KESCO TRADING

Société en commandite simple


Dénomination : KESCO TRADING
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 848.051.796

Publication

27/08/2012
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor, I7eht)Ltfieti

hnt

Elcifiís .h szantsblar

NEERGELEGD

t 6 A06. 2012

KOOSa-TBA K ENT

Ondernemingsnr . O%ul% , o5& . î9(ci

Benaming

(unit:ti KESCO TRADING

tuwrrort)

Rechtsvorm Gewone Commanditaire Vennootschap

Zetel Nederkouter 115 - 9000 Gent

(volledig adres)

= Onderwerp akte : oprichting

Uit een onderhandse akte opgemaakt op 20 juli 2012 , houdende te oprichting van een gewone commanditaire vennootschap "KESCO TRADING" blijkt ondermeer :

Aanwijzigng van de hoofdelijk aansprakelijke vennoten :

De heer Kevin George SCOTT, geboren te Etterbeek op twintig juli negentienhonderd negenenzeventig,

wonende te 9000 Gent, Nederkouter 115, heeft de hoedanigheid van beherende vennoot.

Rechtsvorm en benaming van de vennootschap :

De vennootschap draagt de naam "KESCO TRADING". Zij heeft de vorm van een gewone commanditaire

vennootschap.

Zetel van de vennootschap :

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te (9000) Gent, Nederkouter 115

Doel van de vennootschap

a) het deelnemen in en het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies in andere vennootschappen of ondernemingen als bestuursorgaan of als vereffenaar;

b) Het uitvoeren van alle studies en onderzoek, het verrichten van marktonderzoek, promotie, raadgeving, prospectie, marketing, assistentie, het leidinggeven op gebied van management, engineering en consulting, commercieel, technisch, administratief beheer en advies.

De bestudering van diverse problemen in verband met het opvatten en uitwerken van projecten van allerlei aard, zowel problemen van administratieve, organisatorische, financiële, juridische of technische aard en alle aanverwante vraagstukken, de eventuele tenuitvoerlegging van deze projecten onder eigen beheer of in medebeheer, voor eigen rekening of voor rekening van derden.

c) de aankoop, verkoop, invoer , uitvoer, de handel, de commissiehandel en de vertegenwoordiging voor eigen rekening als voor rekening van derden van handelsgoederen, materialen, benodigdheden en toebehoren.

d)Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen

e) onderneming voor het kopen, verkopen, huren, verhuren, leasen of in leasing geven, beheren, in te richten, herstellen en tot waarde te brengen, of er om het even welk ander persoonlijk of zakelijk recht te verlenen of te verwerven met betrekking tot bebouwde en onbebouwde onroerende goederen, gelegen in België of in het buitenland

f)onderneming voor het verwerven , beheren en beleggen in aandelen , obligaties, kasbons of andere roerende waarden en effecten, van welke vorm ook; het toestaan of opnemen van leningen en kredietopeningen van één of meer van zuster- of dochtervennootschappen, dan wel voor schulden van derden van (andere) natuurlijke personen of rechtspersonen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

g).het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap aile handelingen kan stellen van commerciële, industriële, onroerende, roerende en financiële aard, die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel verwant zijn of op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

+7û r! c Isatste bt: v Luik B vemnc d2°1 Recto N,a+n en hcc3nigheid van uc instrumenterende nrtairs hctzti van de urzotoanrer:

tar'vùegd de Zachtspe soan ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

t/crso. blaam en tt iodteken,ng.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/08/2412 - Annexes du-Moniteur belge

Bijlagen ht} het Belgisch Staatsblad - 27108/2012-- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Aanwijzing van de vennoten die als zaakvoerder optreden en voor de vennootschap tekenen :

De Heer Kevin SCOTT, Nederkouter 115 -- 9000 Gent heeft de hoedanigheid van zaakvoerder. De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door één zaakvoerder , die alleen handelend optreedt.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Vermelding van de bij wijze van geldschieting ingebrachte of in te brengen waarden :

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is geheel geplaatst en bedraagt vijfhonderd euro (500,00 EUR). Het is vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) gelijke aandelen op naam, zonder nominale waarde.

Het kapitaal werd volledig in geld onderschreven en is volledig volstort.

Duur van de vennootschap :

De vennootschap wordt aangegaan voor onbepaalde duur vanaf haar oprichting. Zij verkrijgt de rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van Koophandel.

Algemene vergadering :

De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste woensdag van de maand juni om 19.00u op de

maatschappelijke zetel.

Boekjaar

Het boekjaar gaat in op één (1) januari en eindigt op eenendertig (31) december van ieder jaar.

Volmacht :

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten, en volmacht met recht van indeplaatsstelling aan het accountantskantoor KANTOOR LOYSON & Co , met zetel te 8790 Waregem, Henri Lebbestraat 60 om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de oprichtingsakte alsook een volmacht om alle formaliteiten te vervullen in verband met het ondernemingsloket (KBO), zowel deze voortvloeiende uit de huidige akte als uit alle toekomstige akten, en ten aanzien van de fiscale administraties.

Eerste boekjaar :

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot eenendertig december tweeduizend en dertien. De eerste

jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en veertien.

Voor ontledend uitreksel

Kevin Scott

Beherend Vennoot

Op de laatste biz van Luik B verrnalden Recto , Naam en iioedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verse. ' Nam er, handtekening

Coordonnées
KESCO TRADING

Adresse
NEDERKOUTER 115 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande