a)Het beleggen in roerende en onroerende goederen als patrimonium met uitsluiting van alle activiteiten van; vastgoedhandelaar; het beheren en rendabiliseren van deze beleggingen, daartoe mogen alle verrichtingen gedaan worden van onderhoud en verbetering, verlenen van alle gebruiksrechten, herstellen en saneren, toezicht houden; zo nodig te gelde maken en herbeleggen als beheerder van een privé vermogen.

b)Het verkrijgen door aankoop of anderszins, verkopen, ruilen, verbeteren, uitrusten, verbouwen, belasten' met, beschikken over, productief maken, het verhuren en in huur nemen, de leasing, van alle onroerende: goederen; in het algemeen alle onroerende verrichtingen.

c)In het algemeen alles te doen om haar patrimonium te behouden, te beheren, te rendabiliseren en' oordeelkundig uit te breiden.

d)De vennootschap mag leningen aangaan en toestaan, en waarborgen stellen voor haarzelf en voor derden.

e)De verwerving van participaties onder gelijk welke vorm, ook in handels-, industriële en financiële: ondernemingen, zo Belgische als buitenlandse, het beheer, evenals het te gelde maken, van deze participaties, de verwerving door deelneming, inschrijving, aankoop, optie of om het even welk ander middel, van alle deelbewijzen, aandelen, obligaties, waarden en titels.

f)Het beheer en toezicht voeren over alle andere vennootschappen en ondernemingen van welke aard ook. g)Het verpakken en opslaan van allerlei goederen.

h)De engineering, ontwikkeling, commercialisatie, vertegenwoordiging, dienstverlening met betrekking tot welkdanige roerende goederen, materieel, machines en outillage.

i)Het geven van adviezen, het maken van studies, het voorbereiden en op gang brengen van organisatiesystemen, het in toepassing brengen van systemen voor gegevensverwerking en alle technieken in verband met het technisch, administratief, economisch en algemeen beheer van ondernemingen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/09/2011- Annexes du Moniteur belge

In het algemeen zal zij alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten en zal alle, om het even welke verrichtingen, uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij of bijdragen tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap wordt opgericht voor een onbepaalde duur van heden af.

Het kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), en wordt vertegenwoordigd door honderd zesentachtig aandelen (186) aandelen zonder nominale waarde.

Het kapitaal is volledig geplaatst.

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en wordt onderschreven en volstort als volgt:

Zijn alhier tussengekomen:

-De heer DIERINCK Peter, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van negenduizend tweehonderd euro (¬ 9.200,00) door inbreng in speciën, welk bedrag hij op heden volledig volstort en waarvoor hem tweeënnegentig aandelen (92) zonder nominale waarde worden toegekend.

-Mevrouw TROCH Brenda, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van negenduizend tweehonderd euro (¬ 9.200,00) door inbreng in speciën, welke bedrag zij op heden volledig volstort en waarvoor haar tweeënnegentig aandelen (92) zonder nominale waarde worden toegekend.

-De heer DIERINCK Bernard, voornoemd, die verklaart in te schrijven op het maatschappelijk kapitaal voor een bedrag van tweehonderd euro (¬ 200,00) door inbreng in speciën, welke bedrag hij op heden volledig volstort en waarvoor hem twee aandelen (2) zonder nominale waarde worden toegekend.

Voornoemde echtgenoten Dierinck  Troch verklaren hierbij uitdrukkelijk dat zij elk afzonderlijk de lidmaatschapsrechten van de aandelen waarop zij elk hebben ingeschreven, zullen uitoefenen overeenkomstig artikel 1401, 50 van het Burgerlijk Wetboek terwijl de vermogenswaarde van de aandelen deel blijft uitmaken van het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen de echtgenoten Dierinck  Troch.

De vennootschap beschikt aldus van heden af over een bedrag van achttienduizend zeshonderd (¬ 18.600,00).

De gelden werden gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap in oprichting bij de ING Bank met zetel te Brussel, agentschap Lochristi, zoals blijkt uit het bewijs van deponering afgeleverd door genoemde financiële instelling op drie augustus laatstleden dat aan deze akte gehecht zal blijven.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, natuurlijke personen, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Aan deze personen alléén wordt de leiding van de zaken van de vennootschap toevertrouwd.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of als verweerder. Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn.

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van de zaakvoerders of de werkende vennoten is onbezoldigd behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten wordt gehouden de derde vrijdag van de maand december om achttien uur op de maatschappelijke zetel, of op elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Indien gezegde dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag.

De algemene vergadering mag verder bijeengeroepen worden telkens het belang van de vennootschap dit vereist, en op de door de wet voorgeschreven wijze.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergadering worden gehouden in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, aangewezen in de oproeping.

Ieder aandeel met stemrecht heeft recht op één stem.

Iedere vennoot brengt zijn stem uit, hetzij persoonlijk, hetzij door een lasthebber. Hij mag zijn stem niet schriftelijk uitbrengen.

Niemand mag bij de algemene vergadering een vennoot vertegenwoordigen als lasthebber, zo hij zelf geen stemgerechtigde vennoot is.

Het maatschappelijk jaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer het wettelijk reservefonds één / tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

1. Boekhoudkundig wordt de vennootschap geacht een aanvang te hebben genomen op heden, onder de opschortende voorwaarde van het verkrijgen van rechtspersoonlijkheid door de neerlegging overeenkomstig artikel 2, § 4 van het Wetboek van Vennootschappen.

I

Het eerste boekjaar zat eindigen op dertig juni tweeduizend en dertien.

De eerste inventaris en jaarrekening zullen opgemaakt worden op dertig juni tweeduizend en dertien.

2. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de derde vrijdag van de maand december in het jaar

tweeduizend en dertien.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Benoeming zaakvoerders

" De oprichters benoemen als gewone zaakvoerders van de vennootschap voor onbepaalde duur:

-Mevrouw Brenda Troch, voornoemd, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13

-De heer Peter Dierinck, voornoemd, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Hollenaarstraat 13.

Beiden voornoemd en verklarend hun mandaat als gewoon zaakvoerder te aanvaarden.

Bijzondere volmacht.

De zaakvoerders verlenen bijzondere volmacht voor onbepaalde tijd aan de burgerlijke vennootschap onder . de vorm van een Coöperatieve Vennootschap niet Beperkte Aansprakelijkheid "VGD Accountants en Belastingconsulenten", met zetel te 1090 Brussel, Burgemeester Etienne Demunterlaan 5, kantoorhoudende te 9050 Gent (Ledeberg), Brusselsesteenweg 562, of aan één van haar bedienden, elk bevoegd om alleen op te treden en met de mogelijkheid van indeplaatsstelling, om alle mogelijke formaliteiten te vervullen betreffende Weerleggingen en/of publicaties die verband houden met beslissingen van de zaakvoerders/bestuurders, van de algemene vergadering of van personen belast met het dagelijks bestuur, alsook om de formaliteiten met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Ondernemingsloketten en de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- bankattest

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 16.12.2016, NGL 31.01.2017 17033-0134-012

Coordonnées
KAPCA

Adresse
STOKKELAAR 2 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande