KI-DAELMAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : KI-DAELMAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.734.272

Publication

05/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 30.07.2013 13377-0027-012
05/09/2011
ÿþr'

mod 2.1





1 In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie



na neerlegging ter griffie van de akte



111111 IIJJ 11111 11111 11111 JIJ!! J111111111111! *

*11136439

~ " '13r;.!d

G6~1P~!E F-,~``<" :,', k

1!A!`!

24. 08. 2411

DEP3DEHíviC7iUiteiffie

Ondernemingsnr : 0836.734.272

Benaming : KI-DAELMAN

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Plasstraat 2

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA - AANPASSING

STATUTEN

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op tien augustus tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 op zestien augustus tweeduizend en elf, drie bladen, geen verzendingen, boek 578, blad 34, vak 15, ontvangen vijfentwintig euro, getekend door e.a. Inspecteur V.Vertongen, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering met éénparigheid van stemmen heeft beslist:

1.: De buitengewone algemene vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de zaakvoerders de dato negen augustus tweeduizend en elf en van het

revisoraal verslag de dato augustus tweeduizend en elf met betrekking tot de voorgenomen kapitaalverhoging.

2.: het kapitaal van de vennootschap met driehonderd zevenendertigduizend tweehonderd euro te verhogen, als volgt:

Deen verhoging van het kapitaal voor een bedrag van driehonderd tweeëntwintigduizend tweehonderd euro, mits de uitgifte van drieduizend tweehonderd tweeëntwintig aandelen zonder nominale waarde, van hetzelfde type als de

bestaande aandelen met dezelfde rechten; <:

Deen verhoging van het kapitaal voor een bedrag van vijftienduizend euro, mits de uitgifte van honderd vijftig aandelen zonder nominale waarde van hetzelfde type de bestaande aandelen met dezelfde rechten;

om het kapitaal te brengen in totaal van twintigduizend euro op driehonderd zevenenvijftigduizend tweehonderd euro, vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd tweeënzeventig aandelen zonder nominale waarde, ;. doch met een fractiewaarde van één/drieduizend vijfhonderd tweeënzeventigste van het kapitaal.

Op de kapitaalverhoging van driehonderd tweeëntwintigduizend tweehonderd aandelen wordt=; ingeschreven door de heer Daelman Erwin, voornoemd, door inbreng van zijn rekening-courant in de vennootschap ten bedrage van driehonderd

tweeëntwintigduizend tweehonderd euro, waarvoor hem in totaal .;

drieduizend tweehonderd tweeëntwintig aandelen worden toegekend, die hij verklaart te aanvaarden. De heer Daeiman Erwin, voornoemd, verklaart bij deze onherroepelijk afstand te doen van voormelde lopende rekening.

Op de kapitaalverhoging van vijftienduizend euro wordt ingeschreven door mevrouw Christel Buytaert, voornoemd, door inbreng van haar rekening-courant in de vennootschap ten bedrage van vijftienduizend euro, waarvoor haar honderd` vijftig aandelen worden toegekend, die zij verklaart te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Mevrouw Christel Buytaert, voornoemd, verklaart bij deze onherroepelijk afstand te doen van voormelde lopende rekening.

Verslagen

Met betrekking tot deze inbreng in natura werd door Luc De Puysseleyr en C°, vertegenwoordigd door de heer Luc De Puysseleyr, bedrijfsrevisor, op augustus tweeduizend en elf een verslag opgemaakt waarvan een exemplaar samen met een afschrift van onderhavige akte en een kopie van het voormeld verslag van de zaakvoerders, bij deze eveneens overhandigd, zal worden neergelegd ter griffie.

De besluiten van dit verslag van de heer Luc De Puysseleyr, voornoemd, luiden letterlijk: "...5.BESLUIT:

Ondergetekende, BVBA Luc De Puysseleyr en C°, bedrijfsrevisor te Zwijndrecht, verklaart inzake de inbreng in natura van schuldvorderingen op de vennootschap zelf, overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van vennootschappen in de BVBA KI DAELMAN dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de controlenormen van het instituut van bedrijfsrevisoren inzake de controle van inbreng in natura en quasi-inbreng en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de in te brengen bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de inbrengers de heer Erwin Daelman en mevrouw Christel Buytaert zijn;

c)de beschrijving van elke inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

d)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, ten minste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat in 3.372 aandelen van de BVBA KI-DAELMAN, zonder vermelding van nominale, met een fractiewaarde van 113.572ste van het kapitaal van 357.200 euro.

Wij hebben geen kennis van bijzondere voordelen waarvan de inbrengers genieten en die zouden bijdragen tot de werkelijke vergoeding van de inbreng."

De algemene vergadering beslist eenparig de ondergetekende notaris te ontslaan van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders en van voormeld verslag van de bedrijfsrevisor.

3.: de tekst der statuten aan te passen als volgt op grond van de voormelde genomen beslissingen:

ARTIKEL VIJF: MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op driehonderd zevenenvijftigduizend tweehonderd euro vertegenwoordigd door drieduizend vijfhonderd tweeënzeventig aandelen, elk aandeel vertegenwoordigend éénidrieduizend vijfhonderd tweeënzeventigste van het kapitaal.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te ,aTA t Dendermonde: expeditie akte en gecoördineerde statuten.

~ SP

,Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

23/08/2011
ÿþ MO 2.0

S, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude aan het Beigiscl' Staatsbla Riiizsoai

111

Ondernemingsnr : 0836 734 272 Benaming

(voluit) : KI-DAELMAN

--~+

rr iJ 1-(':}T xatVi4

Gl~ir.-l~ Z,,,_.s , ~ E

;~nr. -~<.! ~1

1! ~ y

1 0. 08. 2011

D tiO fr. Fir

ti

, C

Bijlagen bij liét Sélgiseli S âatsbl d = 23iOS/2UI1- Annexes du 1VYónitéür béIgë

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Plasstraat 2 in 9170 Sint Gillis Waas

Onderwerp akte : Quasi Inbreng

Maandag 08 augustus werden neergelegd ter griffie van de rechtbank van koophandel in Dendermonde

- Verslag bestuursorgaan aan de algemene vergadering d.d. 08 juli 2011 betreffende motivering geplande quasi inbreng

- Controleverslag inzake de quasi-inbreng opgemaakt 14 juli 2011 door bedrijfsrevisoren Luc De Puysseleyr en C° BVBA

Opgemaakt te Sint Gillis, 08 augustus 2011

Daelman Erwin

Zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

16/06/2011
ÿþmod 2.1

Ondernemingsnr : ~ 3c. ~ 3ÿ . ~ ~ Z

Benaming : Kl-DAELMAN

(voluit)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plasstraat 2

9170 Sint-Gillis-Waas

Onderwerp akte :OPRICHTING BENOEMINGEN

Uit een akte verleden voor het ambt van notaris Dirk Smet te Sint-Gillis-Waas op éénendertig mei tweeduizend en elf, geregistreerd op het kantoor Sint-Niklaas 1 daarna, blijkt hetgeen volgt:

1. Vennoten:

1.De heer DAELMAN Erwin Remi Maria, geboren te Sint-Gillis-Waas op zestien september negentienhonderd zesenzestig, rijksregisternummer 66.09.16-227.63, echtgenoot van mevrouw Buytaert Christel, wonende te Sint-Gillis-Waas, Plasstraat 2.

2.Mevrouw BUYTAERT Christel Cyriel Adrienne, geboren te Sint-Gillis-Waas op vijftien juli negentienhonderd achtenzestig, rijksregisternummer 68.07.15-168.83, echtgenote van de heer Daelman Erwin, wonende te Sint-Gillis-Waas,

"

Plasstraat 2.

2. Benaming : een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de benaming "KI-DAELMAN"

3. Zetel: te Sint-Gillis-Waas, Plasstraat 2

4. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

:' Alle handels- en nijverheidsverrichtingen met betrekking tot de kunstmatige inseminatie van dieren, in het bijzonder van varkens. De vennootschap heeft tot doel het in pension houden van dieren, in het bijzonder varkens, van derden. Daartoe mag zij alle hoegenaamde verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met dit doel.

5. Maatschappelijk kapitaal:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op TWINTIGDUIZEND EURO, vertegenwoordigd door tweehonderd aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel vertegenwoordigend éénitweehonderdste van het kapitaal.

6. Samenstelling: INBRENG IN SPECIEN

De aandelen zijn door de oprichters onderschreven tegen pari :

1. De heer Daelman Erwin, voor tienduizend euro, waarvoor hem honderd aandelen worden toegekend; hij verklaart op de door hem beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën tienduizend euro.

2. Mevrouw Buytaert Christel, voor tienduizend euro, waarvoor haar honderd aandelen worden toegekend; zij verklaart op de door haar beloofde inbreng het volgende bedrag te hebben volstort in speciën : tienduizend euro.

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIF r _ :, H1 ANK VAN r; JCPHANDEL

IIA II I IA I IIV~IIIIIIIII

" 11089615"

Vc behc aan Belç Staat

- 3. 06. 2011

EN .RMONDE

D Etc -

Lui B

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Zodoende beschikt de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden over een bedrag van twintigduizend euro en is elk aarr+deel volstort voor minimum eenlvijfde.

Deze gelden werden gestort op een bijzondere bankrekening op naam van de vennootschap in oprichting bij KBC bank met nummer BE 69 7370 3342 9778.

Het bewijs van deponering, dat bewaard zal blijven in het dossier van de werkende notaris,

werd door de bank afgeleverd op 26 mei tweeduizend en elf.

7. Duur:

De vennootschap wordt opgericht voor onbeperkte duur met ingang vanaf eenendertig mei tweeduizend en elf.

8. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Elk der zaakvoerders heeft alleen de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en alle daden te stellen welke niet uitdrukkelijk door de wet aan de algemene vergadering der aandeelhouders zijn voorbe-'houden. Zij verte-+genwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

De zaakvoerders kunnen bij volmacht welbepaalde delen van hun bevoegdheid toevertrouwen aan elke persoon die zij daartoe geschikt achten.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd tot een jaarvergadering of buitengewone algemene vergadering hierover anders beslist.

9. Benoeming:

Als zaakvoerders voor de duur der vennootschap wordt door de oprichters éénparig benoemd , de heer Daelman Erwin en mevrouw Buytaert Christel, beiden voornoemd, die alhier aanvaarden. Hun mandaat zal een aanvang nemen vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid, zijnde vanaf de dag van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte.

10. Volmacht

Er wordt beslist volmacht te geven aan SBB Accountants en belastingconsulenten cvba, te Beveren, Gentseweg 188, om alle formaliteiten te vervullen voor de aanvraag en de eventuele wijzigingen achteraf op het ondernemingsloket, de fiscale administraties en voor de aanvraag van het ondememingsnummer.

11. Jaarvergadering:

De jaarlijkse gewone algemene vergadering zal gehouden worden op de VIERDE VRIJDAG VAN DE MAAND MEI op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald. Indien dit een wettelijke feestdag is, zal de vergadering verplaatst worden naar de eerstvolgende werkdag.

De eerste gewone algemene vergadering zal plaats hebben in tweeduizend en dertien.

12. Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap begint op één januari en eindigt op éénendertig december daarna.

Het eerste maatschappelijk boekjaar begint op één juli tweeduizend en elf en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Neergelegd ter Griffie van de Rechtbank van Koophandel te r\0 ÇAh:fs s Dendermonde : expeditie akte oprichting.

l

°0s

Dirk Smet, notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 22.05.2015, NGL 29.05.2015 15136-0139-015

Coordonnées
KI-DAELMAN

Adresse
PLASSTRAAT 2 9170 SINT-GILLIS-WAAS

Code postal : 9170
Localité : SINT-GILLIS-WAAS
Commune : SINT-GILLIS-WAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande