KARINNE VAN GOETHEM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KARINNE VAN GOETHEM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 860.850.254

Publication

18/03/2014
ÿþMod word 51.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr 0860.850.254

Benaming

(voluit) : BVBA KAR1NNE VAN GOETHEM

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Rudolf Esserstraat 35 te 9120 MELSELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering

UITTREKSEL: KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 24, februari 2014, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte, aansprakelijkheid "BVBA KARINNE VAN GOETHEM", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren; deelgemeente Melsele, Rudolf Esserstraat, 35. Ingeschreven in het Rechtspersonenregister te Dendemonde met BTW-nummer BE : 0860.850.254.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor notaris Joost Vercouteren te Beveren op vijfentwintig september tweeduizend en drie, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van tien oktober ' tweeduizend en drie onder nummer 0105016 en sedertdien niet gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen, genomen:

Eerste beslissing : Bevestiging zetelverplaatsing.

De vergadering bevestigt dat de zaakvoerder heeft beslist op 05 september 2013 de maatschappelijk zetel,

te verplaatsen naar de Rudolf Esserstraat, 35 te Beveren deelgemeente Melsele en dit vanaf 09 september.

2013, welke werd bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 03 oktober 2013 onder nummer

' 13150316.

Uit hoofde hiervan wordt de eerste zin van artikel 2 van de statuten herschreven als volgt :

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Beveren deelgemeente Melsele, Rudolf Esserstraat, 35.

Tweede beslissing : Kennisname verslagen  kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder opgemaakt op 19 februari 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de kapitaalverhoging door inbreng in natura overeenkomstig artikel 313 Wetboek van Vennootschappen. Het verslag bedrijfsrevisor werd opgesteld door Foqué & Partners, gevestigd te Strombeek-Beveren, vertegenwoordigd door de heer Ludo Foqué, opgemaakt op 19 februari 2014, welke het volgende besluit heeft gestipuleerd :

Besluiten

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van de schuld die de BVBA Karinne Van Goethem heeft aan mevrouw Karinne Van Goethem. De inbreng bedraagt 452.885,44 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IIII III I I 1111111111 IIIIlII~

*19063180*

11

AN

VAN iCOORHANt~,K

0 6 MAT 2014

DEN ~ E~i~~º%NDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch

verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt, ten minste overeenkomt met het aantal

en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet

overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 2.434 aandelen van de Besloten Vennootschap met

Beperkte Aansprakelijkheid Karinne Van Goethem, zonder vermelding van nominale waarde.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet

voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Strombeek-Bever, op 19 februari 2014

Foqué & Partners

vertegenwoordigd door Ludo Foqué

Bedrijfsrevisor

Verslag zaakvoerder

De zaakvoerder heeft het door de wet vereiste bijzonder verslag opgesteld op 19 februari 2014.

Neerlegging verslagen

Een exemplaar van de beide voormelde verslagen zal samen met een uitgifte van onderhavige notulen

neergelegd worden op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Derde beslissing ; kapitaalverhoging

De vergadering beslist om het kapitaal van de vennootschap te verhogen door inbreng van een netto bedrag van vierhonderd tweeënvijftigduizend achthonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 452.885,44) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op vierhonderd één en zeventigduizend vierhonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 471.485,44), dit door inbreng in natura.

Beschrijving van de inbreng in natura :

De kapitaalverhoging geschiedt voor een netto bedrag van van vierhonderd tweeënvijftigduizend achthonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 452.885,44) door incorporatie van een dividendvordering.

De kapitaalverhoging met een netto bedrag van vierhonderd tweeënvijftigduizend achthonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 452.885,44) zal gerealiseerd worden door de inbreng in natura van een schuld van de BVBA KAR1NNE VAN GOETHEM ten bedrage van vierhonderd tweeënvijftigduizend achthonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 452.885,44) aan mevrouw Van Goethem Karinne, voornoemd die op 31 december 2013 is ontstaan door de beslissing van de bijzondere algemene vergadering tot betaalbaarstelling van een tussentijds dividend van 503.206,05 EUR waarvan de verschuldigde roerende voorheffing, zijnde 50.320,61 EUR, intregraal werd afgehouden. Hierdoor een netto schuld ontstaan van 452.885,44 EUR aan de vennoot, die het voorwerp is van de kapitaalverhoging.

Overeenkomstig de beslissing van de algemene vergadering werden de dividenden betaalbaar gesteld middels boeking in rekening-courant van de respectievelijke vennoot.

In het kader van artikel 537 eerste lid WIB 1992 brengt voormelde vennoot deze rekening-courant in het kapitaal van de vennootschap, Voor deze inbreng staat een creatie van tweeduizend vierhonderd vierendertig (2.434) nieuwe aandelen tegenover.

Verklaringen

De aandeelhouder verklaart dat het netto bedrag van vierhonderd tweeënvijftigduizend achthonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 452.885,44) onmiddellijk wordt opgenomen in het kapitaal.

De inbrenger verklaart dat deze kapitaalverhoging geschiedt met toepassing van artikel 537 eerste lid WIB 92 met gelden die voortkomen uit belaste dividenden die werden uitgekeerd tijdens het belastbare tijdperk, uiterlijk afgesloten per 31 december 2013.

De inbrenger verklaart dat de gelden hun oorsprong vinden in de uitkering van reserves die uiterlijk op 31 maart 2013 werden goedgekeurd en bijgevolg voortkomen uit de jaarrekening per 31 december 2011 en nog aanwezig zijn op de jaarrekening 2012.

De inbrenger verklaart bovendien dat de dividendenuitkering waarin deze inbreng haar oorsprong vindt een dividendenuitkering is die bovenop de gewone dividendenuitkering gedurende de 5 laatste boekjaren is geschied.

Creatie en uitgifte van nieuwe aandelen

De zaakvoerder besluit met om als vergoeding voor deze inbreng, tweeduizend vierhonderd vierendertig (2.434) nieuwe aandelen uit te geven.

Aan de nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als aan de thans bestaande honderd (100) maatschappelijke aandelen. De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen vanaf heden.

De tweeduizend vierhonderd vierendertig (2.434) nieuwe maatschappelijke aandelen worden aan : -Mevrouw VAN GOETHEM KAR1NNE, voornoemd, toegekend.

Vergoeding

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

De kapitaalverhoging wordt integraal onderschreven en volgestort door de huidige aandeelhouder mevrouw Van Goethem Karinne, enige aandeelhouder in de onderhavige vennootschap, ten bedrage voor een totale netto waarde van vierhonderd tweeënvijftigduizend achthonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 452.885,44) Uit hoofde hiervan worden de voornoemde tweeduizend vierhonderd vierendertig (2.434) nieuwe aandelen toegekend aan mevrouw Van Goethem Karinne.

Na deze kapitaalverhoging bedraagt het maatschappelijk kapitaal alsdan vierhonderd eenenzeventigduizend vierhonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 471.485,44) vertegenwoordigd door tweeduizend vijfhonderd vierendertig (2.534) aandelen zonder de vermelding van de nominale waarde per aandeel, elke aandeel vertegenwoordigd één/tweeduizend vijfhonderd vierendertigste van het maatschappelijk kapitaal.

Vierde beslissing : de vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalverhoging en de volstorting van de aandelen :

De voorzitter van de vergadering verzoekt ons ondergetekende notaris te acteren dat de kapitaalverhoging is verwezenlijkt dat elk nieuw aandeel volledig volstort is en dat het kapitaal daadwerkelijk gebracht is op vierhonderd eenenzeventigduizend vierhonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 471.485,44).

Bestemming kapitaalverhoging in de boekhouding

Kapitaal : vierhonderd tweeënvijftigduizend achthonderd vijfentachtig euro vierenveertig cent (¬ 452.885,44),

Vijfde beslissing

De vergadering beslist, in navolging van het hiervoor genomen besluit, tot vervanging van de tekst van de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten door volgende tekst :

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op VIERHONDERD EENENZEVENTIGDUIZEND VIERHONDERD VIJFENTACHTIG EURO VIERENVEERTIG CENT vertegenwoordigd door tweeduizend ' vijfhonderd vierendertig aandelen zonder vermelding van de nominale waarde. Ieder aandeel vertegenwoordigt één/tweeduizend vijfhonderd vierendertigste van het maatschappelijk kapitaal.

Zesde beslissing

De 'vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Zevende beslissing

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan om de voorgaande beslissingen

uit te voeren.

Volmacht

De vergadering verleent bijzondere volmacht aan CPO ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN BVBA, gevestigd te 9060 Zelzate, Michel Gillemanstraat, 9, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor: en de tekst van de gecoördineerde statuten.

ace

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(eny bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/10/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mi ME@

GRIFFIE

RAI N KOOPHAN©ELK

2 4 SEP. 2013

DENDERT I~ N DE

Ondernemingsnr : 0860.850.254

Benaming

(voluit) : KARINNE VAN GOETHEM

(verkort)

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9120 MELSELE, SPOORWEGLAAN 205

(volledig adres)

Onderwerp akte : VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft op 5 september 2013 beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen van 9120 Melsele, Spoorweglaan 205 naar

9120 MELSELE, RUDOLF ESSERSTRAAT 35

en dit vanaf 9 september 2013.

Van Goethem Karinne,

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon (en aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 26.07.2013 13358-0270-014
04/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 18.05.2012, NGL 29.05.2012 12133-0549-012
14/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 20.05.2011, NGL 30.05.2011 11139-0421-011
08/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 21.05.2010, NGL 31.05.2010 10147-0551-011
19/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.05.2009, NGL 12.06.2009 09236-0018-011
29/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 16.05.2008, NGL 23.07.2008 08439-0076-018
18/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 18.05.2007, NGL 08.06.2007 07192-0346-018
31/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 20.05.2005, NGL 26.05.2005 05180-1957-013
03/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 30.07.2015 15361-0576-012
25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 20.07.2016 16331-0588-011

Coordonnées
KARINNE VAN GOETHEM

Adresse
RUDOLF ESSERSTRAAT 35 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande