KEUKENS VAN MOERZEKE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEUKENS VAN MOERZEKE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 444.710.752

Publication

26/06/2014
ÿþ~ ~

ue rr

4, , 1

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akt GRîFFiE RECHIn VAN

KOOPHANDEL CP J-

17 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE Griffie

IIlIi II1IllhI1H*III~111V11II

Ondernemingsnr : 0444.710.752

!i Benaming (voluit) : Keukens Van Moerzeke

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Dendermondse Steenweg 9C

9220 Hamme

A I

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën, met uitgifte van nieuwe aandelen - Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissing(en) en recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, met behoud van het maatschappelijk doel - machtiging bestuursorgaan volmacht:

1; A

1: Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door Michel Ide, notaris te Hamme, op 12 juni 2014, dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "KEUKENS VAN MOERZEKE", met zetel gevestigd te 9220 Hamme, Dendermondse Steenweg 9C, ondernemingsnummer 0444.710.752, RPR Gent, afdeling Dendermonde, met eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen heeft genomen : Voorafgaandeliike uiteenzetting :

Op de bijzondere algemene vergadering van de vennoten gehouden op 22 mei 2014, werd beslist aan de vennoten een tussentijds dividend uit te keren afkomstig uit de belaste reserves van de vennootschap zoals deze voorkomen op de jaarrekening per 30 juni 2013, goedgekeurd door de algemene vergadering van vennoten op 7 december 2013. Het uitgekeerd bruto-dividend bedroeg vijfhonderdduizend euro (¬ 500.000,00) te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent, zijnde vijftigduizend euro (¬ 50.000,00), totaal vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00) netto-dividend.

AFHANDELING AGENDA:

Punt 1 : Kapitaalverhoging door inbrenq in speciën :

i A) Beslissing om, met toepassing van artikel 537 van het wetboek van inkomstenbelastingen, het kapitaal te verhogen met vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00), om het te brengen van zesenzeventigduizend negenhonderd euro (¬ 76.900,00) op vijf honderdzesentwintigduizend

ti negenhonderd euro (¬ 526.900,00), door creatie van tweehonderdzesendertig (236) nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, gelijk aan de thans bestaande;

1 deelnemend in de winst vanaf heden, en waarop zal worden ingetekend in speciën door gehele volstorting.

B) En onmiddellijk hebben de bestaande vennoten individueel verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe aandelen op naam, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, Zij gaan akkoord met de intekening op de kapitaalsverhoging zoals deze hierna is uiteengezet.

C) En terstond hebben de bestaande vennoten, verklaard op deze aandelen in te tekenen en deze voor de totaliteit af te betalen met gelden verkregen uit de voormelde dividenduitkering waartoe werd 1 beslist op voormelde algemene vergadering van vennoten de dato 22 mei 2014 en wel als volgt: - de heer Patrick Van Moerzeke tekende in op honderdachttien (118) aandelen en betaalde hierop tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00).

De echtgenoten Patrick Van Moerzeke-Anita De Kocker zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract, tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard.

Ingevolge het huwelijksvermogensrecht behoren de stemrechten van deze honderdachttien (118) aandelen van onderhavige vennootschap "Keukens Van Moerzeke" toe aan de heer Patrick Van Moerzeke, de patrimoniale rechten behoren toe aan de huwgemeenschap bestaande tussen de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

(verkort)

mod 11.1

ti Voorbehouden

\ aan.taet Belgisch

Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge



echtgenoten Patrick Van Moerzeke-Anita De Kocker. Dientengevolge worden deze nieuw te creëren aandelen in het aandelenregister ingeschreven op naam van de heer Patrick Van Moerzeke. - de heer Christiaan Van Moerzeke tekende in op honderdachttien (118) aandelen en betaalde hierop tweehonderdvijfentwintigduizend euro (¬ 225.000,00).

De echtgenoten Christiaan Van Moerzeke-Karine Van Hecke zijn gehuwd onder het.wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkskontrakt, tot op heden niet gewijzigd, aldus verklaard. Ingevolge het huwelijksvermogensrecht behoren de stemrechten van deze honderdachttien (118) aandelen van onderhavige vennootschap "Keukens Van Moerzeke" toe aan de heer Christiaan Van Moerzeke, de patrimoniale rechten behoren toe aan de huwgemeenschap bestaande tussen de echtgenoten Christiaan Van Moerzeke-Van Hecke Karine. Dientengevolge worden deze nieuw te creëren aandelen in het aandelenregister ingeschreven op naam van de heer Christiaan Van Moerzeke. SAMEN : tweehonderdzesendertig (236) aandelen wat de totaliteit van de bijgemaakte aandelen omvat en vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00) of de totaliteit van de af te betalen gelden. Aangaande de dividendenpolitiek in de toekomst, erkende de vergadering volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren.

C) Bankattest

Tot bewijs van deze betaling hebben de vennoten aan ondergetekende notaris een bankattest overgelegd, uitgaande van KBC Bank de dato 11 juni 2014 waaruit blijkt dat de som van vierhonderdvijftigduizend euro (¬ 450.000,00) gestort werd op de speciale rekening geopend ten name van de vennootschap. Dit attest zal bewaard blijven in het dossier van ondergetekende notaris Michel Ide.

D) Realisatie kapitaalverhoging:

Vaststelling en vraag aan de notaris er akte van te nemen dat voorzegde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën daadwerkelijk werd gerealiseerd. De vennootschap beschikt derhalve, ingevolge de realisatie van voormelde kapitaalverhoging door inbreng in geldspeciën over een maatschappelijk kapitaal van vijfhonderdzesentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 526.900,00) vertegenwoordigd door vijfhonderdzesenveertig (546) aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, doch met een fractiewaarde van één/vijfhonderd zesenveertigste (1/546ste). De statuten worden dienovereenkomstig aangepast, zoals hierna vermeld.

Punt 2: Aanpassing van de statuten naar aanleiding van de genomen beslissingien) en recente wijzigingen aan het vennootschapsrecht, met behoud van het maatschappelijk doel:

a. Beslissing om artikel 5 van de statuten van de vennootschap aan te passen als volgt: "ARTIKEL VIJF - MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL:

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt vijfhonderdzesentwintigduizend negenhonderd euro (¬ 526.900,00) vertegenwoordigd door vijfhonderdzesenveertig (546) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

Zij zullen ingeschreven worden in het aandelenregister, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het aandelenregister wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

b. Beslissing om aan artikel 23 van de statuten de volgende tekst toe te voegen :

"De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd." zodat dit artikel thans luidt als volgt :

"ARTIKEL DRIEËNTWINTIG:

Bij ontbinding van de vennootschap door om het even welke oorzaak en op om het even welk ogenblik, zal de algemene vergadering één of meer vereffenaars aanduiden, alsmede hun bevoegdheden en bezoldiging; de vergadering zal ook de wijze van vereffening bepalen.

De vereffenaar(s) treedt (treden) pas in functie, vanaf het ogenblik dat zijn (hun) benoeming door de voorzitter van de bevoegde Rechtbank van Koophandel is gehomologeerd."

Punt 3: Volmacht coördinatie statuten

Verlening aan ondergetekende notaris, van alle machten om de gecoordineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

Punt 4: Machtiging bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissingen - volmacht: -Machtiging aan het bestuursorgaan van de vennootschap tot uitvoering van de genomen beslissingen en aanpassing van de statuten.

-Verlening bij deze van bijzondere volmacht, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan VGD Dendermonde, Kerkstraat 2, 9200 Dendermonde en diens medewerkers en aangestelden en dit voor zoveel als nodig om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van de bij deze vergadering genomen beslissingen, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren voor het actualiseren van de In

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

de Kruispuntbank van Ondernemingen geregistreerde identificatiegegevens, alsook bij alle Federale

Overheidsdiensten.

Voor ontledend uittreksel

Michel ide, notaris te Hamme

Tegelijk hiermee neergelegd :

Uitgifte akte wijziging statuten.

Coardinatie statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden aan Met Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

10/01/2014 : DE046454
02/01/2014 : DE046454
05/01/2015 : DE046454
07/01/2013 : DE046454
03/01/2013 : DE046454
27/12/2011 : DE046454
30/12/2010 : DE046454
30/12/2009 : HA046454
22/01/2009 : HA046454
23/01/2008 : HA046454
15/01/2007 : HA046454
18/01/2006 : HA046454
25/01/2005 : DE046454
02/02/2004 : DE046454
26/01/2004 : DE046454
30/01/2003 : DE046454
22/01/2002 : DE046454
25/12/2001 : DE046454
13/01/2000 : DE046454
24/06/1997 : DE46454
01/01/1997 : DE46454
01/01/1996 : DE46454
01/01/1995 : DE46454
12/02/2016 : DE046454

Coordonnées
KEUKENS VAN MOERZEKE

Adresse
DENDERMONDSE STEENWEG 9C 9220 HAMME (O.-VL.)

Code postal : 9220
Localité : HAMME
Commune : HAMME
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande