KATRIEN DE PRIL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KATRIEN DE PRIL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 841.933.769

Publication

03/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 19.12.2013, NGL 30.12.2013 13703-0100-010
29/12/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 18.12.2014, NGL 22.12.2014 14702-0275-011
30/12/2011
ÿþ MO 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad I m11u~u~m~um~~nuuu `~~ ~ ~" ~ ~~ll~

*11199310" Griffie







Ondernemingsnr : o FI- 9 33 V6 9 Benaming

(voluit) : Katrien De Pril



Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : Onkerzelestraat 148, 9500 Geraardsbergen, België

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte gesloten voor notaris Yves Vanden Eycken, te Idegem (Geraardsbergen), op 14 december 2011, blijkt dat volgende vennootschap werd opgericht:

1° rechtsvorm en naam: besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Katrien De Pril".

2° zetel: Onkerzelestraat 148, 9500 Geraardsbergen, België.

3° onbepaalde duur

4° identiteit oprichter: Mevrouw DE PRIL Katrien Renée Germaine (IK 590-5727999-78, NN 73.08.31098.76), geboren te Ninove op 31 augustus 1973, wonende te 9500 Geraardsbergen (Onkerzele), Onkerzelestraat 148.

5° kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18,600,00).

6°samenstelling van het kapitaal: Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de honderd (100) aandelen werd door mevrouw DE PRIL Katrien Renée Germaine onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderdzesentachtig euro (¬ 186,00) per stuk, hetzij voor achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18 600,00) of de totaliteit van het kapitaal.

Het bedrag van de voldane storting bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (E 18 600,00).

7° Het boekjaar begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van elk jaar. Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de akte en wordt afgesloten op 30 juni 2013.

8° aanleggen reserves  winstverdeling: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

9° bestuursorgaan: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten. Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

bestuursbevoegdheid: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

vertegenwoordigingsbevoegdheid: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

- benoeming van een niet-statutaire zaakvoerder: Mevrouw DE PRIL Katrien Renée Germaine, hogervermeld.

10° geen commissaris benoemd.

11° doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor

_.rekening.van_derden: _____________

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bíjsagen bij IiëtBèIgiscli Stááfiblic _ 301121201I - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

-het aannemen van werkzaamheden, diensten en adviesverle-ning op het vlak van financiële administratie,' organisatie en financieel beleid;

-de organisatie, de beheersproblematiek, de marktstudies en marketingbegeleiding van andere ondernemingen;

-het uitoefenen van commerciële en administratieve dienst-verlening;

-diverse managementactiviteiten: het tussenkomen in het dagelijks bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven op grond van het bezit van of controle over het maatschap-pelijk kapitaal en andere managementactiviteiten;

-de vorming, de plaatsing of het tegen vergoeding ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel; -alle overige dienstverlening, volwassenvorming en overige vormen van onderwijs;

-het verwerven en huren met het oog op het verhuren en onderverhuren van onroerende goederen en roerende installaties, alsook het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te verwerven, te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden;

-het uitoefenen van administratieve, alsook management- en beheersfuncties en- of het beheer van andere binnen- en buitenlandse vennootschappen.

De vennootschap mag alle industriële, commerciële, roerende en onroerende bewerkingen doen, evenals alle financiële handelingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk bij het maatschappelijk doel aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen. In die zin is de vennootschap gerechtigd allerhande roerende en onroerende goederen, materieel en installaties aan te kopen, te bouwen, te verkopen of te ruilen, de vertegenwoordiging, de commissie- en consignatiehandel te bedrijven, alles in de breedste zin genomen. De vennootschap mag haar maatschappelijk doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten die haar het best voorkomen. Zij mag belangen nemen door inbreng, samensmelting, afstand, financiële tussenkomst of op gelijk welke wijze in alle maatschappijen of ondernemingen die eenzelfde, gelijkaar-dig of aanverwant doel nastreven, of die van aard is haar bedrijvigheid uit te breiden of te vergemakkelijken. Zij zal ook functies van bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen kunnen uitoefenen.

12° jaarvergadering: de derde donderdag van de maand december om 18.00 uur, op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

Stemrecht: Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of per fax volmacht geven, aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden «aanvaard» of «verworpen», gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

13°-

14° Ondergetekende notaris bevestigt dat deze deponering (bij BNP PARIBAS FORTIS) heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL.

Gelijktijdig neergelegd: gelijkvormig afschrift van de oprichtingsakte.

Notaris Yves Vanden Eycken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.12.2015, NGL 22.12.2015 15701-0146-011

Coordonnées
KATRIEN DE PRIL

Adresse
ONKERZELESTRAAT 148 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : Onkerzele
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande