KEUKENDECOR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEUKENDECOR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.459.419

Publication

18/09/2013
ÿþ Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE

KÓÓPHÁ~r f~~~!L ; ~

-9 9EP, 2013 I C;riffie

DENDEFIt\r101'jr

i

*1319 329

Ondernemingsnr : 0479.459.499

Benaming (voluit) : Keukendecor

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Grote Baan 38 - 9250 Waasmunster

Onderwerp(en) akte : statutenwijziging - fusie

Het blijkt uit de akte verseden voor meester Pieter De Meirsman, geassocieerd notaris te Lokeren, op vier juni tweeduizend dertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Keukendecor", met zetel te Waasmunster, Grote Baan 38, besloten heeft:

1. het fusievoorstel van zevenentwintig maart tweeduizend dertien goed te keuren zoals het werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Dendermonde op twee april tweeduizend dertien en bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van elf april daarna onder nummer 2013041110056847 voor deze overgenomen vennootschap en onder nummer 20130411/0056848 voor de; overnemende vennootschap "BVBA Sani- en Keukendecor" met maatschappelijke zetel te Waasmunster, Grote Baan 38, ondememingsnummer 0430.961.694.

2. tot ontbinding, zonder vereffening, van de vennootschap en tot fusie met voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVBA Sani- en Keukendecor", overnemende vennootschap, door overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap «Keukendecor», niets uitgezonderd noch voorbehouden, en zoals blijkt uit de stand van activa en passiva afgesloten per datum van eenendertig december tweeduizend en twaalf.

Alle handelingen verricht sinds deze datum door de overgenomen vennootschap worden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

De beschrijving van het overgedragen vermogen en de voorwaarden bij deze overdracht worden hernomen. op het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap,

Onderhavige beslissing tot fusie zal slechts gevolgen hebben enerzijds vanaf het ogenblik van het nemen, door de algemene vergaderingen der vennoten van zowel de overgenomen als de overnemende vennootschap, van overeenstemmende besluiten tot fusie door overdracht van de algeheelheid van activa en passiva van de overgenomen vennootschap naar de overnemende vennootschap en anderzijds na goedkeuring door de: algemene vergadering van de overnemende vennootschap van de statutaire wijzigingen die voortvloeien uit de? fusie, overeenkomstig artikel 724 van het Wetboek van Vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 682 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft de fusie, vanaf de beslissing genomen door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap, van rechtswege en zonder vereffening de ontbinding tot gevolg van onderhavige vennootschap. Overeenkomstig artikel 726, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen leidt deze overdracht niet tot de toekenning van aandelen, daar alle aandelen van de opgeslorpte vennootschap behoren aan de overnemende vennootschap.

3. om de jaarrekening van de overgenomen vennootschap voor de tijdspanne tussen een januari tweeduizend dertien en heden te laten opstellen door de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap.

Haar goedkeuring alsmede de kwijting te versenen aan de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap zal beslist worden door de algemene vergadering van de overnemende vennootschap overeenkomstig artikel. 727 van het Wetboek van Vennootschappen.

4. alle bevoegdheden aan de zaakvoerder van de vennootschap «SANT- EN KEUKENDECOR», te weten de heer Wemer POPPE, voornoemd, hier aanwezig en die aanvaardt, teneinde de overgenomen vennootschap te vertegenwoordigen in de werkzaamheden van de fusie en te waken over het verloop van de handelingen van overdracht naar de overnemende vennootschap van de algeheelheid van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap; in het bijzonder betreffende de Inschrijving van de verschillende bestanddelen van de activa en de passiva van het vermogen van de overgenomen vennootschap op hun boekhoudkundige waarde op datum van eenendertig december tweeduizend en twaalf in de boeken van de overnemende vennootschap.

ln het kader van deze overdracht door fusie, zijn de twee zaakvoerders hiervoor aangeduid ook nog gemachtigd om:

 de overnemende vennootschap in de plaats te stellen van alle verbeterende of aanvullende akten in geval van vergissing of vergetelheid in de opsomming van de overgedragen goederen door middel van algemene vermogensoverdracht tengevolge van ontbinding zonder vereffening, zoals ze zullen worden vermeld in het proces-verbaal van de algemene vergadering van de overnemende vennootschap;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

r

Voor. behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Luik - vrevnin

 vormvereisten te vervullen die vereist zijn in heihandelsregister en bij de B.T.W.;

 onder hun verantwoordelijkheid en voor bijzondere en welbepaalde opdrachten, een bepaald deel van hun

bevoegdheid af te vaardigen zoals zij dat bepalen en voor de door hen vastgelegde duur.

Voor beredeneerd uittreksel uit de minuut dat geen voorbehouden noch bedingen bevat tegenstrijdig met dit

uittreksel. P. De Meirsman, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd:

1. uitgifte van de akte geruisloze fusie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 28.06.2013 13226-0326-015
11/04/2013
ÿþOndememingsnr : 0479.459.419

Benaming (voluit) : KEUKENDECOR

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Baan 38, 9250 Waasmunster, België

(volledig adres)

Onderwerp{ent akte :Neerlegging fusievoorstel

Tekst

Neerlegging van volgend fusievoorstel van 27 maart 2013 van Keukendecor BVBA en van Sani- en Keukendecor BVBA :

De Zaakvoerder van de Vennootschap stelt vast dat:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Sani- en Keukendecor", met zetel te Waasmunster, Grote Baan 38, met ondememingsnummer 0430.961.694, opgericht bij akte verleden voor notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op 16/04/1987, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 08/05/1987 onder nummer 870508-216, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Jan Muller te Waasmunster op 26/06/2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 03/07/2006 onder nummer 0106714 en waarvan de statuten sindsdien niet meer gewijzigd werden; houdster is van alle aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Keukendecor en een fusie vooropstelt en derhalve onderworpen is aan de artikelen 676 en 719 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vennootschap die wordt overgenomen is:

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Keukendecor" met zetel te Waasmunster, Grote Baan 38, met ondernemingsnummer 0479.459.419, opgericht bij akte verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op 20/01/2003, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 04/02/2003 onder nummer 03022654, waarvan de statuten werden gewijzigd bij akte verleden voor notaris Paul De Meirsman te Lokeren op 24/04/2006, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 16/05/2006 onder nummer 0082905.

De bestuursorganen van beide vennootschappen verklaren aan hun respectievelijke algemene vergaderingen een fusievoorstel te zullen voorleggen waarbij het gehele vermogen - zowel alle rechten en plichten - van de BVBA Keukendecor overgaat naar BVBA Sani- en Keukendecor.

Er zullen geen nieuwe aandelen worden uitgegeven gezien BVBA Sani- en Keukendecor eigenares is van alle aandelen.

Op de laatste blz. vanLiij vermelden : Recto :Naam en hoedani heidvan de instrumenterende notans, Fietzif van de perso(d)n(diir

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

rma POF 11.1

(itr1T'LE In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VAN KOOPHANDEL

R1

Voor-

behouden aan het Belgisch

5taatsbiac

M 1 h 1

- 2 APR, 2013

DENDERMONDE

Gri~Fie

u

lI

hh

Annexes du Móriitëür bëIgé

ii tt ilk - vervolg M'A PDF 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Het maatschappelijke doel van elk van de vennootschappen is als volgt:

Sani- en Keukendecor BVBA

Artikel 3 van de statuten:

De vennootschap heeft tot doel :

"aankoop, fabricatie en verkoop al dan niet geplaatst, van keuken-, badkamer-, meubelen en -toestellen; onderneming van sanitaire inrichtingen, lood- en zinkwerf het bedekken van gebouwen. De groothandel en de kleinhandel in sanitaire apparaten en artikelen. Onderneming voor het plaatsen van verlichting, drijfkracht-, telefoon-, en andere elektrotechnische installaties. De groothandel en kleinhandel van elektrotechnische apparaten en artikelen, onderneming voor gasverwarmingsinrichtingen. De groothandel en kleinhandel van gasverwarmingsapparaten en artikelen. Zowel in het groot als in het klein, in binnen-en buitenland, de handel in dakbedekkingsproducten, alle producten en

benodigdheden nodig voor de installatie. Alsook onderneming voor algemene aanneming van metsel en betonwerken, en schrijnwerkerij,

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alles doen wat rechtstreeks of onrechtstreeks kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap kan tot verwezenleng van dit doel alle noodzakelijke en nuttige verrichtingen of maatregel en nemen, gelijkaardige of aanverwante ondernemingen alsmede niet aanverwante ondernemingen verwerven, in dergelijke ondernemingen deelnemen, samenwerkingscontracten afsluiten, deelnemen aan tijdelijke of niet in de tijd begrensde verenigingen, licenties en andere gelijkaardige rechten in binnen- en buitenland toestaan.

De vennootschap kan alle financiële en handelsverrichtingen van roerende en onroerende aard stellen, die rechtstreeks en onrechtstreeks met haar doelverband houden.

De vennootschap kan ookfimcties van bestuurder of veref jrenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Keukendecor BVBA

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel :

"Aankoop, fabricatie en verkoop al dan niet geplaatst van meubilair en toestellen voor huishoudelijk gebruik Onderneming voor lood- en zinkwerk De aankoop, verkoop, vervaardiging en vertegenwoordiging van alle materialen en leveringen voor bouw- en houtverwerkende sector, Alle afbraakwerken van om het even welke bouwwerken.

Het beheer, de instandhouding en valorisatie van het onroerend patrimonium van de vennootschap met inbegrip van het onderhoud, de verbouwing en verhuring ervan; zo nodig de verkaveling van de gronden. Het laten bouwen en verbouwen, afbreken, kopen en verkopen, verkavelen, huren en verhuren zowel van roerende als onroerende goederen, en dit uitsluitend voor eigen rekening.

In het algemeen zal de vennootschap alle commerciële, financiële, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten die in de rechtstreekse of onrechtstreekse zin het doel of de verwezenlijking van dit doel vergemakkelijken of bevorderen, De

t

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

v

Voorbehouden aan het Betgisch Staatsblad

Mod PDF 11.t

ir.nt B- vervolg

vennootschap kan daarenboven belangen nemen hetzij door deelneming, inbreng of elke andere wijze in alle vennootschappen, ondernemingen, syndicaten of groeperingen bestaand of nog op te richten zowel in België als in het buitenland, dit in gelijkluidend doel, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen. Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend en dient in de breedste zin te worden uitgelegd."

De handelingen van de overgenomen vennootschap worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de ondernemende vennootschap vanaf 1 januari 2013.

Er worden door de overnemende vennootschap geen rechten toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap die bijzondere rechten hebben, noch aan de houders van andere effecten dan aandelen.

Er wordt in het kader van de fusie geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen.

Gedaan te Waasmunster op 27 maart 2013

De Zaakvoerder,

Poppe Christoph

L

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.08.2012, NGL 29.08.2012 12466-0533-015
19/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 22.06.2011, NGL 15.07.2011 11294-0435-015
16/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 24.06.2010, NGL 15.07.2010 10301-0157-015
02/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 31.08.2009, NGL 31.08.2009 09672-0124-015
02/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 01.07.2008 08316-0040-015
09/10/2007 : DEA009677
06/07/2007 : DEA009677
06/09/2006 : DEA009677
26/01/2006 : DEA009677
23/06/2005 : DEA009677
03/01/2005 : DEA009677
30/07/2004 : DEA009677
19/02/2003 : DEA009677

Coordonnées
KEUKENDECOR

Adresse
GROTE BAAN 38 9250 WAASMUNSTER

Code postal : 9250
Localité : WAASMUNSTER
Commune : WAASMUNSTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande