KEY IMMO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KEY IMMO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 889.078.640

Publication

23/10/2012
ÿþNiod Won] 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE REGHTEtlfell%

VAN KOOPHANDEL

12 On 2012

DENDERMONDE

Griffie

N *iai1aaIo UI

Ondernemingsnr : 0889.078.640

Benaming

(voluit) : KEY IMMO

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Grote Baan 193 bus 01 te 9120 MELSELE-BEVEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: Onbtinding en sluiting vereffening UITTREKSEL: «ONTBINDING - SLUITING VEREFFENING»

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris met standplaats te Beveren op 27 september 2012, geregistreerd, blijkt dat:

IS BIJEENGEKOMEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "«KEY IMMO»", met maatschappelijke zetel te 9120 Beveren, deelgemeente Melsele, Grote Baan 193 bus 01, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde met ondernemingsnummer 0889.078.640, hierna "de vennootschap" genoemd.

De vennootschap werd opgericht bij akte verleden voor ons notaris en notaris Vincent Lesseliers te Beveren op 20 april 2007, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 mei 2007 onder nummer 2007-05-08/006712.

De statuten werden sedertdien niet meer gewijzigd.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het volgende vast

Op 20 september 2012, hebben de zaakvoerders van de vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld;

Op 26 september 2012, heeft de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, optredende voor de BVBA Burgerlijke Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 1020 Brussel, Esplanadelaan 1 box 96 overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

Dit verslag besluit als volgt

BESLUIT

De Burg, CVBA Moore Stephens Verscheiden, Bedrijfsrevisoren, met kantoor te 1020 Brussel, 6&D Center Esplanadelaan 1 box 96 vertegenwoordigd door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, verklaart dat in het kader van de procedure tot ontbinding, voorzien door het Wetboek van vennootschappen, het bestuursorgaan van de BVBA KEY IMMO, onder hun verantwoordelijkheid , een boekhoudkundige staat afgesloten op 20 september 2012, hebben opgesteld die, rekening houdende met de vooruitzichten van de discontinuïiteit van 4.023,22 EUR. Bijgevolg zijn de bepalingen van art. 332 en 333 W Venn. Van toepassing. Een staking van betaling kan enkel vermelden worden indien de vennootschap verder op de financiële steun van haar aandeelhouders kan rekenen.

Gezien de grootte-orde en de aard van de activa en passiva (netto-passief in discontinuïteit van 4.023,22 EUR), maakt ondergetekende tevens voorbehoud voor de afwikkeling van de vereffening in het bijzonder verslag van de zaakvoerder werd het volgende verklaard : "Zoals blijkt uit bijgevoegde balans is het eigen

Op de laatste Oz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

vermogen negatief. De aandeelhouders zullen dit tekort ten leste nemen. Bijgevolg zullen de (externe) schuldeisers niet benadeeld worden. De geraamde kosten inzake de in vereffeningstelling werden geprovisioneerd.".

De staat werd, gelet op het voorstel tot ontbinding en de stopzetting van de activiteiten, opgesteld met inachtname van artikel 28 § 2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van Vennootschappen. Het bestuursorgaan heeft getracht de realisatiewaarde van de activa, alsook de kosten en voorzieningen naar aanleiding van de vereffening te voorzien, doch aan deze waarderingen komt steeds een marge van onzekerheid toe,

Ondergetekende maakt een voorbehoud met betrekking tot een mogelijke herziening inzake de vennootschapsbelasting, de belasting over de toegevoegde waarde, de bedrijfsvoorheffing en de RSZ voor wat betreft de nog niet definitief afgesloten controlejaren of m.a.w. de boekjaren die nog niet door de bevoegde instanties definitief werden gecontroleerd.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele nonnen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

pit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 181 Wetboek van Vennootschappen in het kader van de ontbinding van deze vennootschap en mag derhalve niet voor andere doeleinden worden aangewend.

Brussel, 26 september 2012.

Moore Stephens Verschelden

Bedrijfsrevisoren, Burg, CVBA

Vertegenwoordigd door

Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor.

EERSTE BESLISSING

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van het verslag opgemaakt op 20 september 2012 door de zaakvoerders houdende voorstel tot ontbinding van de vennootschap en van het verslag opgemaakt op 26 september 2012 door de heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, optredende voor de BVBA Burgerlijke Vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een Coöperatieve Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Moore Stephens Verschelden, Bedrijfsrevisoren, gevestigd te 1020 Brussel, Esplanadelaan 1 box 96 opgesteld overeenkomstig artikel 181§1 van het wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van de zaakvoerders is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 20 september 2012.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist tot ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening te rekenen vanaf

heden.

DERDE BESLISSING

De vergadering beslist bovendien dat voldaan werd aan de voorwaarden gesteld in artikel 185 van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg geen vereffenaar aan te stellen.

Ten aanzien van derden zullen de bestaande zaakvoerders als vereffenaars worden beschouwd.

Bij beslissing van de algemene vergadering van 2 april 2009 (tot op heden nog niet gepubliceerd), werd ontslag verleend aan de heer Van Fiaelst Michiel Paul Stany Marie-Louise, zelfstandige, geboren te Sint-Niklaas op acht augustus negentienhonderd éénentachtig, wonende te 9120 Beveren, deelgemeente Kaasdonk, Stuurstraat 158 en werd aangesteld als zaakvoerder in zijn vervanging : de heer Frans Van den Keybus, voornoemd.

De vergadering bekrachtigt de voornoemde beslissing met het oog op de publicatie in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Aan de bestaande zaakvoerders, de heer Frans Van den Keybus en de heer Johan Van den Keybus wordt ontslag verleend als zaakvoerders en wordt kwijting gegeven voor hun bestuur.

VIERDE BESLISSING

Gelet op het feit dat er geen passiva meer zijn tegenover derden, zoals blijkt uit de voormelde staat van vereffening per 20 september 2012, beslist de vergadering, vermits er geen vereffenaar wordt benoemd, dat de sluiting van deze vereffening in deze akte kan geschieden.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering beslist dat de vereffening dadelijk werd voltrokken, gelet op het feit dat alle passiva aan derde werden aangezuiverd en de voornoemde vennoten er zich toe verbinden alle eventuele nog niet gekende passiva voor hun rekening te nemen. De vennootschap houdt bijgevolg op te bestaan met ingang van heden.

De boeken en bescheiden zullen neergelegd en minstens vijf jaar worden bewaard door de heer Frans Van den Keybus, voornoemd.

Er dienen geen maatregelen genomen te worden en met het oog op de gerechtelijke bewaring van gelden en waarden toekomende aan de schuldeisers of aan de vennoten.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden, worden zij toebedeeld aan de vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit.

~

Indien er na de vereffening, onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden-zij eveneens toebedeeld aan de voornoemde aandeelhouders, die deze evenwel zullen ten laste nemen ten belope van hetgeen zij uit het vereffeningsoverschot hebben ontvangen.

ZESDE BESLISSING

De comparanten geven volmacht met recht van in de plaatsstelling aan de heer Luc De Greene, vertegenwoordigd door zijn volmachtdrager, om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover de ondememingsioketten, de diensten van het Register van Rechtspersonen, de Kruispuntbank van de Ondernemingen, en eventuele andere Administraties teneinde daar de aanvragen, inschrijvingen, wijzigingen, doorhalingen en alle andere administratieve verrichtingen uit te voeren en alle formulieren in te vullen, te ondertekenen en neer te leggen, alle verklaringen te doen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig zou zijn voor de uitvoering van deze opdracht.

Sluiting van de vergadering

Na afhandeling van de agenda wordt de vergadering geheven om vijftien uur vijfenveertig.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend: Notaris Joost VERCOUTEREN.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, verslag van de bedrijfsrevisor, bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-e behouden

" aan het Belgisch Staatsblad

U

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

10/07/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 06.06.2012, NGL 03.07.2012 12262-0569-013
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.12.2009, NGL 29.12.2009 09915-0333-010

Coordonnées
KEY IMMO

Adresse
GROTE BAAN 193, B 01 9120 MELSELE

Code postal : 9120
Localité : Melsele
Commune : BEVEREN-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande