KARINE KIEKENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARINE KIEKENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.358.132

Publication

04/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.04.2013, GGK 25.10.2013, NGL 29.11.2013 13673-0341-011
18/08/2011
ÿþ4

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REG:-iTBA.NK

VAN KOOPHANDEL

- 5 AUG 2011

DEND MONDE



l81

*11127059*

VI

bekt aar Bel. Staa

i II i u 1111 i i 111

Op de laatste blz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Benaming : KARINE KIEKENS

Rechtsvorm : Bvba

Zetel : Bredestraat 242 , 9300 AALST

Ondememingsnr 351 -,132,

Voorwerp akte : OPRICHTING - BENOEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Marie-Antoinette LEONARD, geassocieerd Notaris met standplaats te Wemmel op negenentwintig juli tweeduizend en elf dat Mevrouw KIEKENS Karine Gilberte Rosalie, geboren te Brussel op 6 januari 1962, nationaal nummer 620106-140.19, identiteitskaartnummer 5906832349-83, uit de echt gescheiden, wonende te 9300 Aalst, Bredestraat 242, ondergetekende Notaris verzocht heeft de statuten op te richten van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KARINE KIEKENS, waarvan het maatschappelijk kapitaal vastgesteld is op twintigduizend euros (¬ 20.000,00).De oprichter verklaart en erkent dat het kapitaal van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) volledig geplaatst is. Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder nominale waarde maar met een fractiewaarde op heden van elk tweehonderd euro (¬ 200,00).

Inbreng in geld - vergoeding door aandelen

Mevrouw Kiekens Karine boven vermelde oprichter verklaart in te schrijven op al de honderd (100) aandelen en zich te verbinden tot inbreng te doen in geld van een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00), waarvan het volledige bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00) volstort wordt.

De oprichter verklaart op alle aandelen ingeschreven en deze volstort te hebben ten belope van de totaliteit zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Dit geld is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere bankrekening - op naam van de vennootschap in oprichting, bij de Argenta bank onder nummer 973-0299766-70 zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde bank op 5 juli 2011 dat aan de Notaris is overhandigd om niet aan deze akte gehecht te blijven.

De statuten bepalen meer in het bijzonder :

Artikel 1: VORM - NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. De vennootschap is opgericht onder de naam "KARINE KIEKENS".

Artikel 2: ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9300 Aalst, Bredestraat 242 maar mag naar elke andere plaats in België, binnen het Vlaams Gewest of het hoofdstedelijk Gewest worden overgebracht zonder statutenwijziging en bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, bekend te maken in het Belgisch Staatsblad.

Eveneens bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder en zonder statutenwijziging mag de vennootschap in België of in het buitenland bijhuizen, exploitatiezetels, werkhuizen of magazijnen oprichten.

Artikel 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1) Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voomamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het; besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

2) De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfuncties: waarnemen of laten waarne-men en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in; de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het; waamemen van be-'stuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar; zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te' treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

3) Het beheer van vennootschappen, ongeacht hun doel, het optreden ais vereffenaar, de uitoefening van bestuursmandaten;

4) Het geven van opleiding in deze domeinen, bij zowel publieke onderwijs instellingen als op privé-basis; het publiceren van artikels en boeken.

5) De organisatie van evenementen die samenhangen met het voorgaande.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

6) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

7) Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

8) Het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of -ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening, en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

9) Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

10) Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 5.- KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder éénitweehonderdste (1/200ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand oktober.

Indien deze dag een wettelijke feestdag een zaterdag of een zondag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. (...)

Artikel 14.- VERTEGENWOORDIGING

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

Artikel 20. STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.(...)

Artikel 22. BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Wanneer de algemene aandeelhoudersvergadering moet beslissen over :

- een fusie of splitsing van de vennootschap;

- een verhoging of vermindering van het maatschappelijk kapitaal ;

- de uitgifte van aandelen beneden de fractiewaarde ;

- de afschaffing of beperking van het voorkeurrecht tot inschrijving ;

- de ontbinding van de vennootschap;

- enige wijziging van de statuten,

dan moet het voorwerp van de te nemen beslissing speciaal vermeld zijn in de oproepingen voor de vergadering en moet tenminste de helft van de aandelen die het gehele kapitaal vertegenwoordigen op de vergadering vertegenwoordigd zijn. Is deze laatste voorwaarde niet vervuld, dan moet een nieuwe vergadering worden bijeengeroepen, die op geldige wijze beslist, ongeacht het aantal van de aanwezige of vertegenwoordigde aandelen.

De beslissingen over bovengenoemde onderwerpen worden slechts geldig genomen met een meerderheid van drie vierden van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd. Dit alles zonder afbreuk te doen aan de andere meerderheidsvereisten voorzien door het Wetboek van vennootschappen, met betrekking tot de wijziging van het maatschappelijk doel, het verwerven, in pand nemen of vervreemden van eigen aandelen door de vennootschap, de omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere juridische vorm, en de ontbinding van de vennootschap in geval van verlies van drie kwart van het maatschappelijk kapitaal.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 25.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 26.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 27.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Artikel 28.- CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de reg elmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2Q' van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren faste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

Artikel 29.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één mei en eindigt op dertig april van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen. Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 30.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Artikel 31.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten alle tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan éénlvierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 32.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Aile activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet aile aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

Artikel 38.- ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden. Artikel 39.- ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 40.- CONTROLE.

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 28 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 41.- ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

SLOTBEPALINGEN

Nadat de statuten aldus zijn vastgesteld, treffen de comparanten in uitvoering van de wettelijke en statutaire voorschriften met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap volgende beslissingen, en verlenen wij Notaris akte van volgende verklaringen:

1 )Het eerste boekjaar van de vennootschap zal aanvangen op datum van heden en zal afgesloten worden op 30 april 2013.

2) De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2013.

3) De oprichter verklaart het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

Zij verklaart als niet-statutair zaakvoerder te benoemen: mevrouw Kiekens Karine, voornoemde oprichter,

die aanvaardt.

Het mandaat zal onbezoldigd uitgeoefend worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

Partijen verklaren door de ondergetekende notaris op de hoogte gebracht te zijn van de wettelijke

verbodsbepalingen en onverenigbaarheden met het uitoefenen van een mandaat in een vennootschap.

4) Daar de normen, vastgesteld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, volgens de verwachtingen niet overschreden zullen worden, wordt er thans geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Door mevrouw Kieken Karine handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van neerlegging van het uittreksel van deze akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van de rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap) wordt

een bijzondere volmacht, met bevoegdheid van indeplaatsstelling, verleend aan de vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid J.Jordens, met zetel te Middaglijnstraat 32 te 1210 Brussel om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondememingsloket naar keuze, alle inschrijvingen, wijzigingen of doorhalingen in de Kruispuntbank van Ondernemingen te bekomen, de formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens één of meer erkende on d ememingsloketten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

BVBA - SPRL Léonard & Van Bellinghen

geassocieerde notarissen - notaires associés

avenue de Limburg Stirumlaan 73

1780 WEMMEL

Té! (02) 460.46.10 - Fax (02) 460.08.38

Opgemaakt te Wemmel op 02 augustus 2011

Tegelijk neergelegd : twee uitgiften

, " .. ..

. "

Voor-

. behouden

aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 18/08/2011 - Annexes du Moniteur belge

05/11/2015 : ME. - JAARREKENING 30.04.2015, GGK 30.10.2015, NGL 02.11.2015 15662-0244-011

Coordonnées
KARINE KIEKENS

Adresse
BREDESTRAAT 242 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande