KDIV CONSULT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KDIV CONSULT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.440.671

Publication

05/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13505-0044-008
30/09/2011
ÿþMod 2.0

hriLgL 1-2,3-j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr: o îl%(-3/44.0 ÇJk

Benaming

(voluit) : KDIV Consult

NEERGELEGD

20 SEK 2011

r-Frif f re;--, A . v  011 -ru (-

litiJ1111.91)111,1119111,111

behi aai Bet Staa

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9810 Nazareth, Steenweg Deinze 102 bus A

Onderwerp akte: Oprichting - benoemingen

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Srabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 16 september 2011, die eerstdaags zal worden geregisteerd, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "KDIV Consult", waarvan de zetel gevestigd is te 9810 Nazareth, Steenweg Deinze 102 Bus A en met de volgende kenmerken :

OPRICHTERS

1) De heer DEWAELE Koen Wim Hugo, geboren te Gent op 26 november 1961, rijksregister nummer 61.11.26185.05, identiteitskaart nummer 591-0575400-01, echtgenoot van mevrouw VANDERSTEENE Isabel Laura Juliana, wonende te 9810 Nazareth, Steenweg Deinze 102 Bus A.

Gehuwd te Gent op 23 mei 1998, onder de bepalingen van het wettelijk stelsel, blijkens huwelijkscontract verleden voor notaris Pascal Vandemeuiebroecke, te Sint-Martens-Latem, op 18 mei 1998.

2) Mevrouw VANDERSTEENE Isabel Laura Juliana, geboren te Gent op 03 oktober 1969, rijksregister nummer

69.10.03-258.07, identiteitskaart nummer 590-4966678-13, echtgenote van de heer DEWAELE Koen Wim

Hugo, wonende te 9810 Nazareth, Steenweg Deinze 102 Sus A.

Gehuwd te Gent op 23 mei 1998, onder de bepalingen van het wettelijk stelsel, blijkens huwelijkscontract

verleden voor notaris Pascal Vandemeulebroecke, te Sint-Martens-Latem, op 18 mei 1998.

OPRICHTINGSKOSTEN

Partijen verklaren dat het bedrag van de kosten, uitgaven, bezoldigingen of lasten, onder welke vorm ook,

die voor rekening van de vennootschap komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bij benadering

negenhonderd vijftig EURO (¬ 950,00) bedraagt.

STATUTEN

Vorm en benaming:

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; zij

draagt de naam "KDIV Consult".

ZETEL.

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9810 Nazareth, Steenweg Deinze 102 Bus A.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het ondersteunen, adviseren, managen van bedrijven zowel strategisch als operationeel;

- Kwaliteitsmanagement;

- Algemeen management;

- Strategisch & operationeel management;

- Organiseren en/of bijwonen van beroepsgerelateerde activiteiten: educatief, informatie, congressen &

seminaries, netwerking,...

De vennootschap kan optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager of vereffenaar in andere

vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op

allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging,

invoer en uitvoer.

Zij kan alle burgerlijke, handels-, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de

vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of te stichten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland, en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare.

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de meest uitgebreide zin. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) en verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer DEWAELE Koen, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100) waarvoor hem drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

Mevrouw VANDERSTEENE Isabel, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van negenduizend driehonderd euro (¬ 9.300), volstort ten belope van drieduizend honderd euro (¬ 3.100) waarvoor haar drieënnegentig (93) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde.

De genoemde bedragen, hetzij een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00 ) zijn bij

storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer 363-0934899-53 bij de ING Bank te Nazareth, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KDIV Consult" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 15 september, dat ons is overhandigd om in het dossier te bewaren.

AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij zijn niet verhandelbaar en hun overdracht is slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden in de wet en de statuten voorzien.

In de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig artikel 235 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan elke vennoot of belanghebbende derde zonder verplaatsing inzage kan krijgen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

BESTUUR EN TOEZICHT

BENOEMING ZAAKVOERDER(S).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

BEVOEGDHEID ZAAKVOERDER(S).

Elke zaakvoerder kan alle handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S).

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beschikt. In dit geval kent de algemene vergadering, onverminderd de vergoeding van hun kosten, een vaste bezoldiging toe waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en dat ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

AFZETTING ZAAKVOERDER(S).

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénparig akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

ALGEMENE VERGADERING

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de achtentwintigste van de maand juni om negentien uur op de maatschappelijke zetel. of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris geven antwoord op vragen die door hun vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voorzover de mededeling van de gegevens of feiten niet van die aard is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

BIJEENROEPING

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen %mi& de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder(s) en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

SCHRIFTELIJKE BESLUITVORMING

Met uitzondering van de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk aile besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Daartoe zal door een zaakvoerder/de zaakvoerders/het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar aile vennoten, zaakvoerders, commissarissen, obligatie of certificaathouders, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen een termijn van twintig dagen na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen deze periode de goedkeuring van aile vennoten niet ontvangen, dan wordt de beslissing geacht niet genomen te zijn.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen warden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien.

BOEKJAAR

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING

ONTBINDING.

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. VEREFFEN ING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na de betaling van aile schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zal conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Onmiddellijk nemen de oprichters met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen:

1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden de achtentwintigste van de maand juni twee duizend en dertien

te negentien uur.

2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december 2012.

3) Benoeming niet-statutaire zaakvoerders.

Worden benoemd tot zaakvoerders voor de duur van de vennootschap :

- De heer DEWAELE Koen, rijksregister nummer 61.11.26-185.05, voornoemd.

Zijn mandaat is bezoldigd.

- Mevrouw VANDERSTEENE Isabel, rijksregister nummer 69.10.03-258.07, voornoemd.

Haar mandaat is onbezoldigd.

Zowel de heer DEWAELE Koen als mevrouw VANDERSTEENE Isabel, beiden voornoemd, verklaren hun

mandaat te aanvaarden.

VOLMACHT

De oprichters verklaren bij deze volmacht te verlenen met mogelijkheid van indeplaatsstelling, aan de besloten

vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "OFFICIUM", met zetel te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Frans

Uyttenhoevestraat 87, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondemerningstoket naar keuze, aile wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de "Kruispuntbank van Ondernemingen", alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde.

VOOR ONT LEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WiLLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd:

- afschrift oprichtingsakte dd. 16/0912011

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

" Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 09.07.2015 15294-0469-009
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.06.2016, NGL 20.07.2016 16340-0375-009

Coordonnées
KDIV CONSULT

Adresse
STEENWEG DEINZE 102, BUS A 9810 NAZARETH

Code postal : 9810
Localité : NAZARETH
Commune : NAZARETH
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande