KATTEKWAAD

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KATTEKWAAD
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 433.959.093

Publication

08/07/2011
ÿþ Mod 2.1

rrL [git In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

11111

*11103807"

Vc behc aai Bel Staa

Ondernemingsnr : 0433.959.093

Benaming

{voluit) : KATTEKWAAD in vereffening

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Zetel : Victor Braeckmanlaan 109 te 9040 Gent (Sint-Amandsberg) Onderwerp akte : SLUITING VEREFFENING

Tijdens de Bijzondere Algemene Vergadering van 31 mei 2011, gehouden op de maatschappelijke zetel,

is het volgende beslist :

- de Vergadering keurt de rekeningen van de sluiting van de vereffening goed;

- de Vergadering verleent volledige en onbeperkte kwijting aan de vereffenaar voor zijn mandaat;

- de Vergadering verklaart dat de vereffening afgesloten is per 31 mei 2011 en dat de vennootschap

definitief heeft opgehouden te bestaan te rekenen vanaf die datum;

- de aandeelhouders nemen de activa over en nemen elfe passiva voor hun rekening;

- de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen gedurende tien jaar worden bewaard op het adres

van de vereffenaar, Anna Janssen, Victor Braeckmanlaan 109 te 9040 Gent {Sint-Amandsberg);

alle aandelen zijn gekend en er is niets te consigneren.

Anna Janssen

Vereffenaar

02/05/2011
ÿþ. :.

Motl 2.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



i E E :3 C E L E cG D

1 9 APR. 2011

tLCHGriffis;, vA` ¬ (00P11~ \1,," I _, F r;~\~r

Voorbehouden L

aan het

Belgisch Staatsblad





1111

*11066296"

Ondernemingsnr : 0433.959.093

Benaming

(voluit) : KATTEKWAAD

Rechtsvorm : Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Victor Braeckmanlaan 109 - 9040 Gent (Sint-Amandsberg) Onderwerp akte : ontbinding- in vereffeningstelling-benoeming vereffenaar

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan VAN CAENEGEM te Kruishoutem op negenentwintig maart tweeduizend en elf, dragende het registratierelaas "Geregistreerd drie bladen, geen verzendingen, te Kruishoutem op dertig maart tweeduizend en elf, boek 473, blad 9, vak 13 . Ontvangen : vijfentwintig euro (25 EUR). De e.a. inspecteur ah (getekend) S. DE SMET dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Coöperatieve Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KATTEKWAAD", waarvan de zetel gevestigd is te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Victor Braeckmanlaan 109, met ondernemingsnummer 0433.959.093, RPR Gent, navolgende besluiten heeft genomen :

Eerste besluit

De vergadering neemt kennis van het verslag van de zaakvoerder de dato 3 maart 2011 met bijgevoegde staat van actief en passief afgestoten op 31 december 2010 en van het verslag de dato 18 maart 2011 van de bedrijfsrevisor, over voormelde staat van actief en passief.

De zaakvoerder, hier aanwezig erkent volledig kennis te hebben van de inhoud van voornoemde verslagen en er tijdig een exemplaar met bijgevoegde staat van activa en passiva van ontvangen te hebben, dit alles overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen.

Conform artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen bevestigt ondergetekende notaris het bestaan en de externe wettigheid van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap overeenkomstig paragraaf 1 van vermeld artikel gehouden is.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

`8. BESLUIT

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het wetboek van vennootschappen heeft de zaakvoerder van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Kattekwaad met zetel te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Victor Braeckmanlaan 109, ondernemingsnummer 0433.959.093 een boekhoudkundige staat, afgesloten per 31 december 2010, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van O Euro en een nettopassief van 10.698,63 Euro. De boekhoudkundige staat is opgesteld met gebruik van liquidatiewaarden.

Uit de controlewerkzaamheden, die ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, heeft uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Opgesteld te Zwijnaarde op 18 maart 2011.

(getekend)

Martine Buysse

Bedrijfsrevisor"

Deze verslagen zullen samen met een expeditie van onderhavig proces-verbaal neergelegd worden ter giffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

Tweede besluit

De vergadering beslist tot de ontbinding van de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KATTEKWAAD",voornoemd, en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

Derde besluit

De vergadering neemt kennis van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding die voorafgaat, voornoemde zaakvoerder, zijnde Mevrouw Janssen Anna van rechtswege ontslagnemend is.

Vierde besluit

De vergadering beslist één vereffenaar te benoemen en stelt aan tot deze functie: Mevrouw Janssen Anna, voornoemd.

De vergadering beslist dat de vereffenaar haar mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

Op de laatste blz. van _uik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden _ aan het Belgisch Staatsblad

De notaris wijst erop dat de vereffenaar overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen slechts in functie treedt nadat haar benoeming door de bevoegde rechtbank van koophandel wordt bevestigd of gehomologeerd.

De vergadering verleent alle machten aan de hiervoor benoemde vereffenaar, hier aanwezig, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de Rechtbank van Koophandel tesamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva. De vergadering beslist dat desgevallend in dat verzoekschrift ook de bevestiging wordt gevraagd aan de rechtbank van de handelingen die de vereffenaar tussen vandaag en de bevestiging of homologatie door de rechtbank zou hebben gesteld in hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap.

Een afschrift van de beslissing van de rechtbank wordt samen met een uitgifte van dit proces-verbaal neergelegd in het vereffeningsdossier van de vennootschap bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel. Vijfde Besluit

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaande beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen, met of zonder betaling, van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met éénparigheid van stemmen.

Zesde Besluit

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten.

Bijzondere volmacht wordt verleend aan mevrouw Ingrid Van Speybroeck, wonende te 9991 Adegem, Albert De Keselstraat 2, voor het vervullen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de kas voor zelfstandigen en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Johan Van Caenegem

Notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

- expeditie van het proces-verbaal dd. 29.32011

- verslag van de zaakvoerder met staat van activa en passiva

- verslag van de bedrijfsrevisor

- afschrift vonnis benoeming vereffenaar dd. 4.04.2011

- de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/04/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 15.11.2010, NGL 21.04.2011 11086-0426-011
05/03/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 15.11.2008, NGL 04.03.2009 09066-0082-012
15/07/2008 : GE150378
18/01/2008 : GE150378
02/03/2007 : GE150378
10/04/2006 : GE150378
27/05/2005 : GE150378
06/01/2004 : GE150378
24/05/2002 : GE150378
12/07/2001 : GE150378
17/06/1999 : GE150378
17/06/1999 : GE150378
17/06/1999 : GE150378
17/06/1999 : GE150378
01/01/1995 : GE150378
01/01/1993 : GE150378
04/05/1988 : GE150378

Coordonnées
KATTEKWAAD

Adresse
VICTOR BRAECKMANLAAN 109 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande