KDW KINEPROJECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KDW KINEPROJECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 838.490.269

Publication

24/08/2011
ÿþ2 mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Benaming : KDW KINEPROJECT

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Heufkensstraat 77

9630 Zwalm

Onderwerp akte :OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte, verleden voor notaris Brigitte VERMEERSCH te Horebeke (Sint-Maria-

Horebeke) op 9 augustus 2011

Blijkt dat nagenoemde:

De heer DE WEERDT Koenraad Dominicus, geboren te Gent op 1 mei 1957, wonende te

9630 Zwalm, Heufkensstraat 77

Een vennootschap heeft opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap

met beperkte aansprakelijkheid

NAAM

De naam luidt: "KDW KINEPROJECT".

ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9630 Zwalm, Heufkensstraat 77.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het'

bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels,

administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland

oprichten.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

" Het uitoefenen van de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen in de huidige: bekende facetten en in hun toekomstige evolutie.

" Het inrichten en beschikbaar stellen van ruimten, toestellen en accommodatie in dit.: verband.

" Wetenschappelijke, technische, markttechnische en beroepsverbonden kennis en. kunde ter beschikking stellen met betrekking tot de kinesitherapie en revalidatiewetenschappen.

" Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het.. oordeelkundig verstrekken van kennis bij recreatie-, wellness- en revalidatieactiviteiten.

" Het begeleiden van allerhande sportactiviteiten en het organiseren van sportieve " events.

" Het aankopen, verkopen, verkavelen, ruilen, huren, verhuren, beheren, bouwen,.,

omvormen, uitbaten en in waarde brengen van alle onroerende goederen, met

uitsluiting van de activiteiten van een vastgoedmakelaar.

Dit alles in de meest uitgebreide zin.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag eveneens de taak van zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar in

andere vennootschappen waarnemen.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~iiia9~ae*

Voor behouc aan h Belgis 5taatsb

IN

Ondernemingsnr : O $ $ . 490.)-G,

Oudenaarde

I 1 AUG. 2011

Griffie

mod 2,i

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of een samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag namelijk alle roerende en onroerende goederen die zij nodig acht voor het verwezenlijken van haar doel verkopen, kopen, verhuren, huren, verpachten, pachten,

" oprichten of ruilen. Zij mag alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, aankopen of afstaan en in het algemeen alle burgerlijke, commerciële,' industriële, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

Zowel in België als in het buitenland mag de vennootschap alle industriële, financiële, roerende en/of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

KAPITAAL - AANDELEN  VOLSTORTING

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt ¬ 18.600,00.

Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder 11100ste (één honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparant, de heer Koenraad DE WEERDT, verklaart en erkent dat hij op al de 100 aandelen heeft ingeschreven tegen de prijs van ¬ 186,00 per aandeel.

Op voormelde aandelen werd door de oprichter een storting gedaan ten bedrage van ¬ 12.400,00.

Deze gedeeltelijke volstorting werd door de oprichter uitgevoerd op een speciale rekening nummer BE98 7370 3399 3893, geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC Bank, agentschap Zwalm, derwijze dat de vennootschap vanaf heden beschikt over een bedrag van ¬ 12.400,00.

Het bewijs van deponering werd door de bank afgeleverd op 3 augustus 2011 en werd door de oprichter aan de instrumenterende notaris overhandigd, overeenkomstig artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen.

BESTUUR

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de hiernavolgende regels.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Het mandaat van zaakvoerder wordt onbezoldigd waargenomen, tenzij de algemene vergadering daar anders over beslist.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

ledere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de ven; nootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, en tevens in alle akten waaraan een openbaar of een ministerieel ambtenaar zijn medewerking verleent.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzon dere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

$ijtagen-hij-het$eígisck-Staatsblad -24t0fif20i1- Amrexes-du-Moniteur-belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste dinsdag van de maand september, om 20 u., in de zetel van de vennootschap. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot kan schriftelijk of via een ander communicatiemiddel volmacht geven aan een al dan niet vennoot, om zich te laten vertegenwoordigen.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op 1 april en eindigt op 31 maart van het daaropvolgende kalenderjaar. WINSTVERDELING

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf procent (5%) afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering. Zo de bevoegde rechtbank weigert om over te gaan tot homologatie of bevestiging, wijst ze zelf een vereffenaar aan, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over alle machten die aan de vereffenaars worden toegekend in het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS ÉÉN VENNOOT TELT

Zaakvoerder

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Algemene vergadering

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toeko- men. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig de bepalingen hieromtrent voorzien in het Wetboek van vennootschappen, doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

Mita-gun- bit het Belgisch Stxatstrtarl - 24108t20i 1-Annexes-du Moniteurb Ige

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

OVERGANGS- EN SLOTBEPAL1NGEN

1. Bekrachtiging verbintenissen.

In toepassing van artikel 60 Wetboek van Vennootschappen, verklaart de comparant uitdrukkelijk ter gelegenheid van de oprichting, dat de vennootschap de rechten en verbintenissen overneemt die voortvloeien uit de rechtshandelingen die in haar naam en voor haar rekening werden gesteld voor de oprichting van de vennootschap sedert 1 juli 2011.

De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

2. Verkrijging rechtspersoonlijkheid

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van de in artikel 68 van het Wetboek van Vennootschappen bedoelde stukken.

3. Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

Wordt als niet-statutaire zaakvoerder aangesteld voor de duur van de vennootschap: de

heer Koenraad De Weerdt voornoemd, die aanvaardt.

De zaakvoerder zal zijn ambt onbezoldigd waarnemen, tenzij de algemene vergadering

daar anders zou over beslissen.

4. Commissaris-revisor

De comparanten stellen vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één of meer commissarissen aan te stellen, daar de bij de wet gestelde criteria niet overschreden werden. Er wordt bijgevolg besloten geen commissaris aan te stellen.

5. Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar begint op 1 juli 2011 en zal worden afgesloten op 31 maart 2013.

6. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2013.

7. Volmacht voor administratieve formaliteiten

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan Accountancy P. De Lange, burgerlijke vennootschap o.v.v. BVBA, met zetel te 9660 Brakel, Leberg 34, ondernemingsnummer 0463.254.875, RPR Oudenaarde, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, voor het opvolgen en afhandelen van allerhande administratieve formaliteiten in verband met onderhavige oprichting, zoals bijvoorbeeld bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen (KBO), Ondernemingsloketten, BTW, boekhouding en andere.

Voor analytisch uittreksel

BRIGITTE VERMEERSCH,

NOTARIS

Tegelijk hiermee neergelegd: eensluidende uitgifte van de akte.

Bijlagen-MI llet- Belgisch- Staatsblad - 2410812011 = Annexes du'Moniteur b-elge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 24.09.2013, NGL 08.10.2015 15645-0430-009
26/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 30.09.2014, NGL 19.10.2015 15652-0213-008

Coordonnées
KDW KINEPROJECT

Adresse
HEUFKENSSTRAAT 77 9630 ZWALM

Code postal : 9630
Localité : Beerlegem
Commune : ZWALM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande