KAREN VAN DER WEEEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KAREN VAN DER WEEEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.500.130

Publication

31/12/2012
ÿþ Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK

VAN KOOPHANDEL

î .8 DEC 2012

DENDMONDE

Jil

*12209003

Ondernemingsnr : 50g . 5.00. À30

Benaming

(voluit) : KAREN VAN der WEEËN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst (Moorsel), Steven, nummer 20.

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting vennootschap:

Het jaar tweeduizend en twaalf.

Op vijftien december.

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris te 9340 Lede (Oordegem).

ZIJN VERSCHENEN:

1) Mevrouw VAN der WEEËN Karen, geboren te Dendermonde op elf juli negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 9300 Aalst, Erpestraat, nummer 10/A, echtgenote van de Heer MYLEMANS Hans, nagenoemd, met wie zij gehuwd is onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden door ondergetekende notaris Benjamin Van Hauwermeiren, op tweeëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard.

2) De Heer MYLEMANS Hans, geboren te Lier op tien april negentienhonderd vierenvijftig, echtgenoot van Mevrouw VAN der WEEËN Karen, hogergenoemd, eveneens wonende te 9300 Aalst, Erpestraat, nummer: 10/A.

DIE ONS, NOTARIS, VERZOEKEN TE AKTEREN WAT VOLGT;

DEEL I - OPRICHTING:

Verschijners verklaren een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid op te richten onder de naam "KAREN VAN der WEEËN", met maatschappelijke zetel te 9310 Aalst (Moorsel), Steven, nummer 20, en met een kapitaal van achttienduizend zeshonderd EUR (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, alle in speciën onderschreven als volgt:

-door genoemde Mevrouw VAN der WEEËN Karen: voor achttienduizend vijfhonderd EUR (¬ 18,500,00), hetzij voor honderd vijfentachtig (185) aandelen, en;

-door genoemde Heer MYLEMANS Hans: voor honderd EUR (¬ 100,00), hetzij voor één (1) aandeel.

Totaal aantal aandelen: honderd zesentachtig (186).

BANKATTEST:

Alle aandelen zijn, naar uitdrukkelijke verklaring van de oprichters in deze, ten belope van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) afbetaald, zodat vanaf de oprichting door papieren of elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, een bedrag van zesduizend tweehonderd EUR (¬ 6.200,00) ter beschikking staat van de vennootschap, waarbij de gelden gestort werden op een bijzondere rekening nummer 652-8276105-50, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de Naamloze Vennootschap Record Bank, met zetel te 1140 Evere, Henri Matisselaan 16, zoals blijkt uit het aan mij, notaris, voorgelegd bankattest gedateerd op dertien december jongstleden.

Voormeld bankattest zal in het vennootschapsdossier, gehouden op het kantoor van ondergetekende notaris, bewaard worden.

De zaakvoerder(s) van de vennootschap zal (zullen) de niet-gestorte fondsen invorderen naargelang de behoeften van de vennootschap en op de tijdstippen die hem (hen) passend voorkomen.

FINANCIEEL PLAN:

Ondergetekende notaris verklaart dat de oprichters hem voorafgaandelijk aan deze oprichtingsakte het financieel plan hebben overhandigd, zoals voorgeschreven door artikel tweehonderd vijftien van het Wetboek van Vennootschappen.

QUASI-INBRENG:

De verschijners in deze erkennen te weten dat, indien de vennootschap binnen de twee jaar te rekenen van de oprichting, overweegt een vermogensbestanddeel te verkrijgen dat toebehoort aan een oprichter, een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

à Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge zaakvoerder of aan een vennoot, in voorkomend geval met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, tegen een vergoeding die minstens gelijk is aan één/tiende van het geplaatst kapitaal van de vennootschap, deze verkrijging onderworpen is aan de goedkeuring van de algemene vergadering

In dat geval moet voorafgaandelijk aan de voornoemde algemene vergadering een verslag opgemaakt worden door de commissaris, of indien de vennootschap geen commissaris heeft, door een bedrijfsrevisor, daartoe aangewezen door het bestuursorgaan van de vennootschap. Er moet ook een bijzonder verslag opgesteld worden door het bestuursorgaan van de vennootschap, met uiteenzetting van het belang van de overwogen verkrijging voor de vennootschap.

DUUR VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vennootschap is opgericht voor een ONBEPAALDE DUUR vanaf de datum van papieren of elektronische neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

VERKLARINGEN:

De oprichters in deze verklaren:

a) dat ondergetekende notaris hen ingelicht heeft over de aansprakelijkheid van de oprichter(s) van de vennootschap wanneer deze opgericht wordt met een kennelijk ontoereikend kapitaal;

b) te weten dat het bedrag van de kosten, vergoedingen en lasten, onder een der welke vorm, die voor rekening van de vennootschap worden gebracht wegens haar oprichting, de som bedraagt van duizend honderd zestien EUR en achtenzestig CENT (¬ 1.116,68), Belasting over de Toegevoegde Waarde inbegrepen;

c) dat ondergetekende notaris aan hen eveneens voorlezing heeft gedaan van artikel 259 paragraaf één van

het Wetboek van Vennootschappen in verband met tegenstrijdigheid van belangen, alsook van artikel 1422 van

het Burgerlijk Wetboek betreffende handelingen verricht door een echtgenoot.

DEEL Il  STATUTEN:

De oprichters verklaren dat de statuten van de vennootschap als volgt luiden:

TITEL I  AARD VAN DE VENNOOTSCHAP;

ARTIKEL ÉÉN - NAAM:

Er wordt een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid opgericht onder de naam "KAREN

VAN der WEEËN".

De naam moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd door de woorden "Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid" of de initialen "BVBA".

ARTIKEL TWEE Y- MAATSCHAPPELIJKE ZETEL;

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9310 Aalst (Moorse]), Steven, nummer 20.

De zetel kan zonder statutenwijziging bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) verplaatst worden in

België, in hetzelfde taalgebied of in het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad. Elke verplaatsing van de zetel wordt

door de zorgen van de zaakvoerder(s) in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad bekendge-imaakt.

Door een enkel besluit van de zaakvoerder(s) kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland

administratieve zetels, bijhuizen, burelen of agentschappen openen.

ARTIKEL DRIE - DOEL:

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België of in het

buitenland, alleen of ln samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële,

roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-Het oordeelkundig beheer van een onroerend patrimonium. Zij mag ondermeer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten en laten ombouwen, doch alleen met het oog op het beheer en de opbrengst en dus niet met het oog op de verkoop of de wederverkoop.

-Zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op de wederbelegging van de opbrengst,

-De vennootschap heeft tevens tot voorwerp het verkrijgen door middel van aankoop, intekening of iedere andere wijze, van roerende waarden, schuldvorderingen, deelbewijzen en deelnemingen in financiële, industriële of commerciële ondernemingen.

-Het doen van aile handels- en financiële verrichtingen, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen, het stellen van alle raadgevende daden en beheersdaden, met uitzondering van adviesverschaffing inzake beleggingen en geldplaatsingen, het exploiteren van portefeuilles en kapitalen, het deelnemen in alle ondernemingen, het oprichten, zowel door inbreng ais op iedere andere wijze, van vennootschappen en er op eender welke wijze aan deelnemen.

-De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

-Het verlenen van managementadvies.

-Managementsactiviteiten van holdings: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschappelijk kapitaal en andere managementsactiviteiten.

-De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

-De uitbating van een handel in dranken van welke aard ook, alcoholische of niet- alcoholische. De aldus in binnen- en/of buitenland aangekochte dranken zullen doorverkocht worden, hetzij op vat, hetzij in flessen of andere recipiënten, aan voortverkopers en aan al dan niet beroepsverbruikers.

-De vennootschap zal eveneens als aankoop- of verkoopcommissionaris kunnen optreden in vermelde goederen.

-Zij zal alle activiteiten mogen uitoefenen die normaal behoren bij een handel in dranken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap heeft tevens tot doel de fabricage van alle dranken, waaronder de fabricage en bereiding van geestrijke likeuren, aperitieven, wijnen, de rectificatie en distillatie van alcohol, de bereiding van limonade, kunstmatig mineraalwater en spuitwater.

-De aankoop, verkoop, groot- en kleinhandel, invoer, uitvoer, vertegenwoordiging, promotie van alle dranken zoals wijn, schuimwijn, sterke dranken, aperitieven, bier, limonade, water, evenals van de diverse artikelen die hiermede verband houden alsook delicatessen.

-De fabricage van aile soorten vleeswaren, alsmede de aan- en verkoop ervan, de import en export van aile mogelijke produkten, de aan- en verkoop, de groothandel en kleinhandel in vleeswaren, dranken en verder algemene voedingswaren in de meest uitgebreide betekenis van deze omschrijving, zonder dat voorgaande opsomming ook maar als beperkend zou kunnen worden beschouwd, met andere woorden, dit alles in de breedste zin van het woord.

-De organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen.

-De vorming, de plaatsing, of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel.

-Het zich borg stellen voor derden tegen vergoeding. Dit alles in de meest uitgebreide betekenis van de termen.

-De vennootschap kan deelnemen als bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar in andere binnen- of buitenlandse vennootsohappen.

-De vennootschap kan de activiteit uitoefenen van onroerende financieringshuur.

-Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

-De vennootschap mag, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

-Zij mag namelijk aile roerende en onroerende goederen die nodig zijn tot het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten, oprichten of ruilen; alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en, in het algemeen, alle burgerlijke, commerciële, industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij het maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

-Zij mag zowel in België ais in het buitenland, alle zetels van uitbating en fabricatie, alle bijhuizen, agentschappen, handelskantoren of stapelplaatsen oprichten, aankopen of overdragen aan andere fysieke of juridische personen.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) de bevoegdheid het doel te interpreteren.

ARTIKEL VIER - DUUR:

De vennootschap wordt opgericht voor ONBEPAALDE DUUR,

Zij kan slechts ontbonden worden bij besluit van de algemene vergadering, genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld, tenzij de vennootschap te lijden heeft onder de verlie-'zen waarvan sprake in het artikel over de "AANMERKELIJKE VERLIEZEN".

De vennootschap wordt niet ontbonden door overlijden, onbekwaamverklaring, faillissement of staat van onvermogen van de vennoot of vennoten.

TITEL Il  MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL!

Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EUR (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) maatschappelijke aandelen met stemrecht, zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderd zesentachtigste deel (11186ste) van het kapitaal.

De vennootschap kan tevens aandelen zonder stemrecht creëren en wederinkopen zoals bepaald in Wetboek van Venncotschappen en obligaties op naam uitgeven.

De aandelen waarop wordt ingeschreven worden in een register van aandelen ingeschreven. Naar aanleiding van de inschrijving in het register wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd en aan de aandelen wordt een voignummer toegekend.

A) KAPITAALVERHOGING:-

Tot verhoging van het maatschappelijk kapitaal kan besloten worden door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

De aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur worden aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan de houders van aandelen zonder stemrecht.

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn te bepalen door de algemene vergadering, doch zonder dat hij korter zou mogen zijn dan vijftien (15) dagen te rekenen van de dag van de openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en de termijn waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten. Op aandelen waarop niet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

werd ingeschreven zoals bepaald hiervoor kan slechts worden ingeschreven door derde personen, mits instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten.

Bij een kapitaalverhoging in twee fazen dienen twee notariële akten te worden opgemaakt.

B) KAPITAALVERMINDERING:

Mits inachtneming van de voorwaarden vervat in het Wetboek van Vennootschappen, mag de algemene vergadering tot kapitaalvermindering overgaan.

ARTIKEL ZES - OVERDRACHT VAN AANDELEN:

De beschikkingen met betrekking tot de aandelen en hun afstand of overdracht worden geregeld overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, onder voorbehoud van de hieronder vermelde bepalingen.

Elke afstand onder de levenden of overdracht wegens overlijden, zal slechts mogen plaatsgrijpen mits instemming van ten minste de helft der vennoten, die ten minste drie/vierden van het kapitaal bezitten, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld.

ARTIKEL ZES/BIS:

Elke overdracht of overgang van aandelen zal binnen de drie (3) maanden de vennootschap ter kennis gebracht worden bij aangetekend schrijven, dat de namen, de voornamen, het beroep en woonplaats van de rechtgevers en rechtverkrijgers, alsmede het aantal betrokken aandelen en wat er op gestort is, vermeldt.

In geval van overgang of overdracht onderworpen aan de toestemming zoals vermeld onder artikel zes hiervoor, is (zijn) de zaakvoerder(s) verplicht het voorstel op de agenda te plaatsen van de eerstvolgende algemene vergadering, die in elk geval binnen de drie (3) maanden nà postdatum van de aangetekende brief dient door te gaan.

ARTIKEL ZES)TER:

Indien op het ogenblik van deze afstand onder levenden of overdracht bij overlijden er slechts twee (2) vennoten zijn, dan zal deze afstand of overdracht slechts mogelijk zijn mits het uitdrukkelijk akkoord van de andere vennoot.

De belanghebbenden kunnen tegen de weigering van de toelating van een overdracht onder de levenden opkomen overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Erfgenamen en legatarissen van een overleden vennoot kunnen zich tevens beroepen op de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL ZES/QUATER:

Zijn er meerdere vennoten op gezegd ogenblik, dan zijn de verzetdoende vennoten verplicht binnen de zes (6) maanden, te rekenen vanaf de datum van de algemene vergadering zoals.bepaald in artikel zes/bis lid twee van de statuten, zelf kopers te vinden tegen de prijs bepaald zoals hierna vermeld, dan wel zelf de betrokken aandelen aan te kopen of hun verzet op te heffen.

Wordt aan deze voorwaarde niet binnen de gestelde termijn voldaan, dan hebben de belanghebbenden het recht de vervroegde ontbinding van de vennootschap te vorderen,

Indien de weigerende vennoten de aandelen zelf kopen, geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening op de kapitaalverhoging overeenkomstig artikel vijf, punt A) van de statuten.

De vennoten die eerst toestemden met de voorgenomen overdracht van aandelen zullen alsdan eveneens het recht hebben deze aandelen over te nemen in verhouding tot hun deel in het kapitaal van de vennootschap.

Wanneer een vennoot zijn voorkooprecht niet uitoefent, zal dit in dezelfde verhouding toekomen aan de andere vennoten.

Dit voorkooprecht geldt ook voor overgang van aandelen bij overlijden in die gevallen waar de erfop-volgers niet als vennoot aanvaard worden.

ARTIKEL ZES/QUINQUIES - WAARDEBEPALING:

De belanghebbenden, aan wie de afstand onder levenden geweigerd wordt, en op voorwaarde dat het verhaal ingesteld met toepassing van de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen niet werd verworpen, of de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die als vennoot niet aanvaard worden, hebben het recht op de waarde van de aandelen waarvan de afstand voorgesteld wordt of die overgegaan zijn ingevolge overlijden.

De waarde van de aandelen zal behoudens minnelijke overeenkomst worden vastgesteld door een deskundige, lid van het instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (I.A.B.) of Instituut der Bedrijfsrevisoren (I.B.R,), die door aile partijen gezamenlijk benoemd wordt.

In geval van meningsverschillen wordt deze deskundige aangeduid, op hun verzoek of op verzoek van één der partijen, door de Heer Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel van de plaats waar de vennootschap gevestigd

De deskundige kan de aandelen waarderen volgens de principes gesteund op rendement, cash flow en intrinsieke waarde, rekening houdende met alle elementen die de waarde van het aandeel beïnvloeden. Tegen zijn waardebepaling staat geen verhaal open, behoudens collusie, bedrog en zware fout.

De waardebepaling moet gebeuren, ofwel bij toepassing van artikel zes/quater der statuten binnen de zes (6) maanden na de beslissing van de algemene vergadering over de voorgestelde afstand of overdracht zoals bepaald in artikel zes/bis van de statuten, ofwel bij toepassing van artikel zes/ter der statuten binnen de termijn(en) zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen; deze termijn kan enkel verlengd worden door aile partijen in gemeen overleg, ofwel daar de bevoegde Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel wegens een gegronde reden,

ARTIKEL ZES/SEXIES - BETALINGSTERMIJN:

De prijs der aldus overgenomen aandelen is behoudens minnelijke schikking betaalbaar, ofwel bij toepassing van artikel zes/quater van de statuten, dertig procent (30 %) onmiddellijk en het saldo binnen het jaar te rekenen vanaf de definitieve waardering der aandelen zoals bepaald in artikel zes/quinquies hiervoor,

 , Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge l ofwel bij toepassing van artikel zes/ter van de statuten, volgens de modaliteiten bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Tot de dag van de volledige afbetaling zal een intrest verschuldigd zijn die twee punten hoger zal liggen dan deze die bij de banken van categorie A in voege is voor de kasbons op één (1) jaar, en dit vanaf de datum van de waardering der aandelen. De aldus verkregen aandelen kunnen niet overgedragen worden vooraleer de overnameprijs volledig betaald is.

EÉNHOOFDIGHEID:

De enige vennoot kan zijn aandelen steeds vrij overdragen onder levenden.

Bij overlijden van de enige vennoot zullen, behoudens andersluidende bepalingen in deze statuten, tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen, de aan deze maatschappelijke aandelen verbonden rechten, uitgeoefend worden door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid tot hun rechten in de nalatenschap, behoudens in geval van vruchtgebruik.

De persoon die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot oefent de rechten uit die aan deze aandelen zijn verbonden. De wettelijke bepalingen met betrekking tot het vruchtgebruik moeten geëerbiedigd worden en de vruchtgebruiker mag geen handelingen stellen die raken aan het wezen van de vennootschap zelf.

ALGEMEEN:

Indien de aandelen van de vennootschap aan de Belgische Staat toekomen zal de daartoe aangestelde curator, die door het louter feit van zijn benoeming de hoedanigheid van vereffenaar verkrijgt, de vereffening van de vennootschap bewerkstelligen, overeenkomstig hetgeen in de Wet en de statuten bepaald is. De in deze statuten voorgeschreven overdrachtregels zijn eveneens op de overdrachten door of ten voordele van de rechtspersonen van toepassing.

ARTIKEL ZEVEN - ERFGENAMEN EN LEGATARISSEN VAN AANDELEN:

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die alle rechten kan schorsen verbonden aan een aandeel aangaande hetwelk betwisting zou bestaan voor wat betreft de eigendom, het vruchtgebruik of de blote eigendom.

De mede-eigenaars, de schuldeisers en de pandschuldenaars zijn ertoe gehouden zich te laten vertegenwoordigen door een gemeenschappelijke volmachtdrager en de vennootschap er schriftelijk van te verwittigen.

Zo het aandeel met vruchtgebruik is bezwaard, en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en in vereffeningstelling van de vennootschap, in welke gevallen het stemrecht aan de blote eigenaar toekomt.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging toe aan de blote eigenaar. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze aldus alleen verkrijgt, komen hem toe in volte eigendom.

ARTIKEL ACHT - INKOOP VAN EIGEN AANDELEN:

Mits naleving van de voorwaarden voorzien in het Wetboek van Vennootschappen mag de vennootschap haar eigen aandelen of winstbewijzen verwerven,.

Alleen volstorte aandelen kunnen voor verwerving door de vennootschap in aanmerking komen,

ARTIKEL NEGEN - VERENIGING VAN ALLE AANDELEN IN ÉÉN HAND:

De vereniging van alle aandelen in handen van één enkele persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wcrdt. Alsdan is de vennootschap onderworpen aan de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de éénhoofdigheid van de vennootschappen en in het bijzonder de bepalingen dienaangaande in het Wetboek van Vennootschappen.

ARTIKEL TIEN - OVERLIJDEN  FAILLISSEMENT;

In geval van overlijden, faillissement of burgerlijke onbekwaamheid van één of meerdere vennoten zal de vennootschap niet ontbonden zijn of de ontbinding niet veroorzaakt kunnen worden, doch zij zal verder bestaan tussen de andere vennoten en de gebeurlijke overnemers van aandelen of de erfgenamen of rechthebbenden van een overledene, indien zij ais vennoten aangenomen werden. ln geval van faillissement of onbekwaam worden van een vennoot houdt deze op vennoot te zijn en zullen de andere vennoten het voorkeurrecht hebben zijn aandelen over te nemen op de wijze en mits betaling zoals bepaald in deze statuten.

ARTIKEL ELF - SCHULDEISERS:

De persoonlijke schuldeisers en de rechthebbenden van een vennoot zullen nooit de zegels kunnen doen leggen op de goederen en zaken van de vennootschap, noch een bewarend of een uitvoerend beslag op die goederen en zaken leggen of uitvoeren.

Zij zullen enkel beslag kunnen leggen op de winst die aan de aandelen van hun schuldenaar verbonden zijn en mits eerbiediging van de uitbetalingsmodaliteiten die door de jaarvergadering beslist worden, alsook op het deel dat aan hun schuldenaar toekomt bij demoontbinding van de vennootschap.

TITEL DRIE - BESTUUR - VERTEGENWOORDiGING:

ARTIKEL TWAALF  BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij worden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, van een directieraad of van een raad van toezicht, dan benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Een zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om welke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder, het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder.

ARTIKEL DERTIEN  VACATURE:

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

De algemene vergadering bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

ARTIKEL VEERTIEN - BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER(S):

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in de statuten, of 3) beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

ARTIKEL VIJFTIEN -- VERGOEDINGEN:

Het mandaat van een zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en de eventuele emolumenten van de zaakvoerder(s) zullen later door de algemene vergadering worden vastgestelde

ARTIKEL ZESTIEN  HANDTEKENINGEN:

Alle akten die de vennootschap verbinden, met inbegrip van de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder(s), die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is (zijn) zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering en volgens de bepalingen van artikel twaalf en veertien hiervoor. Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij ais verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder(s) benaarstigd of vervolgd volgens dezelfde regels.

ARTIKEL ZEVENTIEN - DAGELIJKS BESTUUR - LASTHEBBERS:

Een zaakvoerder mag aan één of meerdere directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen, dat hij bepaalt en voor de duur die hij vaststelt.

Aldus mag (mogen) de zaakvoerder(s) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

ARTIKEL ACHTTIEN - TEGENSTRIJDIGHEID VAN BELANGEN:

Het is aan de zaakvoerder(s) en werkende vennoten uitdrukkelijk verboden rechtstreeks of onrechtstreeks deel te nemen aan of belangen te hebben in ondernemingen, die met de vennootschap zouden concurreren of het verwezenlijken van haar doel bemoeilijken, behoudens instemming van de algemene vergadering van de vennoten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat rechtstreeks of onrechtstreeks een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de desbetreffende beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er geen college van zaakvoerders en is de zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden.

" Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen,

ARTIKEL NEGENTIEN - OBLIGATIES MN ORDER:

De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven,

Met betrekking tot de uitgifte van obligaties op naam zijn de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

ARTIKEL TWINTIG - MINDERHEIDSVORDERING:

De beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de vennootschapsvordering in verband met de aansprakelijkheid ingesteld tegen de zaakvoerder(s) in Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid zijn van toepassing,

De minderheidsvordering kan, voor rekening van de vennootschap, worden ingesteld door één of meer vennoten die op de dag waarop de algemene vergadering zich uitspreekt over de aan de zaakvoerder(s) te verlenen kwijting, aandelen bezitten die ten minste tien procent (10 %) vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de op die dag bestaande aandelen.

TITEL VIER  CONTROLE:

ARTIKEL ÉÉNENTWINTIG -TOEZICHT:

De verrichtingen van de vennootschap staan onder toezicht hetzij van iedere vennoot individueel, welke de onderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van een commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door een accountant, lid van het Instituut van de Accountants en de Belastingconsulenten (IA.B.), hetzij van een commissaris, lid van het instituut der Bedrijfsrevisoren (f.B.R.),

De algemene vergadering bepaalt het getal van de commissarissen en stelt hun vergcedingen vast.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing, ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap. Op verzoek van één of meer vennoten, is (zijn) de zaakvoerder(s) verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in het Wetboek van Vennootschappen.

Indien ten gevolge van overlijden of om het even welke andere reden, het getal van de commissarissen met méér dan de helft is verminderd, moet(en) de zaakvoerder(s) onmiddellijk de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de ontbrekende commissaris(sen) te voorzien.

ARTIKEL TWEEËNTWINTIG _ TAAK VAN DE COMMISSARIS(SEN):

De commissarissen, voor zover die er zijn, hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt controlerecht over alle verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap. Er wordt hun ieder semester een staat van actief en passief overhandigd.

Met het oog op de algemene vergadering stelt (stellen) de commissaris(sen) een omstandig schriftelijk verslag op, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

In zijn (hun) verslag vermeldt (vermelden) en rechtvaardigt (rechtvaardigen) de commissaris(sen) nauwkeurig en duidelijk het voorbehoud en de bezwaren die hij (zij) meent (menen) te moeten maken. Zoniet, dan vermeldt (vermelden) hij (zij) uitdrukkelijk dat hij (zij) geen voorbehoud noch bezwaar te maken heeft (hebben).

De commissaris(sen) mag (mogen) zich, op kosten van de vennootschap laten bijstaan door een deskundige teneinde over te gaan tot het nazien van de boeken en rekeningen.

TITEL VIJF  ALGEMENE VERGADERING:

ARTIKEL DRIEËNTWINTIG - ALGEMENE VERGADERINGEN  JAARVERGADERINGEN:

leder jaar wordt de jaarvergadering gehouden op de tweede vrijdag van de maand december, om negentien (19) uur,

indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerste daaropvolgende werkdag gehouden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap het vereist of op aanvraag van de vennoten die tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen,

De jaarvergaderingen en de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België, aangeduid in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergaderingen en van de algemene vergaderingen worden notulen gehouden die in een bijzonder daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

ARTIKEL VIERENTWINTIG - BIJ EENROEPINGEN:

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder(s) bijeengeroepen. De oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, gericht aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, minstens vijftien (15) dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap gekende woonplaats. Zij vermelden de agenda, evenals de dag, het uur en de plaats van de vergadering en de vermelding van de verslagen.

De bij de wet bepaalde stukken worden, samen met de oproepingsbrief, toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s), en eventuele commissaris(sen), alsook aan de andere opgeroepen personen die erom verzoeken.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het bewijs van de bijeenroeping moet niet geleverd worden indien alle vennoten op de jaarvergadering of de algemene vergadering aanwezig zijn of rechtsgeldig vertegenwoordigd zijn.

De zaakvoerder(s) heeft (hebben) het recht voor of tijdens de zitting elke gewone, bijzondere of buitengewone vergadering een enkele maal drie (3) weken uit fe stellen,

Zulk een verdaging stelt een einde aan de beraadslaging en doet aile genomen besluiten vervallen, ook die welke niet de jaarrekening betreffen.

Elke vennoot, ook hij die aan de eerste vergadering niet persoonlijk of door een gemachtigde heeft deelgenomen, wordt tot de volgende vergadering opgeroepen.

Op de tweede vergadering wordt de agenda van de eerste vergadering geheel afgehandeld.

ARTIKEL VIJFENTWINTIG - VERTEGENWOORDIGING:

Eedere vennoot mag zich op de vergadering(en) door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen voor zover deze zelf vennoot is. De zaakvoerder(s) mag (mogen) de formule van de volmacht bepalen en eisen dat de volmacht(en) minstens vijf werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem (hen) aangeduid worden neergelegd.

Indien de vennoot de hierboven vermelde verplichtingen niet is nagekomen kan hij, of de door hem aangestelde gevolmachtigde, door de zaakvoerder(s) op de desbetreffende vergadering geweigerd worden. ARTIKEL ZESENTWINTIG  BUREAU:

Iedere vergadering, zowel de jaarvergadering als de algemene vergadering, wordt door een zaakvoerder voorgezeten, of bij ontstentenis, door de oudste aanwezige vennoot; of door de enige vennoot, indien er maar één is.

Indien daartoe mogelijkheid bestaat, stelt de voorzitter de secretaris aan en de vergadering kiest een stemopnemer,

ARTIKEL ZEVENENTWINTIG - BERAADSLAGING - RECHT OP ANTWOORD TIJDENS HET VERLOOP VAN DE VERGADERING:

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen, tenzij alle vennoten, die het geheel maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en ermee instemmen om andere punten te behandelen,

De zaakvoerder(s) geeft (geven) antwoord op de vragen die hem (hen) tijdens het verloop van de vergadering door de vennoten worden gesteld met betrekking tot zijn (hun) verslag of tot de agendapunten.

De eventuele commissaris(sen) geeft (geven) eveneens antwoord op de vragen die hem (hen) tijdens het verloop van de vergadering door de vennoten worden gesteld met betrekking tot zijn (hun) verslag.

Deze antwoorden worden gegeven voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

De vennootschap kent enkel aan de vruchtgebruiker van een aandeel en dit met uitsluiting van de blote eigenaar, het recht op de dividenden toe.

Indien bij de benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een herstemming tussen de kandidaten die het grootste getal stemmen hebben behaald, Bij staking van stemmen bij de herstemming is de oudste kandidaat (in jaren) verkozen.

De stemmingen gebeuren bij handopsteken, ofwel bij naamafroeping tenzij de vergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist.

Elk aandeel geeft recht op één (1) stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire beperkingen, en rekening houdend met geldig afgesloten stemrechtovereenkomsten zoals bepaald in het Wetboek van Vennootschappen.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de vennoten en het aantal van hun effecten voorkomen, wordt door ieder van hen. of door hun lasthebber ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen.

Eventueel kan tot schriftelijke algemene vergadering overgegaan worden mits:

-alle besluiten bij éénparigheid van stemmen genomen worden;

-het voorwerp van de besluiten tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoort, met uitsluiting van die besluiten welke bij authentieke akte moeten genomen worden.

Bij gebrek aan éénparigheid van stemmen over alle besluiten vervallen aile besluiten en dient tot algemene vergadering in de gebruikelijke vorm overgegaan te worden.

TITEL ZES - INVENTARIS EN JAARREKENINGEN - TOEBEDELING VAN DE NETTOWINST:

ARTIKEL ACHTENTWINTIG  BOEKJAAR`.

Het boekjaar vangt aan op één juli van ieder jaar, om te eindigen op dertig juni van elk daaropvolgend jaar. ARTIKEL NEGENENTWINTIG - VERDELING VAN DE WINST:

Elk jaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op. Die jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt één geheel.

Deze stukken worden opgemaakt overeenkomstig de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen, en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan is onderworpen en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en administratieve bepalingen die op haar toepasselijk zijn.

Bovendien stelt (stellen) de zaakvoerder(s) een verslag op waarin hij (zij) rekenschap geeft (geven) van zijn (hun) beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een volledig overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap, Het jaarverslag moet ook inlichtingen bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en, voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook inlichtingen omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

De jaarrekening wordt opgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen inzake de boekhouding en de jaarrekening van toepassing op de ondernemingen.

Op de winst van het boekjaar zal vijf ten honderd (5 %) voorafgenomen worden voor de samenstelling van het wettelijk reservefonds. Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het wettelijk reservefonds één/tiende (1110e) van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering zal bij meerderheid van stemmen besluiten om het geheel of een gedeelte van de voor uitkering beschikbare winst, na de toekenning aan de wettelijke reserve, te verdelen of te reserveren.

Nochtans mag geen uitkering geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd en verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

TITEL ZEVEN: ONTBINDING - VEREFFENING

ARTIKEL DERTIG - ONTBINDING:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, dit alles onder voorbehoud van bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

ARTIKEL EENENDERTIG - AANMERKELIJKE VERLIEZEN:

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee (2) maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten warden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder(s) dient (dienen) zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen,

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wanneer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig de beschikkingen van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

ARTIKEL TWEEËNDERTIG - VERDELING VAN HET NETTO-ACTIEF:

Mits akkoord van de bevoegde Rechtbank van Koophandel met betrekking tot het plan van de verdeling van de activa en na aanzuivering van alle schulden, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in effecten, het volgestort bedrag van de aandelen dat niet werd afgeschreven terug te betalen,

Indien niet aile aandelen in gelijke verhouding werden volgestort zullen de vereffenaars, alvorens tot de verdeling over te gaan, het evenwicht herstellen door alle aandelen op volledig gelijke voet te plaatsen, hetzij door een beroep te doen op nieuw kapitaal ten laste van de aandelen die onvoldoende werden volgestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in speciën, ten voordele van de aandelen die in een groter gedeelte werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

TITEL ACHT - ALGEMENE BESCHIKKINGEN:

ARTIKEL DRIEËNDERTIG - KEUZE VAN WOONPLAATS:

Iedere houder van aandelen op naam, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die zijn woonplaats en of zetel in het buitenland heeft, wordt geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen aile handelingen geldig kunnen worden betekend of bekendgemaakt, zonder dat de vennootschap een andere verplichting heeft dan deze ter beschikking van de geadresseerde te houden. Een kopie van deze betekeningen en bekendmakingen zal eveneens ter informatie worden verzonden aan de woonplaats van de geadresseerde in het buitenland.

ARTIKEL VIERENDERTIG - ALGEMENE VERWIJZING:

De vennoot of vennoten verklaren zich te gedragen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Dientengevolge worden deze wetten waarvan niet op een geoorloofde wijze zou worden afgeweken door deze statuten, geacht in deze akte opgenomen te zijn en worden de bepalingen welke met de gebiedende voorschriften van deze wetten tegenstrijdig zijn gezien als zijnde niet geschreven.

ARTIKEL VIJFENDERTIG - EÉNHOOFDIGHEID:

Een natuurlijke persoon kan als enige vennoot slechts in één enkele Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid genieten van de beperkte aansprakelijkheid.

Deze natuurlijke persoon wordt geacht hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van iedere andere Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid die hij nadien alleen zou oprichten of waarvan hij nadien de enige vennoot zou worden, behalve wanneer aandelen wegens overlijden aan hem overgaan.

Deze natuurlijke persoon zal niet langer geacht worden hoofdelijk borg te staan voor de verbintenissen van de In het vorig lid bedoelde vennootschappen, zodra een nieuwe vennoot erin wordt opgenomen of zodra de ontbinding ervan wordt bekendgemaakt.

DEEL III. OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN:

,

Voornoemde comparanten, optredende als oprichters, treffen vervolgens de volgende beslissingen, welke slechts uitwerking zullen hebben vanaf de papieren of elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, met name:

1) Eerste jaarvergadering -- eerste boekjaar-- benoeming commissaris;

a) Het eerste boekjaar neemt een aanvang op heden, om te eindigen op dertig juni tweeduizend veertien.

b) De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien,

c) Volgens ter goede trouw verrichte schattingen die overgenomen werden in het financieel plan, zal de vennootschap voor het eerste boekjaar voldoen aan de criteria vermeld in artikel 12, paragraaf 2 van de wet van zeventien juli negentienhonderd vijfenzeventig op de boekhouding en de jaarrekening van de ondernemingen. Bijgevolg wordt geen commissaris benoemd,

2) Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, hebben de verschijners in deze aan ondergetekende notaris verzocht te akteren en dit onder de opschortende voorwaarde van oprichting door papieren of elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, dat de hiernavermelde persoon wordt benoemd tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, voor onbepaalde duur, met name: Mevrouw VAN der WEEËN Karen, geboren te Dendermonde op elf juli negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 9300 Aalst, Erpestraat, nummer 10/A.

Dewelke alhier verklaart het aan haar toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

Zij wordt benoemd vanaf heden, met dien verstande dat ze vanaf heden tot op de datum van de neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel zal optreden als volmachtdrager van de vennoten en dat zij vanaf het ogenblik van de neerlegging zal optreden als bestuursorgaan van de vennootschap, overeenkomstig de bepalingen van de statuten en de wet.

Het mandaat van deze zaakvoerder wordt ONBEZOLDIGD uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van en/of bevestiging van de algemene vergadering.

Deze niet-statutaire zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in de statuten, of 3) beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

3) Bevestiging identiteit:

Ondergetekende notaris bevestigt de identiteit van de verschijners-oprichters aan de hand van de hem

voorgelegde identiteitskaarten, waarvan de nummers in onderhavige akte werden opgenomen.

4) Verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting:

De verschijners in deze verklaren dat de vennootschap, met toepassing van artikel zestig van het Wetboek van Vennootschappen, alle verbintenissen overneemt die in naam van de vennootschap in oprichting reeds zijn aangegaan, evenals deze die vanaf heden ten name van de vennootschap worden aangegaan, en dat deze overname slechts uitwerking zal hebben vanaf de datum van papieren of elektronische neerlegging van een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen.

5) Volmacht:

Onder de opschortende voorwaarde van oprichting door papieren of elektronische neerlegging, overeenkomstig artikel 67, paragraaf 1, en artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen, wordt hierbij aan de volgende (rechts)perso(o)n(en) een bijzondere volmacht verleend om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van aile administratieve formaliteiten inzake de Kruispuntbank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de Belasting over de Toegevoegde Waarde en fiscale administraties, alsmede aile verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit(en), te verzekeren.

Identiteit van de volmachtdrager(s):

De Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "ACCOUNTANTSKANTOOR DEVOLDER & VAN DORPE", afgekort "ADWD", met zetel gevestigd te 9000 Gent, Apostelhuizen, nummer 26 H-1-J, met als ondernemingsnummer 0875.669.775.

I Betreffende voorgaande punten kan (kunnen) deze volmachtdrager(s) derhalve alle formaliteiten vervullen,

alle documenten ondertekenen en in het algemeen ailes doen wat noodzakelijk of nuttig is,

De oprichters in deze verklaren bovendien dat zij voldoende werden ingelicht over de prijs van de

dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin Van Hauwermeiren, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte oprichtingsakte,







" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/05/2015
ÿþMotl Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0508.500.130

Benaming

(voluit) : KAREN VAN der WEEËN

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9310 Aalst (Moorsel), Steven, nummer 20.

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Wijziging vennootschapsnaam - verplaatsing maatschappelijke zetel - wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - overgangsbepalingen - wijziging (volledige vervanging) doel - verslag bestuursorgaan met staat van actief en passief - benoeming en ontslag van een zaakvoerder - volledige herwerking van de statuten van de vennootschap, naar aanleiding van de genomen beslissing(en), de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht en ingevolge voorstel van het bestuursorgaan van de vennootschap - machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht(en):

Het jaar tweeduizend vijftien.

Op achtentwintig april,

Voor Ons, Meester Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris met standplaats te 9340 Lede (Oordegem). IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap "KAREN VAN der WEEËN", met maatschappelijke zetel gevestigd te 9310 Aalst (Moorsel), Steven, nummer 20, Belasting over de Toegevoegde Waarde nummer BE 0508.500.130 RPR (rechtspersonenregister) Dendermonde.

Opgericht blijkens akte verleden door notaris Benjamin VAN HAUWERMEIREN, te Lede (Oordegem), op vijftien december tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van eenendertig december daarna, onder referentie nummer 12209003, en waarvan de statuten tot op heden niet gewijzigd werden.

Het Voorzitterschap wordt waargenomen door; Mevrouw VAN der WEEËN Karen, nagenoemd. SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING;

Zijn alhier aanwezig, de volgende vennoten van de vennootschap:

1) Mevrouw VAN der WEEËN Karen, geboren te Dendermonde op elf juli negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 9310 Aalst, Steven, nummer 20, echtgenote van de Heer MYLEMANS Hans, nagenoemd, met wie zij gehuwd is onder het stelsel van de zuivere scheiding van goederen, blijkens huwelijkscontract verleden door ondergetekende notaris Benjamin Van Hauwermeiren, op tweeëntwintig oktober tweeduizend en twaalf, tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard.

Dewelke verklaart eigenares te zijn van honderd vijfentachtig (185) aandelen van de vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde.

2) De Heer MYLEMANS Hans, geboren te Lier op tien april negentienhonderd vierenvijftig, echtgenoot van Mevrouw VAN der WEEËN Karen, hogergenoemd, eveneens wonende te 9310 Aalst, Steven, nummer 20.

Dewelke verklaart eigenaar te zijn van één (1) aandeel van de vennootschap, zonder aanduiding van nominale waarde.

Voornoemde verschijners, beiden alhier aanwezig, vertegenwoordigend de totaliteit van de maatschappelijke aandelen van voormelde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KAREN VAN der WEEËN", zijnde honderd zesentachtig (186) aandelen op naam zonder aanduiding van nominale waarde, verklaren vervolgens te weten dat de wet straffen stelt op het zich wetens aanmelden als eigenaar van aandelen welke hen niet toebehoren en aldus deel te nemen aan de stemming in de vergadering.

SAMENSTELLING VAN HET HUIDIG BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

Voornoemde Mevrouw VAN der WEEËN Karen werd naar aanleiding van hogervermelde oprichting benoemd tot enige niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap; het benoemingsbesluit ervan werd gepubliceerd in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad zoals voorzegd.

DE VOORZITTER ZET VERVOLGENS UITEEN EN DE VERGADERING ERKENT:

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

- 5 MEI 2015

AFDELINUeDERMONDE

Mea

1506 79

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

A " A) Dat deze vergadering werd bijeengeroepen om te beraadslagen over navolgende agenda: AGENDA VAN DE VERGADERING:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge 1) Wijziging van de maatschappelijke naam van de vennootschap.

2) Verplaatsing van de maatschappelijke zetel van de vennootschap.

3) Wijziging boekjaar - wijziging datum jaarvergadering - overgangsbepalingen.

4) Voorlegging en voorlezing van het verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato zestien april tweeduizend vijftien, ter verantwoording van de door te voeren wijziging aan het doel van de vennootschap (volledige vervanging ingevolge nieuwe activiteiten), met aangehechte staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden - vervanging van de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap.

5) Benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder.

6) Ontslag van een niet-statutaire zaakvoerder.

7) Volledige herwerking van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en), de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, en dit op voorstel van het bestuursorgaan van de vennootschap.

8) Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissing(en) - volmacht(en).

B) Verzaking:

Voornoemde vennoten en het bestuursorgaan van de vennootschap, allen alhier aanwezig, hebben voor zoveel als nodig bij deze en/of voorafgaandelijk dezer verzaakt aan de oproepingsformaliteiten en termijnen en aan het ter beschikking stellen van de stukken zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, alsmede aan de nietigheidsgrond, zoals bedoeld in artikel 64 van zelfde Wetboek.

C) De Voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch houders van obligaties of warrants op naam, noch houders van certificaten op naam zijn die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven en dat er geen commissaris in functie is.

D) Aangezien de leden van deze vergadering de totaliteit van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen en samen met het bestuursorgaan van de vennootschap alhier aanwezig zijn, kan de vergadering bijgevolg rechtsgeldig beslissen over gemelde agendapunten, zonder dat hiervoor nog enige verdere rechtvaardiging vereist is betreffende de oproeping en de agenda.

Na deze vaststellingen, die juist worden bevonden door de leden van deze vergadering, wordt er overgegaan tot het afhandelen van gemelde agenda en de volgende beslissingen worden met éénparigheid van stemmen genomen:

AFHANDELING AGENDA:

PUNT 1: WIJZIGING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP:

De vergadering beslist de huidige maatschappelijke naam van de vennootschap, hetzij "KAREN VAN der WEEËN", met ingang vanaf heden te vervangen door de navolgende, nieuwe maatschappelijke naam, met name: "DHVKP".

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast.

-Voornoemde vennoten en de enige zaakvoerder van de vennootschap, allen alhier aanwezig, verklaren en erkennen door ondergetekende notaris uitdrukkelijk bij deze ingelicht te zijn en voorlezing gekregen te hebben van de bepalingen van artikel 65 van het Wetboek van Vennootschappen, luidend als volgt:

"Elke vennootschap moet een naam voeren, die verschillend is van die van een andere vennootschap.

Indien de naam gelijk is aan een andere of er zozeer op gelijkt dat er verwarring kan ontstaan, kan iedere belanghebbende hem doen wijzigen en, indien daartoe grond bestaat, schadevergoeding eisen. Niettegenstaande elk daarmee strijdig beding, zijn de oprichters of, bij latere naamswijziging, de leden van het bestuursorgaan hoofdelijk gehouden jegens de belanghebbenden tot betaling van de schadevergoeding bedoeld in het tweede lid."

PUNT 2: VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

-De vergadering beslist met ingang vanaf heden om de zetel van de vennootschap te verplaatsen van 9310

Aalst, Steven, nummer 20, naar 8760 Meulebeke, Lostraat, nummer 9.

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast.

PUNT 3: WIJZIGING BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM JAARVERGADERING -

OVERGANGSBEPALINGEN:

-Het boekjaar van de vennootschap vangt voortaan aan op één januari, om te eindigen op éénendertig

december van ieder jaar.

-Als overgangsmaatregel wordt beslist:

a) dat het huidig lopend boekjaar van de vennootschap, dat eindigt op dertig juni tweeduizend vijftien, uitzonderlijk wordt ingekort tot en met dertig april tweeduizend vijftien;

b) dat het eerstvolgend boekjaar uitzonderlijk een aanvangt neemt op één mei tweeduizend vijftien, om te eindigen om éénendertig december tweeduizend zestien;

c) dat de daarna volgende boekjaren vanaf tweeduizend zeventien telkens zullen beginnen op één januari, om te eindigen op éénendertig december van ieder jaar, en:

d) dat de jaarvergadering van de vennoten van de vennootschap zal plaatsvinden als volgt:

-voor wat betreft het huidig lopend boekjaar, dat vervroegd wordt afgesloten op dertig april tweeduizend vijftien: op de tweede vrijdag van de maand oktober van dit jaar, om negentien (19) uur;

-voor wat betreft het eerstvolgend boekjaar, dat begint op één mei tweeduizend vijftien en eindigt op éénendertig december tweeduizend zestien: op de tweede vrijdag van de maand juni, om negentien (19) uur, van het jaar tweeduizend zeventien;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

-voor wat betreft de daarna volgende boekjaren: telkens op de tweede vrijdag van de maand juni, om negentien (19) uur, van ieder jaar.

-De vergadering en het bestuursorgaan van de vennootschap verklaren naar aanleiding van voormelde genomen overgangsmaatregel uitdrukkelijk vanwege ondergetekende notaris uitleg en toelichting gekregen te hebben over het annualiteitsbeginsel van de belastingen, betreffende de maximale tijdsduur van een boekjaar,

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast.

PUNT 4: VOORLEGGING EN VOORLEZING VAN HET VERSLAG VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP DE DATO ZESTIEN APRIL TWEEDUIZEND VIJFTIEN, TER VERANTWOORDING VAN DE DOOR TE VOEREN WIJZIGING AAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP (VOLLEDIGE VERVANGING INGEVOLGE NIEUWE ACTIVITEITEN), MET AANGEHECHTE STAAT VAN ACTIEF EN PASSIEF, NIET OUDER DAN DRIE MAANDEN - VERVANGING VAN DE BESTAANDE STATUTAIRE OMSCHRIJVING VAN HET DOEL VAN DE VENNOOTSCHAP:

-De vergadering verklaart voorlezing gekregen te hebben van het voorgelegd verslag van het bestuursorgaan van de vennootschap de dato zestien april tweeduizend vijftien, waarin het voorstel tot navermelde wijziging aan het doel van de vennootschap (volledige vervanging ingevolge nieuwe activiteiten) wordt toegelicht, met aangehechte staat van activa en passiva, niet ouder dan drie maanden.

Zij heeft hierover geen opmerkingen.

-Alle leden van de vergadering verklaren eveneens een afschrift van gezegd verslag van het bestuursorgaan ontvangen te hebben, met aangehechte staat van activa en passiva niet ouder dan drie maanden.

-De vergadering beslist vervolgens de bestaande statutaire omschrijving van het doel van de vennootschap volledig te vervangen door de volgende, nieuwe statutaire omschrijving, met name:

Nieuwe statutaire omschrijving van het doe! van de vennootschap:

"De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden;

'De aan- en verkoop, in- en uitvoer, klein- en groothandel, doorverkoop van levend en geslacht vee, alsook kleinvee en inzonderheid pluimvee, varkens, runderen, eieren en alle afgeleide producten zoals voeders, entstoffen, ontsmettingsmiddelen en afvalstoffen.

" Traiteurwerk, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van bereide schotels.

" De organisatie van evenementen allerhande.

'De aan- en verkoop in klein- en groothandel van vleeswaren, belegde broodjes, gebraden vlees, gevogelte, wild, eieren, gebraden ribben, kroketten en overige voedings- en genotsmiddelen.

" De klein- en groothandel, import & export in delicatessen van vis-, schaal-, schelp- en weekdieren in verse, diepgevroren of geconserveerde toestand en de kruiderijen erop betrekking hebbend, alsook kiemscheuten en groenten.

" Het uitbaten van eetgelegenheden allerhande, cafés, hotels en andere horeca-uitbatingen.

'De commercialisatie, stockage, distributie, transport, behandeling, verpakking, fabricatie, leurhandel, groot-en kleinhandel van aile levensmiddelen, vers of behandeld, diepvriesproducten en dranken, en alle hiermee verband houdende producten en diensten,

'De uitbating van een handelszaak voor de verkoop van allerlei voedings- en eetwaren, verkoopklare gerechten, specialiteiten en delicatessen.

" Het kweken en slachten van alle vee waaronder maar niet beperkend: pluimvee, varkens, runderen en andere.

" De uitbating van een leghennenbedrijf.

" Het verstrekken van technische bijstand aan derden.

" Het uitbroeden van pluimvee.

-De productie, aankoop, verkoop, import, export, conditionering en distributie aan verbruikers en grootverbruikers van alle mogelijke levensmiddelen bestemd voor menselijke of dierlijke consumptie en alle mogelijke toebehoren en voorwerpen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, zoals onder meer deze die ter bereiding, bewaring, verpakking, en verbruik van levensmiddelen gebruikt worden en winkelinrichtingen.

-Met vervoer van levend en geslacht vee, Het vervoer van vlees en vleesproducten en producten allerhande, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-De organisatie, de controle en het bestuur van een productieketen voor de fokkerij en de verhandeling van rundsvlees, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden,

" Het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap heeft daarenboven tot doe!: alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van aile andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Deze activiteiten betreffen onder meer:

.de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

" het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

-het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft;

" in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

" alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen. De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen toestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren; het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst. Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

Algemeen:

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake."

-De statuten van de vennootschap worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna weergegeven. PUNT 5; BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

-De vergadering beslist om de hiernagenoemde persoon te benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder van de vennootschap, met ingang vanaf heden en voor onbepaalde duur, met name: de Heer DECLERCQ Davy André, ongehuwd en geen verklaring van wettelijke samenwoning afgelegd hebbende, geboren te Izegem cp zevenentwintig juni negentienhonderd zesentachtig, wonende te 8760 Meulebeke, Lostraat, nummer 9, alhier vertegenwoordigd door de Heer DESRAMAULT Geert Alfons Maurice, geboren te Gent op twaalf januari negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te Gentbrugge, Hippoliet Persoonsstraat, nummer 79, medewerker van ondergetekende notaris Benjamin VAN HAUWERMEIREN, en dit ingevolge onderhandse volmacht bewaard in dossier notaris.

Dewelke verklaart, bij monde van zijn voornoemde lasthebber, het aan hem toegekende mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige verbodsbepaling voor het uitoefenen van dit mandaat.

-Het mandaat van deze niet-statutaire zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap.

PUNT 6: ONTSLAG VAN EEN NIET-STATUTAIRE ZAAKVOERDER:

De vergadering aanvaardt het ontslag van Mevrouw VAN der WEEËN Karen, voornoemd, geboren te Dendermonde op elf juli negentienhonderd tweeëntachtig, wonende te 9310 Aalst, Steven, nummer 20, in haar hoedanigheid van niet-statutair zaakvoerder van de vennootschap met ingang vanaf heden, en haar eveneens kwijting te verlenen over haar beheer, te rekenen tot heden.

PUNT 7; VOLLEDIGE HERWERKING VAN DE STATUTEN NAAR AANLEIDING VAN DE GENOMEN BESLISSING(EN), DE RECENTE WIJZIGINGEN AAN HET VENNOOTSCHAPSRECHT, EN DIT OP VOORSTEL VAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP:

-De vergadering heeft bij deze kennis genomen van het voorstel van het nieuw bestuursorgaan van de vennootschap om, in het kader van de tegenwoordige buitengewone algemene vergadering, de daarbij genomen beslissing(en), en de recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, de bestaande statuten van de vennootschap volledig te herwerken.

-Na bespreking en beoordeling van voormeld voorstel, beslist de vergadering om de bestaande statuten van de vennootschap volledig te herwerken als volgt:

STATUTEN:

Artikel één - naam:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid en zij draagt de volgende maatschappelijk naam, met name: "DHVKP".

Artikel twee - maatschappelijke zetel:

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 8760 Meulebeke, Lostraat, nummer 9.

De zetel van de vennootschap mag bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), bekend te maken in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad, worden overgebracht naar iedere andere plaats in Vlaanderen of tweetalig Brussel.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge t De vennootschap mag ook bij beslissing van de zaakvoerder(s) exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel drie - doel:

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

-De aan- en verkoop, in- en uitvoer, klein- en groothandel, doorverkoop van levend en geslacht vee, alsook kleinvee en inzonderheid pluimvee, varkens, runderen, eieren en alle afgeleide producten zoals voeders, entstoffen, ontsmettingsmiddelen en afvalstoffen.

" Traiteurwerk, het klaarmaken, thuisbezorgen en eventueel serveren van bereide schotels.

" De organisatie van evenementen allerhande.

" De aan- en verkoop in klein- en groothandel van vleeswaren, belegde broodjes, gebraden vlees, gevogelte, wild, eieren, gebraden ribben, kroketten en overige voedings- en genotsmiddelen.

" De klein- en groothandel, import & export in delicatessen van vis-, schaal-, schelp- en weekdieren in verse, diepgevroren of geconserveerde toestand en de kruiderijen erop betrekking hebbend, alsook kiemscheuten en groenten.

" Het uitbaten van eetgelegenheden allerhande, cafés, hotels en andere horeca-uitbatingen.

" De commercialisatie, stockage, distributie, transport, behandeling, verpakking, fabricatie, leurhandel, groeten kleinhandel van alle levensmiddelen, vers of behandeld, diepvriesproducten en dranken, en aile hiermee verband houdende producten en diensten.

" De uitbating van een handelszaak voor de verkoop van allerlei voedings- en eetwaren, verkoopklare gerechten, specialiteiten en delicatessen,

.1-let kweken en slachten van alle vee waaronder maar niet beperkend: pluimvee, varkens, runderen en andere.

'De uitbating van een leghennenbedrijf.

.Het verstrekken van technische bijstand aan derden. 'Het uitbroeden van pluimvee.

" De productie, aankoop, verkoop, import, export, conditionering en distributie aan verbruikers en grootverbruikers van alle mogelijke levensmiddelen bestemd voor menselijke of dierlijke consumptie en alle mogelijke toebehoren en voorwerpen die daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, zoals onder meer deze die ter bereiding, bewaring, verpakking, en verbruik van levensmiddelen gebruikt worden en winkelinrichtingen.

" Het vervoer van levend en geslacht vee. Het vervoer van vlees en vleesproducten en producten allerhande, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

" De organisatie, de controle en het bestuur van een productieketen voor de fokkerij en de verhandeling van rundsvlees, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

-Het produceren, uitbaten, verhandelen, invoeren en uitvoeren van alle goederen en diensten welke met haar maatschappelijk doel verband houden. Te dien einde zal zij, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap heeft daarenboven tot doel: alle activiteiten als holding, patrimoniumvennootschap, beheermaatschappij, managementvennootschap, financier, adviseur op alle domeinen waarin zij competent is, en waarin zij actief mag zijn in overeenstemming met de wettelijke reglementeringen, dit alles ter uitsluiting van de activiteiten inzake beleggingsadvies en vermogensbeheer die overeenkomstig de wet van vier december negentienhonderd negentig en latere uitvoeringsbesluiten aan een wettelijk erkennings- en inschrijvingsregime onderworpen zijn, en voor zover daartoe geen erkenning en inschrijving werd bekomen, en ter uitsluiting van alle andere activiteiten wettelijk voorbehouden aan erkende financiële instellingen en andere tussenpersonen.

Deze activiteiten betreffen onder meer:.

.de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van haar eigen roerend patrimonium, bestaande uit onder meer waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten, inbegrepen handelszaken;

'het verwerven en beheren van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, evenals het verlenen van alle managementbijstand en het uitoefenen van alle bestuursmandaten, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar en het ter beschikking stellen van personen gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin;

.het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van vennootschappen en ondernemingen; het deelnemen aan het beheer, bestuur en toezicht van, alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan vennootschappen en ondernemingen waarin zij rechtstreeks of onrechtstreeks enig belang heeft:

'in het raam van haar thesauriebeheer, het rechtstreeks uitvoeren of door toedoen van vestigingen in België of in het buitenland van trading- en deviezenoperaties en de tussenkomst in de emissie en plaatsing van aandelen, obligaties en allerhande effecten;

.alle verbintenissen van borgtocht, aval of van eender welke garanties; het verstrekken van leningen, voorschotten of borgstellingen, De vennootschap mag ten voordele van derden tevens waarborgen tcestaan, alle roerende waarden verpanden en alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren; het beheren van een eigen onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium vooral door beheersdaden, zoals

4 it

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

e onroerende goederen verwerven, laten bouwen en verbouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen, verfraaien, in huur geven of nemen, in leasing geven of nemen, verkavelen, onderhouden, ontwikkelen en uitbaten, urbaniseren, vervreemden en ruilen met het oog op beheer, wederbelegging en opbrengst. Zij zal echter niet de activiteit van vastgoedmakelaar mogen uitoefenen.

Algemeen:

De vennootschap zal alle burgerlijke, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar doel, die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

De algemene vergadering van de vennoten kan het doel van de vennootschap uitleggen, verklaren en uitbreiden, mits zich te schikken naar de wettelijke regels terzake,

Artikel vier - duur:

De vennootschap is opgericht voor ONBEPAALDE DUUR.

Artikel vijf - maatschappelijk kapitaal - winstbewijzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten; Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd EUR (E 18.600,00) en is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van elk één/honderd zesentachtigste (1/186e) deel in het kapitaal,

Bij verhoging van het maatschappelijk kapitaal moeten de aandelen waarop in geld wordt ingeschreven, eerst aangeboden worden aan de vennoten, naar evenredigheid van het deel van het kapitaal, door hun aandelen vertegenwoordigd.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de vruchtgebruiker van dit aandeel.

Winstbewljzen, warrants, converteerbare obligaties en certificaten:

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties, uitgeven.

De vennootschap kan, in het belang van de vennootschap, haar medewerking verlenen aan een derde voor de uitgifte door deze derde van certificaten die de effecten van de vennootschap vertegenwoordigen overeenkomstig de bepalingen van artikel 242 van het Wetboek van Vennootschappen. De vennootschap kan besluiten de kosten verbonden aan de certificering en aan de oprichting en werking van de emittent van de certificaten ten laste te nemen. De certificaathouders, de emittent van de certificaten of derden kunnen zich enkel beroepen op de medewerking van de vennootschap voor de uitgifte van de certificaten, indien de vennootschap haar medewerking schriftelijk aan de emittent heeft bevestigd. De emittent van de certificaten, moet zich aan de vennootschap in die hoedanigheid bekendmaken. De vennootschap neemt die vermelding op in het betrokken effectenregister.

Artikel zes - aandelen en effecten;

De aandelen en effecten zijn op naam en ondeelbaar.

Er wordt op de zetel een register van aandelen gehouden, waarin wordt aangetekend;:

1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot, alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen;

2° de gedane storting en;

3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerder(s) en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de aandelen wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de aandelen.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Indien een aandeel of een effect aan verscheidene eigenaars toebehoort, dan kan (kunnen) de zaakvoerder(s) de uitoefening van de eraan verbonden rechten schorsen totdat één enkele persoon ten aanzien van de vennootschap ais eigenaar van het aandeel of effect is aangewezen, behoudens de toepassing van artikel tweehonderd zevenendertig van het Wetboek van Vennootschappen bij overlijden van de enige vennoot.

Is het eigendomsrecht op een aandeel gesplitst in blote eigendom en in vruchtgebruik, dan zal alleen de vruchtgebruiker de aan dit aandeel verbonden rechten mogenikunnen uitoefenen.

Artikel zeven - overdracht en overgang van aandelen:

Behoudens ingeval de vennootschap slechts één enkele vennoot telt, mogen de aandelen van een vennoot, op straffe van nietigheid, niet afgestaan worden onder de levenden, noch overgedragen worden wegens overlijden, dan met de voorafgaande, bijzondere en geschreven toestemming van alle vennoten, nà aftrek van de rechten waarvan de afstand of overdracht is voorgesteld,

Ingeval van voorafgaande toestemming, zal (zullen) de zaakvoerder(s) van de vennootschap op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen, ofwel op verzoek van de erfgena(a)(m)(e)(n), legatarissen of rechthebbende(n) van een overleden vennoot, binnen de maand een algemene vergadering moeten bijeenroepen, teneinde te beslissen over de voorgestelde overdracht of overgang van aandelen.

Het voorstel tot afstand van aandelen onder de levenden moet melding maken van de naam, voornamen, beroep en woonplaats van de overdrager en de voorgestelde overnemer, van het aantal aandelen of effecten die voorwerp zijn van de afstand onder levenden, alsmede de prijs en voorwaarden waartegen de afstand van aandelen zal gebeuren.

w < 4 1 Ingeval van weigering van afstand of overgang van aandelen, zullen de weigerende vennoten gehouden zijn om binnen een termijn van twee (2) maanden te rekenen vanaf de datum van de vergadering, de aandelen die het voorwerp zijn van de voorgestelde afstand of overgang in te kopen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge De inkoop zal, behoudens andersluidende overeenkomst, geschieden in verhouding tot het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

De afkoopwaarde van de aandelen zal bepaald worden in onderlinge overeenstemming, op basis van de waarde van de aandelen, zoals die blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening.

ln geval echter geen akkoord wordt bereikt, dan zal de waardebepaling gebeuren door toedoen van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, op verzoek van de meest gerede partij.

Ingeval de vennoten toestemmen in de voorgestelde afstand of overgang van aandelen en evenwel zelf geen aandelen wensen in te kopen, dan zal de vennoot, die aandelen wenst over te dragen, ze rechtsgeldig aan derden kunnen verkopen tegen de voorwaarden vermeld in het door hem gedane voorstel enfof zullen de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden van de overleden vennoot de aandelen van de overleden vennoot kunnen overnemen.

De weigering van toestemming van een overdracht onder de levenden of van een overgang wegens overlijden sluit zowel rechtstreeks als onrechtstreeks ieder verhaal uit.

Artikel acht - bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Zij warden benoemd in de statuten of door de algemene vergadering.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, zaakvoerder of lid van een directiecomité, van een directieraad of van een raad van toezicht, dan benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger die gelast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon

Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechterlïjk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt.

Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen,

De zaakvoerder, statutair of niet, kan te allen tijde vrijwillig ontslag nemen door een enkele kennisgeving gericht aan de vennootschap, onder verplichting zijn ambt te blijven vervullen totdat redelijkerwijze in zijn opvolging Kan worden voorzien.

De benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder geschiedt met een gewone meerderheid der uitgebrachte stemmen.

Gezien de ad nutum afzetbaarheid van een niet-statutaire zaakvoerder wordt ook over zijn ontslag beslist met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen.

Het overlijden of het aftreden van een zaakvoerder, om weke reden ook, brengt, zelfs als hij vennoot is, de ontbinding van de vennootschap niet teweeg.

Deze regel geldt ook ingeval van rechterlijke onbekwaamverklaring, faillissement of onvermogen van een zaakvoerder; het voorvallen van één van deze gebeurtenissen rechtvaardigt een onmiddellijke beëindiging van de functie van een zaakvoerder,

Wanneer, wegens overlijden of om één of andere reden, een zaakvoerder zijn functie neerlegt, wordt het bestuur verzekerd door de overblijvende zaakvoerder(s).

Wanneer er echter geen zaakvoerder meer is moet, door de vennoot die de meeste aandelen bezit, een algemene vergadering bijeengeroepen worden binnen de maand na het neerleggen van de functie om in zijn vervanging te voorzien.

Artikel negen - bevoegdheid van de zaakvoerder(s):

Interne bestuursbevoegdheid:

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van 1) die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, 2) beperkingen opgelegd in de statuten, of 3) beperkingen opgelegd bij zijn benoeming.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij steeds gezamenlijk het bestuur vormen.

Indien er drie of méér zaakvoerders zijn, vormen zij een college, dat een Voorzitter aanstelt en waarbij verder wordt gehandeld zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Externe vertegenwoordigingsbevoegdheid:

iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

Volmachten:

De zaakvoerder(s) mag (mogen) zich in zijn (hun) betrekkingen met derden laten vertegenwoordigen onder zijn (hun) persoonlijke verantwoordelijkheid door lasthebbers van zijn (hun) keuze, op voorwaarde nochtans dat deze lastgevingen bijzonder en van tijdelijke aard zijn.

Artikel tien - bezoldiging van de zaakvoerder(s):

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd uitgeoefend, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering van de vennoten van de vennootschap.

n Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge 4 a De zaakvoerder(s) heeft (hebben) recht op vertegenwoordigings-, reis- en verblijfskosten door hen gemaakt

in de uitoefening van zijn (hun) mandaat.

De vennoten die geen zaakvoerder zijn, doch daadwerkelijk in de vennootschap werken kunnen eveneens

bezoldigd worden.

Deze bezoldiging zal voor ieder afzonderlijk eveneens door de algemene vergadering bepaald worden. Zij

kan ten allen tijde worden aangepast,

Artikel elf - controle:

De controle over de vennootschap wordt opgedragen aan één of meer commissarissen, benoemd door de

algemene vergadering van de vennoten:

-hetzij wanneer de benoeming van een commissaris door de wet opgelegd wordt;

-hetzij wanneer de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen er zo over beslist.

Ingeval er geen commissaris benoemd is, bezit ieder vennoot individueel de onderzoeks- en

controlebevoegdheid van een commissaris.

Artikel twaalf - algemene vergadering:

1) Algemene beginselen:

De algemene vergadering van vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de

vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent de enige vennoot de bevoegdheden uit die aan

de algemene vergadering zijn toegekend, Hij kan die niet overdragen.

De algemene vergadering heeft het recht zijn statuten uit te !eggen.

2) Bijeenroeping;

Het bestuursorgaan en de commissarissen, indien er zijn, kunnen de algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten die bijeenroepen wanneer vennoten die één/vijfde (1/5e) van het maatschappelijk kapitaal

vertegenwoordigen, het vragen.

De vennoten kunnen éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene

vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

De oproepingen tot de algemene vergadering vermelden de agenda met de te behandelen onderwerpen.

Zij worden vijftien (15) dagen voor de vergadering bij een ter post aangetekende brief verzonden aan de

vennoten, de commissaris(sen) en de zaakvoerder(s).

3) Volmachten:

Iedere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten

vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde

formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering

Het bestuursorgaan mag de vorm van de volmachten bepalen.

4) Bureau:

De zaakvoerder of, indien er meerdere zijn, de oudste in jaren aanwezige zaakvoerder, zit de algemene

vergadering voor.

De voorzitter stelt een secretaris aan, die buiten de vennoten mag worden gekozen. De vergadering kiest

twee (2) stemopnemers indien zij dit nuttig of nodig acht.

De voorzitter, de secretaris en de stemopnemers vormen het bureau.

Het bureau onderzoekt de geldigheid van de samenstelling van de vergadering en bepaalt, aan de hand van

de aanwezigheidslijst, het aantal stemmen waarmee iedere vennoot deelneemt aan de stemming.

5) Verloop van de algemene vergadering:

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De voorzitter leidt de vergadering waarbij elk op de agenda geplaatst voorstel na beraadslaging ter stemming wordt gebracht.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Het stemrecht, verbonden aan niet-volgestorte aandelen waarvan de opgevraagde stortingen niet gedaan zijn, is geschorst.

De notulen van de algemene vergadering worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken; afschriften voor derden worden ondertekend door één of meer zaakvoerders, zoals bepaald in de statuten.

De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

Met uitzondering van de beslissingen die bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten éénparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door de zaakvoerder(s) een rondschrijven per brief, fax of e-mail met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en de commissaris(sen), met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden de voorgestelde beslissingen geacht niet te zijn genomen; hebben bepaalde voorstellen wel doch andere niet de unanieme goedkeuring van de vennoten gekregen, dan zijn enkel de unaniem goedgekeurde voorstellen aangenomen en de andere verworpen.

6) Gewone algemene vergadering:

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel op de

tweede vrijdag van de maand juni, om negentien (19) uur.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

De algemene vergadering hoort het jaarverslag en het verslag van de commissaris(sen) en behandelt de jaarrekening.

Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de algemene vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerder(s) en commissaris(sen) te verlenen kwijting.

Een gewone algemene vergadering mag besluiten treffen ongeacht het aantal aandelen waarvoor aan de stemming wordt deelgenomen.

De besluiten van een gewone en een bijzondere algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

7) Buitengewone algemene vergadering:

Een buitengewone algemene vergadering heeft het recht wijzigingen aan te brengen in de statuten.

indien de statutenwijziging betrekking heeft op het doel van de vennootschap, moet het bestuursorgaan de voorgestelde wijziging omstandig verantwoorden in een verslag dat in de agenda vermeld wordt, Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd die niet meer dan drie (3) maanden voordien is vastgesteld. De commissaris(sen), indien benoemd, brengt (brengen) afzonderlijk verslag uit over die staat. De algemene vergadering kan over wijzigingen in de statuten alleen dan op geldige wijze beraadslagen en besluiten, wanneer de voorgestelde wijzigingen bepaaldelijk zijn aangegeven in de oproeping en wanneer de aanwezigen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Is deze voorwaarde niet vervuld, dan is een nieuwe bijeenroeping ncdig en de nieuwe vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze, ongeacht het door de aanwezige aandeelhouders vertegenwoordigde deel van het kapitaal.

Een wijziging is alleen dan aangenomen wanneer zij drie/vierden (314den) van de stemmen heeft verkregen, of vier/vijfden (4/5den) wanneer de wijziging betrekking heeft op het doe! of de rechtsvorm van de vennootschap. Bij staking van stemmen wordt het voorstel verworpen.

Artikel dertien - boekjaar:

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar zal (zullen) de zaakvoerder(s) een inventaris en een jaarrekening opmaken, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel veertien - winstverdeling:

De algemene vergadering zal met gewone meerderheid van stemmen besluiten over de aanwending van de winst, met inachtname van de wettelijke bepalingen.

Een minimum van vijf procent (5 %) wordt afgehouden voor het vormen van het wettelijk reservefonds; deze afhouding zal ophouden verplicht te zijn zodra de wettelijke reserve één/tiende (1110e) van het kapitaal bereikt heeft. Het zal opnieuw verplicht zijn van zodra de wettelijke reserve, om één of andere reden, verminderd werd.

Het saldo zal ter beschikking gesteld worden van de algemene vergadering die zal beslissen over de aanwending ervan, onder voorbehoud van de wettelijke beperkingen.

Artikel vijftien - ontbinding:

Bij ontbinding van de vennootschap zal de vereffening gedaan worden door de in functie zijnde zaakvoerder(s), tenzij de algemene vergadering, die over de ontbinding besloot, één of meer andere vereffenaars aanstelde, dit alles onder voorbehoud van bevestiging of homologatie door de Voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel,

Artikel zestien - woonstkeuze:

ledere houder van aandelen op naam, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die zijn woonplaats en of zetel in het buitenland heeft, wordt geacht woonplaats te kiezen op de zetel van de vennootschap, waar hen alle handelingen geldig kunnen worden betekend of bekendgemaakt, zonder dat de vennootschap een andere verplichting heeft dan deze ter beschikking van de geadresseerde te houden, Een kopie van deze betekeningen en bekendmakingen zal eveneens ter informatie worden verzonden aan de woonplaats van de geadresseerde in het buitenland.

Artikel zeventien - verwijzing:

De vennoten zullen zich gedragen naar de dwingende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen mochten deze in strijd zijn of komen met deze statuten en naar de aanvullende bepalingen van zelfde Wetboek voor zover daarvan niet wordt afgeweken in de statuten.

De statutaire bepalingen die een tekstuele weergave zijn van de wettelijke bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen, worden enkel vermeld ten titel van inlichting en worden en zullen geacht worden van rechtswege te zijn aangepast bij een wijziging van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel achttien - gerechtelijke bevoegdheid:

Voor elk betwisting omtrent de zaken van de vennootschap en de uitvoering van deze statuten, tussen de vennootschap, haar vennoten, zaakvoerder(s), commissaris(sen) en vereffenaar(s), wordt een exclusieve bevoegdheid toegekend aan de rechtbank in wiens rechtsgebied de maatschappelijke zetel is gevestigd, tenzij de vennootschap er uitdrukkelijk aan verzaakt.

Artikel negentien - bepalingen van toepassing ingeval de vennootschap slechts één vennoot telt:

-Een natuurlijke persoon kan de enige vennoot zijn en blijft beperkt aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. Hij kan de enige vennoot zijn van meerdere Besloten Vennootschappen met Beperkte Aansprakelijkheid, Hij verliest evenwel het voordeel van de beperkte aansprakelijkheid voor de tweede en de derde Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, behalve wanneer de aandelen in zulke vennootschap wegens overlijden aan hem zijn overgegaan,

-Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn alle bepalingen van deze statuten toepasselijk in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna voor een eenhoofdige vennootschap gestelde regels.

-Omtrent de overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn aandelen beslist de enige vennoot alleen.

4 Voor-behquden aan het Belgisch Staatsblad

-Als de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 237 van het Wetboek van Vennootschappen toegepast.

-Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden,

-Indien de enige vennoot erfgenamen of legatarissen nalaat zijn de beperkingen van de overgang van aandelen in eigendom bepaald of toegestaan in artikel 249 van het Wetboek van Vennootschappen of in deze statuten niet van toepassing,

-Tot op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen worden de aan deze aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap, Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

-Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld, zijn de bepalingen betreffende het voorkeurrecht, vermeld in artikel vijf (5) van deze statuten niet van toepassing.

-Indien geen zaakvoerder benoemd is, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder worden benoemd. Benoeming van een opvolgend statutair zaakvoerder is toegestaan.

-Indien een derde als externe zaakvoerder is benoemd, is een besluit van de algemene vergadering vereist voor elke zetelverplaatsing en voor de opvraging van elke bijstorting op of volstorting van aandelen.

-Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan hij te allen tijde worden ontslagen door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde tijd of voor onbepaalde tijd met opzeggingstermijn.

-Zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit, Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd is, bestaat geen controle in de vennootschap,

-De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen opgemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

-Is de enige vennoot tevens zaakvoerder, dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering niet te worden nageleefd, onverminderd de verpliohting een bijzonder verslag op te maken en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet.

-Is een derde ais zaakvoerder benoemd, dan neemt deze deel aan aile algemene vergaderingen, zelfs wanneer hij die zelf niet heeft bijeengeroepen. Te dien einde is de enige vennoot verplicht de zaakvoerder bij aangetekende brief op te roepen met opgaaf van de agenda. Maar laatstgenoemde formaliteit behoeft niet te worden vervuld wanneer de zaakvoerder bereid is aan de vergadering deel te nemen. Van deze instemming wordt melding gemaakt in de notulen. ln ieder geval wordt de vergadering voorgezeten door de enige vennoot.

PUNT 8: MACHTIGING AAN HET BESTUURSORGAAN VAN DE VENNOOTSCHAP TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSING(EN) VOLMACHT(EN):

-De vergadering machtigt hierbij het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van alle genomen beslissingen.

-De vergadering verleent hierbij aan ondergetekende notaris alle machten om voor zoveel als nodig de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap (volledige herwerking) op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

KOSTEN:

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, van welke aard ook, die ten laste van de vennootschap vallen ingevolge onderhavige akte, bedragen in totaal de som van duizend tweehonderd veertig EUR (¬ 1.240,00), Belasting over de Toegevoegde Waarde inbegrepen.

Voor ontledend uittreksel,

Benjamin VAN HAUWERMEIREN, notaris,

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte akte wijziging statuten;

-verslag bestuursorgaan + staat van actief en passief, niet ouder dan drie maanden;

-coördinatie van de statuten;

-onderhandse volmacht tot vertegenwoordiging.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -15/05/2015 - Annexes du Moniteur belge



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
KAREN VAN DER WEEEN

Adresse
STEVEN 20 9310 MOORSEL

Code postal : 9310
Localité : Moorsel
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande