KEUKENS STROO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEUKENS STROO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 416.626.876

Publication

10/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 24.06.2014, NGL 07.07.2014 14278-0309-018
29/08/2014
ÿþmod 11.1

Ondernemingsnr : 0416.626.876

Benaming (voluit) : KEUKENS STROO

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondse Steenweg 110

9290 Berlare

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris Ruben Van Maelzaeke, geassocieerd notaris in de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN -- VAN DE KEERE  VAN MAELZAEKE GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Steidinge, Sleidinge-dorp 102, op 12 augustus 2014, dat is bijeengekomen de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEUKENS STROO" en dat volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: Kapitaalverhociina door inbreng in celel

a) De vergadering beslist tot de verhoging van het kapitaal met honderd duizend euro (¬ 100.000,00) om het van tweehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 218.592,01) euro naar driehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 318.592,01) te brengen, door inbreng in geld, mits creatie van zevenhonderd zestien (716) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, doch met fractiewaarde, die dezelfde rechten en voordelen zullen genieten als de bestaande aandelen en die zullen delen in de winst pro rata temporis vanaf de, onderschrijving.

De inschrijving op deze nieuwe aandelen zal onmiddellijk gebeuren in geld, ten belope van 139,6648045 euro per stuk en de nieuwe aandelen zullen volledig volstort worden bij de inschrijving.

b) Verzaking voorkeurrecht

De heer Tom DREESEN en de heer Bart DE GROOTE verklaren op persoonlijke, uitdrukkelijke en onherroepelijke wijze aan hun evenredig voorkeurrecht en de uitoefeningstermijn zoals bepaald in artikel 309 en 310 van het Wetboek van Vennootschappen.

c) Intekening, plaatsing en storting van de kapitaalverhoging  Bankattest

De naamloze vennootschap "GROEP ANDRIES" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROBO", beiden vertegenwoordigd zoals gezegd, verklaren op de hoogte te zijn van de huidige financiële situatie van de vennootschap en verklaren vervolgens in te schrijven op de kapitaalverhoging ais volgt:

* voornoemde naamloze vennootschap "GROEP ANDRIES", op 358 nieuwe aandelen voor de prijs van 139,6648045 euro per stuk of voor een totaal bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), welk bedrag volledig volstort wordt;

* voornoemde besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "GROBO", op 358 nieuwe aandelen voor de prijs van 139,6648045 euro per stuk of voor een totaal bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), welk bedrag volledig volstort wordt.

De voormelde som van in totaal honderd duizend euro (¬ 100.000,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE13 7440 4788 3839, bij de,: KBC Bank te Aalter, geopend op naam van de vennootschap, zoals blijkt uit het bewijs van. deponeren, afgegeven door voornoemde instelling op 11 augustus 2014, dat mij is overhandigd om bewaard te blijven in het dossier.

d) De vergadering beslist om in ruil voor deze inbreng aan voornoemde naamloze; vennootschap "GROEP ANDRIES" en voornoemde besloten vennootschap met beperkte' aansprakelijkheid "GROBO", elk driehonderdachtenvijftig (358) nieuw gecreëerde aandelen toe te

.kennen.-- -------- ---------- ----- - --- -- ------- -- -

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

j

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT

2 0 AUG. 2014

Griffie

E

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbia

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Vee-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Deze aandelen zijn van dezelfde aard en bieden dezelfde rechten en plichten als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst pro rata temporis vanaf de onderschrijving. De nieuwe aandelen worden volledig volstort.

e) Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapitaalsverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk werd gebracht op driehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (E 318.592,01), vertegenwoordigd door tweeduizend tweehonderd tweeëntachtig (2.282) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, doch met fractiewaarde.

TWEEDE BESLUIT: wiizkiing van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalsverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 4 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Hef gehele geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt driehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 318.592, 01).

Het is verdeeld in tweeduizend tweehonderd tweeëntachtig (2.282) zonder aanduiding van de nominale waarde die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen."

DERDE BESLUIT: benoeming voornoemde heer Bart DE GROOTE tot niet-statutair zaakvoerder

De vergadering beslist om te benoemen tot niet-statutair zaakvoerder voor onbepaalde duur: de heer DE GROOTE Bart Hervé Martin, geboren te Oudenaarde op 21 juli 1972, met rijksregisternummer 72.07.21-387.59, wonende te 9880 Aalter, Grote Lijkstraat 16, hier aanwezig, die verklaart dit ambt te aanvaarden.

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT: machtiging bestuur tot uitvoering van voormelde besluiten en opdracht tot coördinatie van de statuten

De zaakvoerders worden gemachtigd tot uitvoering van de voormelde besluiten en de notaris wordt gemachtigd tot coordinatie van de statuten.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor beredeneerd uittreksel, afgeleverd voor registratie van de akte

Ruben Van Maelzaeke

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd:

- expeditie van de akte;

- kopie bankattest;

- coördinatie van de statuten.





Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/01/2014
ÿþVo beho

aan

Belg Staat

.= Ondernemingsnr : 0416.626.876

Benaming (volait) : KEUKENS STROO

(verkort)

Rechtsvorrn : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendemiondse Steenweg 110

9290 Berlare

Onderwerp aide :Statutenwijziging

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door geassocieerd notaris, Annelies VVYLLEMAN, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van eenli' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "WYLLEMAN -- VAN DE KEERE.' GEASSOCIEERDE NOTARISSEN" met zetel te Evergem-Sleidinge, Sleidinge-dorp 102, op 16.' december 2013, nog te registreren dat de buitengewone algemene vergadering van de' besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEUKENS STROO" is bijeengekomen en dat onder meer volgende beslissingen werden genomen met éénparigheid van stemmen :

EERSTE BESLUIT : kapitaalsverhoging

a. verslag van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen:

- voorafgaand aan de beslissing tot kapitaalsverhoging verleent de algemene vergadering met éénparigheid van stemmen ontslag van voorlezing van het verslag van de zaakvoerder betreffende de kapitaalsverhoging.

Het verslag van de zaakvoerder zal tegelijk met de uitgifte van deze akte worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel. De algemene vergadering verklaart kennis te hebben genomen van de bedoelde stukken.

- Dat de inbreng in natura een werkelijk en volwaardig activabezit vertegenwoordigt: en dat zijn beschrijving aan de vereisten van de rechtzinnigheid en volledigheid' beantwoordt, en wordt gestaafd door het hieraan gehecht verslagschrift van 16 december: 2013 opgemaakt door de burgerlijke vennootschap die de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen DE MOL, MEULDERMANS & PARTNERS - BEDRIJFSREVISOREN, met zetel te 2850 Boom, Vrijheidstraat 91, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0475.994.341, vertegenwoordigd door de heer Johan De Mol, bedrijfsrevisor.

Om te voldoen aan de voorschriften van artikel 313 van het wetboek van vennootschappen wordt akte genomen dat dit verslag in volgende termen besluit

"De inbreng in natura tot kapitaalverhoging van de BVBA KEUKENS STROO bestaat

uit een schuldvordering voor een bedrag van ¬ 100.000, 00.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a) de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut

der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen

Op de lé,alel: blo. van Luik B vermelden . Recto " Neem en hoedenigheid van de instrumenterende notsris, hetzij van de perso(o)n(enj bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

modil.l

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II11.111111,111111

ui

A

VI

GRIFFIE

KDÓPHÁNDÉL.K

2 3 DEC, 2013

DEN12FMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b) de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c) de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden tenminste overeenkomen met het aantal, de fractiewaarde en het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura is gesteund op een formeel akkoord van de bij de inbreng betrokken partijen en bestaat uit 716 aandelen zonder vermelding van nominale waarde van de BVBA KEUKENS STROO.

De inbreng in natura kadert in toepassing van artikel 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. We wijzen er echter op dat voormelde artikelen 332 en 333, ondanks de voorgestelde kapitaalverhoging van toepassing blijven."

b. de algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen het kapitaal te verhogen met honderdduizend euro (¬ 100,000,00), om het kapitaal te brengen van honderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 118.592,01) op 'tweehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 218.592,01), als volgt :

1° kapitaalverhoging met negenennegentigduizend achthonderd zesennegentig euro tweeëndertig cent (¬ 99.896,32), mits creatie van zevenhonderd zestien (716) nieuwe . aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid KEUKENS STROO, zonder nominale waarde en mits creatie van een uitgiftepremie van honderdendrie euro achtenzestig cent (¬ 103,68)

2° door onmiddellijke incorporatie van voormelde uitgiftepremie ten belope van honderdendrie euro achtenzestig cent (¬ 103,68) in het kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

En onmiddellijk is hier tussengekomen, voornoemde mevrouw Marinka Dekeerle, die verklaart volledig kennis te hebben van de statuten en van de financiële toestand van de vennootschap en aantoont dat zij houdster is van een zekere, vaststaande en eisbare schuld ten laste van de onderhavige vennootschap.

Vervolgens verklaart voornoemde mevrouw Marinka Dekeerle inbreng te doen van de schuldvordering die zij bezit jegens de onderhavige vennootschap in rekening-courant ten ; belope van honderdduizend euro (¬ 100.000,00).

c. Creatie en uitgifte van nieuwe aandelen : de algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om als vergoeding voor voormelde inbreng door de mevrouw Marinka Dekeerle zevenhonderd zestien (716) volledig volstorte nieuwe maatschappelijke aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KEUKENS STROO" te creëren en uit te geven. Aan de nieuwe maatschappelijke aandelen zijn dezelfde rechten en voordelen verbonden als de thans bestaande 850 maatschappelijke aandelen.

De nieuwe maatschappelijke aandelen zullen in de winstuitkering deelnemen pro rata temporis vanaf de uitgifte.

De 716 nieuwe maatschappelijke aandelen worden aan hoger genoemde inbrenger, mevrouw Marinka Dekeerle toegekend.

d. de vergadering stelt vast en verzoekt mij notaris er akte van te nemen dat op de vooropgestelde kapitaalverhogingen werd ingeschreven en deze volledig werden volstort zodat het kapitaal aldus verhoogd werd tot tweehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 218.592,01)

e, de algemene vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om het artikel 4 van de statuten te wijzigen zodat dit artikel voortaan luidt als volgt :

Cao lactate blz. van Iuk F vernielden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende noiatis hotzij van de perso(e)n(er)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mati 11.1

"Artikel 4. Kapitaal

Het gehele geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderd achttienduizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (¬ 218.592,01).

Het is verdeeld in duizend vijfhonderd zesenzestig (1,566) gelijke aandelen zonder aanduiding van de nominale waarde die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.»

TWEEDE BESLUIT

Er wordt met eenparigheid van de stemmen beslist om de voornoemde heer Tom Dreesen te benoemen tot statutaire zaakvoerder, voor onbepaalde duur.

DERDE BESLUIT : aanpassing van de statuten aan eerder genomen beslissingen en , aan de thans vigerende wetgeving

Gelet op eerdere wijzigingen waartoe de algemene vergadering heeft besloten en gelet op hetgeen hierboven wordt vermeld, beslist de algemene vergadering tot volgende wijzigingen :

1. Wiiziginq van artikel 2 van de statuten:

Ingevolge beslissing van de zaakvoerder van 18 februari 2013 wordt artikel 2 vervangen door volgende bepaling :

"De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9290 Berlare, Dendermondse Steenweg 110.

Hij mag verplaatst worden naar om het even welke plaats in België mits inachtname van de taalwetgeving, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering die in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad moet worden bekendgemaakt.

De vennootschap kan ook, bij gewoon besluit van de zaakvoerder, administratieve of exploitatiezetels, bijkantoren en dochtervennootschappen vestigen overal waar hij dit nodig acht, in België of in het buitenland."

2. Wiiziginq van artikel 5 van de statuten:

- de derde alinea van artikel 5 wordt geschrapt

- aan het einde van artikel 5 wordt toegevoegd:

"Moet de algemene vergadering uitspraak doen over een vermindering van het kapitaal, dan vermeldt de oproeping het doel van de vermindering, en op welke wijze de voorgestelde vermindering zal gebeuren.

Wanneer de vennoten binnen de door de algemene vergadering gestelde termijn van hun voorkeurrecht geen of geen volledig gebruik hebben gemaakt, kan op de aandelen, waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald hierboven, slechts worden ingeschreven door personen waaraan volgens artikel 9 der statuten de aandelen vrij mogen overgedragen worden, behoudens instemming van ten minste de helft van de vennoten die ten minste drie vierden van het kapitaal bezitten.

ls een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht toe aan de blote eigenaar, tenzij anders is overeengekomen.

De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als het oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut tijdens de voorziene termijn, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. Hiervoor moet hem eveneens een termijn aangeboden worden van minimum vijf dagen. De aandelen die deze alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom."

3. Wijziging van artikel 7 van de statuten:

Artikel 7 wordt integraal vervangen door volgende bepaling

" De aandelen zijn op naam.

Ze zijn ingeschreven in het register van aandelen dat op de zetel van de vennootschap

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laaide blz van Luik B vermeiden Recto : Naarn hoedan gi" eid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

mod 11,1

wordt gehouden en dat bevat :

- de nauwkeurige aanwijzing van elke vennoot en van het getal der hem toebehorende

aandelen ;

- de vermelding van de gedane stortingen ;

- de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden, door de zaakvoerder en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van hun inschrijving in het register van aandelen.

Elke vennoot of belanghebbende derde mag van dit register inzage nemen,"

4. Wijziging van artikel 8 van de statuten:

Artikel 8 wordt integraal vervangen door volgende bepaling :

"De effecten zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap.

Deze erkent slechts één enkele eigenaar per effect voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden.

Zolang er onenigheid bestaat tussen verschillende gerechtigden van een effect, wordt` de uitoefening van de rechten verbonden aan de effecten geschorst totdat de belanghebbenden het eens geworden zijn over de aanduiding ten overstaan van de' vennootschap van één titularis of vertegenwoordiger.

In geval van overlijden van de enige vennoot, en zolang de aandelen niet verdeeld zijn tussen de erfgenamen of niet afgeleverd zijn aan de legatarissen van de enige vennoot, worden de rechten verbonden aan deze effecten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen naar evenredigheid met hun rechten in de nalatenschap.

Onverminderd hetgeen bepaald wordt in artikel 5 zal, in geval van vruchtgebruik, de , blote eigendom van het effect, inclusief het stemrecht, tegenover de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker.

5. Invoegen van artikel 8bis

Artikel 8 bis wordt toegevoegd aan de statuten:

"Artikel 8bis : overdracht van aandelen

1. Toestemmingvennoten

De enige vennoot kan de aandelen vrij overdragen.

Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, dan mogen de aandelen slechts

overgedragen warden onder de levenden en overgaan wegens overlijden, dan met

toestemming van ten minste de helft der vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierden

van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de overdracht is voorgesteld of indien er

slechts twee vennoten zijn, met de toestemming van de medevennoot.

Deze bepaling is toepasselijk zowel op de overdrachten of overgangen in volle

eigendom, als op deze in vruchtgebruik of in blote eigendom.

Zij is eveneens toepasselijk telkens aandelen worden overgedragen hetzij onder

' bezwarende titel hetzij ten kosteloze titel, evenals op al de gevallen van openbare

verkoping ten gevolge van een rechterlijke beslissing of wegens een andere oorzaak

De aandelen mogen evenwel vrij overgedragen worden onder de levenden en

overgaan wegens overlijden

1° aan een vennoot ;

2° aan de echtgenoot van de overdrager of de erflater;

3° aan bloedverwanten in de rechte neerdalende lijn.

De bepalingen inzake overdracht onder levenden zin van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

2. Overdracht onder de levenden

De vennoten zijn gehouden zich uit te spreken over de aanvaarding.

Die aanvaarding zal aangevraagd worden als volgt : de overdrager zal een

aangetekend schrijven richten aan de vennootschap vermeldende,:

1. het aantal aandelen waarvan de overdracht wordt aangevraagd ;

Op de laatste blz van Luik F vermelden ° Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heirij van de perso(ojnfen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekennrn

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

2. de juiste aanduiding van de overdrager en de overnemer;

3. indien het een overdracht ten bezwarende titel betreft, de prijs die voor de aandelen geboden wordt;

4. de wens van door de andere vennoten als vennoot aanvaard te worden.

Binnen de acht dagen van de ontvangst van dit schrijven zullen de zaakvoerders onder aangetekende omslag er de inhoud van aan ieder van de vennoten kenbaar maken, met de vraag binnen de vijftien dagen, een schriftelijk bevestigend of ontkennend antwoord te laten geworden.

Bij gebrek zich uitgesproken te hebben binnen de vastgestelde termijn, worden zij geacht hun toestemming gegeven te hebben.

Binnen de acht dagen die volgen op het verstrijken van dit laatste tijdsverloop wordt de

" beslissing van de vennoten door de zaakvoerders betekend aan de overdrager.

Het niet aanvaarden van een overdracht onder levenden is niet vatbaar voor verhaal.

In geval van niet-aanvaarding van een voorgestelde overdracht onder levenden kan de vennoot, die al of een deel van zijn aandelen wenste over te dragen, de afkoop daarvan vragen bij per post aangetekende brief die gericht wordt aan de zaakvoerders van de

" vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezenden aan de onderscheiden vennoten.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging.

De prijs en de voorwaarden worden, behoudens andersluidende minnelijke schikking, vastgesteld door twee deskundigen, waarvan één door elke partij benoemd wordt. Ingeval één der partijen in gebreke blijft haar deskundige te benoemen binnen de vijftien dagen van de ingebrekestelling door de andere partij, zal deze laatste de benoeming van een deskundige mogen vragen door eenvoudig verzoekschrift of dagvaarding, gericht aan de voorzitter van de rechtbank van koophandel van het rechtsgebied waar de vennootschap' gevestigd is.

De deskundigen zullen rekening houden met alle elementen die de waarde van de aandelen kunnen beïnvloeden en met de bestaansmogelijkheid van de vennootschap. Over " meningsverschillen tussen de twee deskundigen beslist een derde deskundige die, op hun; verzoek of op verzoek van een der partijen door de voorzitter van de rechtbank van' koophandel zal worden aangesteld. Tegen de beslissing van de derde deskundige staat geen rechtsmiddel open.

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale som, mits een netto-intrest gelijk aan deze van de Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen, verhoogd met anderhalve (1,5) procentpunt, waarbij de periode van vijf jaar begint te lopen vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop.

Is de afkoop niet volledig geschied binnen de maand nadat de deskundigen de prijs en de voorwaarden volgens de hierboven uiteengezette procedure vastgesteld hebben, dan , zijn de vennoten verplicht hun verzet op te heffen.

3. Overpang bij overlijden

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten binnen een maand na het overlijden van de vennoot bij aangetekend schrijven, gericht aan de vennootschap, nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap vererfd is. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectieve erfrechten opgeven.

Binnen de acht dagen van de ontvangst van dit schrijven zullen de zaakvoerders onder aangetekende omslag er de inhoud van aan ieder van de vennoten kenbaar maken, met de vraag binnen de vijftien dagen zich schriftelijk uit te spreken over de aanvaarding.

Bij gebrek aan antwoord binnen de vastgestelde termijn, worden zij geacht hun toestemming gegeven te hebben.

Binnen de acht dagen die volgen op het verstrijken van dit laatste tijdsverloop wordt de beslissing van de vennoten door de zaakvoerders betekend aan de belanghebbenden.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden die geen vennoot kunnen worden omdat zij de aanvaarding niet hebben bekomen, hebben recht op de waarde van de aandelen die wegens overlijden zijn overgegaan. Te dien einde mogen zij de afkoop

Op de laatste blz. van luik B vermelden , Recto ' Naam en hoedanigheid van de instrumenterenoe notaris, hetzij van de persoto)nfen) bevoegd de rechtspersoon ten aaiigien van derden te vertegenwoordigen

Versa Naam en handtekeninc

mod 11.1

4

Voor» behouden aan het Belgisch Staatsblad

daarvan vragen bij per post aangetekende brief die gericht wordt aan de zaakvoerders van de vennootschap en waarvan deze onmiddellijk een afschrift aangetekend toezenden aan de onderscheiden vennoten.

Voor de afkoop geldt dezelfde volgorde van voorkeur als voor de intekening bij kapitaalverhoging.

' De prijs en de voorwaarden worden, behoudens andersluidende minnelijke schikking, vastgesteld zoals voorzien onder § 2. in geval van overdracht onder levenden.

De uitbetaling moet geschieden in ten hoogste vijf jaar bij jaarlijkse schijven van minstens één/vijfde van de totale som, mits een netto-intrest gelijk aan deze van de

" Europese Centrale Bank voor basisfinancieringen, verhoogd met anderhalve (1,5) procentpunt, waarbij de periode van vijf jaar begint te !open vanaf de postdatum van het aangetekend schrijven van aanvraag tot afkoop.

1s de afkoop niet volledig geschied binnen de maand nadat de deskundigen de prijs en de voorwaarden volgens de hierboven uiteengezette procedure vastgesteld hebben, dan zullen de erfgenamen en legatarissen de ontbinding van de vennootschap kunnen eisen."

6. Wijziging van artikel 9 van de statuten:

in artikel 9 wordt de term "natuurlijke persoon" in de eerste zin geschrapt

in de eerste alinea van artikel 9 wordt eveneens volgende zin geschrapt : "Die

" eventuele bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt"

7. Wijziging van artikel 10 van de statuten:

Artikel 10 wordt integraal vervangen door volgende bepaling :

"iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de

vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder."

8. Wiiziging van artikel 11 van de statuten:

In artikel 11 wordt de tweede alinea vervangen door volgende bepaling :

"Wordt geen commissaris benoemd dan heeft ieder vennoot individueel de onderzoeken controlebevoegdheid van een commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen of bijstaan door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar instemming werd benoemd of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de: opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap."

Wijziging van artikel 13 van de statuten

in artikel 13 wordt volgende bepaling na de tweede alinea toegevoegd :

°De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of: op gelijk welke andere plaats, aangeduid in het bericht van bijeenroeping. Voor zover " wettelijk toegelaten kunnen de algemene vergaderingen eveneens worden gehouden bij middel van tele- of videoconferentie."

in artikel 13 wordt de achtste alinea vervangen als volgt

"Wanneer de vennootschap meer dan één vennoot telt, mag iedere vennoot zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een bijzondere volmachtdrager op voorwaarde dat deze zelf vennoot met stemrecht is en op voorwaarde dat de voorwaarden

voor toelating tot de algemene vergadering door beiden vervuld zijn. "

De volmachten dienen een handtekening te dragon (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het burgerlijk wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, email of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het burgerlijk wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

De onbekwamen en de rechtspersonen mogen nochtans door hun wettelijke of statutaire vertegenwoordigers of organen worden vertegenwoordigd of bijgestaan, zelfs indien deze zelf geen vennoten zijn.

De stemming per brief is in geen enkel geval toegelaten."

in artikel 13 wordt op het einde van de negende alinea volgende onderlijnde passage toegevoegd :

" Elk aandeel geeft recht op één stem. Tenzij wanneer de wet of statuten er anders over beschikken, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen."

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto ' Naam en hoedanigheid ver oc instrumenterende notaris, helzif van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien vare derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

e mod 11.1



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

" aan het

Belgisch

Staatsblad

10. Invoegen van artikel 13bis

Artikel 13 bis wordt toegevoegd aan de statuten:

"Artikel 13bis - Schriftelijke besluitvorming

Met uitzondering van de besluiten die bij authentieke akte moeten worden verleden, ; kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren.

Samen met het rondschrijven dat de agenda en de voorstellen van besluit bevat, worden de stukken die krachtens het Wetboek van vennootschappen ter beschikking van; de vennoten moeten worden gesteld, hen toegezonden.

De algemene vergadering wordt gedateerd op de dag waarop de vennoot, die als laatste zijn handtekening heeft geplaatst, de notulen heeft ondertekend.

Indien niet alle vennoten de notulen willen ondertekenen, worden alle voorgestelde ; besluiten geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring van de vennoten hebben gekregen."

11. Invoegen van artikel 13ter Artikel 13 ter wordt toegevoegd aan de statuten: " Artikel 13ter - Verdaging

Ongeacht de op de agenda gebrachte punten, heeft de zaakvoering het recht alle' gewone algemene vergaderingen, bijzondere algemene vergaderingen of buitengewone algemene vergaderingen te verdagen. Zij mag gebruik maken van dit recht op gelijk welk ogenblik na het openen der vergadering. Haar beslissing moet bekend gemaakt worden voor het sluiten der zitting en vermeld worden in de notulen.

Deze bekendmaking veroorzaakt de vernietiging van rechtswege van al de beslissingen genomen door de vergadering.

De vennoten moeten opnieuw opgeroepen worden op drie weken, met dezelfde agenda, vervolledigd, indien nodig, en de nieuwe vergadering mag niet meer verdaagd worden."

12. Wijziging van artikel 16

Artikel 16 wordt integraal vervangen door volgende bepaling

"§1. De vennootschap kan worden ontbonden bij wijze van een besluit van een algemene vergadering genomen volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn gesteld.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap benoemt één of meer vereffenaars bi gewone meerderheid van stemmen en kan deze tevens bij gewone meerderheid van stemmen te allen tijde ontslaan.

Zijn geen vereffenaars benoemd door de algemene vergadering, dan worden de in functie zijnde bestuurders van rechtswege als vereffenaars beschouwd (indien er meerdere vereffenaars zijn handelen ze als college).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming.

Tenzij de akte van benoeming anders bepaalt, beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheden voorzien bij wet.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel door een bestuurder of zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling.

§2. In afwijking van voorgaande paragraaf kan een ontbinding en vereffening in één

Op de laatste biz van Iuih 3 verrç tden . Recto 4 a,r. en hcedanigheid van de rnstrr,rrrenterende notera hetzij van de persp(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Nam en hanotekanrno

mod 11.1

akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe,"

13. Wijziging van artikel 18

ln artikel 18 wordt de term "vennootschappenwet" vervangen door "het Wetboek van

Vennootschappen".

14. Invoegen van artikel 20

Artikel 20 wordt toegevoegd aan de statuten:

Artikel 20 - Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

VIERDE EN LAATSTE BESLUIT : machtiging aan de zaakvoerder

De zaakvoerder wordt gemachtigd tot uitvoering van voormelde besluiten en in het

bijzonder om de coördinatie van de statuten goed te keuren.

Voor beredeneerd uittreksel

afgeleverd vóór registratie van de akte, met als doel de neerlegging ter griffie van de

bevoegde rechtbank van koophandel

Annelies Wylleman,

Geassocieerd notaris

Tegelijk neergelegd :

expeditie pv buitengewone algemene vergadering;

r kopie van het verslag van de zaakvoerder en het verslag van de bedrijfsrevi àyeiL

coördinatie van de statuten

3

e '

e

Voorbehouden aan het Belgisch staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de lamste biz van Lulk_B vermelden Recto hie all en heelenigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(er Levoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en nandtekening

03/07/2013
ÿþr rAod Word 11.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

im i MRELI i

GRIFFIE REC1-1113ANk

VAN KOOP HANDEL

2 4 JON{ 2013 i

I DENDEI:~tP0. i,'.;ri_ j8 M

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0416.626.876

Benaming

(voluit) : KEUKENS STROO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Dendermondsesteenweg 110 - 9290 Berlare

(volledig adres)

Onderwerp akte : Overlijden zaakvoerder

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 13/06/2013 blijkt dat de vergadering kennis heeft genomen van het overlijden van de heer Roger Stroo dd. 18/04/2013, Bijgevolg is er eveneens een einde gekomen aan zijn mandaat als zaakvoerder op 18/04/2013.

Er werd beslist om voorlopig niet in zijn vervanging te voorzien.

Gedaan te Berlare, op 13/06/2013.

Getekend:

De heer Tom Dreesen

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

22/04/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 05.04.2013, NGL 18.04.2013 13090-0328-018
05/03/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.07.2012, NGL 14.08.2012 12403-0293-019
26/08/2011 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.07.2011, NGL 25.08.2011 11432-0193-018
09/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 29.07.2011, NGL 08.08.2011 11381-0233-018
05/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 15.06.2010, NGL 30.07.2010 10378-0040-013
20/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 16.06.2009, NGL 12.10.2009 09813-0145-013
11/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 17.06.2008, NGL 02.09.2008 08721-0192-016
16/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 19.06.2007, NGL 09.11.2007 07799-0325-017
14/11/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 20.06.2006, NGL 06.11.2007 07797-0286-017
08/10/2007 : DE031922
16/05/2005 : DE031922
16/05/2005 : DE031922
20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.06.2015, NGL 10.07.2015 15295-0378-018
03/02/2003 : DE031922
07/11/2001 : DE031922
21/07/2000 : DE031922
01/01/1996 : DE31922
01/01/1993 : DE31922
01/01/1992 : DE31922
01/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 22.08.2016, NGL 25.08.2016 16484-0477-018

Coordonnées
KEUKENS STROO

Adresse
DENDERMONDSESTEENWEG 110 9290 BERLARE

Code postal : 9290
Localité : BERLARE
Commune : BERLARE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande